Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello-belo.
Mekkora fizetési igényt kérhetek el szerintetek idehaza?
- 0.5 év .NET (ASP.NET) munkatapasztalatom - ez még nem elmélyedés, van még mit átnézni belőle. (viszont itt tanultam architektúrás tervezést az öregektől, persze magamtól még nem csinálnám) C# tudásom is annyira mély, amennyire kell. Bár nagyon tapasztalt kollégáktól tanulok.
- 2.5 év PHP tapasztalat (itt van 1 év Symfony2 keretrendszer ismeret, ez egy Enterprise keretrendszerként is szokták emlegíteni, ORM-mel, annotációk) - szóval OOP az jó.
- HTML és CSS ismeret, az közepes szint, nem vagyok dízájner, de a Bootstrap 3-al, plusz saját magam, azért tudok szépeket csinálni (Nem ilyedek meg a Front-endtől, de egy designerhez képest sokat tudok szöszölni)
- Javascript, itt elsősorban jQuery-t használtam (az is meg van a kötelező 2 év) + AngularJS egy féléve kezdtem el használni, saját projektnél beleástam magam, bár a direktívákat még nem használtam fel.
- Adatbázis: Mysql, és Mssql alapszinten. Elméleti kérdéseket nem vágom már belőlük. Jó talán közepes szint is lehet, igazából minden héten dolgozom velük de alapszintű műveleteket végzem.
- Git-et ismerem (SVN-t már elfelejtettem)
- Githubon is kintvan a symfony-s projekt.
- TDD (Testeset írás, teszt kielégítése megközelítést ismerem, szoktam használni)
- Scrum (csak is)
- Code review, CI
- Clean Code is belém van verve
- Ezek annyira nem rosszak.
- Szeretek kérdezni és csapatban dolgozni.
- Diploma friss és ropogós, de munkatapasztalat februárban lesz 3 év.- Szoktam magamat képezni, főleg Coursera.org vagy Edx.org kurzusok, ok, azok bevezetők, de a Scala alapjait ismerem, akárcsak a Python-ét és a Rails-ét is. Igazából már szabadulni is akarok a PHP-tól (persze a Symfony2 az nagyon jó framework) nem hiába éltem a .NET lehetőséggel. Java SE-t tanultam egyetemen, bár az EE kitanulása sem lenne utolsó ötlet...
Budapesti webfejlesztő cégeknél én úgy gondolom, hogy a nettó 200.000 Huf jó ár, amit kérek, szerintem nagyon jó ár, de eleve mindig húzzák a szájukat. (Még a Symfony-s állásoknál is)
Egyébként én még 220.000 Hufban is gondolkodom persze ha van cafetira, bkv jegy, akkor megvásárolható vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- Ezek annyira nem rosszak.