Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Honnan tudod? Az egy dolog, hogy mit tudnék megvenni és mit akarok. Eladom a hangfalkábelem+tápkábeleim és meg is van.
De komolyra fordítva a szót, konkrét ajánlások érdekelnének amik jól lehetnek a kis wolfson és presenter1 mellé. Mennyi az amit megérné még rászánnom ezek mellett?
-
fattyu
veterán
de ez akkor sem így megy A wolfsont nem ismerem konkrétan de a presenter ( igaz 2essel van közelebbi ismeretségem ) kifejezetten kellemes volt a hd650alá is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
SOAD19
addikt
Amúgy, ma megint láttam egy újabb leányzót egy 440-essel a fején. Ha, jól emlékszek nem a múltkori hölgyecske volt, mintha ő fiatalabb lett volna.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Köszi!
Tudom nem volt kerek a kérdés, de nekem most csak ennyire volt szükségem. Legközelebb konkrétabbakkal jövök!
Most így elsőre egyébként hasraütésszerűen úgy ~30 körül gondolkoztam. De 60-70e-s kategóriából viszont már biztos nem választanék meghallgatás nélkül. Még a 30 is necces tanulópénz ilyen szempontból. Kénytelen leszek "utána járni". De a presenter-re szerintem lecsapok addig is.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz TheZukker #1696 üzenetére
A népek 90%-a csak kütyüzik és fogalma sincs a fotózásról, de legalább ezt jó drága gépekkel teszik. Fotózni nem csak drága jószágokkal lehet, sőt igazából az elején nem is érdemes.
(#1709) krichd1
Komolyan veszek ebből egy raklappal![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Deadzone41
őstag
nem tudom hova valósi vagy, de szoktak a topic-ban találkozót szervezni. nem rég volt egy Pesten, arról lemaradtál, de most lesz egy Nyíregyen, ha el tudsz menni nagyon sok mindent ki tudsz próbálni és jobban képben leszel a felhozatalról.
30k-ból én egy használt k701-et vennék, nagy szerencsével talán ki lehet fogni ennyiért alkuval.
-
titán
válasz Deadzone41 #1713 üzenetére
Prezi tetejére nem ültetnék K701-t
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
fi:zi'k
nagyúr
Ennyiért még K601-et is épp csak.
De ha látsz 30E-ért K701-et szólj.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Tamoo
MODERÁTOR
Pest kb 130km, Nyíregyháza 150km, a benzin meg k. drága. mondjuk egy rossz döntés is általában.
-
bajnokpityu
félisten
a nagy AKGk nehezen hajtható fülesek.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
contaxg
veterán
-
Alan[HUN]
senior tag
Amperiort lehet hallgatni valahol? Karácsonyra monitor lett a felajánlás, de ha találok valami jó fejest, akkor lehet DAC+Amp lesz helyette...
-
MC Pite
veterán
A lelkesedésem és türelmem kezd fogyni Azt hittem egy kevesebb kompromisszumra kell számítanom.
Szereztem hétvégén némi infórmorzsát, pár viszonyítási alapot, de nem mondhatnám hogy nagyon kitisztult a kép. Holnsp megyek dokihoz, ua kerületben lenne a K240 Monitor, gondoltam másnem meghallgatom azt is, bár most csökkent ahhoz is a lelkesedésem. Van olyan hely ahol legalább szérián belül lehet egymásoz hasonlítani? Gőzöm sincs mi a difi a Monitor/DF, Sextett, MKII/Studio/242 között. Elsőre a K66 és a K514 között/javaik összege lehet amit keresek.És még a warfi régi kábeleit sem találom napok óta hogy megkapják az 1250esek
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz fi:zi'k #1728 üzenetére
Inkább mondjuk azt, hogy fejest hallgatok, és ha schawo-val ellentétben úgy érzem, hogy hosszabb távon sem öli meg a fejem, DAC+Amp lesz! M50-hez nem akarnék már, nem mintha nem segítene, csak akkor lépjünk is feljebb... Bár fejes sztem csak kari után lesz, mert azt viszont én fizetem...
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz Deadzone41 #1725 üzenetére
Köszi, írtam nekik, vanni van... Meglássuk/halljuk!
[A duplát majd holnap renderakatom!]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, fejlesztés előtt állok, ezek vannak most: Hangkártya: Asus Xonar DG + Sony MDR-XD200
Ezt néztem ki, tudnátok véleményt adni a fejesről amit hozzá adnak? (Sennheiser PC 350 Xense Edition)
Köszi!A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
titán
válasz Lézerparaszt #1736 üzenetére
Ennyi pénzből inkább egy FiiO E10-t és egy 40-50ezres ajánlott fülest vennék, nagyon sokkal jobb lesz a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz Lézerparaszt #1736 üzenetére
ahogy schawo mondja hallgass meg egy shure 840-et vagy egy ath m50-et, ezek körberöhögik az ilyen mikrofonos csodákat. hangkártyát nem is lenne annyira szükségszerű lecserélni külső dac/amp-ra szerintem, főleg ha dolby headphone-t szeretnéd használni.
-
titán
válasz Deadzone41 #1738 üzenetére
Gondoltam rá, hogy leírom, hogy ha csak játékra kell, akkor legjobban akkor jár, ha megtartja a DG-t. Aztán elfelejtettem
Ha meg esetleg zenére is kell, akkor vesz egy E10-t, játékra meg megtartja a DG-t
-
fattyu
veterán
Átmenetileg hordozható füles címén vissza kellett térnem a k518ra.
Bleh
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
PuMbA
titán
Én már régóta egy 1k-s fülest használok, de ha felteszek egy 8k-s fülest a fejemre már elájulok, hogy milyen jól szól. Egy idő után bármit meg lehet szokni. Szóval ennek is meg van az előnye Fejes találkozón csak ámulni fogok még a legrosszabb cuccon is.
[ Szerkesztve ]
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
barátnőmnek szeretnék karácsonyra egy fejhallgatót. Az évek során sikerült neki rengeteg bóvli fej- és fülhallgatót lehasználni. Ezúttal valami normálisat szeretnék. Használni úgymond mindenhol szeretné, utazás közben, de filmnézéshez is. Nincsenek túl nagy igények, extra kívánságok. Bár egy van: ne fekete legyen. Vezetékes fejhallgató, mikrofonra nincs igény. Az egész műveletre, már ha van lehetőség, 10-15 ezer forintba szeretném zsúfolni.
Tudnátok erre valamilyen fejhallgatót ajánlani?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Bodz
nagyúr
Ennyi volt, elfogyott a Sony PFR-V1.
-
ntomka
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #1746 üzenetére
Aminek bizonytalan a sikere, abból nem rendelnek sokat elsőre. Retro DJ-ből sem volt sok az elején, de a hírverésünkre elkapkodták a legtöbb helyről. Azóta szerintem minden nagyobb üzletlánc tart belőle.
ツ Headphones on - World off
-
Bodz
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #1746 üzenetére
Valami keszlet kisopres lehetett. Nem gyartjak mar. Igy fel/harmad aron jol jart, aki beszerezte. Valoszinuleg par darab volt belole osszesen.
-
contaxg
veterán
Igen lehet, hogy lesz, de valószínűleg egy kicsit drágábban...
(#1748) Bodz
Akkor kincset fogtunk![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.