Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz Hunbeast87 #62130 üzenetére
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
mikesum
csendes tag
Hali!
Jelentkeztem én is, bár az utóbbi időben nem nagyon voltam online, sajnos heti 55-60 órát melózok egy ideje.
A fórumot folyamatosan követem, szóval világos minden, barátlista látható (egy kérdés: HIHI - Peetwalker, USS-Daedalus maradhat-e?).
Hamarosan visszatérek!üdv,
("a budis") Mike -
hegyipapa
senior tag
HIHI Crew-val nincs gond. Elfogadtam a jelentkezéseket.
Akik jelentkeztek azért nézzék meg hogy valójában tagok lettek-e az a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Joker7_Hun
újonc
Üdv szeretnék jelentkezni a crewbe pc !
A nevem.: _J_O_K_3_R_ -
gcsaba966
csendes tag
Szép napot. Még mielőtt megírtam volna a bemutatkozót, elfogadta valaki a jelentkezést a crewba. Amit köszönök szépen.
De ha már elkezdtem megírni, itthagyom, a spoiler alatt megtalálható ha valakit érdekel.Sziasztok újra. Én is jelentkeznék az új crewba.
Februárban regisztráltam, munkámból adódóan viszonylag sok szabadidőm van, így játszani is elég sokat tudok. Ha valakinek segítség kell, szívesen állok rendelkezésére ha épp semmi más elfoglaltságom nincs játékon belül. De akivel játszottam már, az tudja is.
Nevem: Csaba_HUN
Köszi előre is. -
Depiboy
tag
válasz Wiz Khalifa #62365 üzenetére
Nekem ma reggel lejárt a 30 nap, de ennek ellenére ugyanugy kiirja hogy bannolva vagyok ma reggelig és nem enged fel szar az egész ezt már többször bizonyitotta a Rockstar.
-
bluuzia
senior tag
Bocs, benéztem.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
VikMorroHun
senior tag
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
addikt
Én is jelentkeztem. Nem volt eddig sem túl sok gyanús friend-em, de még faragtam rajta.
-
madarijeszto
újonc
üdvözlet! Jelentkeznék az új CREW-ba a régiből már ki is jelentkeztem.
Rockstar: KESE-SPILER
PlatformC,steamvan több mindt 200 ismerősöm most állok neki az IGN-s barátok törlésének ha esetleg egy,két maradna akkor szóljatok...
-
Laraxior
titán
Ez a mostani játékmód (vagy lehet régebbi) a kis Minivel a rendőrök ellen, baromi élvezetes.
Jó móka, telik is az idő, nem unalmas, és a végén lóvét is ad bőven.
Bár lehet, hogy csak azért, mert épp csak egy órát játszok mindennap."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Courage_7
aktív tag
Halihó!
Jelentkeztem én is az új crew-ba. A barátlistámon múltkor csináltam egy takarítást, most újra szanáltam pár embert, akikkel már nagyon régen játszottam és azóta nem láttam őket. IGN-es meg ilyen szutykos hírű emberkék nincsenek a barátaim között. A többiek véleményem szerint rendben vannak, békés játékosoknak ismertem meg őket.
Kérdésem, hogy a GTV8 - The Racing Club nevű crew-ban bent maradhatok-e? Versenyezni járok össze velük főként, viszont nemzetközi crew elég sok taggal, ám szerintem nem sok vizet zavarnának.
A The Cowardly Dog a saját crew-om, nem használom semmire, csak egyedi autószínek kikeverésére. A benne lévő 2 másik tagot személyesen ismerem, de ők konzolon játszanak.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kelecar
aktív tag
válasz Laraxior #62420 üzenetére
Új játékmód, a kocsi is csak kedden jött Sztem is fun, bár volt, hogy fel is idegesített Tegnap 4en játszottunk (Lefie, Hacseki, Courage, Kele) pár kört a végét már FPS-ben. Ott már az 5. round után kicsit elég volt, már a kezem is remegett Szédítő a kis szárral forogni belső nézetben miután beléd jön oldalról egy rendőr 200-zal
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Az utóbbi napokban sokszor végtelen töltőképernyő fogadott betöltésnél, vagy indításkor összeomlott a játék. Ha meg nagy nehezen bejutottam, fekete képernyő a gyáraknál. Steam-helyi fájlok ellenőrzése szerint minden rendben. Úgy néz ki, a Social Club okozza a problémát. Letöröltem a Vezérlőpulton, kétszer ráküldtem a Ccleanert, majd indításkor újra telepítette a Steam (pár másodperc), és könnyedén elindul a játék, simán csatlakozok az Online-hoz. Ha másnak is lenne ilyen gondja, próbálja így!
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Segal
veterán
válasz Kelecar #62425 üzenetére
Te magaddal beszelgetsz?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Laraxior
titán
válasz Kiskokó #62429 üzenetére
Én használok VPN-t, de nem a játékhoz. Bár érteni nem értek hozzá, bekapcsolom, aztán megy.
Avira VPN-t.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #62429 üzenetére
Rubelert szeretnel jatekot venni steamre te kis hamis?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
Biztos a darknetről akar kis tini sárga csajt rendelni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #62432 üzenetére
Eleg egyszeru a hasznalata de nezz videot rola a youtube-on.
-
Kelecar
aktív tag
Kiskokó amúgy jó, hogy megvettem a Viserist mert már javították... Volt ma highest speed event és 205km/h- tudott
De legalább le tudlak vele lőni -
Hunbeast87
senior tag
válasz Kiskokó #62402 üzenetére
Pedig régebben aktív tag voltam és sokat játszottam. De ez valóban nem most volt, azóta casual játékos lettem és egy jó ideje elhanyagoltam a játékot.
Más téma: : Visszaállították a nevemet.
A számomra ismeretlen embert töröltem barátlistáról(valószínűleg ő törte fel a fiókat, a neve és az e-mail cím, amire a váltást kérték szinte egy az egyben megegyezik).
Visszaállították az accountomat, ami annyit jelent, hogy buktam K/D arányokat, achievementeket. Minden ingóságom pénzként kaptam vissza, de legalább végre tiszta az account és teljesen, 100%-ban újra az enyém (2FA bekapcsolva).[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Ideg
aktív tag
Halihó!
Dobtam én is egy requestet az új crew-hoz. Annyi, hogy mostanában kicsit inaktív vagyok, sajna betegeskedem, plusz ott az egyetem is, de lassan már tudok megint többet online lenni.
Üdv,
limparka -
Segal
veterán
Jobbulast
-
bluuzia
senior tag
Most (2 órája) írta valaki Redditen:
"Lovely.. contacted R* on my account reporting an player for cheating. Told me the usually thingh how to report players.. but this doesnt work cause innocent players got banned. Well.. not the point here. The topic for my ticket was report a cheater right? I mentioned "report cheaters who actually cheats and not innocent players". In my reply they also replied that all bans are final.. the normal nonsence. Funny how tier 1 supporters only copy'n paste."
Tehát valóban rá sem néznek a ticketre, hanem automata üzenet jön vissza.
Ez azért elég elkeserítő. írhatok bármit, csak egy véletlenszerű névgenerátorral felszerelt gép válaszol.;>łŁÍ€&@#đ[]!!! - ez a véleményem róluk.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz bluuzia #62444 üzenetére
Én ezért sem írtam most nekik.
Így jártam. De ez legalább megadta a kezdő lökést hogy ideje váltanom. Egy ideje gondolkodtam hogy az asztali gépem lecserélem egy Mac-re és veszek mellé egy konzolt arra a pár játékra amit kijátszanák szívem szerint.
Eddig azért nem csináltam ezt meg mert itt volt a jó kis PH-s csapat akivel játszottam pár este stb... de így hogy már végleg elvették a profilom ennek is lőttek. Tehát a R* eldöntötte a dilemmám végleg.
Smoke some weed nigga!
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Wiz Khalifa #62445 üzenetére
Hát PC-ről Mac+konzolra ha nem is minőségi váltás, de legalább anyagi csőd
-
Anulu79
addikt
Ezek a szerint a lada megint nem jött meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest