Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a Microsoft cordless desktop 1000 megnevezésű bill+egér párossal?
A fenti típus és a Logitech LX710 vagy S510 közül Ti melyiket vennétek? (Ó, mondd, Te mit választanál.... :-) )
Esetleg tudtok nyugodt szívvel ajánlani egy ezektől különböző terméket?[ Szerkesztve ]
-
Gabró
tag
válasz mhorvat #2701 üzenetére
Igen, a qwerty rész nekem is nagyon korrektnek tűnt, ezért is keltette fel az érdeklődésemet. Csak a multimédia gombokat nem értem az F1-F12 helyeken, és azok már egy kicsit gagyiknak érződtek az első tapintásra.... aztán a másodikra is. Ezért is kérdeztem is, hogy valaki használja-e a fenti párost.
-
Gabró
tag
Valakinek van véleménye erről a billentyűzet + egér párosról?
Microsoft wireless optical desktop 1000Megpötyögtettem tegnap a Media Marktban, és egész jónak tűnik a billentyűzet. Fogásra az egér is korrekt (most is egy wheel mouse 1.1A-t használok, ehhez nagyon hasonló).
Az ára is egész elviselhető, no nem a MM-ban, mert ott 13.000 felett van. -
Gabró
tag
Varmilonál ingyen szállítás vagy 10% kedvezmény van black friday akcióban. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sweet.tv - internetes TV
- Hardcore café
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs