- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
z123456789 #99720 üzenetére
Nekem csak jövőre lesz motor a nevemen, kocsira viszont 2001 óta folyamatosan van biztosításom. Az elején negyedéves csekkes fizetéssel és minden évben nőtt egy kicsit az összeg. Aztán húgom egy új és használt autókat árusító szalonban kezdett el dolgozni ahol vett egy autót és ha már magának megcsinálta a kötelezőt mondta megnézi nekem is. Kiderült, hogy más biztosítónál fele annyit kellene fizetnem mint ott ahol már évek óta voltam, gyorsan át is kötetem. Plusz fel lettem világosítva, hogy az a jó ha egyben fizetem ki az évet és ne csekkel. Azóta évente nézem, hogy van-e valahol olcsóbb biztosítás persze névtelen szolgáltatóra nem váltok pár ezer forintért. Jelenleg alig több mint 10.000 ft-ot fizetek 10-es bónuszban, de tavaly nekem is emelni akarták jó pár ezerrel és mindenféle hezitálás nélkül cseréltem le a biztosítóm. Nem vágott volna földhöz az összeg amit fizetnem kellett volna, de évek óta voltam ügyfél és nagyon régen volt egyetlen egy kis koccanásom azon kívül semmi (ott sem igazán én voltam a hibás). Mindig időben fizetek, ha sok a baleset ne rajtam akarják behozni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest