Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
-
mumtaz
senior tag
válasz Pityu. #17501 üzenetére
Én meg a Te véleményed egyoldalúságát. Mióta meg van Neked a GXT280, azóta akárhányszor kérdezi valaki, hogy ajánljanak egy billentyűzetet, Te 1-2 hozzászóláson belül marketingelsz mellette. Mintha csakis az az egyetlen billentyűzet lenne világon, amit Te használsz. Nem mondtam, hogy az a billentyűzet egy kalap sz.rt nem ér, de, ha megnézed, akkor itt többen is ellenszenveztek a gyártóval. Lehet, hogy ez az egy termékük jól sikerült, de nem kell nekirohanni azoknak, akiknek van rengeteg rossz tapasztalatuk a gyártóval szemben.
Bevallom, hogy előítéleteim vannak a gyártóval szemben nekem is, de ez nem jelenti azt, hogy esetleg nem bocsájtottam volna próbára ezt az adott terméküket. Kipróbáltam, megtapogattam, nekem nem jött be. Kész.
Le is írtam, hogy miért nem. Egyrészt azért nem, amiért az elbarmolt Blade sem. Ha a kettő teljesen egyforma lett volna és mindkettő megfelelt volna az elvárásaimnak, akkor sem választottam volna a Trustot, mert Trust cuccokkal volt negatív tapasztalatom, míg az Ozone-al nem.
Ez nem előítélet, hanem a tapasztaltak alapján vett véleményemre alapozott döntés.Itt semmi másról nincs szó.
Hogy legyen esetlegesen összehasonlítási alapod arról, hogy miről is beszélek:
Volt több Gigabyte cuccom és ott volt a Force K7 billentyűzetük, ami megfelelt az elvárásaimnak. Árkategóriában is megfelelő lett volna. Mégsem vettem meg, mert szinte kivétel nélkül mindenki ugyanarra a hibára panaszkodott. Ezzel nem ítélem el a Gigabyte-ot, de ez a termékük egy sz.r.
Ezzel szemben ott a Trust, amivel eddig - bármit is vettem - csak rossz tapasztalataim voltak. Persze kezdetben minden cuccuk az elvárásoknak megfelelő volt és volt 1-2, ami még tartós is, de nagyon kis százalékban. Na akkor bízzak meg az egyik termékükben, mert Te azt mondod hogy jó? Alapozva mindezt 1-1.5 hónap használatra. Lehet, hogy újabb 1 hónap múlva itt fogod szidni, mint a bokrot, mert viheted vissza gariba.
Így igenis egy terméknél számít, hogy a mögötte álló gyártó mennyire megbízható.
A szutyok Genius 2000Ft-os billentyűzetet 7 évig kalapáltam. -
mumtaz
senior tag
válasz mathgery #17503 üzenetére
Nem akarok okos lenni. Pláne ilyen hátszéllel nem. Én is csak kérdeztem itt, hogy ki mit javasolna. Megfogadtam a tanácsokat és letettem a voksom valami mellett. Innentől nem tudok pártatlan lenni és nem tudok és nem is akarok szakértőként mutatkozni, csak tapasztalatokat írtam. Nyilván olyanról nem tudok nyilatkozni, amit nem próbáltam. A Trustot megnéztem - még ha meg is van a véleményem a Trustról -, nekem nem állt kézre, hiszen pont az volt a hátránya, mint amiért a Blade-et is visszavittem. Ettől függetlenül lehet, hogy Neked jó lehet.
Tehát. Pityu leírja, hogy tök jó, de Neki kézreáll. Én leírom, hogy nekem nem áll kézre. Innentől marad az, hogy:
A.: Neked mennyire áll kézre és mennyire teljesíti az igényeidet. Ezt nyilván ki kellene próbálni valahol.
B.: Mennyire megbízható. Na ez az, amire viszont nehéz választ adni, mert a hosszú távú tapasztalat általánosságban sajnos a gyártó ellen dolgozik, de lehetséges, hogy ez a termékük hosszú távon megbízható. Na ez az, amit Pityu biztosan nem tud alátámasztani. Ellenben a neten több helyen is bíztatóak a tapasztalatok.Innentől rajtad áll. Választhatsz. Van ez a termék is és van még rengeteg más termék is forgalomban.
Pityu: Jahh. Sokat írok, mert olyan billentyűzetet találtam, amin élvezet sokat gépelni. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
mathgery
aktív tag
-
mumtaz
senior tag
válasz mathgery #17505 üzenetére
Figyelj. A Trust GXT280 jól néz ki. Magánvélemény, hogy nem bízom a gyártóban, de sok jót írnak róla. Nekem nem áll kézre. Ennyi a véleményem róla. Ebben az árkategóriában ilyen kinézettel szerintem nincs semmi, ami felvehetné a versenyt vele. Ha nem jön be, még mindig vissza lehet dobni. Gari meg van rá.
Kicsit drágábban ott az Ozone Blade, ami egy jó kis billentyűzet. Az egy dolog, hogy nekem nem jött be, de nem a megbízhatósága, vagy a kinézete miatt, hanem azért, mert nem állt kézre. Az alapja ugyanaz, mint az "eredetié", csak a billentyűk kidolgozása nem. Ha Neked megfelel a normál magasságú billentyű, akkor nyugodt szívvel ajánlom.
Gigabyte Force K7 a leírások alapján nem egy megbízható cucc. Típushibás. Nagyon lutri.
-
flymi
addikt
Három jónak mondott billentyűzet közt vacillálok. Melyiket vegyem?
-TRUST 19473 GXT 280 LED Illuminated Gaming Keyboard 10.000 Ft
-HAMA Urage LED Illuminated 9.500 Ft
-Ozone Blade Gamer USB Keyboard magyar 12.500 FtHa van más ebben az árkategóriában (max. 15e Ft), azt is szívesen meghallgatom.
Elvárások: usb, magyar kiosztás, kék háttérvilágítás, normál magaságú gombok, multimédia gombok.Előre is kösz!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Domonkos
Ármester
Tudnátok ajánlani ISO kiosztású, Cherry MX Blue kapcsolós, megbízható billentyűzeteket? Billentyűfelirat annyira nem érdekel, jobb is az ha nincs. Szempont lenne még, hogy ne legyen fölöslegesen nagy (gondolok itt a nem levehető csuklótámaszra, vagy az oldalsó keretre). Lehet TKL, de nyilak legyenek könnyen elérhetőek. Nem szoktam sokat játszani, makró funkció, háttérvilágítás nem annyira lényeges.
Das 4 Ultimatetel szemezgettem, viszont hazánkban csak barna kapcsolókkal árulják, aminek nem vagyok igazán nagy fanja. Külföldről be is rendelném, de ahogy utánaolvastam más fórumokon nem igazán voltak elájulva a kék kapcsolóktól. "mushy" jelzővel jellemezték sokan. Van valakinek személyes tapasztalata?
Nem tagadom, messze ez jön be leginkább.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Pityu.
nagyúr
válasz mumtaz #17502 üzenetére
Jaj aranyoskám hát mit ajánljak,ha nekem ez van,nem mondhatom hogy vegyél pörköltszaftot ha nekem nincs vele tapasztalatom
Az a bajod neked,hogy túl sok írást pazarolsz rám,ennyivel hamarabb fog tönkremenni a mostani billentyűzeted,ne tedd máris tönkre
Hosszú távú tapasztalatot magamtól még biztos nem tudok,de nem egy emberke írta már hogy évek óta tökéletesen működik neki,nekem ennél több nem kell,3 év gari meg van oszt kész.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
mumtaz
senior tag
válasz Pityu. #17511 üzenetére
Drágaságom. Nekem nem azzal van bajom, hogy leírod a tapasztalataidat. Én sem tettem mást. Pusztán ott van az a mondat, ami b...ta a csőröm. Úgy írtad le a véleményedet, hogy ok, hogy Te ezt a terméket jónak találod, de kapásból odavetted egy kalap alá, hogy aki esetleg mást mond róla, az hazudik. És ezzel meg is valósul a befolyásolás, mintha Téged sikerélménnyel töltene el, hogy valaki a Te hatásodra döntene úgy, hogy megvásárolja ezt a billentyűzetet.
Szerintem pontosan érted, hogy nem azzal van bajom, hogy fényezed. Ha Neked bevált, örülök neki. De ha más esetleg leírja, hogy miért nem bízik benne, vagy miért nem felel meg, akkor az egy csúnya gonosz ember, mert szidja azt, ami mellett Te letetted a voksod?
Ne legyünk már ennyire gyerekesek.Én is leírtam a véleményemet róla. Nekem nem jött be próba alapján. Én csak leírtam, hogy nekem miért nem felel meg. Sokan dicsérték és voltak, akik szidták. Ezek alapján döntse el az érdeklődő, hogy Neki megfelel-e, vagy sem. Te maximum elmondod a saját véleményedet, hogy Neked bevált, de ne általánosíts, hogy mindenki látatlanba utálja. Nem azért nem szeretik, mert Te ilyet vettél magadnak.
