Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Hogyan kell beállítani, hogy a sima LG távirányítóval lehessen kezelni a T-Home CISCO ISB 60630 MT-A set top boxát?
-
blakey
titán
válasz yvsmad #68550 üzenetére
Megnézem, mert rég volt amikor kipróbáltam és nem emlékszem, hogy működik-e vagy sem.
(#68555) Hoorus
Egyelőre csak úgy működik (működött), hogy átkódolással nézed a filmeket, én mostanában nem használom, de elvileg ez a legfrissebb.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz mastodon #68551 üzenetére
Hát nekem a felvevős boxom van de ez annyira összetett a táv, hogy nem fogod tudni teljesen kiváltani. De különben is ilyenkor csak a bekapcsolás szerepe van a TV távnak, max ha valamit a beállításokon akarsz változtatni. meg a webos. Állítólag össze lehet hangolni a bekapcsolás a tv távval.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz dudzsi #68559 üzenetére
Hm, most megnéztem, mert soha nem nézem, a háttérben fut és valóban eltűnt. 5.3.1 van fent mindkét gépen.
Mikor beállítottam a szervereket, kb. egy éve, akkor volt, azóta csak frissítést toltam rá, de nem nézem a panelt.
Akkor Sorry, eltűnt a Save gomb.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
olajbogyo
aktív tag
válasz Corolla #68522 üzenetére
Szia!
Egyenlőre ne ruházz be vinyóra, mert nálad valami bibi van+(MrBazsinál is) ...,mert nekem is olyan tv van, mint "MrBazsi"-nak UB820, de én simán lejátszom serviion a UHD tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Beni2360
félisten
válasz MrBazsi #68562 üzenetére
Ott szerintem a filmen belüli kódolási gondok lesznek.Azért nem hajlandó lejátszani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz huncutka1029 #68564 üzenetére
5.3.1-em van, ez azért jobb mint amit betettél. Nálam nagyon jól működik OSX-en és windowson is. A régebbiekbe nagyon sokat kéne módosítanom a config fájloknál, igaz még megvannak, de az újjabbal nincs gondom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
válasz Beni2360 #68565 üzenetére
ezen az oldalon tisztán látszik, hogy bár mindegyik UHD és HEVC kodekes, mégis milyen különbségek vannak egyes tipusok demói között. bit mélység, fps, bit rate, van MP4, és TS kiterjesztéssel is
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
muranyig
tag
válasz olajbogyo #68561 üzenetére
nálam sem megy sehogy sem, az uhd, csak pendriveról... de az felejtős, mert 32gbmax amit lát... nehogy már emiatt vegyek egy mobi hdd-t, amikor van nasom... most akkor ezek szerint ez a a történet csak nálad megy? mik a beállításaid?
43uf680v-van nekem...[ Szerkesztve ]
-
whoever70
tag
a tv-vel formatáltam le a Sandisk Ultra Fit USB3.0 64GB-s pendrive-om, de nekem az LG Smart TV könyvtárban a TN mappa csak egy info fájlt tartalmaz, ezekkel a bejegyzésekkel:
{ "INFO": "{ \"core_os_release\": \"2.2.0-123\", \"returnValue\": true }{ \"device_name\": \"m14tv\", \"returnValue\": true }" }
-
olajbogyo
aktív tag
válasz MrBazsi #68562 üzenetére
Szia!
Nekem az 1.5.2-es serviio van a gépemen, semmi extra beállítást nem alkalmaztam rajta, csak a mappát adtam meg neki, amit meg kell osszon.
Lehet a film formátumával van valóban gebasz.......Én a torrentről letöltött uhd-ket játszom le vele, (már amennyiben ezek tényleg UHD-k?) akadás/zökkenés nélkül. Legutóbb ezt lestem rajta gond nélkül: MIB 3 2012.4K.UHD Web-DL.2160p.DTS Felbontása: 3840x2076 Bitráta: 53.7 Mbps Codek: AVC High@L5.2 /MKV/Nos effélékre gondoltam, de a telóm 2160/30fps-ben készült videóit is lejátsza a serviio, igaz csak egy videóval próbáltam ki most, hogy lássam azzal megy e?.
ui: Egy ASUS RT-AC56U router -en keresztül van a tv rajta....ha ez számít valamit....
[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
MrBazsi
senior tag
válasz olajbogyo #68571 üzenetére
ha a film formátumával lenne a gebasz akkor ugye elvileg usbről se játszaná le, nem? azon pedig simán ment amit először serviioval akartam. gyönyörű szépen, akadásmentesen, hibátlanul.
Azt tudom hogy a mienk az ub820 ugye a 4k60fps-t nem támogatja, nem is azt próbáltam. -
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Van egy LG 42LB671V TV-m. Az a problémám vele, hogy ha pendrive-ról nézek filmet, akkor a felirat be és kikapcsolásához elég bonyolult eljutni. Nekem nem gond, de a szülőknek elég nehéz megjegyezni a dolgot. Az lenne a kérdésem hogy van-e erre valami egyszerűbb módszer? A távirányítón nem találok semmilyen gombot rá.
Másik kérdés, hogy lehetséges-e saját macrot írni a tv-hez? (Akár telefonra való alkalmazás segítségével is) -
huncutka1029
addikt
válasz Whitealert #68576 üzenetére
miért bonyolult?
Ha elindul a film, kattints a képernyőn, és a jobb oldalon a visszafelé mutató nyilra kattintva eléred a sub menüt.
ugyanúgy mint a webos2-nél. itt az első ikon a felirat, a füles ikon pedig a hangsávot váltjaa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Whitealert
tag
válasz huncutka1029 #68577 üzenetére
Én értem, de hidd el hogy idősebbeknek már ez is bonyolult. Állandóan össze-vissza nyomkodják.
-
huncutka1029
addikt
válasz Whitealert #68578 üzenetére
Akkor olyan filmet tölts le nekik ami csak magyar hangsávot tartalmaz, és vagy égetett feliratot.
Mást nem tudsz csinálni...
Make Mkv vagy ts muxer progival beállíthatod az alapértelmezett hang, és feliratsávokat (magyar) elsődlegesnek, akkor mindig azt indítja el.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Whitealert
tag
válasz huncutka1029 #68579 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos tanács.
-
MPowerPH
félisten
Hali!
LG 55UF860V -rol mi a velemenyetek? Kepminoseg, smart rendszerre gondolok ez alatt. Hatha valaki hasznal ilyet, vagy ugyan ezt kisebb zoll -al. Samsung -ot is neztunk, a UE55H6400 -ast, de arban ez most sokkal jobb lenne, egyszeri lehetoseg csupan.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gurabli
őstag
Sziasztok, egy Panasonic tx42 HD plazmat, kb 5-6 eves, cserélnek egy LG 42lf652v-re. Igaz, a Pana nem is fullHD de viszont plazma. Szerintetek megéri lecserélni? Jelentos javulás lenne? Foleg foci fullHD, 720p sorozat, es erdekelne a 3D is. Htpc van, az okos resze nem erdekel különösebben, inkabb, hogy szep képe legyen. Kb 2.5-3m tavolsagrol nézem.
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
blakey
titán
válasz yvsmad #68550 üzenetére
Na megnéztem, tökéletesen működik windows alatt is, tehát a hálózati meghajtóra jobb klikk majd "Hálózati meghajtó csatlakoztatása", ezután a Plex-re jobb klikk, Media Manager és simán a hozzáadásnál a mappák között szerepelni fog a hálózati meghajtó is. Ennyi.
-
freeknight
őstag
válasz gurabli #68582 üzenetére
Szia!
Én is Pana plazmáról (FullHD) váltottam erre a tv-re, nekem nagyon tetszik . Az igaz, hogy a feketék a közelében nincsenek, de az enyém egyébként IPS paneles, létezik ebből VA-panellel szerelt is, azon elméletileg élethűbb a fekete.
Semmi ghosting, a 3D tényleg nagyon szuper, a feketén kívül nekem jobban bejönnek a színek az LG-n szóval szerintem összességében nagyon megérte váltani! -
gurabli
őstag
válasz freeknight #68584 üzenetére
Köszönöm. FullHD plazmarol lehet,hogy nem váltanek.
Sokkal rosszabb a fekete? Akkor hogy lehet jobb, mint a Pana plazma? Ebben a méretben is igazan jo a 3d? Focimeccs milyen, nem zavaró a led miatt?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
brugo
aktív tag
Hogyan kell a pendrive-rol ( USB-flash-tarolo ) filmet lejatszani ?
Egyszeruen benyomom a TV mukodese kozben es megjelennek a folderek majd a nyilbillentyukkel raallok a kivant tartalomra es OK ? -
huncutka1029
addikt
ha bekapcsolt tv-re csatlakoztatod a pent, akkor beolvasás után a tv megkérdezi, akarod e ezt a bemenetet használni. Már ha alkalmas a tv USB filmlejátszásra....
ha igen, akkor a képernyőn megjelenik a tartalma, majd tovább nagyjából úgy kell, ahogy írtad.
Ha rajta hagyod, akkor a tv tipusától és oprendszerétől függően (mert ezt elfelejtetted leírni! )
A következőkben vagy a bemeneti eszközök listájából (netcast), vagy a smart home menüből tudod betallózni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
freeknight
őstag
válasz gurabli #68586 üzenetére
A fekete érdekes kérdés. Amikor hazahoztam a tévét, aznap nagyon feltűnt, hogy a fekete tulajdonképpen sötétszürke a plazmához képest, de pár nap alatt teljesen megszokta a szemem. A színek összességében viszont sokkal élethűbbek, mint a plazmán voltak.
A 3D-t nagyon megszerettem, hatalmas élmény, így nekem közelebbről maga a látvány még nagyobbat is üt, mint a moziban . Megnéztük már rajta az Avatart, az Agymanókat és a Gravitációt, mindhárom film nagy élmény volt.
A meccsel kapcsolatban nem igazán értem, miért lenne zavaró a led megvilágítás? Sőt, nekem elsősorban focit nézve jött le, hogy mennyivel szebb színe van pl a fűnek, mint a plazmán volt. -
gurabli
őstag
válasz freeknight #68589 üzenetére
A focit a gyors mozgás miatt es a direkt led miatt kerdeztem. Nem hianyzik a rendes fekete?
A 3D engem is vonz, ha azt mondjatok ilyen méretben mar élvezhető. 99%ban ketten néznénk. Az am, milyen a 3d ha feliratos filmet nézek?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
brugo
aktív tag
válasz huncutka1029 #68588 üzenetére
Koszonom a gyors vallaszt ! 49LF540 a TV tipusa .
-
brugo
aktív tag
persze hogy benne hagyom amig lejatszom rolla a filmet, vagy nem szukseges lejatszas alatt benne hagyni ? Azutan csak egyszeruen kihuzom vagy le kell vallasztani ? Hogyan ?
-
huncutka1029
addikt
hogy kellene már lehúzni?
Láttál már olyan pendriveot amit a tartalom lejátszása közben ki lehet húzni????
BLuetoth vagy wifi pendrive?Nem javasolt csak úgy lehúzni, mert sérülhet.
bemeneti listában kiválasztod, ha már nem kell, és ott a leválasztás opcióra katt.
A Tv-hez adnak használati, és kezelési útmutatót, javaslom olvasd el!
Ha egyszer simán csak lehúzod róla, egyből jelezni is fogja, hogy nem úgy kellene, és ki is írja hol, és hogyan tudod biztonságosan leválasztani.Vagy ha nincs kedved ilyenekkel pöcsölni, akkor kapcsold ki a tv-t és utána nyugodtan kihúzhatod az usb eszközt.
ezt fusd áta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
brugo
aktív tag
válasz huncutka1029 #68593 üzenetére
Koszonom szepen !
-
SharpSA
veterán
Sziasztok
Mely minimum 42 colos FHD LG tv-k most a legjobb ár-érték arányúak?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy 42LF652V-nek, amelyről hosszas böngészés után kiderült, h. IPS panellal van szerelve (gyárt. szám ******BEE[Y]***).
Szeretnék mutatni nektek egy képet, amin látszik az egyik aggodalmam. A jobb felső saroktól picit beljebb látszik egy elég szembetűnő fehér folt (ips glow?). Ez filmezésnél roppant zavaró tud lenni, ahol ugye alul-felül fekete csík van. Máshol vagy vékonyabban és hosszabban látszik, ami annyira nem szembetűnő, mint egy pontban, ráadásul körülötte nincs semmilyen más foltosodás.
Mall.hu-n vásároltam a Tv-t, szerintetek érdemes lenne kicseréltetnem egy másik ugyanilyen típusúra?
Ez javulhat a használati idő függvényében? (Eddig kb. összesen 20-24 órát ment a Tv)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Norbi
ui.: A Tv-t az általatok korábban linkelt YT videoban látható kalibrált értékeket állítottam be.
Link:[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
SharpSA
veterán
válasz Diamond500 #68596 üzenetére
Köszönöm. Tetszik. Kicsit nagyobb képátlóval is tudsz ajánlani?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest