Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dniel
tag
Elfelejtettem leírni parádés áron elérhető ugyanitt 55UF950 420-ért illetve 65UF850 kiállitott 510 (sajna doboz nélkül) OLED-eknél is érezhető most az akció
-
Hungarikum87
tag
Most vittem vissza a tegnap haza hozott 49UF778V-t és rendeltem meg a MediaMarktnál, ugyan annyiért a 850V-t
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71754 üzenetére
Jól tetted!! 3D királyság. Meg csak 8 as széria. Harman Kardon hangrendszer meg egy két dolgokkal biztos többet tud. 233 ért ajándék, tavaly nyáron 360 volt az ára.
(#71748) aidy01 utána nézek
(#71753) bozsozso
[ Szerkesztve ]
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #71754 üzenetére
Először azt mondták az Euronicsben h csak levásárolhatom az árát, de jeleztem, h ez nem így működik, aztán érezte a főnök, h ez nem jött össze és elkezdtük írni a papírokat. Remélem rendben lesz a cucc. Felhívtam azért a ME.MA. előtte h a rendes két éves gyári garancia van e hozz, de azt mondták h igen, úgyh meg is rendeltem. Kicsit izgulok h minden rendben lesz e. Ezt a kis szaladgálást szerintem megérte.
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71756 üzenetére
Akartam kérdezni a garanciát, LG oldalán regisztráljam be a tvt-t? És ha van valami jönnek házhoz? Vagy a Media marktnak kellesz szólni?
Hungarikum87 M4 Sporton egy focimeccset nézzél és megmondod milyen.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz aidy01 #71748 üzenetére
Megkérdeztem!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy Árgarancia lehetősége kizárólag áruházi vásárlás esetén érvényes. A keresett árucikk ára Online Webáruházunk felületén akció, promóció keretein belül csökkent készlet erejéig, mely 2016.03.11. és 2016.03.13. között érvényes. Erről ide kattintva olvashat bővebben!Jól van az, nem cigánykodok mert tuti rosszabbat kapnék, mert ilyenkor így szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Hungarikum87
tag
válasz K Norbi #71757 üzenetére
Nekem az Euronicsben azt mondták semmit nem kell regisztráni, direkt rákérdeztem. Alapból jár ezekre a TV-kre az LG garanciája. Media marktos ügyfeles azt mondta h ők nem garanciáznak, úgyh gyári garancia jár hozzá. Mire gondolsz az M4sportlal?
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71759 üzenetére
Fociiii zöld háttér, jön a felhők a háborúja egyből. Kár hogy azóta látom amióta felhívták rá a figyelmemet. De nem annyira vészes csak focinál látszik de ott se durván. Épp kicsi van benne, beállítással sokat lehet javítani a dolgokon.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71761 üzenetére
Visszaolvastam a fórumon, olvastam elemtartóra a lötyögésről AN-MR600 Néha nem veszi ez normális ezeknél.
És tényleg nekem is lötyögött, de már orvosoltam. És valóban nagy ritkán nem reagál nekem sem.[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz Zoli-bácsi #71746 üzenetére
Ennél a modellnél ezt mind normál üzemmódnak lehet tekinteni. Ki is írja ilyenkor, hogy várni kell kicsit, amíg az intelligens szolgáltatások elérhetők lesznek. Ettől függetlenül nagyon jó kis tévé.
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71764 üzenetére
Igen, kb mindegyik felhősödik, kisebb-nagyobb mértékben, többek szerint is.
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71764 üzenetére
Mindbe van szerintem, csak valamelyik jobb valamelyik rosszabb, én majd küldök a fórumba egy beállítást.
Képbeállítással az a baj hogy UPC directen, meg néztem mindig tv-n teljesen más beállítások kellenek.
Szóval amiket itt is írogatnak az nagyjából egy kiinduló pont csak.
Meg változó kinek milyen a szeme, ki milyen színeket szeret.
Haladó 1 és Haladó 2 annyi beállítással lehet szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
Megrendeltem az LG 55uf850v-t, jó lenne ha már hétfőn ki tudnák hozni. Úgy voltam vele, h hosszútávon jobban megéri a nagyobb. Ha meg ennél olcsóbb lesz bármikor is akkor így jártam, de pont ez a 320ezer körüli ár ami lélektani határ volt számomra. De örülök egyelőre, jobb, mint 400ezerért.
-
tigipuf
senior tag
49UF850V és a 49UF851V között egyáltalán mi az eltérés?
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek.
