Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61601) MrYoniko


MrYoniko
aktív tag

Trénimgen vagyok, szal rövid leszek:

Mivel viszonylag új tag vagyok így nem sok jogom van beleszólni tudom.

Szerintem is felül kéne vizsgálni a tagok profilját, barátait.
Amikor idejöttem töröltem a többi crew-t, és a barátlistán is csak 2 egyén maradt (Rick és análrexi...) akiket személyesen is ismerek, akikkel ha baj van tarkón vágok.

Ha benne van a szabályzatban, akkor nincs mese, vagy be kell tartani. Akinek ez nem tetszik, arra meg ráadni a kabátot.

Tudom velem is van/volt baj, rontottam el más eladását bambaságból&bénaságból (bocsi Blu), így ha rám is kabát kerülne megérteném.

Yoni szólott

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61602) bluuzia válasza MrYoniko (#61601) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Itt most nem az a kérdés elrontott-e bárki eladást bénázás miatt. Mindenkivel előfordult és még elő is fog.
Emiatt ne aggódj Yonikó! (béna :DDD :DDD :DDD :DDD )

Szerintem azért kellene teljesen új crew + új crew tag (itt most a crew rövidítésre gondolok), hogy meglehessen különböztetni magunkat a régi 3-4 féle PHHU crewtól.
Akik meg újak, mostanában léptek be, maradjanak ott a régiben. Segítsék egymást és majd onnan szépen fellehet jönni a VIP-be.
Aki meg rendetlenkedik azt még akkor is kiteheti pl. Hegyipapa, hogy óvja a PHHU nevet. Itt a fórumon belehet szépen írni, kit kell kivágni.

Az újak közül az a 46 éves hetero (!), amúgy jó gyerek. Személyesen ismerem. Ma is fogok vele sörözni, ha minden jól megy. :D

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#61603) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

PHHU Tagok !

Itt Hegyi jelentkezik, csak nézek bután mi folyik itt ?? :D :D Mit kell csinálni mindenkit ki kel rúgni intézkedem :D :D :D
Mint tudjátok, illetve aki nem tudja, most már tudni fogja, még 2016-ban én voltam az aki próbálkozott valami rendszert, szabályt, vinni a PHHU crew-ba :

Ebből a kezdetleges szabályzatból lett a mostani, ami azóta párszor lett változtatva de a lényege maradt.

Lenne pár kérdésem. Miért is kell új crew ?? Miért lenne az jobb mint a jelenlegi ?
Azért mert most kb fele inaktív meg ps-en és xbox-on játszott/játszik. Az jobb ha kb 200 tagok átrakunk egy újba, az jobb lesz ? Akkor mindenki megnyugszik. Erre van szükség ?
Megnézitek socialon nekem kicsit több mint 200db Phhu barát van felvéve, mindegyikkel játszottam na kb őket lehetne átrakni újba, meg lehet van pár új aki még nem barátom.
Kérdés van-e értelme. Én egy előnyét látnám az új crewnek, hogy az inaktív tagok eltűnnének, az inaktív leaderrel és az inaktív officerekkel együtt. Kb. ennyi, azon túl kb. ugyanaz. Többség szeretné ám legyen.

Aminek értelmét látnám belépéskor a látható profil de ez nem teljesen jó megoldás.
Újonc jön, kinyitja a profilt, átnézi valaki, bejön, profil zár, methaniac visszavesz barátnak/IGN-be visszalép. Hogy jössz rá, hogy ő a hunyó? Még ha nem is zárja, ki ellenőrzi majd folyamatosan a barátlistát/crew listát?

Mindenki csak azt írja hogy az újaknak külön crew kéne, miért ?? Gond van valamelyik újjal, tegyük ki azt ennyi. Én is játszom esténként nekem Phhu taggal nincs bajom. Egyedüli probléma az Methaniac lehet bár én csak most egyszer láttam bár az is elég volt.

THCC crew szabályzat amiben benne van : Profilod legyen látható! (nyilvános crew & friends)*
* Ez a pont az ellenőrizhetőség miatt fontos. Aki a crew-ba belép, meg kell lennie a GTA V-nek. Ha nem tudod láthatóvá tenni valami miatt, küldj egy e-mailt a hessacreed@gmail.com-ra egy teljes méretű print screen-nel, amin látszik a profilképed, játékaid (GTA V is legyen a jobb felső sarokban látható game-ek közt!) A neved ekkor felkerül egy kivétel listára.
Link

Amúgy aki még nem látta a Hocc crew szabályzatát annak itt van-

Kicsit mindenki gondolkozzon el, aztán lehet tervezni, ötletelni, megreformálni a jövőt stb..
Pl egy halott ötlet csináljunk 10 fős kis Phhu crew-kat, az azért jó mert jó :D :D :D

(#61604) tomek1


tomek1
csendes tag

NOW AVAILABLE

Vapid Caracara (Offroad | Warstock Cache & Carry | 1.775.000$)
Target Assault (Game Mode)

TIME TRIAL

Observatory (2:04.400 minutes) | Video

PREMIUM RACE

Lift Off (Supers)

2X $/RP

Target Assault

30% OFF

Avenger (2.415.000$)
Avenger Interiors
Weapon Workshop
HVY Barrage (1.484.945$ | Trade Price: 1.116.500$)
Karin Technical (884.450$ | Trade Price: 665.000$)
Karin Technical Aqua (1.042.720$ | Trade Price: 784.000$)
Brute Armored Boxville (2.048.200$ | Trade Price: 1.540.000$)
Benefactor Turreted Limo (1.155.000$)
HVY Insurgent (628.425$ | Trade Price: 472.500$)

50% OFF

Vehicle Workshop

forrás: Reddit

(#61605) CJ4567 válasza Plata (#61595) üzenetére


CJ4567
veterán

FASTEST SPEED
VAGNER
244.79 MPH

:P

No Sana No Life

(#61606) VikMorroHun válasza CactuS (#61569) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Én még viszonylag új vagyok, ezért csak javasolnék ebben a vitában, lényegében ugyanezt.

Töröljétek a PHHU crewt, majd hozzatok létre egy újat, és oda vegyetek fel mindenkit, aki elfogadja az új szabályokat, ami lényegében megegyezik az eddigiekkel, csak nyilvános legyen a profil és barátlista. Becslésem szerint az elmúlt 1 hónapban volt innen kb. 30-40 ember, aki legalább egyszer bejelentkezett a játékba, őket tekinthetjük aktív játékosoknak. Ha meg a régiekből jönne valaki, akkor tájékoztatni kell az új szabályokról, és ha elfogadja, akkor lehet újra PHHU tag. Mit szóltok?

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#61607) Logitech


Logitech
aktív tag

Amennyiben lenne egy elő crew amiben játszanak egy darabig, és utána jöhetnének át a válogatott crew-ba, szerintem nem megoldható hogy ha nem nyer felvételt akkor ne is játsszon velünk, mert addigra a rendesből, és a válogatóból is lesz annyi ismerőse, hogy szintén nem egyszerű mutatvány mindenkivel töröltetni. Itt is a régebb óta, folyamatosan játszókkal nem lenne baj, törlik, de semmi nem garantálja hogy a még fel nem vett tagok is szanálják a barátlistáról.

Ha inaktív, régebbi reg tagja más crew-nak is, de ha nem online, és így nem tud rajta keresztül bejönni idegen, én nem törölném. Viszont ha egy ilyen belép a session-be, és esetleg meg is öl valakit, nem anyázással kéne fogadni (mert általában ez van), hanem leírni neki, hogy figyelj, még sose láttunk, már így mennek crew-n belül a dolgok, és ha ez nem tetszik neki, nem fogadja el, akkor törölni. Akik most játszanak, szerintem azt se tudják ki az a Gabo, Gyugyo, Segal...mehetnek a levesbe ;] gondolom most hogy megjelent párszor Kele, nekik ő is tök új.

Nekem se tetszik mindig, hogy az "újakon" keresztül bejön egy csomó magyar, azt se tudom kik, és ha nem is csinálnak semmi olyat ami a mi szabályunka ütközne, nem mindig nézem ki belőlük hogy elmúltak akár 14 évesek, nem hogy 18. Legtöbbször ilyenkor elkezd szivárogni a nép egy üres session-be, de egy idő után megjelenik mindenki, és ugyan ez lesz a sorsa. Ez baj is, meg nem is, azért jó ha van élet, de néha kell egy kis nyugi. :)

Teljes rendet csak új crew-val lehetne tenni, de nagyon sok munka lenne, és szerintem eredménye se lenne, egy idő után ott is ugyan ez történne, hacsak nem az lenne hogy megvan pl. 60 fix ember, mindenki töröl mindenki mást, és nem veszünk fel senkit.

Emlékszem az elején néztük hogy van 6 online friend, abból csak jön még 2 akivel tudunk heistet tolni. Ehhez képest most már sokszor nem lehet ceo/mc helyet találni egy session-ben, főleg ha valamelyik akciózva van.

Az a baj, ötletem sincs, hogy lehetne elérni azt, hogy ne romoljon a helyzet, mert ez, hogy egy új reg-gel ide beböfög valaki két mondatot, bemondja hogy elfogadta a szabályzatot, nem javít a helyzeten. Ugyanakkor többen is vannak,akikkel sokszor játszottunk, azt se tudták esetleg mi a ph, úgy kellett ide elirányítani őket, hogy jelentkezzenek, és nincs velük és a barátlistájukkal se baj. Őket se zárnám ki a lehetőségből azzal, hogy mondjuk legalább fél éves ph reg jelentkezhet csak.

(#61608) #81556480 válasza hegyipapa (#61603) üzenetére


#81556480
törölt tag

Én most hivatalosan vagyok inaktív, mert nincs PC-m november óta, és csak nyáron lesz kb. Egyébként én jó ötletnek tartom egy Új crew alapítását, a régi meg lehetne egy előszoba. Mivel abban már úgyis rengetegen vannak, ahogy te is mondtad. Konzolosoknak nincs gondjuk , mert ott nincs cheat/hack, nekik (nekünk - néha) tehát nem kell átlépni az újba.

Ebből egyből fog látszódni hogy ki az aki komoly szándékokkal rendelkezik, mert be fog itt jelentkezni, hogy belépne az új helyre.

A régi crew leírásába pedig be kell tenni egyértelműen hogy ez az új rendszer. Így szerintem max 1-200 közötti létszám lesz, szép lassan csak az aktív játékosokkal feltöltődve.

(#61609) bluuzia


bluuzia
aktív tag

Ez a methanic vagy ki, jól felforgatta a crew életét - vagy 50 hsz, csak erről szól. :)

Amúgy nekem tök mindegy mi lesz, a lényeg, hogy én jól érezzem magam és ne utáljon senki.

Más: ma néztem a második karakteremet (aki szintén olyan lett, mint az eredeti) és neki is lett egy ingyen 10 férőhelyes Heist apartmanja a Del Pierro Hights egyikében.
Röhej.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#61610) CactuS válasza VikMorroHun (#61606) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Fog ez még pörögni kicsit, csak annyit tennék hozzá, hogy ránéztem és külön van választva RSCn belül, lehetőség van csak a barátlista kinyitására is, az kívánt szűréshez már ez is elég lenne, de alapvetően még mindig azt mondom, hogy ezt az idő dönti el és nem egy pillanatnyi profil check.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#61611) HussarF

Én már régóta amellett vagyok, hogy legyen mindenki profilja nyitott. Nem belépésnél, hanem mindig.
Ez azért nem facebook, itt nem a saját személyes adataidat látják. Azért elég vad dolgokat kell beleképzelni ahhoz, hogy valaki azt mondja, hogy ezzel megkárosíthatják, ha visszaélnek vele. Nyilván az email címet nem kell nyilvánossá tenni, de game statok meg barát lista lehet az.