-
flymi
addikt
válasz genndy #17515 üzenetére
Ha csak ennyi baja van, akkor felőlem a zöld még játszik. (bár nálam a kék dominál)
S a másik kettő? Mondanak jót is rosszat is. Az a gond, hogy nem tudom őket kipróbálni vétel előtt, vagyis csak ajánlásokra alapozhatok. Így meg rizikós kissé, ha már kiadok valamelyikért ennyit. Persze tudom, nem nagy tétel, de mivel most dobtam össze egy közel 300e konfigot, nekem perpill nagyon is az./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
addikt
Azokat nem ismerem, nekem GTX van, és meg vagyok vele elégedve. Nekem játékra jó, de messze nem pro szinten tolom, és gépelésre is ide a fórumra, szóval az se munka szinten. Viszont csak fél éve van meg, tehát nem hosszútávú a tapasztalat.
Illetve multimédia gomb csak némítás és hangerő+/- van rajta. A többi az böngészőhöz kapcsolódó, meg a világítás dedikáltjai.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mumtaz
senior tag
válasz genndy #17517 üzenetére
Nos. Ez is csak egy vélemény: A kék szín szép, de azért vegyünk alapul valamit. Az USB port terhelhetősége táplálás szempontjából eléggé véges. A LED-ek közül pont a kék az, ami a legtöbb áramot kéri. Itt tehát ne tessék arra gondolni, hogy vakító fényességgel világítja meg a billentyűket. A kék ebben az esetben kb. annyit jelent, hogy ott világít valami légypiszok, de messze nem olyan fényességgel, hogy rendesen kivehető legyen a karakter a billentyűkön. Tehát ebből a szempontból a kék a legrosszabb. Több billentyűzetnél kivilágít a kék a billentyűk alól, méghozzá zavaróan, de magát a billentyűt értelmesen azok sem világítják át értelmes teljesítménnyel.
A kék szép és divatos, de messze nem látja el azt a "feladatot", amiért értelme van egy világító billentyűnek.Ebből a szempontból szerintem a legjobb a cián, vagy zöld, esetleg a sárga. Még a piros is viszonylag jó, de a kék a legrosszabb.
Tehát, ha a világítás csak dísznek kell, akkor lehet a kék, de ha valóban arra kell, hogy sötétben jól kivehetőek legyenek a karakterek, akkor a kék - majdhogy nem - használhatatlan
Persze a netes képeken a kéken világító billentyűk olvashatónak látszanak, de a fényképezőgépek érzékenyebbek, ráadásul azokat a képeket túlnyomórészt felülről készítiík és nem olyan lapos szögben, ahogyan a legtöbben használják a billentyűzetet
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
-
mumtaz
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
Üdvözletem!
Belkin n52te-t használ valaki?Driver támogatása milyen,van e 8.1,egyáltalán érdemes vele foglalkozni,vagy inkább a Razer Nostromo? -
psg5
veterán
Sziasztok!
8.000.-Ft ig játékra led megvilágítású, magyar kiosztású billentyűzetben milyen alternatívák vannak?
Tudom ez kompromisszumokat szül (mármint az ár) de ennyi lenne rá.F.K.T.
-
Pityu.
nagyúr
Mikor billentyűzetet akartam venni én is szívtam a fogam a kék szín miatt mert nekem a revoltecen csak kék-színű világítás volt,néztem a cuccokat de volt pár ami nem jött be billentyűzet akkor ami bejött azon meg vagy volt kék vagy nem,aztán ugye maradtam a trust gxt280 nál bár egy hetet biztos gondolkodtam,meg vegyem e vagy ne vegyem,de ezt is csak a kék szín miatt.Aztán meg vettem,és most legtöbbször zöld színt használom meg néha a pirosat,és már nem hiányzik a kék szín.Piros világítással azért elég állat kinézete
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
flymi
addikt
válasz Pityu. #17525 üzenetére
Értem. Majd még bevárom, mit mondanak a másik kettőről, de egyenlőre meggyőztél a Trust-al. Ennyiért most a legjobbat akarom megvenni a három közül és az se baj, ha a választott példány tartós lesz!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Radványi
aktív tag
Sajnos ezek mar nem jonnek meg Januar kozepenel hamarabb.
Kozben atgondoltam a dolgokat meg utanna olvastam es a kerdesem az lenne, hogy olyan billentyuzetet szeretnek.
Amit megtudok vasarolni itthon meg az unnepek elott.
Nagyon jo minosegu mechanikus.
Multimedias gombok nem kellenek.
Minnel kisebb legyen de numpad kellene.
Minnel csendesebb legyen es sok gomb egyideju lenyomasat is kezelje. -
Radványi
aktív tag
Valaki roviden elmondana mi a kulonbseg a Blue, Brown, Red, Black MX-ek kozott?
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Billentyűzetet keresek az alább preferenciákkal:
Mindenképpen szükséges:
- Magyar kiosztás
- Nagy ENTER]
- Vérpistike design mentes!
- Időtálló darab legyen!Opciók:
- Fehér háttérvilágítás jó lenne.
- Hangerőállító gomb
- Nem feltétlen kell mechanikus de szívesen kipróbálnám.Ár max 30K
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Radványi
aktív tag
Egyenlore erre esett a valasztasom, kerlek mondjatok velemenyt a minosegerol.
Tisztaban vagyok vele, hogy draga szeretnek kevesebbet kolteni ra de nem talaltam megfelelo alternativat ami hasonlo minosegu es tudasu de nem oriasi es ronda.CORSAIR K70 Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX Red Corsair K70
-
Asbee
veterán
válasz Radványi #17534 üzenetére
Én nagyon sokat gondolkodtam k70 és k95-ön. Viszont neten rengeteg meghalt led hibáról olvasni. Szinte minden nagyobb külföldi webshopnál ahol van értékelés panaszkodnak, illetve fórumok is tele vannak. Én nem mertem bevállalni. Ettől függetlenül szerintem rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
Radványi
aktív tag
Es mit valasztottal illetve ajanlanal?
Oszinten nincs szugsegem hattervilagitasra de ha van akkoe nem orulnek ha behalna de jobban preferalom az asztali lampat a monitor mogott sokkal pihentetobb a szemnek.
Elsosorban a kivalo minoseget keresem es Red, Black kapcsolo erdekel esetleg Brown a klikkeles nem kell
-
Asbee
veterán
válasz Radványi #17536 üzenetére
Én roccat ryos mk glow-t választottam. Magyar kiosztás, igaz előtte angol volt így mindegy. A mx black nekem nagyon tetszik, nem fáradt el tőle a kezem pedig van hogy wowon órákig nyomom a gombokat. Van belőle olcsóbban világítás nélküli. (29k)
A corsair kinézetre jobban tetszett, de élőben már azt mondtam ez is szép. Nem bántam meg hogy inkább ezt választottam. Iponon is van egy komment corsairnél, hogy hetente cseréli az illető a halódó ledeket..
[ Szerkesztve ]
-
Radványi
aktív tag
Azthiszem tokeletesen meggyoztel, illetve a 29k-s ar is. Kicsit nagyobb mint szerettem volna de minden masban megfelel es az ara is 30 alatt van pedig mar 50k billentyuzet ekkel is szemeztem ma.
Evek ota en is angol kiosztast hasznalok de majd megszokom.
Csak nehogy a WOW peszipantson ujra...Koszi megegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Gyors vélemény?
- Gigabyte Force K7
- GIGABYTE Aivia K8100 V2
- GIGABYTE Osmium
- ROCCAT Isku FX
- Tesoro Lobera G5NL (Nagy Enteres?)
- TESORO Durandal Ultimate G1NL (Nagy Enteres?)
- TESORO Lobera Supreme (Nagy Enteres?)profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Munkas
aktív tag
Sziasztok! Olyan billentyűzetet keresek, amin van USB port és világít is, és az ára nem 5 számjegyű. Van ilyen?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Flashback #17539 üzenetére
Király az arcképed!
Nekem többek között ezek a billentyűzetek is képben voltak. Én a ROCCAT Isku FX mellett döntöttem.
"Egyet kell értsek! Megjött a Roccat Isku FX, és idáig meg vagyok vele elégedve.
Kényelmes rajta gépelni, a csuklótámaszt is eltalálták. Nem túl hangos (bár nem is mecha), az anyaghasználat is megfelelő.
Bár a gombok körüli fényes felületet, szerintem kár volt alkalmazni (mondjuk tisztában voltam vele már a vásárlás előtt is).
A Ryos MK / Ryos MK Glow ebben sokkal szerencsésebb megoldást kínál.
A világításba nem lehet belekötni, még teljesen hátradőlve is jól látható, és persze teljesen testre szabható.
Szoftveresen, nehezen tudom elképzelni hogy többet tudna egy billentyűzet. Egyelőre még sok is a jóból.
Szóval jó vételnek bizonyult! Ha nem lenne az a fényes felületet, akár tökéletes is lehetne. "
Még mindig nem bántam meg a vásárlást.Bazinga!
-
Milo629
aktív tag
válasz Munkas #17540 üzenetére
Genius KB-G265? (Bár lehet van olcsóbb is)
-
Flashback
addikt
válasz bluyoo #17541 üzenetére
Köszönöm a dicséretet.
Isku FX-et dícsérik nagyon. De még várok hátha írnak valamit a többi billentyűzetről.
(#17544) Locutus: (a borg ) Szép darab, csak lapos. Gépelni jobb ha normális mélységű a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
mclane_
aktív tag
Nem tudom találtál-e. Nagyon sokáig keresgettem nézegettem jó világítós billt elsősorban játékra. Pont olyan tetszett ami árkategóriában membránosnak nekem már drága volt, mechanikusban meg nem találtam alternatívát, mert azok meg már lényegesen drágábbak. Ráadásul nem csak én használom ezért magyar kellett. Rengeteget nézegettem itthoni webshopokban, meg kínaiban is, mert aztán oda jutottam, hogy veszek egy tenkeyless billt csak játékra, és akkor lesz kettő. Majdnem tudtam venni egy leértékelt keycool 87et 17ért de elég hamar elfogyott, éppen mikor kétségbe kezdtem esni tök véletlenül találtam magyar kiosztásos Tesoro Excaliburt. Kailh Brown switch van benne, tehát Cherry klón, bár sokak szerint hozza a Cherry szintjét. Állítólag játékra és mellette gépelésre a ajánlott a Brown.
Ez az első mechanikus billentyűzetem szóval nem mérvadó a véleményem. Maga a felhasználói élmény az nagyon jó a membránoshoz képest, tényleg élmény gépelni/játszani vele. Borzasztóan zavart utána a munkahelyi Dell billentyűzet. A design hagyományos semmi extra, ez inkább pozitívum. A billentyűkön a betűtípus nekem nem tetszik kicsit igénytelennek hat, világítás 4 fokozatban állítható csak kék, ez teljesen korrekt, bár a számsor elég haloványan látszik nem tudom mi az oka.
Elég sokat CSGOzok, azt kell mondjam, hogy élmény a játék is valahogy könnyebben megy Viszont valóban játékra inkább a kék vagy piros való, az a kevés "tactile feedback" ami a barnánál van, szerintem nagyon jó lehet a kéknél, pirosnál.
Árban sem volt vészek 21k volt, szerintem itthon a legolcsóbb magyar kiosztásos mechanikus ami létezik.Remélem tartós cucc lesz, legközelebb nem lövök ennyivel alá, és megcélzok egy keycoolt, nagy álmom egy 84es
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Vezetékes, magyar, (szokásos gombos -nagy enteres stb) billentyűzetet keresek, olyan lapos kialakítással, mint a laptop billentyzűzete
előny: médiagombok, világítás (kék v. fehér). - de túlélem, ha nincs, bár klassz lenne
általános használatra, lényeg csak annyi, hogy kényelmes legyen, meg ugye lehetőleg nem túl gagyiAmit kinéztem magamnak
FUJITSU KB900 (már csak egy-két honlapon van fent, de még nem néztem utána, h csak a frissítés hiánya miatt v. még tényleg kapható)
a 910 még szimpibb lenne, ha magyar lenne, de uye csak USA kiosztással árulják, úh nem játszik
A4-Tech KD-800L Backlight (ebben az bizonytalanít el, h a gombok felszíne teljesen lapos)
kolink kb62u02Szerintetek melyik lenne jó választás? Vagy tudtok ajánlani kényelmes, nem túl drága magyar slim bill.-t?
Köszi! -
SunMount3r
nagyúr
válasz alfalibra #17549 üzenetére
Csak egy említés a tapasztalatom alapján: az A4-Tech KD-800L úgy látom fél-szigetes megoldású, amit nem javaslok, hacsak nem szeretnéd 2 hetente fülpiszkálóval pucolgatni a billentyű közökből a port. Nekem ilyen laptopom van és gépelésre sem valami kényelmes, hát még a pucolása. Én nem javasolnám, de ez csak egy említés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Új!Glorious GMMK 3 Hall Effect 75%-os Mechanikus Billentyűzet
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest