Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

Hello-belo.

Mekkora fizetési igényt kérhetek el szerintetek idehaza?
    - 0.5 év .NET (ASP.NET) munkatapasztalatom - ez még nem elmélyedés, van még mit átnézni belőle. (viszont itt tanultam architektúrás tervezést az öregektől, persze magamtól még nem csinálnám) C# tudásom is annyira mély, amennyire kell. Bár nagyon tapasztalt kollégáktól tanulok.
    - 2.5 év PHP tapasztalat (itt van 1 év Symfony2 keretrendszer ismeret, ez egy Enterprise keretrendszerként is szokták emlegíteni, ORM-mel, annotációk) - szóval OOP az jó.
    - HTML és CSS ismeret, az közepes szint, nem vagyok dízájner, de a Bootstrap 3-al, plusz saját magam, azért tudok szépeket csinálni (Nem ilyedek meg a Front-endtől, de egy designerhez képest sokat tudok szöszölni)
    - Javascript, itt elsősorban jQuery-t használtam (az is meg van a kötelező 2 év) + AngularJS egy féléve kezdtem el használni, saját projektnél beleástam magam, bár a direktívákat még nem használtam fel.
    - Adatbázis: Mysql, és Mssql alapszinten. Elméleti kérdéseket nem vágom már belőlük. Jó talán közepes szint is lehet, igazából minden héten dolgozom velük de alapszintű műveleteket végzem.
    - Git-et ismerem (SVN-t már elfelejtettem)
    - Githubon is kintvan a symfony-s projekt.
    - TDD (Testeset írás, teszt kielégítése megközelítést ismerem, szoktam használni)
    - Scrum (csak is)
    - Code review, CI
    - Clean Code is belém van verve :) - Ezek annyira nem rosszak.
    - Szeretek kérdezni és csapatban dolgozni.
    - Diploma friss és ropogós, de munkatapasztalat februárban lesz 3 év.

- Szoktam magamat képezni, főleg Coursera.org vagy Edx.org kurzusok, ok, azok bevezetők, de a Scala alapjait ismerem, akárcsak a Python-ét és a Rails-ét is. Igazából már szabadulni is akarok a PHP-tól (persze a Symfony2 az nagyon jó framework) nem hiába éltem a .NET lehetőséggel. Java SE-t tanultam egyetemen, bár az EE kitanulása sem lenne utolsó ötlet...

Budapesti webfejlesztő cégeknél én úgy gondolom, hogy a nettó 200.000 Huf jó ár, amit kérek, szerintem nagyon jó ár, de eleve mindig húzzák a szájukat. (Még a Symfony-s állásoknál is)
    Egyébként én még 220.000 Hufban is gondolkodom persze ha van cafetira, bkv jegy, akkor megvásárolható vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák