Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118993) HSM válasza vicze (#118992) üzenetére


HSM
félisten

"Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam működni..."
Jó sok ujjad lehet, mert az összes USB-C dokkoló ezt használja a több monitorhoz. ;] :P Egyébként 13 éves múlt a szabvány, az 1.2-es DP verzióval vezették be [link] , így meglehetősen sok VGA kénytelen támogatni, még olyan őskövületek is, mint pl. a HD620-as IGP.

Én egyébként szimpatizálok a sima USB-C dokkolók koncepciójával, éppen a széleskörű kompatibilitásuk végett. Csak sajnos nem vagyok egyedül a tapasztalatommal, hogy a működési stabilitásuk a nyomában sincs az elvárhatónak.
Nekem sosem volt gondom a régi dokkolókon sem a gépeléssel, sem a ki-be csatlakoztatással (elég volt hozzá egy kb. 20 másodperces YT videó, ahol az ürge megmutatta a jól működő technikát), tökéletesen működött a T420, T460s is. Ezt tényleg értsd úgy, 10-ből 10 alkalommal az elvárható módon működött minden éveken keresztül, és a nem működő esetek is abból jöttek, hogy én nem csatlakoztattam jól a gépet, ami egy 10 másodperces újra dokkolással azonnal megoldódott . USB-C-n rendszeresen előfordul, hogy ez-az nem adja ki jól, vagy nem működik, és akkor kezdődhet a ki-be kapcsolgatás, perifériák lehúzása, és hasonló időrabló nonszensz dolgok... :N

A barbár felhasználó egyébként ugyanúgy el tudja rontani az USB-C portot/kábelt, mint ahogy a régi mechanikus csatlakozót, ebben én nem látom az előrelépést.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.