Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#3501) FLx válasza kovsol (#3500) üzenetére


FLx
addikt

Én üzemeltetek, ott se sokkal másabb a helyzet. :)

ps. Lehet kötni, de valami kacifántos a dolog és tényleg csak azt fedezi a biztosítást amire befizetted a pénzt. Egészen pontosan én sem ismerem a rendszert, de azt tudom, hogy drága. :D

[ Szerkesztve ]

(#3502) Jhonny06 válasza syl5 (#3491) üzenetére


Jhonny06
veterán

Ilyen fizu mellé kocsi, lakás? Nem valószínű :D

(#3503) axioma


axioma
veterán

En most erdekelt leszek a temaban, raadasul csaladot kene eltartani, de nem az azonnali jobb eletszinvonalert megyunk - a jelenlegi helyemnel itthon is lehetne tobb penz ha csak arra izgulnek ra -, hanem hogy a gyerekek mar egy kiszamithato orszagban kezdjek meg a felnottkorukat. En mondjuk mar azert a 10+ evet teljesitem, bizom benne, hogy lehetseges. Aki itthonrol a nem is tulspilazott profilomra linkedin-en keresztul megtalalt Eu. bizottsaghoz keresnek fejlesztot (magyar fejvadasz), ott o mondta a 4000 netto eurot mint minimumot ahova ok kikozvetitenek, es hogy abbol meg lehet elni (csaladilag). Az ugy hiheto. Az a Becs 1500 itthonrol atjarva esetleg... (de ezert nem bizom abban, hogy Becs koltozessel jo fizut adna, ha az atjarokra van a szint belove).

[ Szerkesztve ]

(#3504) azbest válasza FLx (#3499) üzenetére


azbest
félisten

Szvsz úgy hallottam, hogy ott az általad fizetett biztosításon múlik, hogy mit fed le és mennyit kell fizetned érte. Ott meg lehet tenni, hogy kevesebbet fizetsz fixen, de ha baj van rámegy a gatyád is, de elvileg van olyan is ami majdnem mindent fedez, de az sokkal több havidíjba kerül. Bár nem tudom, hogy az Obama-care mennyire változtatott ezen, mert szó volt róla, hogy az itteni rendszerhez hasonló általános biztosítást vezetnek be.

Nálunk is drága, ha magán úton mégy orvoshoz. Viszont itt szép százalékokat levonnak az állami tébére is adókként, aztán vagy kapsz rendes ellátást, vagy nem. :U

szerk: (#3501) FLx, jaja erre gondoltam.

(#3488) FLx:
az kevésnek hangzik. Persze nekem is van haverom, aki a németeknél vállalt el 1500 eurós munkát, de ez inkább múlhatott azon, hogy nem kért többet. De ebből nem általánosítanék. Főleg azért mert az azóta bevezetett német minimálbér is kb 1500 euró körül van. Rokonomék segélyként kaptak 1500at 5 fős családra. Persze az osztrákoknál biztos más a rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#3505) proof88 válasza emvy (#3476) üzenetére


proof88
addikt

Volt már áthelyezés az itteni Ericssonnál is, és mindenkinek megvolt a lehetősége külföldön folytatnia ugyanazt a melót. Aki nem akart vele élni, annak a cégen belül kerestek nyitott pozíciókat itthon. Én az Ericssonnal, mint munkáltatóval, elégedett vagyok. Szakmai (fejlesztői) szemmel nézve a dolgokat, már nem mindig vagyok elégedett a döntésekkel, de mindegy.
Ha már itt vagyok:

Nem: Férfi
Kor: 18
Munkakör: flash animátor diákmunka
Végzettség: érettségi
Nyelvtudás: angol közép
Nettó fizetés: 900/óra hétköznap, 1200/óra hétvégén. Tehát durván havi 150k.
Egyéb: -
Hely: BP

később:
Kor: 22
Munkakör: flash animátor diákmunka
Végzettség: érettségi + OKJ számítógép programozó
Nyelvtudás: angol közép
Nettó fizetés: havi ~200k, heti 40+ óra.
Egyéb: -
Hely: BP

később:
Kor: 23
Munkakör: koop képzés, programozás Java-ban
Végzettség: érettségi + OKJ számítógép programozó
Nyelvtudás: angol közép
Nettó fizetés: havi 125k, heti 40 óra.
Egyéb: -
Hely: BP

(#3506) FLx válasza azbest (#3504) üzenetére


FLx
addikt

Német minimálbér az inkább 1500ejró bruttó, én nettóról beszéltem most. :)

(#3507) syl5 válasza FLx (#3499) üzenetére


syl5
őstag

Én múltkor beszéltem az egyik ismerősömmel, hogy kint van a testvére családdal USA-ben. A foglalkozásokra már nem emlékszem, de semmi extra mert megjegyeztem volna. A lényeg, hogy 3 év után már a 2. kocsit veszik, és meg van lakás, minden. Az autók persze használtak, de én 3 évre visszatekintve álmodni se mernék még egy autóról sem, nemhogy kettőről meg házról.
Akkor hogy van ez? Én nem nagyon érzem, hogy nálunk annyira jó lenne a bérezés.

Tapasztalt idősebb, nagyon intelligens és tájékozódott kollégámtól megkérdeztem múltkor mit tanácsol nekem az élethez. Menjek külföldre.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#3508) azbest válasza syl5 (#3507) üzenetére


azbest
félisten

Nekem is van hasonló ismerős kinn azon a kontinensen. Ha jól emlékszem ő nem vett lakást, de két új kocsi hasonló idő alatt megvolt. Azon viccelődtek, hogy a garázs már többe fog kerülni, mint a lakás bérlete. Mondjuk lakást már csak azért sem jellemző, hogy venne, mert lehet pár év és pár ezer kilométerrel odább dolgozik már. Esetleg másik kontinensen.

(#3506) FLx: igaz. Bár azt hiszem hogy a minimálbér esetén nem nagyon különbség van a nettó és bruttó közt. Meg ahogy olvasom elég szép summát vissza lehet téríttetni az adóból a különböző éves kiadások kapcsán. A lényeg, hogy az átlagos bér azért valsz jobb ebben a szakmában.

[ Szerkesztve ]

(#3509) proof88 válasza syl5 (#3507) üzenetére


proof88
addikt

mondjuk kocsi USA-ban olyan dolog, hogy kb utánad dobják. Mert nem csak a kocsi olcsóbb, a benzin is.

(#3510) FLx válasza syl5 (#3507) üzenetére


FLx
addikt

A lakás érdekelne, hogy miként van, mert annyira drága normális helyeken, hogy kb. senki nem tudja megvenni csak a legfelsőbb középosztály és feljebb. Értsd, fél milió dollár és feljebb. Kocsi viszont annyira olcsó, hogy kiröhögöd. Camaro SS-t 35 ezer dolcsiért akarta utánam dobni a fickó amikor kint voltam, és kb 5-t kellett volna lerakni első körben. Használt kocsik meg ingyen vannak kb.

Lakás bérlete is durva, normális környéken saját 2 szobás, 1500 dollárnál indul ha nagy szerencséd van, de inkább 2000 és felfele.

ps. Jó fejlesztők itthon is 500 nettó felett keresnek, sokan 7-800-at, ők hidd el, simán vesznek itt is két kocsit és lakást. :)

[ Szerkesztve ]

(#3511) bobsys


bobsys
addikt

Del-Florida az egyik legjobb iskola kornyek. Lakas (100+ nm) 140K korul hazak pedig 350K es feljebb. Tengerpart tolunk 1.5 merfold, a park ahova van parkolo berletunk kb 5 merfold de az is kozvetlen a tengerparton van. Lakast kikoltozes utan kevesebb mint 2 evvel meg is vettuk, kb annyira jon ki az osszes koltsege mintha berelnenk.
Itteni fizetesem a 2011-es magyarorszagi nettom kb 3x, de uzemeltetesrol valtottam tervezesre es bevezetesre valamint a mostani fizetesem kb indulo Architect szint es nem valtozott 2012 ota. Ha jovore nem lesz emeles akkor el is kezdek mas ceget nezni.
Eu biztositas, egy reszet fizeti a munkaltato mint benefit, 2013-ban szules kerult 6.5K amiben benne van a havi biztositas dija meg amit fizetni kellett meg a korhaznak. Van eves limit, nekunk peldaul a amit egy evben max. ki kell fizetnunk az 6.5K/fo vagy 12.7K/csalad ha a szamla ezen felul van akkor 100%-ban fizeti a biztosito alatta pedig leegyszerusitve, de a szamla 70%-75%-at fizetik. Cserebe a kotelezoen fizetendo adoteher a fiztesen ~20%

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#3512) F34R válasza bobsys (#3511) üzenetére


F34R
nagyúr

Ezek a Kilo k dollars ba ertendok? Igen kicsit valoban ketelu kard. Elso gyermek volt?

(#3513) bobsys válasza F34R (#3512) üzenetére


bobsys
addikt

igen, ezer dollarokban ertendok es elso gyerek volt

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#3514) F34R válasza bobsys (#3513) üzenetére


F34R
nagyúr

Jo a szules amugy sem surun szokvanyos korhazi szolgaltatas, de azert igaz, hogy valoban viszi me a gatyadat is.

(#3515) #24334592


#24334592
törölt tag

svájci meló:

Looking for a .NET developer for an agile banking project in Zürich at Cognizant Technology Solutions. We offer relocation (if not already in CH). 6+ years experience... Info and details: noemi.fenyvesi@ cognizant.com

(#3516) ITmuki


ITmuki
csendes tag

Sziasztok!

A PH-n felvillant az NSN álláshirdetése és elgondolkodtam egy kicsit. Valakinek van tapasztalata fejlesztői pozícióban, esetleg hallott valamit?

Az érdekelne, hogy milyen maga a környezet, a munka mennyire változatos(esetleg kódoló gépnek veszik fel az embert), kb milyen bérre lehet számítani 1,5 év Java-s tapasztalattal Java fejlesztőként.

(#3517) proof88 válasza ITmuki (#3516) üzenetére


proof88
addikt

A Kálvin térhez közeli NSN-nél sokan dolgoznak és több emeleten. Szóval szerintem a környezet milyensége változó lehet (emberfüggő). A fizu szerintem havi nettó 200+.
Én csak kooposként voltam ott néhány hónapig. Jó tapasztalataim vannak.

(#3518) -v- válasza proof88 (#3517) üzenetére


-v-
addikt

A fizu szerintem havi nettó 200+

Na ezzel nem sokat mondtál, kevesebbért pályakezdők se dolgoznak Java fejlesztőként :D

(#3519) proof88:

Ha az a másfél év hasznos másfél év volt, jó helyen, akkor simán előrébb lehet azzal lenni, mint
3-4 év szarlapátolással ;) Ebben a szakmában a tudás többet számít, mint az évek száma.

[ Szerkesztve ]

(#3519) proof88 válasza -v- (#3518) üzenetére


proof88
addikt

Na jó, de a másfél éves Java tapasztalata majdhogynem még pályakezdő.
Amúgy meg multinál persze. De sok kis magyar cégnél 200 alatt.

(#3520) Goose-T válasza ITmuki (#3516) üzenetére


Goose-T
veterán

Java tapasztalattal nehogy az NSN-hez menj, inkább az EPAM-hoz, ott égen-földön keresik a Java fejlesztőket, ráadásul az is ott van két sarokra az NSN irodájától. Az a cég neked egy szakmai zsákutva lenne. Én lehúztam 3,5 évet ott, a társaság meg a környezet nagyon kellemes volt, de alig fejlődtem ott szakmailag, mert egy saját programnyelvet használnak, ami a Java-hoz vagy a C#-hoz képest nagyon kőkorszaki. Az EPAM-nál szerintem simán lehet kérni 350-400 bruttót másfél év tapasztalattal.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#3521) FLx válasza ITmuki (#3516) üzenetére


FLx
addikt

Java-s embereket mindenhol lasszóval kell vadászni, sokszor keres a Logmein is, ha normális munkakörnyezetet akarsz. :)

(#3522) birno válasza Goose-T (#3520) üzenetére


birno
addikt

Azert EPAM is olyan, hogy nagyon ki kell fogni egy ertelmes projektet amin lehetoseg van tanulni, fejlodni is.
En mar pl. alig varom, hogy lejarjon a kotelezo idom a mostani projekten, mert a taskok 90% abbol all, hogy irj at valami szoveget vagy rakj ki 2 bullet pointot valahova, csak elbutul az ember, mondjuk olyannak meg tokeletes aki nyugis munkat akar meg seggvakarast.
Csak az ilyennel hiaba lenne az embernek 3 ev "tapasztalata", kb olyan mintha most esett volna ki az egyetemrol.

(#3523) ITmuki válasza birno (#3522) üzenetére


ITmuki
csendes tag

Köszi skacok! Jelenleg is olyan 380 a bruttóm. ~250 nettó

(#3524) D@ve89 válasza ITmuki (#3523) üzenetére


D@ve89
tag

Én olyasmit hallottam, hogy bruttó 380-nál azért többet lehet kapni az NSN-nél, ráadásul most olyan projektekbe vágnak bele, hogy a régi saját nyelven írt dolgaikat Javara akarják átírni. Kell ott java fejlesztő is. Egy próbát mindenképpen megér, bruttó 450-et szerintem simán megadnak, ha van megfelelő tudás.

(#3525) pstomi válasza D@ve89 (#3524) üzenetére


pstomi
csendes tag

Én 4 hónap után ott hagytam az NSN-t, inkább visszafizettem az 500 ezret is (belépési bónusz), de már a legelején kiderült nekem, hogy ez egy szakmai zsákutca, saját programnyelvük van rád erőltetve és semmit se lehet fejlődni. Aztán 4 hónap után közöltem, hogy vagy átraknak Java fejlesztőnek vagy itt hagyom a céget, és sajnos az utóbbi történt...

(#3526) Jhonny06 válasza pstomi (#3525) üzenetére


Jhonny06
veterán

:DDD

(#3527) adam3


adam3
aktív tag

A legutóbbi hozzászólások után meg kell kérdeznem. Tud valaki valami jót mondani arról, hogy miért érdemes az NSN-hez menni Java fejelsztőnek, ha már most több ilyen pozíció is meg lett hirdetve?

(#3528) Goose-T válasza adam3 (#3527) üzenetére


Goose-T
veterán

Miért jó az NSN-nél dolgozni? Kapsz céges telefont, elég jó cafeteriát adnak, van korlátlanul használható konditerem és szauna az irodában, jó csapatépítő programok és céges bulik vannak, kellemes a munkakörnyezet, jó fejek a kollégák és a főnökök, nem hajtanak szarrá stb. Ha tudnék Java nyelven programozni és meg tudnák adni azt a fizetést, amit most kapok .NET fejlesztőként, akkor simán elmennék oda megint dolgozni. A szakmai nihilt leszámítva az eddigi munkahelyeim közül ott éreztem magam a legjobban.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#3529) Atos23


Atos23
senior tag

Hali,

Itt szerintetek mit lehet kérni / kapni? :)

[link]

Amim van:
- 10 év tapasztalat ugyanebben, minden pontnak megfelelek
- IT Főiskola, CCNA full, alap Oracle minősítések
- Nyelvvizsga

Köszi! :R :R

[ Szerkesztve ]

(#3530) FLx válasza Atos23 (#3529) üzenetére


FLx
addikt

Bőven túlképzett vagy ehhez, desktop nyomkodásra fiatal kisgyerekeket szokás felvenni. De gondolom amúgy sem akarnál nettó 150-ért bohóckodni.

(#3531) Atos23 válasza FLx (#3530) üzenetére


Atos23
senior tag

Köszi a választ.

(#3532) Lacces


Lacces
őstag

Hello-belo.

Mekkora fizetési igényt kérhetek el szerintetek idehaza?
- 0.5 év .NET (ASP.NET) munkatapasztalatom - ez még nem elmélyedés, van még mit átnézni belőle. (viszont itt tanultam architektúrás tervezést az öregektől, persze magamtól még nem csinálnám) C# tudásom is annyira mély, amennyire kell. Bár nagyon tapasztalt kollégáktól tanulok.
- 2.5 év PHP tapasztalat (itt van 1 év Symfony2 keretrendszer ismeret, ez egy Enterprise keretrendszerként is szokták emlegíteni, ORM-mel, annotációk) - szóval OOP az jó.
- HTML és CSS ismeret, az közepes szint, nem vagyok dízájner, de a Bootstrap 3-al, plusz saját magam, azért tudok szépeket csinálni (Nem ilyedek meg a Front-endtől, de egy designerhez képest sokat tudok szöszölni)
- Javascript, itt elsősorban jQuery-t használtam (az is meg van a kötelező 2 év) + AngularJS egy féléve kezdtem el használni, saját projektnél beleástam magam, bár a direktívákat még nem használtam fel.
- Adatbázis: Mysql, és Mssql alapszinten. Elméleti kérdéseket nem vágom már belőlük. Jó talán közepes szint is lehet, igazából minden héten dolgozom velük de alapszintű műveleteket végzem.
- Git-et ismerem (SVN-t már elfelejtettem)
- Githubon is kintvan a symfony-s projekt.
- TDD (Testeset írás, teszt kielégítése megközelítést ismerem, szoktam használni)
- Scrum (csak is)
- Code review, CI
- Clean Code is belém van verve :) - Ezek annyira nem rosszak.
- Szeretek kérdezni és csapatban dolgozni.
- Diploma friss és ropogós, de munkatapasztalat februárban lesz 3 év.

- Szoktam magamat képezni, főleg Coursera.org vagy Edx.org kurzusok, ok, azok bevezetők, de a Scala alapjait ismerem, akárcsak a Python-ét és a Rails-ét is. Igazából már szabadulni is akarok a PHP-tól (persze a Symfony2 az nagyon jó framework) nem hiába éltem a .NET lehetőséggel. Java SE-t tanultam egyetemen, bár az EE kitanulása sem lenne utolsó ötlet...

Budapesti webfejlesztő cégeknél én úgy gondolom, hogy a nettó 200.000 Huf jó ár, amit kérek, szerintem nagyon jó ár, de eleve mindig húzzák a szájukat. (Még a Symfony-s állásoknál is)
Egyébként én még 220.000 Hufban is gondolkodom persze ha van cafetira, bkv jegy, akkor megvásárolható vagyok :)

(#3533) FLx válasza Lacces (#3532) üzenetére


FLx
addikt

Attól függ milyen állásra jelentkezel, mert ha mondjuk hozzánk jönnél, az lenne az első probléma ezzel a felsorolással, hogy mindenből van benne egy kicsi, de sok az semmiből. Szóval első tippre a többi cégnél is hasonló dolgok miatt nem akarnak sokat fizetni. PHP mondjuk alapból nem egy jól megfizetett téma, mert túl sokan túl olcsón gányolnak vele. Ha mondjuk 3 év ASP .NET referenciád lenne, akkor simán lehetne nettó 300 felett kérni.

(#3534) vzozo válasza Lacces (#3532) üzenetére


vzozo
senior tag

Budapesti multinál junior fejlesztőket 200k feletti nettó + cafeteria + cégautó kombóval 8 éve vettünk fel. Most nem tudom mi hogyan fizet, de az biztos, hogy a kolléga kommentje megállja a helyét: a kevesebb néha több.

A CV-det mindig hegyezd ki az aktuális jelentkezésre, a sallangot elhagyva.

(#3535) Blaise válasza vzozo (#3534) üzenetére


Blaise
veterán

Fejlesztőknek céges autó? :F

(#3536) belotas válasza FLx (#3533) üzenetére


belotas
újonc

Szóval azt mondjátok, hogy ha kezdőként java ee mellett csinálgatok kicsit frontendet, ezért picit konyítok a html+css+js+jquery+bootstrap kombohoz az még hátrányt is jelenthet munkaváltásnál? Mintha régebben itt azt írta volna valaki, hogy manapság szeretik ha az ember minél több mindenhez ért.

(#3537) sz332


sz332
csendes tag

Sziasztok,

33 éves, BME mérnökinfó, multinál lehúzott 10 év (és előtte még pár év más cégnél), majdnem kizárólag java-ban fejlesztve (kliens, szerver oldal, mostanában rest, gwt), SCRUM master tanfolyammal, 4 fős csoportot vezetve, angol, német nyelvtudással, 500 bruttó (320 nettó körül), 13. havi, és 200k cafeteria.

Ez szerintetek jó, sok, kevés, húzzak külföldre?

(#3538) emvy válasza sz332 (#3537) üzenetére


emvy
nagyúr

Normalis esetben ennek ketszereset kellene keresned otthon.

while (!sleep) sheep++;

(#3539) sutszi válasza sz332 (#3537) üzenetére


sutszi
veterán

Bocs, kicsit mellékszál. De a 200K cafeteria hogyan képzelhető el? Kajajegyben? Havonta ennyi?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#3540) KergeK@csa válasza belotas (#3536) üzenetére


KergeK@csa
tag

Most te egy 2,5 éves tapasztalattal rendelkező PHP fejlesztő vagy, a .NET és JAVA kb. irreleváns ebben a vonatkozásban a jelenlegi tudásszinted mellett.
Ha valaki JAVA fejlesztőt akar, akkor a php-val nincs kisegítve, .net hasonlóképpen.
Elsőnek a célterületedre lenne érdemes ráfeküdnöd, akármelyik irányt is választod annak.

(Csak hogy összerakjam: ha kell egy takarítónő meg egy szakács otthonra, akkor nem veszel fel olyan takarítónőt, aki csak porszívózik, de tud szendvicset is csinálni. :) )

(#3541) sz332 válasza sutszi (#3539) üzenetére


sz332
csendes tag

Évente, nagyságrendileg.

(#3542) sutszi válasza sz332 (#3541) üzenetére


sutszi
veterán

Akkor az tényleg elég karcsú így...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#3543) FLx válasza sz332 (#3537) üzenetére


FLx
addikt

320 nettó elég kevéskének tűnik, mondjuk nem tudjuk milyen valódi tudásod van, de 10 év Java tapasztalattal 600 nettó felett szokás keresni.

(#3544) sz332 válasza FLx (#3543) üzenetére


sz332
csendes tag

Valószínűleg gyakrabban kellett volna céget váltanom...

(#3545) Poultier


Poultier
tag

Sziasztok!

Aki dolgozott már/otthon van a GSM-R üzemeltetésen, és tisztában van a fizetésekkel, megosztaná velünk is?(1 év telkós tapasztalattal) :R

(#3546) Mercutio_ válasza sz332 (#3537) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ideje regisztrálnod 1-2 állásportálra és a képzettségednek megfelelő interjúkra eljárkálni, akár tét nélkül és a többiek által leírt összeget kérve.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3547) FLx válasza sz332 (#3544) üzenetére


FLx
addikt

Vagy nézegetni a piacot. :) Pár éve már annyira hiány van Java fejlesztőből, hogy szinte bármennyit kérhetnek. Mostani céged örülhet neked, hogy ennyiért húzod az igát. :)

(#3548) djgeg válasza sz332 (#3537) üzenetére


djgeg
őstag

Csatlakozom. Innye, nagyon örülhet a cég, hogy ennyi fizuért még ott vagy. Ha szereted akkor meg lehet játszani az emelést (Gondolom poénból vagy ott jó pár éve), de kétszeres fizetést nem valószínű, hogy megadnák. Viszont máshol, 10 év java tapasztalat,+csoportvezetői stb stb tapasztalattal bőven megadják.
Nézzél körbe.

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#3549) sz332


sz332
csendes tag

Köszi srácok, ezt fogom tenni.

(#3550) vzozo válasza Blaise (#3535) üzenetére


vzozo
senior tag

Fejlesztőknek céges autó? :F

Multi, job leveltől függő automatikus juttatás. Mi a gond ezzel?

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.