Lg 49UF680V 170k + 10k magic remote
vagy
Lg 49UF850V 235k
Lg 49UF851V 235kAz utóbbiaknál egyáltalán mi a különbség?
Szóval a két készülék közül melyiket érdemes választani, megéri azt az 50k különbséget?
Tudom hogy az egyik nem 3D tv de ez igazából nekem nem fontos, csak egy plusz extra ami lehet nem is lenne használva.
Akinek esetleg van valamelyik típus, bátran írhatja tapasztalatait[ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
Beszállok egy 55UF950V vel
-
törölt tag
válasz pontyos #71784 üzenetére
Nem igazán érthető, hogy mire írtad ezeket.
Mindkettő webos2-es. Az UF8-as már egyedi szállítási határidővel van, de az UF680-ast talán pár napon belül megkapod. Ha megrendelnéd mindkettőt(csak holnapig akciós), mivel az olcsóbbat korábban megkapod, teszteled, stb. 1, Ha jónak tartod, akkor lesz időd lemondani a másikat, mert az akár több hét is lehet, amíg kiszállítják. 2, Ha nem tetszik annyira, akkor pár nap után elállsz a vételtől, és várod a másikat. -
D@ny7
aktív tag
válasz K Norbi #71789 üzenetére
Igen ezt tudom hogy felső kategóriás Csak kérdés hogy kell-e a 3D. Habár a dual play az tetszik benne De holnap lehet meglesem őket egy üzletben.
Jah és egy nagyon fontos kérdésem lenne, ami most jutott eszembe. 2 műholdas antenna lenne rá csatlakoztatva DiseqC kapcsolóval, az egyik DIGI,amihez lenne egy CAM modul, a másik egy Telekom antenna lenne, de már nincs meg az előfizu, szóval csak a free csatornák miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
Egyedi szállítási idő: A termék nincs raktárkészleten, és beszállító partnerünk csak egyedi megrendelésre tudja biztosítani a terméket. Amint pontos információval rendelkezünk a termék várható beérkezéséről, ügyfélszolgálatunk azonnal tájékoztatja a vásárlót megadott elérhetőségei egyikén.
(#71790) D@ny7) Nekem sem kellet 3D, de ha már tudja héba hóba látványosabb filmet tuti 3D-be fogok nézni.
(#71792) tigipuf Főleg az ára menjen lejjebb.
Ahogy látom egyre több az UF85X tulaj.
A tv-t összeszerelésnél szabad kijelzővel efelé tenni és úgy szerelni? Mert az LG papírja szerint úgy kell.
És ha megnyomódik a kijelző? Vagy megfeszül? Én nem mertem kijelzővel lefele összerakni, következő volt a felállás 2 ember megtartotta legszélén alul felül a keretnél a levegőbe! És én meg hátulról rászereltem a talpat.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz aidy01 #71742 üzenetére
De lehet h visszaviszem, mert a 3 napon belül vagyok meg...
Miről beszélsz ilyen rendelet már nem létezik. csak ha rossz akkor viheted vissza.
Csak a netes vásárlást védi 14 nap vagy olvastam mást is de ezután még nem néztem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jsystem
csendes tag
köszönöm a korábbi segítségeteket, 55UF778v-lett végül.(IPS
Tudtok javasolni hozzá vmi f@sza beállitáscsomagot? főleg a színeket szeretném belőni a helyükre -
D@ny7
aktív tag
válasz Beni2360 #71796 üzenetére
Tökéletesen igazad van! Viszont vannak olyan cégek akik ezzel ellentétben vállalnak ilyent, persze semmilyen törvény nem kötelezi rá őket, tehát érdemes odafigyelni és a boltnak utánanézni, mert könnyen lehet hogy igazából csak marketingfogásként alkalmazzák. (sajnos ez megtévesztés, de ez más téma)
-
Beni2360
félisten
válasz K Norbi #71794 üzenetére
Ez teljesen olyan mint, hány rendőr kell egy villanykörte becsavarozásához?
Valóságban ha egy olyan asztalra teszed ami szélesebb a TV-nél akkor a kereten fekszik fel és nem hajlik a kézben. Én egy takarót tettem az asztalra és simán felfektettem a Tv-t. leültem mellé és kényelmesen becsavargattam a csavarokat.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jsystem
csendes tag
32 GB-s pendriveot tudok felvételre használni? olvastam valahol valami minimum limitet, de nem találom
illetve mire formázzam? FAT32/NTFS/ext?
vagy csak HDD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.