(#61612) MrYoniko válasza HussarF (#61611) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

És ha karijáról csinál pucér képet, amit az egyén álltalában a saját mására szab? ;)

Csak poénkodok, csak nyilvános profillal van értelme...

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61613) CactuS válasza MrYoniko (#61612) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Magának a profilnak egyébként nincsen szerepe a szűrésnél, az mindenkinél olyan amilyen, a felvétel szempontjából irreleváns, hogy mennyi achija van vagy hogy áll SP-ben, esetleg hány órát onlineozott. Ami a kiinduló problémát talán tudja kicsit csökkenteni az a barátlista és a rajta lévő gyűjtő-crewk.

A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha a jómadarat megkérnénk, hogy tegye nyilvánossá a profilját és akkor látnánk, hogy melyik PH-s a kapcsolata. ;]

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#61614) hegyipapa válasza #81556480 (#61608) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Laci az nem baj ha inaktív vagy most, te legalább követed a fórumot és jelezted, korrekt, ez tök jó. Ákos is inaktív, de azt tudom hogy olvasta a fórumot, azt hogy most követi-e az eseményeket arról nincs infóm. Esetleg ha lesz új crew, úgy gondolnám a tagoknak megmaradna ugyan az a rangja, mint volt, ez alap szerintem.
Ennek is úgy lenne értelme aki átjön az újba, az a régiből kilép, és akkor maradna egy inaktív Phhu, amihez senkinek nem lenne kötödése.

(#61615) szTotyy


szTotyy
őstag

Sok olyan játékos van a crew-ban, aki egyszer írt ide egy hozzászólást, amiben jelentkezett, aztán kb.4 hét alatt megunta a játékot, és soha többé el nem indítja.
Az esetleg megoldás lehet (már ha úgy alakul), hogy aki az "előszobában" van, és x idő (mondjuk fél év) múlva még mindig aktív, az kéri ITT, a ph fórumon, hogy: srácok, én már a megbeszélt ideje aktív tag vagyok, felkerülhetek a "VIP/Veterans"-ba? Aki meg ezt nem teszi meg, tudjuk, hogy annak nem is fontos, nyugodtan maradhat az előszobában.

Aki meg régi motoros, mint Segal, de jelen van, tudja itt jelezni, hogy: hahó, élek még!!!

Én még a más, idegen crew tagságot is kizáró oknak tartanám új tag felvételénél. Lehet, hogy ez túlságosan szigorú, de hasznos lenne.

[ Szerkesztve ]

(#61616) freeknight


freeknight
őstag

Én is a jelentős reformok pártján állok, de azt azért látnunk kell, hogy a játék nem partner ebben, nincs a "komisszárok" kezében akkora hatalom.
Én is sokat lamentáltam egy előszoba crew-n... semmi értelme. Egyrészt Methaniac már köztünk van, másrészt, már régen nem a crew csatlakozás a menő, hanem a közvetlen barátokra csatlakozás. Én pl közel 1 hónapig elfelejtettem visszaállítani a saját crew-omról a ph-t, és ugyanúgy nyugodt szívvel játszottam ph sessionben. Szóval az egész ötlet nem ér semmit.
Súlyos rostálás kellene ide, a 600 emberből minimum 300 van, aki teljesen passzív, de ezeken kívül szerintem 400, vagy 500 embernek is el lehetne engedni a kezét. Ezt meg nyilván nem fogja megtenni senki, úgyhogy feleslegesen megy az ötletelés. Az előszoba crew-nak 1 éve lett volna értelme, most már k*rva késő sajnos.

Én mindig is azt mondtam, hogy ez a ph-t olvasó emberek crew-ja alapvetően, ehhez képest nézzétek meg mennyien írunk rendszeresen fórumba, és mennyi a taglétszám...

[ Szerkesztve ]

(#61617) #11598592


#11598592
törölt tag

A jelenlegi taglétszám 635 player. Ebből aktív becslésem szerint mióta játszom, olyan max 50 player. Egy playerek körüli reform rég késő. Annó mikor wowoztam és volt spanokkal klánunk, havonta szűrtük az aktívokat/inaktívokat. Én is új vagyok itt, így nem sokat nyom a véleményem a latba de, a legegyszerűbb módja a rostálásnak egy új crew. Legalábbis ilyen szinten. Ez így már ellenőrizhetetlen. Talán még van pár player akik afféle szóló módba tolják, tehát alig tudunk róluk vmit. De olyanok mint ha nem is léteznének...

(#61618) #11598592 válasza szTotyy (#61615) üzenetére


#11598592
törölt tag

Én eleve furcsálltam ezt a játékban hogy max 3 crewben lehetsz benne egyszerre. Vagy egyikbe vagy másikba elvet követtem mindig is.

(#61619) MrYoniko


MrYoniko
aktív tag

Szerintem a drága kedvelt R* oldaláról kéne nyitni, ony pl inv. only sessionban is lehessen MC/CEO eladást tolni, az biztinságosabb lenne...

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61620) Majkee84 válasza MrYoniko (#61619) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Az nem érdeke a rockstarnak, mert úgy nem fogynának a shark cardok.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#61621) MrYoniko válasza Majkee84 (#61620) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Való igaz, bár annak mai napig nem látom értelmét, max a starter pack-nak...
Nézd csak meg, hogy 2 hónap alatt minden meg van ami számomra "need it"...
Bár nekem alacsonyak az igényeim ;)

Am az a 46-éves heteró gyanus a crew-ban, ha kell ha nem beszól ha lezuhanok a dodójával... ;)

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61622) #81556480 válasza hegyipapa (#61614) üzenetére


#81556480
törölt tag

Olvasok folyamatosan , de nem írok mert most xboxon játszok, és ha véletlenül kiderül, még a végén tesznek rám valami átkot. a #masterrace-ek

(#61623) Kiskokó válasza Logitech (#61607) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ennyi, a 2 crewnak én se látom értelmét a lényeg ennyi felőlem.
Kikell rakni a meglévők közül meg az újaknak nyilvános profil és barát lista rendezés és crewokból való kilépés!!! ezt aláhúzva vastagon a szabályzat elejére. Megjegyzésnek mellé írni hogy akinek nem tettszik ez akkor ne is jelentkezzen. Pont.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61624) Ghard válasza Kiskokó (#61623) üzenetére


Ghard
őstag


Azt nem fogjátok észrevenni, ha 5 percre barátnak jelöli ezt a figurát valaki a crewból. Pedig csak ennyi idő kell ahhoz, hogy bejusson hozzátok. És aki a barátja, lehet offline is ilyenkor, nem kell a session-ben lennie. Mikor bent van, akkor meg törlik egymást. Ezt 20 tagnál sem nagyon vennétek észre. CactuS jól látja, nincs értelme nyitni a profilt, ezzel nem szűritek ki.
A játékban nem lehet tiltani a crew joint tudtommal. Szóval csak úgy tudjátok nyugodtan letolni az eladást, ha arra az időre kiléptek a crewból :)

(#61538) Mr.Csizmás
Nem hiszel nekem, de trainerrel sehogy nem lehet embereket követni :)

[ Szerkesztve ]

(#61625) Kiskokó válasza Ghard (#61624) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jó én ezt értem, de azért maradjunk annyiban, hogy nem nagyon feltételezem senkiről hogy azzal szórakozni hogy amikor valamelyik idiótának kedve támad modolgatni meg kibaszni velünk addig gyorsan friend lesz aztán törli stb... +még a crewokal is mókolni... ez már nagyon elvetemültség. szerintem.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61626) HussarF válasza Ghard (#61624) üzenetére

Ritka alkalmak egyike, hogy egyetértek Saabe-val. Ez egy elég valószínűtlen forgatókönyv, amit felvázoltál. Nem hiszem, hogy valaki direkt beinvelgetné a csalót.

(#61627) Kiskokó válasza HussarF (#61626) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hoooogy kapd be a ritka alkalmadat :P ;] :DDD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61628) szTotyy válasza Kiskokó (#61625) üzenetére


szTotyy
őstag

Igen, ezt mondtam én is, hogy ez ellen nem lehet védekezni, de ez már nagyon a dolgok sarkítása. Az ilyet a viselkedése alapján is ki tudjuk szűrni. Ennyire ne sarkítsuk már le a dolgokat, mert akkor már bármilyen indikot is találhatnánk, hogy jó ez így, ülljünk csak a seggünkön tovább..

(#61629) Ghard válasza HussarF (#61626) üzenetére


Ghard
őstag

Pedig igyekeztem jól leírni :B Még egyszer akkor: Nem az inveli be aki veletek épp játszik. Lehet neki barátja vagy több accountja is a PH crew-ban. Bejelentkezik böngészőben erre a fiókra ami crewtag(tehát a gta sem fut ezen az accon), barátnak jelöli magát pár percre és rátok joinol a methes karakterrel. Ez olyan hihetetlen?

(#61630) L-e-f-i-e válasza Kiskokó (#61625) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Szinte majdnem biztos, hogy az inaktív 500 tag közül van valakinek a barátlistáján erre van a legnagyobb esély, nem kell meghívás, tud a friend crewra csatlakozni, akkor is ha az illető már el is felejtette, hogy gta 5-el játszott is valaha...

=^-^=

(#61631) Ghard válasza L-e-f-i-e (#61630) üzenetére


Ghard
őstag

Igen, pont ezt mondtam itt is: (#61458) Ghard
A Join képen egyik sem a barátom, a crew-nak sem vagyok tagja. De van egy barátom, aki ennek a crewnak tagja, épp nincs is online. Én mégis tudok csatlakozni ezekhez a játékosokhoz. :)

(#61632) Depiboy válasza bluuzia (#61609) üzenetére


Depiboy
tag

Bocs hogy eltüntem heist előtt, elforrt a procim, megadta magát a hütöm :C

(#61633) Kiskokó válasza Ghard (#61631) üzenetére


Kiskokó
veterán

Na akkor most már tudjuk honna jönnek a TSDF-esk... :DDD
Pandás is megint jöttek ma... valahogy ez a komplett crewok joinolnak ránk dolgot is kontrollálni kéne

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61634) DrTechnoid


DrTechnoid
őstag

Hello, megvettem tegnap ezt a 80+ eurós packot, kaptam 8m usd-ot, meg egy csomó minden egyebet, kocsikat, ingatlanokat, ruhákat, meg egy bunkert. Az egyik ingatlan tulajdonba vétele a problémás, a neve 1337 Exceptionalist Way , mert amikor aktiválnám, csak ingatlan trade-t engedélyez, gondolom valamelyik meglévőt kéne becserélni vele. Na igen ám, de a gond az hogy nem tudom hogy melyik ingatlanomnak mi a neve, mert a map-on is csak owned apartment néven hívatkozik rá. Hogy lehet kideríteni hogy mi egy adott ingatlan neve?

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#61635) Ghard válasza Kiskokó (#61633) üzenetére


Ghard
őstag

Valahol be lehet állítani, hogy a barátaid is offline-nak lássanak mikor te épp játszol. Ilyenkor csak akkor tudsz csatlakozni, ha ő meghív socialclub gameinvite-al. Szerintem ezt beállítva a crew join is blokkolható. Fogalmam sincs, merre van ez az opció, de több barátomnál láttam már ezt.

(#61636) freeknight válasza Ghard (#61631) üzenetére


freeknight
őstag

Ez már egy magyarázat, hogyan akad ránk az a féreg rendszeresen.

Akkor viszont a jelenlegi crew alapos megritkítása a legjobb út szerintem. Aki már hónapok óta nem játszik, annak nem fáj ha töröljük, ha meg igen, majd jelzi.

Persze lehet, hogy ez sem válik be, de kezdetnek jó ötlet.

(#61637) VikMorroHun válasza Depiboy (#61632) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Részvétem...

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#61638) VikMorroHun válasza DrTechnoid (#61634) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Itt keresgélj.

Kicsit elmaradtam a képekkel.
Ez egy múlt heti mutatvány:

Ezt meg az előbb láttam. :)

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#61639) Thoomaster


Thoomaster
csendes tag

Na srácok, feladtatok az embernek egy jó pár oldalt olvasnivalónak, már megelégeltem. :D
Talán nekem se kéne belészólnom a dologba, mivel nem mindig vagyok fent a játékban és csak egy éve vagyok tag. Van mikor napokig vagy hetekig hiányzom, és utána megint fent vagyok pár napot, ha fel is jövök, a legtöbbször nem a játék miatt, hanem a közösség miatt, amit nagyon szeretek, és anélkül talán nem is játszanám. Épp ezért nagyon is számít az, hogy milyen emberekből áll a crew, mindig mikor visszatérek egy pár nap után, új és új játékosokat látok, akik már PH tagok, de fórumon soha a büdös életbe nem láttam, és általában ezeket a játékosokat, magyar, viszont más crew-ból való tagok kísérik. Ez sokszor feldühítő, mivel azok, akik tényleg PH-sok, nem tudnak CEO/MC-zni, ezért új sessiont kell csinálj magadnak, ahol elvagy egy ideig, amig begyűjtöd a cuccokat, és megtelnek a bizniszeid, de mikor segítség kell, hogy eladjad őket, nincs más lehetőséged csak visszamenni a másik sessionbe, ahol nincs CEO és MC hely, és ha hívsz valakit a te sessionodbe, kevés az esélye hogy jön. Ezt már sokszor kiírtam ide, és azt is, hogy tenni kéne valamit, de nem annyira vette komolyan senki. Sokszor meg van amikor idegen barátok is jönnek, és azokra meg más és más idegenek jönnek, és mi PH-sok, nem részesülünk előnybe. Hiába csináltam más sessiont, ott is PH-sok melett más "nemzet" is akadt. Emlékszem mikor kezdtem és a crew új tagja voltam, nagyon szerettem, és olyan játékosokat mint Segal, Kele, KK és sokan másokat kevésbé látok, és az új emberek meg folynak mint csapból a klóros víz. :D Vannak akik tényleg rendesek, de vannak sokan, akik csak egymásnak segítenek, és mikor kéred a helpet nem adnak életjelet, igaz hogy sokszor ők se kérnek segítséget, de szerintem szükségünk van egymásra, és segíteni kell egymásnak, minden szempontból ami a játékot illeti. Azt is, hogy most Blu-t segítik, hogy visszafejlődjön, nagyon értékelem. :) Én még nem érkeztem segíteni nekije, de fogok ha alkalom adódik.

Megoldani ezt a problémát több féle képpen is lehet, csak közös tényezőre kell jutni. Én is azt mondanám, hogy egy új crew-t kéne csinálni, mivel könnyebb lenne, mint a mostani-t kitakarítani, és aki aktív és a crew-ba van, az amúgy is tudja és csatlakozni fog az újhoz, aki nem aktiv, annak tökmindegy, falrahányt borsó. A barátlistás dologról nem tudom mit mondjak, mivel, bármikor hozzá tud adni, vagy törölni valakit, és azt se mondthatod meg szerintem, hogy ki legyen és ki nem a barátja. Most tudom, hogy Methaniac a nagy probléma, de egy olyan megoldást kéne találni, amivel soha nem lesz baj, bár a bajból mindig van... Ne csak a mostanra gondoljunk, hanem a jövőre is, hogy az ilyen eseteket mindenféleképp elkerüljük. Én már egy ideje Ucil crew-jába vagyok (nem csak azért mert én csináltam a logót), és nagyon jó kis crew, mivel tényleg nem jön be bárki, szerintem lehetne ez a VIP Crew, de csak egy ajánlat, nem én vagyok a góré :D (Szabi crewjának a logója ganyé ;] , oda nem mennék ) A másik ötlet amit olvastam a próbaidős dolog, ami szerintem az se rossz ötlet, de akkor valaki kell kövesse a játékosokat, és talán jelenteni is kell mikor csinál nem odaillő dolgot, stb. Én nyitott vagyok több ötlet felé is, szerintem egy komolyabb szavazást kéne összehozni, már aki ért ehhez.
Kb. ennyi, ha eszembe jut még valami, akkor kiátok. :D

[ Szerkesztve ]

(#61640) Logitech válasza VikMorroHun (#61638) üzenetére


Logitech
aktív tag

Ez is mai, egyszer kickelték a csávót, visszajött + többen is labdák lettünk


(#61641) CactuS válasza Ghard (#61629) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Egyáltalán nem, sőt, belegondolva ha valami perverz traineres kuki lennék, akkor lehet megérne pár dodót egy lomizott account + 1 perces reget a fórumon a csatlakozáshoz. (PHHUból nem nehéz kitalálni). Ezek alapján viszont erre tényleg egy megoldás van: a teljesen tiszta guild, csak azokkal, akik itt is képviseltetik magukat, a többieknek pedig marad az előszoba és ha gond van, akkor onnan is repülnek.

Szavazásként valami ilyesmire gondoltam: [link] Bejelentkezést kér a google a limitált szavazás miatt, de nem tárolja az email címeket. Ha így jó, akkor kirakom felülre is.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#61642) Met válasza CactuS (#61641) üzenetére


Met
nagyúr

És azok hogy szavaznak akik csak azért regeltek ide hogy a crew-ba bekerüljenek? :U

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#61643) hegyipapa válasza CactuS (#61641) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Jól értelmezem aki google fiókkal bejelentkezik, az tud szavazni, és tök8 hogy Phhu tag vagy sem.

Met : Azok ij kategória (ij = így jártak)

[ Szerkesztve ]

(#61644) ucli válasza Met (#61642) üzenetére


ucli
senior tag

Alapvetőleg a Ph crew a Ph-soknak van, de ők úgyis értesülnének róla.

(#61645) Mustármag válasza VikMorroHun (#61524) üzenetére


Mustármag
őstag

Köszönöm szépen a felvilágosítást :R

(#61646) debrecenikri válasza CactuS (#61641) üzenetére


debrecenikri
tag

Csak nekem merül fel a kérdés, hogy mi számít előszobás és veterán játékosnak? Mármint aki a mostaniban benne van, az alapból kvalifikált veteránba, ha jelzi a fórumon vagy ahol kéne, vagy egyik fele próbaidő, másik fele veterán, épp ki kire néz jó szemmel és mennyire van beleszólása? Csak ezért kérdezem, mert Thoo-hoz hasonlóan és is khm, nem járok fel menetrend szerint, hogy enyhén fogalmazzak, nem is írok ide nagyon, inkább figyelek, akkor én a lábtörlőt nyalom, vagy továbbra is segíthetek kocsit eladni, ha éppen fenn vagyok? :)

Fast ring nélkül nem élet az élet...

(#61647) Kiskokó válasza Thoomaster (#61639) üzenetére


Kiskokó
veterán

Saabe for president. Viva la Veterans!

Amúgy 1, nem audis má a logó, 2, hány hónapja is ajánlottad fel, hogy csinálsz nekem egyet?? :P

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61648) CactuS válasza hegyipapa (#61643) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Tehetek bele egy Ph nick kérdést is.

Itt az új link, ezt használjátok, pls.

debrecenikri: Egyrészt mindkét társaság tud együtt eladni, ebben nincs különbség, illetve nem lenne. Másrészt játékidő és skill alapján nem teszünk különbséget. Én keveset vagyok online, rábíznám a napi aktivitással rendelkező tagokra a konkrét esetek eldöntését.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#61649) hegyipapa válasza CactuS (#61648) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Úgy lesz a tuti.

[ Szerkesztve ]

(#61650) Kiskokó válasza Logitech (#61640) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hogy a picsába ment vissza? Mi kickeltük egyszer ja.
Voltak bent Pandások,valami MGTA-s meg még 1-2 idegen

Cactus : Én a régi crewt szerintem törölném is :DDD

Nyilvánnosá tehetnéd az állást szavazás után :D

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.