Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Jelenleg van egy ilyen Logitech-em, viszont egyre kényelmetlenebb. Hasonló árkategóriában valami jobb? Ill. van egy jó 5-6 évvel ezelőtti hasonló árkategóriás Logitech-em is, ami ezerszer kényelmesebb, sajnos már nem gyárják, a space meg megadta magát rajta...
-
adalbert1
veterán
Néztem róla képet, ha magyar kiosztást állítok be OS-ben, akkor hol lesz a "í" és az "ű"?
Közben rákerestem, Black Internet Keyboardom volt előtte, na az se volt egy magasabb árkategória, de sokkal jobb minőség volt (legalábbis így érzésre).
Na meg van egy vezetéknélküli Ex110-em is, de az se a legbejövősebb kategória.Egyébként ezt a "tört" MS féle kialakítást mennyire nehéz megszokni?
-
adalbert1
veterán
HP-ból azt néztem hogy 2 változat van, az 527A és az 528A végű, elméletileg egyik jelöli a ps/2-est, másik az usb-s változatot.
Akkor a dell kiesett...
Most egy régebbi HP előtt ülök amit már valszeg. évek óta amortizálnak a kollégák, de szvsz még így is kényelmesebb mint a fél éves Logitech Internet 250 (vagy talán 350?) keyboardom.Igazából otthoni használtra kellene, ezért vacillálok ennyit hogy mi legyen... Annyit már leszűrtem hogy multimédia gombok nélkül simán tudok élni, néha használom csak a mute-t, vagy még ritkábban a calc-ot.
Csak mellélőni nem igazán akarok, mivel a fenének van kedve fél évente cserélni a bill.-t mikor kezdenek előjönni a hibái. -
adalbert1
veterán
Áááá, már 10 éve 10 ujjas gépeléssel oldom meg a szövegbevitelt, szóval azt nem lesz nehéz megszokni. Kicsit megmosolyogtató szokott lenni mikor valakit látok 1 v. 2 ujjal gépelni, úgy hogy nem is a monitort hanem a bill.-t nézi.
Mindenesetre akkor lehet hogy teszek egy próbát ezzel a Curve 2000-rel, a nagy Enter hiányát meg talán leküzdöm valahogy.szerk.: oké, hogy elkopik egyszer, de kb. fél év alatt annyira sem vettem igénybe az említett Logitech-et, mint pl. valaki aktív céges használat esetén 1-2 hónap alatt (tehát mondjuk napi 5-8 óra gépelés).
A 60 csavar meg elég furcsa, szerintem nekem a legtöbb amit bill-ből kiszedtem olyan 1x volt.old gray: igen, csak az a baj, hogy a legtöbb helyen nincs az olcsóbb kategóriából több féle modell kiállítva. Én is végigpróbálnám mindet ha lenne lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest