Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #56341 üzenetére
Live TV menü, felül ott van a szűrés. Vagy ChanSort progi. Kapcsold be a Helyi sötétítést a kép menüben.
bozsozso A MediaCard miatt nem látható ott az adás képe, de ha ugrasz az alatta lévőre, és rányomsz az elölnézetre, akkor mutatja.
Általában nem kell fw-t frissíteni amíg nincs rá indok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #56345 üzenetére
Nálam így működik. Kiválasztom a Kedvenc A-t, és utána csak az ott lévő csatornák közt lehet kapcsolgatni. Ez ki és bekapcsolás után is így marad. (Szolgáltató ország: UK) Nem tudok mást erre, akkor ChanSort, vagy a Fav gomb. Ha végképp nem megy akkor, áramtalanítás 15 percre, vagy frissítés, vagy visszaállítás. (Nekem most 04.45.x vagy 04. 55.x fw van.)
bozsozso
Azok majd más forrásnál lesznek aktívak, pl HDMI...Tévével nem szoktam belépni, mert minek, de talán szerver hiba lehet, csak próbálgasd.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz Hungarikum87 #56341 üzenetére
Képernyőn olyat tapasztaltam, h ha az okos irányítót használom, és sötét a képernyő, mert épp csatorna váltás van, akkor az irányító "kurzoránál" világosodik a képernyő, és olyan mintha alap esetben is érzékelnék ilyen világosodás.
Szerintem azért mert ott ahol a kurzor van ilyen esetben vmiért erősíti a megvilágító ledek fényét.
Én is tapasztaltam ezt.風林火山
-
Beni2360
félisten
válasz Hungarikum87 #71167 üzenetére
Hm : Lg 50LB671V
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Hungarikum87 #71169 üzenetére
Értettem elsőre is. Szvsz nincs jobb, sem hasonló. Én is tavaly Júniusban LB 671 választottam mert már nem volt 710.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #71181 üzenetére
rosszul írtam LB671V
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
Black Dragon
addikt
válasz Hungarikum87 #71187 üzenetére
Szerintem csak 2015-ös készülékeik vannak. De nemsokára jönnek a 2016-osok.
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71189 üzenetére
Nemrég írtam, hogy melyik lehetőséged van most.
blakey Miért nem beszéled meg privátban, vagy nyitsz egy új topikot hozzá? Ezek a fórumok nem nagyon alkalmasak nagyfokú makacssággal fűszerezett elvakult elméleti vitákra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71193 üzenetére
Nem tudom, mennyire használtad, de a Local Dimming és a Magic táv ami hiányzik, de itt egy lista ezekről.
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71196 üzenetére
A Magic hiánya nem gond, mert lehet venni hozzá. LG MAGIC REMOTE 2015 távirányító (AN-MR600).
Sejtésem szerint 2016-ban nem lesz 3D-s FHD tévé, bár reménykedni még lehet.jas39 Nem sok infó van róluk, a legtöbb eltérés tényleg a hangzásban lehet, még itt is lehet keresni a különbségeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71259 üzenetére
Egyszerűen, vannak a 6-os UHD-k alap 50Hz, különböző kivitelben és távirányítóval és Netcast vagy Webos-es fw-vel. A 7-es és 8-as UHD-k már elvileg 100-asok, de csak a V-re végződő típusokban van TruMotion, bár ez nem mindenkinek fontos, előtte ki kell próbálni. Ezek mindegyike Webos2-es, és az UF850-től 3D-t is tudnak.[link]
mg888 Nézz utána itt: Webos FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET/Lejátszás más eszközökről
-
bobojszan
tag
válasz Hungarikum87 #71259 üzenetére
Szia.
Az a baj a specifikációkkal, hogy hibásan van feltüntetve az LG honlapján is, de most jeleztem az illetékeseknek és ígérték javítani fogják! Sztem UFből simán elég a 850-1-2 variáns színtől függően, de ha tudsz várni még kicsit akkor várd meg a 860at!God of War Rank : Chaos
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71400 üzenetére
850V Gyorsabb, szebb benne a kép! SD adásokat meg össze nem lehet hasonlítani.
Ugyanaz a beltéri scart al összekötve. a 8 as széria csak felső kategória. JobbAkkor most a 778V cakkra ugyan az mint a 850V a 3D-t leszámítva? elvileg igen.
[ Szerkesztve ]
-
aidy01
csendes tag
válasz Hungarikum87 #71421 üzenetére
Nem azért várnék az új szeriara, mert abból vennék, hanem mert akkor ezeknek gondolom lejjebb megy meg az ara... En amúgy a 850v fele kezdek húzni, de kíváncsian várom a tapasztalataidat
-
Grande Ale
őstag
válasz Hungarikum87 #71437 üzenetére
Akkor te egy szerencsés ember vagy. Én és még jópáran nem.
Pendragon911:ird meg légyszíves mire jutottál a szervizzel, sikerült-e javítsák. Lg oldalán jelented be vagy hívod közvetlenül a szervizt? Ezt vajon háznál javítják, pl. kijelzőcsere, vagy elviszik?
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz Hungarikum87 #71472 üzenetére
Mire gondolsz?
Hangban azt a szintet produkálja majd amennyit rászánsz, mindegy a márka.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71421 üzenetére
Majd beszámolót kérek
-
hcs57
őstag
válasz Hungarikum87 #71699 üzenetére
Ha mindkettő LG, akkor az egyiken lemented, a másikon visszatöltöd.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz Hungarikum87 #71702 üzenetére
Akkor nem fog menni... keresd meg a csatornákat a másik tv-n is.
Mit írjak le? Még a két tv típusát sem írtad le...
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
huncutka1029
addikt
válasz Hungarikum87 #71704 üzenetére
az egyik webos 1 a másik webos 2 jobban jársz, ha a másikon is behangolod.
olvasd el az összefoglalót, le van írva a csatornalista szerkesztés.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Jaygab
tag
válasz Hungarikum87 #71699 üzenetére
Lemented USB-n pendrive-ra a jelenlegi kiosztást és felmasolod az új tv-re. A tv menüjében beallitasokban a csatornáknal találod az export - import opciót.
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71754 üzenetére
Jól tetted!! 3D királyság. Meg csak 8 as széria. Harman Kardon hangrendszer meg egy két dolgokkal biztos többet tud. 233 ért ajándék, tavaly nyáron 360 volt az ára.
(#71748) aidy01 utána nézek
(#71753) bozsozso
[ Szerkesztve ]
-
Hungarikum87
tag
válasz Hungarikum87 #71754 üzenetére
Először azt mondták az Euronicsben h csak levásárolhatom az árát, de jeleztem, h ez nem így működik, aztán érezte a főnök, h ez nem jött össze és elkezdtük írni a papírokat. Remélem rendben lesz a cucc. Felhívtam azért a ME.MA. előtte h a rendes két éves gyári garancia van e hozz, de azt mondták h igen, úgyh meg is rendeltem. Kicsit izgulok h minden rendben lesz e. Ezt a kis szaladgálást szerintem megérte.
Hülye vagyok, ezért sokat kérdezek, ilyen ez ()
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71756 üzenetére
Akartam kérdezni a garanciát, LG oldalán regisztráljam be a tvt-t? És ha van valami jönnek házhoz? Vagy a Media marktnak kellesz szólni?
Hungarikum87 M4 Sporton egy focimeccset nézzél és megmondod milyen.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71759 üzenetére
Fociiii zöld háttér, jön a felhők a háborúja egyből. Kár hogy azóta látom amióta felhívták rá a figyelmemet. De nem annyira vészes csak focinál látszik de ott se durván. Épp kicsi van benne, beállítással sokat lehet javítani a dolgokon.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71761 üzenetére
Visszaolvastam a fórumon, olvastam elemtartóra a lötyögésről AN-MR600 Néha nem veszi ez normális ezeknél.
És tényleg nekem is lötyögött, de már orvosoltam. És valóban nagy ritkán nem reagál nekem sem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #71764 üzenetére
Igen, kb mindegyik felhősödik, kisebb-nagyobb mértékben, többek szerint is.
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71764 üzenetére
Mindbe van szerintem, csak valamelyik jobb valamelyik rosszabb, én majd küldök a fórumba egy beállítást.
Képbeállítással az a baj hogy UPC directen, meg néztem mindig tv-n teljesen más beállítások kellenek.
Szóval amiket itt is írogatnak az nagyjából egy kiinduló pont csak.
Meg változó kinek milyen a szeme, ki milyen színeket szeret.
Haladó 1 és Haladó 2 annyi beállítással lehet szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz Hungarikum87 #71766 üzenetére
Nem nagyon nyilatkozol a minőségbeli különbségről. Annak tükrében pedig igen érdekes lenne egy elsőkézből származó vélemény, hogy itt valaki konkrétan leszarozta a 671 nyújtotta sd képet. Bár ilyen drasztikus különbséget kizártnak tartok, szerintem ott a hiba nem a készülékben volt. Nálam digi kábel van, néhány sd csatorna képe jó anyaggal olyan, mint egy hd adás. Ehhez képest kíváncsian várom a véleményedet.
-
K Norbi
addikt
válasz Hungarikum87 #71907 üzenetére
Beakarom köttetni a helyi kábel tv-t ahoz megint más beállítás fog kelleni szerintem. Mind máshogy nyomja.
Néztem a a csatornákat 2 ismerősömnél, elvoltam ájulva! Nem tudom hogy csinálják de az SD csatornák olyanok mint a Upc-n a HD csatik!
Meg sok HD csati van a kábel tv-n a UPC HD közelébe nem érhet, De még köszönőviszonyba se lehetnek.
Nem értem hogy csinálják.
Viszont a csatornakínálata elég gyenge [link] se Discovery-ik, meg jó pár csati hiányozna.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Hungarikum87 #75242 üzenetére
Távirányító típusa L-con
Még nem is kezeli szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Nem jár, már csak egyes UHD- típusokhoz, de mivel a Fő jellemzők: Magic Remote előkészítés, ezért külön lehet venni hozzá, de inkább FHD-t néznék a helyedben HD ready felbontású helyett, pl. a Netcast-os 32LF58-ast. Vagy az egyik webos2-es 32LF63-ast. Ezekhez mindhez lehet venni MR-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Még a negyedmilliós idei modellekhez sem jár a Magic Remote...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
OldMike
őstag
válasz Hungarikum87 #84399 üzenetére
Az SJ más (magasabb tudású) kijelzővel készül, aminek talán a leglényegesebb része a nano-cellás kivitel. Olvasd el ezt:
42LM660S
-
törölt tag
válasz Hungarikum87 #84399 üzenetére
UJ= középkategóriás UHD-k,
SJ= felső kategóriás UHD-k, Prémium UHD vagy Super UHD-k (Native 100 Hz) Több HDR formátum: HDR10 / HLG / Dolby Vision, stb. de itt látható k a kategóriák, és összegezve a tudásuk: LG TV line-up 2017dani0113 Nagyobb PMI=jobb képminőség. A keresőben találtam: PMI (Picture Mastering Index), még erről valahol azt is olvastam, hogy a mozgásmegjelenítési képességük, de még a tavalyi belépő UHD-kre se nagyon láttam itt ez irányú panaszkodást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború