Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33738) k-adi


k-adi
nagyúr

Na megvettem végül a Cougar 200k-t és nekem tetszik. A fények jók, a leütés jó, viszonylag halk is. Kivéve a space ha erősen ütöm :D tetszik a felépítése is, a gombok érzésre is kellemes tapintásúak és maga a bill. is elég masszívnak tűnik (aztán kitudja az is e de a hatás megvan)
A 7 féle fény szép, erősség állítás már itt is van. A breathing effekt annyira nem tetszik nekem, én simán világítva használom. A gombok jól láthatóak fénnyel is.
A bill. támasza is jó gumis, nem csúszik még a legnagyobb harcok hevében se. :P

Az egyetlen negatívum amit mondhatok hogy kikapcsolás után a fény visszaáll alapra azaz narancs színűre de igazából az az egyik legszebb színe így nem nagyon zavar de ez tényleg eléggé fail a cougar részéről (mennyibe telt volna írni 3 sor scriptet hozzá hogy megjegyezze?)
Ja igen ami még gáz, hogy ha színt váltok akkor a numpad feletti 3 kis led nem vált színt, marad alap azaz narancsos színű :D

Szolidan de világít (többféle színbe ha akarom változtatom egy gombnyomással), halk, puha gomblenyomás, masszív bill., az enter jó nagy, nincs telecsicsázva millió macro gombbal, és teljes numpad is van.
Igazából csak 1 napja van nálam de nem igazán tudok mibe belekötni. Eleinte furcsa volt a gépelés rajta, azt tényleg szokni kell, de most már villámsebességgel tudok rajta gépelni pedig tényleg csak 1 napja van nálam.

Szóval abszolút megérte az árát, köszi a tippet. :R

Egér tippet is innen egy másik topikból prohardverről kaptam, bill. tippet is... jó ez a fórum :)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.