Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76189) sb válasza Djuree (#76179) üzenetére


sb
veterán

Azért szerintem vár-vár alapon összehasonlítható. A MOC-okat sem érzem teljesen játékosnak, aprólékosak azok is sok részlettel, ha mondjuk a Miki egér váras készletet nézném össze az oroszlánossal annak már nem látnám értelmét. :)

A stílus kicsit más valóban, az oroszlános komolyabb/élethűbb akar lenni. De stílusról meg nem érdemes vitázni, az egyéni kinek mi tetszik. Ha itt tartunk akkor te linkeltél az oroszlánosnál is sokkal durvábban reális várakat amik mellett az is játéknak néz ki. Ahol nincs egy egyenes rész a falon az egyesével kidolgozott téglák között. Meg reális várként építhetsz méretarányos 10-15m vastag falakat nulla ablakkal/lőréssel, stb... de azok meg épp emiatt esztétikailag szerintem 10-ből 8 embernek kevésbé jönnek be. Valahol a kettő között lehet az ideális, statisztikailag... de ezen felül meg tényleg az egyéni ízlés dönt.

Én pl. az Eldorado-nál és az oroszlánlovagosnál is írtam, hogy jobban bejön a kevésbé reális, inkább játékos, legós kinézet. Ettől élethű moc-okon leesik az állam, de otthonra nem kéne. Mint a zsiráf. :D Azonos áron is a kevésbé komolyabbat (ezen a szinten, nem mikis vár :) ) vinném haza.

@Crus
Nekem bejön. Elég jól sikerült. (Tök más persze, de nekem a Ninjagos sárkányok is bejönnek és egy sem kellett még a kölyköknek itthon. :) Szóval valami majd kéne egyszer. A HP-s sárkányon is gondolkodtam már, akcióban várhoz elég korrekt lenne.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.