Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
etnies #99449 üzenetére
Nekem mondtak már mindenfélét. De az alkusz nekem is a Bennettet hozta ki az elsők között, aminek nagyon jó ajánlatai vannak kifizetés esetén. Még nem az életbiztosítás kategória, de egy MCE-hez képest nagy különbség. Jövőre szerintem már hagyom az ilyen MCE/Bikesure/Wickedquotes féle biztosítókat és inkább vmi nívósabb helyre megyek. Bennet pl évi 150 fonttal lenne drágább, de ha vmi történik velem, akkor viszont nyugodtabb leszek, hogy nem ezen spóroltam.
Jah és ha jól emlékszem alapból benne volt az EU breakdown cover is mikor utólag nézegettem a részleteket, de ebben nem vagyok biztos. Ha újrakötnék, akkor Bennethez mennék.Az emberek amúgy meg azt mondják, hogy ha bármi történik akkor rögtön meg kell bízni egy jogászt, mert magadat nem tudod eredményesen képviselni a saját biztosítóddal szemben.
Legal protection-nek meg mondjuk a Driver Guardian, ami egy különálló legal assistance szolgáltatás a biztosítás mellé évi 15 fonttért.Így ezt meg lehet spórolni a motor biztosításon, amiben általában kevesebbet nyújtanak 3-5x ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Green Cell tiszta szinuszos 1500W / 3000W autós inverter (INV22)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest