Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Csak úgy. Múlt héten elhunyt a Gorenje mosogató gépem. Előtte volt már Wh és Bosch is. Hirtelen felindulásból vettem egy széles Bekót nem egész 90K ért.Most már pár progi lement ajta, egy óra alatt gyönyörűen elmosogat és csendesebb mint a Gorenje.
-
Joezyka
senior tag
válasz Joezyka #66129 üzenetére
Elég sokat nézegettem itt a kommenteket, főleg, hogy jött egy jó kis dyson rész.
Sajna még mindig nem sikerült döntenem, mert jó lenne dysont venni (V8 animal az alja ha jól láttam), de az is 120-130e Ft ami igencsak a keretem fölött van. Ezeknek mennyire van támogatása (aksi szempontból)? Dyson oldalán V8-hoz nem kapható akkumulátor, googlezva, találtam 1-2 oldalt ahol lehet venni. Kérdés, hogy 3-4-5 év múlva is tudok majd hozzá akkumulátort venni?Megmondom őszintén, még mindig a Xiaomi G10-et venném (árban jobban beleférne), meg egyből hozzá egy akkumulátort pluszba, viszont aksit még mindig nem találtam hozzá, hol lehetne venni.
Ezekben a kérdésekben tudtok segíteni? Mind a két kérdésben.
+1 grátisz kérdés: édesanyámnak szintén vennék egy álló porszívót, hogy a konyhát mindig fel tudja porszívózni, mert a férje folyton szétmorzsál. Kb a legolcsóbb megoldás érdekelne ilyen szempontból.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Tudtok valakit, céget, vállalkozót, aki fémgyűjtés, vagy egyéb okból ingyen elvinné a 170 cm magas alulfagyasztós hűtőgépemet?
A hűtő nem működik, de a fagyasztó igen.
X. kerület, 8. emeleti lakás, állapotomból adódóan a cipekedésben segíteni nem tudok.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz OPiiPO #66204 üzenetére
Akkor hogy "on" is legyek.
A lelkét kilehelt 170 cm magas alulfagyasztós hűtőgép helyett mit tudsz, mit tudtok ajánlani? Nem a csicsa, hanem a megbízhatóság a fontos. No frost lenne jó, ha beleférne a 200 ezres árba. Picit magasabb lehet, kisebb nem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
z123456z
őstag
Ezeknek a rúd porszívókat hogy kell tisztítani, melyik részüket lehet/kell mosni? Nem találok egy normális leírást hozzá ( Viomi A9 ). A fejből a henger kiszedhető, ezt szokták vajon mosni ( plüss )? A portartály üríthető, leszedhető, és egy gumihengeren lévő perforált fémlemez is kiszedhető , a készülék alján pedig a hepa. Ezt gondolom nem kell mosogatni, de a tartály és a fém szűrő az mosható?
Köszi. -
OPiiPO
veterán
válasz Vakegérke #66206 üzenetére
Ennek az elődje nálunk már jópár éve muzsikál rendben.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Alyx01
tag
Sziasztok!
Hőszivattyús szárítógép vásárláson töröm a fejem. 200 ezer alatt jó lenne megúszni a vásárlást. Minimum 8 kilósra lenne szükség.
Mennyire fontos, hogy tudja a kondenzátort magától tisztítani?
Tényleg büdös, és penészes lesz amiből hiányzik ez az extra?
Ha van esetleg konkrét, megbízható típus, megköszönném ha megosztanátok.
Köszi előre is.
Üdv! -
Joezyka
senior tag
válasz Nagya21 #66207 üzenetére
Köszi!
A postom előtt, még írtam a dysonnak is, most olvastam a válaszukat, és azt írták, hogy minden gépre 10-12 év a terméktámogatás. A V8 az 2016-os modell, szóval 5-7 évig még tuti lesz hozzá alkatrész, most csak ideiglenes készlethiány volt náluk.
Szóval Dyson lett a befutó.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
kérnék egy kis segítséget. Keskeny, elöltöltős mosó-szárítógépet keresek és egy kicsit elvesztem a méretek között. Jelenleg egy Candy van, aminek a mélysége kb. 47cm ajtóval együtt. E mellé vettem egy Samsung-ot, amelynél mélységre 47cm-t írtak, de mint kiderült ajtóval együtt már ez is 55cm-es. (mondjuk nem ezért küldtem vissza, hanem mert hibás volt) Ez méretileg amúgy megfelelt volna. Viszont más gépek esetében nem teljesen egyértelmű, hogy a doboz méretét, vagy a (becsukott) ajtóval együtt mért mélységet tüntetik fel. Hogyan lehetne ezt kideríteni?
Ja igen, esetleg ajánlott típus is jöhet.
Thx
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz Alyx01 #66215 üzenetére
Szia,
"Tényleg büdös, és penészes lesz amiből hiányzik ez az extra?"
Ez gondolom valami árukeresős vélemény alapján jött? Kizárt dolognak tartom, hogy egy jól működő szárítógépnél ilyen előfordulhat.
Én, ha most kellene vennem szárítógépet, akkor Bosch-t néznék (talán beleférhet a 200-ba). Szerintem nem rossz az öntisztítós megoldás, nálunk 5 éve megy ilyen gép (Siemens), még nem volt vele gond. Mások szerint parasztvakítás, és nem sokat ér. De van a családban Beko is (5 év garancia és a kedvező ár miatt). Azzal sincs gond (az nem öntisztítós).
Az 1-2 év garanciás belépő (Candy, Indesit és társai) gépeket én kerülném.
Lesz pl. az Aldiban is hőszivattyús gép (Elin), nem tudom, milyen lehet, de 3 év gari van rá. Én lehet, hogy bevállalnám annyiért. -
törölt tag
válasz Alyx01 #66232 üzenetére
Igazán nincs mit. Párom zömmel az (első) ECO programot használja majd minden ruhára.
Ha van 1 jó mosógép, ami nem 900-as fordulaton csavarja a vizet a ruhából akkor ez gyorsan meg is szárítja olyanra, amilyenre szeretnéd. És: nem utolsó sorban borzasztóan jó dolog, hogy figyeli a ruha nedvességtartalmát és lecsökkenti üzem közben a hátralévő időt is...Mind a +3 év garancia, mind a 10 év motorgarancia regisztrációhoz kötött !
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
27 m2-es helyiség párásítására mit használnátok?
Boneco hidegpárásítókat néztem.
Közepesen kemény a víz (Bp). -
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #65966 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
3 fiókos fagyasztószekrény keresnék. Jelenleg lakótérben lenne, ezért a minél kisebb üzemi zaj fontosabb a fogyasztásnál, mivel napi szinten úgysem lenne nyitogatva.
Első nekifutásra gondoltam megnézem a Media Markt oldalát és feltűnt, hogy szinte ugyanazon külső méret esetén is jelentős különbség van a fagyasztórész térfogatában.
Példa:
1. ELECTROLUX LYB1AF8W0 Fagyasztószekrény 81L
Méretek (Szé / Ma / Mé): 56 cm x 84.5 cm x 58 cm
Ár: 75.999,-Ft
2. LIEBHERR GP 1213-21 fagyasztószekrény 98L
Méretek (Szé / Ma / Mé): 55 cm x 85 cm x 62 cm
Ár: 94.999,-Ft, BB hitelkártyával vásárolva 85.499,-FtA nagyobb térfogat és az a tudat, hogy később hűtetlen helyiségbe kerülhetne a Liebherr-t választanám a 10eFt felár ellenében.
Jó döntés? Esetleg ezen méretben van jobb, halkabb készülék ami ajánlott a 70-90eFt-os kategóriában?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz Flowtation #66241 üzenetére
Ezek asztali habverők, dagasztásra teljesen alkalmatlanok.
Ha a dagasztás is fontos, akkor muszáj lesz mélyen a pénztárcába nyúlni. A Kitchen Aid és a Kenwood gyárt ilyen célra is használható gépeket, esetleg a Bosch. Mobilról vagyok, nem tudok linkelni, de 200+ gondolkodj. -
Flowtation
őstag
válasz #48613632 #66243 üzenetére
A Kitchen Aid gépeket láttam, az tényleg nagyon húzós. Igen a dagasztás is fontos lenne, gondolom, ha már ilyen gépben gondolkodunk, de őszintén megmondom ennyit nem szeretnék adni egy gépért. Megnézem azért a másik két márkát is.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Gömbike
senior tag
válasz Flowtation #66241 üzenetére
2013-ban vettünk egy ilyen gépet: [link]
A feleségem sokat süt, a gépet dagasztásra használja 95 %-ban. Eddig hibátlan.
Lehet hozzá venni külön húsdaráló fejet is, ha szükség lenne rá.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
törölt tag
válasz Flowtation #66244 üzenetére
Rendben, de azért arra is figyelj, hogy önmagában a márka még nem jelent garanciát semmire. A Kenwoodnak is a felsőkategóriás gépei ajánlottak ilyesmire, Bosch meg rémlik, hogy a topikból van valakinek.
Párszor előjött már ez a téma. Főzős Facebook csoportokat ajánlom, ott többeknek van olcsó modell, többnyire beazonosíthatatlanok, vagy a márkanév rég nem is létezik.szerk:
Ez a Moulinex is jó lehet, amit felettem ajánlott a kolléga. De már ez is 3x annyiba kerül, mint amit Te rászánsz.
Én azt gondolom, hogy abból a keretből majdnem mindegy melyiket veszed, kb egyformán alkalmatlanok a dagasztásra, de rendeld neten, hogy vissza tudd küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Philips FC6724/01 porszívója van valakinek? Ajánlott termék? 40% olcsóbban el tudnám hozni.
-
Nagya21
addikt
válasz Flowtation #66244 üzenetére
HAli!
A Lidl-ben most van akciosan 600w-os 19K, ha annak az ereje megfelelő...........
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Voice24
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy Whirlpool HDLX70310 szárítógéphez az újabb fajta alsó szűrőhöz [kép] csak a gyári belső fekete filter használható? Mert van otthon talonban páraelszívóhoz való aktív szenes, ami kinézetre hasonló, de vannak bennem kétségek, mert kicsit sűrűbbnek tűnik. Azért kérdem, mert a gyári kis fekete filter magában rohadt drága, és még egy évet sem bír ki, annyira elkezd elvékonyodni és foszladozni. -
törölt tag
Valakinek van itt Tassimoja? Happy modell azt hiszem. Rendesen berreg a szivattyúja. Ez normális? Teljesen új, most esett ki a dobozból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik