- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Kb.: egy féléve abbahagytam ennek a fórumnak az olvasását, mert pár dolog közbejött.
Idén gumicserével kezdtem (Pilot Road 4 Gt lett a kiválasztott), majd mikor jó idő lett irány motorozni.
Az elmúlt hétvégén is beletettem ~750km-t a mociba, a Mátrával, bükkel és egy kis alföldi gurulással együtt. Mondanom sem kell: Baromi jó volt.Érdekes hogy visszaolvasva pár oldalt semmi, de semmi nem változott a fórumban.
Még mindig az megy, hogy kanyarba ha fékezünk első fékkel, akkor felegyenesedik a motor???
No, mindegy, kell, hogy legyen valamiféle téma...A kérdés, hogy nagyon ne legyek OFF, hogy van-e itt valaki, aki használ Wayteq Xrider GPS-t motoron?
Mik a tapasztalatok?
Most készülnék beruházni, de inkább előtte körüljárom a témát.
Eddig telóról megoldottam, de nehézkes elővenni, megnézni, majd elterelés stb. után megint nézegetni az útvonalat. Tanktáskába stb. alrázkódik, egy jobb telótartó, meg már kb. annyi, mint az Xrider.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest