Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32013) tybsen válasza joysefke (#32011) üzenetére


tybsen
addikt

Szia,

koszi a reszletes valaszt! Igen, olvastam a hozzaszolasodat korabban, gyakorlatilag tavaly nyar ota szeretnek mar venni egyet de nem sikerult donteni,... illetve amint ebbol kiderult, annyira nem is volt letfontossag. Mindent a telefonommal csinaltam es megvoltam egy jobb fenykepezogep nelkul :-) ez is csak azt igazolja szamomra, hogy hozza nem ertokent (sajnos vagy nem sajnos) mindig azzal fenykepezek ami nalam van es gyorsan elo lehet kapni. Ebben a pontban tehat egy kisebb meretu gep azt hiszem idealisabb lenne. Tehat az ixus.

Nagy zoomra nincs szuksegem, persze neha biztos nem lenne rossz, de eddig is megvoltam 4x zoom-mal (van egy osregi pentax). A video resz sem erdekel igazan, neha 1-2 talan nyaralaskor.Manualisan beallitgatni szeretnék de 1. mivel nem ertek hozza es 2. annyira nem erdekel a tema, h ezzel szorakozzak 3. meg automata modban is lemaradok egy varosnezesnel - mi lenne, ha elkezdenek allitgatni? Persze nyilvan megtanulhato es vonz is a dolog, de be kell ismernem, hogy en nem vagyok ez a tipus... inkabb az az igenytelen kattintgatos tipus akinek fontosabb a gyors kepkeszites, egy-egy elkapott pillanat, mint az, hogy tulexponalt-e egy kep vagy homalyos a kep sarka. :-)

Szerintem ezzel nagyon ixus-celkozonsegnek tunok...? :-)

Egyebjent erdemesebb lenne a minimalisan dragabb ixus 220 hs-t, mint a 115 hs-t?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.