Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz monchichi20 #17246 üzenetére
Nem lehet. Van remap tool, de érdekes módon ezeket nem, csak az F1-F12, numerikus és Win billentyűket lehet remapolni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok!
Logitech G-103-al van valakinek tapasztalata?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
thomeef
őstag
Talált valaki esetleg valami jó kis akciót mecha billentyű fronton ma?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
gabee97
tag
Sziasztok,billentyűzetet szeretnék vásárolni játékra 6000 forint értékben.FPS TPS játékokra használnám,legyen háttérvilágítása és vezetékes.Mit tanácsoltok?
-
NY124
tag
válasz gabee97 #17261 üzenetére
Ha nem probléma az angol kiosztás: Sharkoon Skiller
-
troger911
tag
Üdv!
A Gigabyte K8100-nál tényleg ennyire súlyos az érintő gombok problémája? Nekem mindenképp kell a hangerőszabályzás, pedig nagyon tetszik. Igazán olyan bill. kéne, amin nem akadnak össze a gombok, világít és legalább hangerőszabályzó gombok vannak rajta. Makró nem fontos, de nem baj, ha van. Ja és magyar kiosztású legyen. Elsőre az ár miatt háromra szűkölt a lista:Trust GXT280 (Megnyomkodtam élőben, tetszik)
Gigabyte GK-K8100-HU (Ennél félek az érintőtől)
Ozone Blade (Itt a sok igénytelenség zavar, amit itt olvastam: elmosódott betűk, nehezen olvasható, magyaron gagyibb gombok)Esetleg más alternatíva? Köszi!
-
addikt
Rapoo E2700-nal meg lehet oldani, hogy valahogy mukodjon az Alt+Fx gombok kombinacioja?
Alt+Fn+Fx nem igazan csinal semmit, pedig Ctrl-al meg tok jol megy. -
Gstyler
senior tag
Teljesen általános használatra.
Játszani főként controllerrel játszok, néha FPS-t tolok talán egér+billentyűzettel.
Főként a kényelem miatt kéne a wire és mert a régi cuccom már levan eléggéIgazából az ára miatt fogott csak meg az ajánlat
Az MS-en jól látom,h nincsenek jelölve az ékezetes betűk? Vagy ez csak egy általános kép?
[ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
válasz Gstyler #17268 üzenetére
Mindkettő angol kiosztású, vagy ahogy az emag fogalmaz "nemzetközi billentyűzet".
Ha ezek közül kéne választani én inkább a Microsoftot venném. Előfordulhat, hogy a billentyűzet jó minőségű mindkettőnél, én inkább az egér miatt aggódok, az már húzósabb téma. Ennyiért amúgy nem egy rossz vétel egyik sem munkára.(#17265) gabee97: Nem mechanikusból amikkel talán nehéz mellényúlni az a Microsoft, Logitech, Steelseries, Razer. A többi gyártónak sikerül egyszer-egyszer nagyon beletalálni, de több a gagyi mint a kiváló próbálkozás.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #17168 üzenetére
Erre valaki?
Annyi változás történt, hogy mégis inkább touch-pad-os billentyűzetet keresek, mert később még TV-hez is lenne használva.
Ezt a két modellt néztem ki: Rapoo E2700 [link] és Logitech K400 [link]
A Rapoo mellet szól: -a mérete (minél kisebb annál jobb), a vékonysága, nem fél-szigetes, fehér
A Rappo ellen szól: -fapados touch pad, egér klikkelő gombok hiánya, alumínium hátlap (nem tudom mennyire rideg ez ha ölbe veszem)A Logitech mellett szól: -egér klikkelő gombok, plussz bal klikk a bal sarokban (úgy tűnik a touch-pad-ot is úgy tervezték, hogy inkább hüvely újjal lehessen rajta fürkészni, ami lehet kényelmesebb mint mutató újjal), full műanyag, Logitech.
A Logitech ellen szól: -ugyan az a szerencsétlen fél-szigetes billentyűzet kialakítás mint a mostani laptop-omon, jóval nagyobbnak tűnik mint a Rapoo (gyak. egy normál notebook billentyűzet méretű).Mivel gondolom ezek az előnyök és hátrányok leginkább tartós használat után jönnek ki igazán, így kérdezném, hogy lenne e valaki akinek van tapasztalata velük?
-
Khaosz55
addikt
Nekem van
Gigabyte Osmium - mechanikus red kapcsolós (otthon használom)
Trust GTX280
Rapoo 8900p irodábanÖsszességben elmondhatom hogy nekem a legjobban munkára a rapoo 8900P jön be. Szál csiszolt alu ház. Mint gépelésben mint minőségben jobbnak tartom a többinél. Hozzá teszem nem világítós és nem használom játékra, mivel irodában nem játszom.
Azt gondoltam hogy a GTX majd jobb lesz hangban, de tévedtem, a Osmium-ot is szeretem, mechanikus után nehéz jól vélekedni a membrános billentyűről. Persze hozzá teszem árban nem egy liga a GTX-el.
Irodában a Rapoo mint minőségben mint színvonalban és dizájnban emeli az iroda összképét.
-
Snapshot
csendes tag
válasz Khaosz55 #17272 üzenetére
Honnan tudtál Osmiumot szerezni? Gyakorlatilag egyetlen helyen találtam HU kiosztásút, de ott 2015. áprilisára ígérték a szállítást.
Még a végén "kénytelen" leszek Roccat Ryos MK Glow-t venni, pedig ennyit nem akartam billentyűzetre költeni (HU, háttérvilágítás, minőségi kombóban sem).
-
DR|FTK|NG
veterán
Sziasztok!
Jelentem, a mai napon meghalt a billentyűzetem. Valami olyat keresek, ami tudja a következőket:
-olcsó(~5k)
-nem ragadnak be a gombjai
-érezhető legyen, ha megnyomok egy billentyűt
-ne legyen szokatlan kialakítású
-USB-s
-min 1 év gar, de a 2 év jobban jönne
-fekete színűJátékra(FPS, TPS), írogatásra használnám.
Ha ekkora keretből nem jönne ki egy használható billentyűzet, vagy egy kicsit többért van (sokkal) jobb is, akkor meg tudom növelni a keretet.
-
Locutus
veterán
válasz DR|FTK|NG #17275 üzenetére
Kell sleep gomb? Nem hittem, hogy valakitől ilyet olvasok egyszer...
Esetleg a kurzorok fölött, vagy esetleg a space alatt, esc mellett?Most komolyan. A sleep meg power gomb a billentyűzeten maga az ördög. Gyártanak még ilyet egyáltalán?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ivana
Ármester
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzeteket nézegetek mostanában (játékra leginkább, plusz átlagos felhasználás stb.) Ezzel a típussal van valakinek tapasztalata? [link] Mert árban nem tűnik vészesnek, mondjuk iponon kívül más helyen nem is találtam egyenlőre.
Előre is köszönöm a segítségeteket!// -
-
#hpq
aktív tag
Rendben, köszi szépen. Pedig nagyon csalogatónak tűnt, mechanikusokból melyik márkákat érdemesebb nézegetni ami még 20K alatt van? Még ezzel a típussal szemeztem nagyon: [link] . Bár jobban örülnék a teljes kiosztásúnak de, ennyi pénzért mint ha nem is találtam volna.
// -
-
törölt tag
20-25 körül mit érdemes venni gépírásra(versenyszintű!) és játékra? Mechanikus legyen.(Nem baj ha elsősorban gépírásra "optimalizált" billentyűzetet ajánlotok, csak akkor egy webshopot is kérnék mellé, ahonnan gyorsan és olcsón lehet venni mikrokapcsolót :"D)
-
beroch
tag
üdv
új billentyűzet és egér vásárlásnál tartok az egér egy asus rog gladius és a billentyűzetet is egy asus-t szeretnék néztem az új rog gk2000 de az nem annyira tetszik mert számomra nagy de ami tetszik az a asus rog gr8 előzetesében van [link] erről tudtok vmit? vagy vmi hasonlót ajánlanátok -
nyunyu
félisten
A laptopokban tudtommal nem rubber dome, hanem ollós kapcsoló van. A rubber dome pedig biztos, hogy el van választva egymástól?
Ollo az csak arra szolgal, hogy a vekony gomb ne bukjon oldalra, hanem egyenesen, az ollok altal behatarolt modon csukodjon ossze amikor lenyomod.
Alatta ugyanugy gumiharangok vannak, mint egy rendes billzetben, csak nincsenek egybeontve, hanem gombonkent kulon-kulon harang van.Legalabbis az IBM Travel Keyboardomban igy volt, az meg egy az egyben ugyanaz, mint a sokevvel ezelotti ThinkPadok billzete.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
yksz
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy Rapoo E9270P és egy Logitech K750 kozott. Egyerem Logitech van és szintén vezeték nélkuli, a unyfing receivert használja. Szerintetek ha a Rapoo-t veszem fogják egymást zavarni a jelek? A Rapoo szerint az addott bill 5GHZ-s frekvencián kommunikál , míg a K750 2.4-en és így elméletileg nem kéne zavarniuk egymást, ellenben ha esetleg mégsem így lenne és mind a ketto 2.4en kommunikálna, akkor az zavaró lenne? éreznék én ebbol valamit azon kívul, hogy két USB portom bánja egy helyett?
Fly away my precious knowledge fly far away
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Korábban volt egy olyan kérésem, hogy ajánljatok nekem egy olyan vezeték nélküli bill(+egér) párost, aminek elég nagy a hatótávja (7-8m-t kell kibírnia, úgy hogy közötte van egy fal). Ekkor a Logitech Mk270-et ajánlottátok. Mik a vélemények az MK520-ról? Olvasgattam, és azt láttam, mintha gondok lennének az egerével. -
nyunyu
félisten
válasz gtasystem #17293 üzenetére
és ilyen megoldás nincs asztali billentyűzetben?..
nekem pont az lenne a lényeg hogy ne mozogjanak a gombok..Olloval az a problema, hogy az ollo karjai fix hosszusaguak, igy a csuklos szerkezet magassaga atalakul szelessegge, ha lenyomod a gombot.
Billzeten meg ugye adott a gombok tavolsaga, nem nagyon ferne el egy 4-5-6 mm billentyu leutest lehetove ollos szerkezet.
Mig laptopoknal muszajbol van a helytakarekos szerkezet, ami alig 1.5-2 mm-t mozdul el fuggolegesen, ott nem jelentos az ollo vizszintes alakvaltozasa.
-
nyunyu
félisten
válasz Adams15 #17295 üzenetére
Akar az MX Revot, akar az MS Explorert probaltam, mindegyik eger ment 3 szobaval arrebbrol.
Explorernek valahol 8 meternel, MX Revonak 9 meternel volt vege.Amiket kerdeztel, azokat viszont nem ismerem/nem probaltam.
-
gtasystem
őstag
válasz nyunyu #17296 üzenetére
és a szigetes kialakítás nem segít ezen?
a logitech K360-at próbálgattam egész kényelmes gépelésre viszont a matricázás az nagyon gáz ennyiért..
akkor már inkább egy genius az legalább nem matricázott és ha ugyanaz a mechanika van benne akkor végülis teljesen mindegy nem?..
(ezt még nem tudtam kipróbálni)[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
gtasystem
őstag
érdekes én végigpróbáltam egy csomót és pont a gépelési komfort volt jó a legkevesebb hibával azon gépeltem sokkal kényelmesebb volt mint a többi..még a 20k-s microsoftnál is..( na jó azzal kb. egy szinten)
szerintem az a gáz hogy nem olcsó és mégis gagyi matrica van rajta ez nekem nagy csalódás volt, ráadásul az lámpafényben még tükrüződik is..pont emiatt érdekel a szigetes genius eddig eszembe sem jutott volna de lehet hogy a szigetes kialakítás miatt volt kényelmes a logitech..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mini-ITX
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest