Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Mivel próbalehetőség nem volt, meg kezdtem beleunni a hetek óta húzódó nézelődésbe, olvasgatásba, látatlanba megvettem 4.5k-ért ezt a Sony-t.

    Még csak próbálgatom...
    1. perc: hasra nem estem tőle első hallásra
    5. perc: hangszeres zenékre, ahol nem kell dübörgő basszus, nem is rossz
    10. perc után úgy érzem nem volt rossz vétel egyáltalán.
    Talán ha két-háromszor ennyiért vettem volna bármit, az sem biztos, hogy sokkal szebb hangot tudott volna. Na meg ugye, ezzel megnézni egy filmet azok után, hogy pl. az elmúlt hetekben a Matrix trilógiát kb. úgy némítva néztem végig, hogy szinte csak a feliratot olvastam, mert a családot nem akarom zavarni az alvásban. Ehhez képest most végre vannak közép és magas hangok, sőt, laptopon próbálgatva egyik- másik számnál a bassz is egészen szép.
    (volt még kicsivel többért Sennheiser 201- az edigital tulajai azt írják a basszusa csalódás, 9k-ért pedig AKG 511. A boltban azt mondták, ha nem tetszik lehet ráfizetéssel drágábbat hozni, így gondoltam egye fene, kezdem a legolcsóbbal:)

    Ha szabad ilyen hasonlatot bedobnom:
    - a Clarus subos házimozim mélyebbre tud lemenni, a részletekben közel egyformák
    - a Mazdám BOSE hangjától viszont sokkal tisztább. A basszus ott is mélyebbre megy, itt viszont pontosabbak a hangok, és sokkal élesebbek.

    (Utólag írom ide, hogy lenyomtam egy Függetlenség napja-t vele mostanra és filmen elég semmilyen a hangja. Okozhatja a hibát az, hogy TV-re dugtam a fülest közvetlenül és ennek a Pana plazmának annyira gyenge a hangja, hogy nem bírja rendesen meghajtani a fülest? Legalábbis ezt éreztem, mert a hangerő ahhoz, hogy nekem kényelmes legyen, egészen alacsonyan maradt. Ez azt jelenti, hogy a teljes szint 10%-a körülin megy. A laptopon keresztül márpedig volt dinamika rendesen a zenék alatt. Lehet, hogy az autóhifis tapasztalatokból kiindulva- most kellene a füleshez egy erősítő? Nem azért, hogy hangosabb legyen, hanem, hogy halkan is gyönyörű dinamikával szóljon...)
    Köszi minden tanácsot és segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés