Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Juhasz27
tag
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #44862 üzenetére
Én is ott voltam a "négyesbe" és ugyan az nap én se vettem semmit de én azóta már vásároltam és nem kaptam ban-t. Vásároljál bátran.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
freeknight
őstag
válasz bluuzia #44862 üzenetére
"Licensor reserves the right, in its sole discretion, to terminate, suspend, or modify your User Account and your VC and VG and terminate this Agreement if you engage in, assist in, or request any Unauthorized Transactions."
Lényegében itt arról van szó, hogy a r* bármit megtehet az accoddal, ha csak résztveszel (engage in) valamilyen ingame pénzes kavarásban. Ez nem hangzik túl jól, de ezt enélkül is gondoltuk, tehát okosabbak nem lettünk. Sajnos eula alapján joguk van bannolni akkor is, ha csak véletlenül vetted fel a rádpotyogott pénzt.
Érdekesség még a BALANCE CALCULATION részben van:
"you hereby acknowledge and agree that Licensor’s determination of the available VC and VG in your User Account is final, unless you can provide documentation to Licensor that such calculation was or is intentionally incorrect."Itt, és fentebb arról volt szó, hogy a r* számítja ki, mennyi pénzed van ingame. Az utolsó mondat szerint viszont ha te tudod bizonyítani, hogy nem volt korrekt a számítás akkor blabla. Na a lényeg, hogy figyelembe kell ezt venniük, tehát az eula alapján ELVILEG nem szabad figyelmen kívül hagyniuk és el kell olvasniuk az olyan tartalmú emailt, amiben te azt bizonygatod, mennyi pénzed van online.
Talán nem árthat mégis írni nekik, bár 90% hogy leszarják, vagy ha el is olvassák, max bannolnak . Szerintem még mindig a legjobb megoldás, ha 2-3 hétig nem bankolod be a lóvét (szerintem költeni költhetsz), aztán ha eltelt némi idő, beteszed. Vagy annyiszor ölöd meg magad míg eltűnik tőled az összes cash
-
-
Ghard
őstag
válasz bluuzia #44937 üzenetére
A kép alapján NEM tud ban reportot küldeni Az a mod üzenetet küld a játékosnak in game sms-ben. Olyan mintha én írnék rád, hogy figyelj már, bant kapsz mindjárt...
És akkor még egyszer, ez a videó régi konzolos online, NINCS köze a mostani pc-s onlinehoz. Így akár igaz amit a képen vélsz látni, akár nem, NINCS értelme(#44934) CactuS
valaki beírta, hogy 2 jött, pedig csak 1. Ugye milyen könnyen terjed a fals infó?
Én is látom, hogy mit írnak R*nál. Csak nem sok köze van a valósághoz.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #45322 üzenetére
En is megszivtam en meg megtettem a fel tavot es utana connection lost...
Szinten 25k minusz. Csak ugy tudtam visszaterni hozzatok hogy a jatekbol teljesen kileptem. Az az erdekes hogy elotte kb fel oraval siman eladtam...
Sajna ez van most melo estere meg remelhetoleg mar jo lesz csak addigra tutira nincs bonusz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
válasz bluuzia #45516 üzenetére
Nekem a központi LSC-nél még egyszer sem spawnolt Dubsta
Mindig csak a reptérnél levőnél"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bluuzia #45516 üzenetére
köfi.
nekem az XS farm egyelőre jó, 1-1 üresjáratban beszedek 2-3 darabot, mert az Eclipse-ben lakok, szóval raktározással, eladással is percek alatt megvan, ceo cd alatt kivitelezhető.
tegyük hozzá, hogy a többit nem ismerem, az XS-t is csak F Astraként hívom magamban
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bluuzia #45739 üzenetére
múltkor tőled kaptam a kukásautósat a sivatagból? a navi átvitt az összes vinewoodi dombon és girbegurba utcácskán kb. mert nem figyeltem, hogy ti a parti autópályán mentek, így csak a városba beérni negyed óra volt
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #45747 üzenetére
Mivel reggel nekem egy "jofej" vendeg szetlotte az esti eladanak szant lopasom ezert en is raerek este szivesen segitek csak irj. Mi amugy is nagyjabol ugyanakkor szoktunk jatszani
Aztan azert lopok 1-2 autot aztan megyek benny-hez"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Daw93
senior tag
válasz bluuzia #45747 üzenetére
Ha mc eladásról van szó, semmivel sem éri meg jobban eladni egy full gyárat mint egy félig levőt. Pontosan a max árának a felét kapod a feles eladásért. A saját dolgát könnyíti meg vele az ember a feles eladással, ha esetleg postakocsit ad, azt is el lehet egyedül adni mert olyankor csak 2-t ad.
Bár én a fullost is egyedül szoktam eladni, ha postakocsit ad akkor bezárom feladatkezelővel a többi sima ügy.Más: ma adtam el egyedül egy kocsit üres sessionban, de elfelejtettem hogy betámadnak ilyenkor az npc-k. Én meg csőgázon vertem neki, csak azt vettem észre, hogy épp eltűnt a minimapról az npc-ket jelző piros karika. Miután lehagytam őket nem is jött több, csak az az 1 hullám akiket lehagytam. Ezt másodjára már direkt így csináltam, és akkor is bejött hogy nem álltam le lövöldözni, csak 1 hullám npc jött
Ilyenkor úgy állva maradnak, hogy sebezni sem tudnak 1 dollárt sem. Persze ehhez gyorsan kell menni ütközés nélkül, nem letarolva a fél mapotGTA Online: Daweee93
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #46280 üzenetére
Hunpela vedett veszettul. Mindketten felszalltunk buzzardel az autoeladasom utan de nekem volt egy olyan hulye bugom hogy felulrol mutatta a helit igy tamadni nem tudtam de azert zavaro tenyezonek ottmaradtam.
Utana ugyan a sessionbe voltam en is de en rendezgettem a garazsomba a kocsikat de egyfolytaba csak a durranasokat hallottam
Valoban brutalis volt a haboru odakint.Viszont meg egy kerdes hatha valaki tudja hogy ne kelljen keresgelnem. A legolcsobb ceo irodahoz (a 3 szembe levo megveheto fekete ingatlant nem szamitva) melyik 10 garazshelyes ingatlan van a legkozelebb? Mar csak egyet tudnek venni mert a ceotol nem messze egy barna magas ingatlanba is van mar 2 lakasom de sajna oda nem enged egy harmadikat
Mivel most mar nagyon megszaporodtak a jarmuveim ezert szeretnem oket minel kozelebb tudni. Tudom hogy lehivhatoak telefonnal."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bluuzia #46557 üzenetére
a héten volt egy (mint később kiderült) csíter gyerek, úgy kezdte a balhét, hogy lenyúlta a bőröndömet a hostile LSIA-ból, úgy hogy lelőtt akkor kértem helpet, aztán nem sokka utána az egész session rászállt, insurgenttel, meg minden, de elkezdett teleportálni, meg aimbotozni
-
Triathlete
senior tag
válasz bluuzia #46681 üzenetére
Persze a tegnapi eset tök jogos. Én csak kíváncsi voltam és kellően makacs, hogy megbizonyosodjak róla tuti cheater. Azután meg vérszemet kaptam, hogy egyszer sikerült visszavágni. Nem volt tudomásom, hogy milyen cheat programok vannak. A tegnapi eset után ma délelőtt utánanéztem és leesett az állam mik vannak. Én eddig csak azt hittem van a "godmode", de nagyon nem.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz bluuzia #46685 üzenetére
Valamint beszéltük már, hogy többen hiányoljuk az autóstalálkozókat amik régebben voltak. Olyat is lehetne csinálni, vagy akár katonai konvojozás. Biztosan mutatós mikor kb. 15 jármű végigmegy a sugárúton vagy bemegyünk csoportosan a katonai bázisra..Én benne vagyok ilyenekben, YT-on sok jópofa dolog van...
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #46685 üzenetére
Én benne vagyok, énis általában 22 után vagyok, Pokeres-el vagy Asuska vagy Doktodevilel ranomra szoktunk is járni OffRoadozni néha esténként 1-2 órára.
Motort mondjunk hanyagoljuk mert JOY-al nem jó meg ott ha bukunk hegyen vagy valami az szivacs
KovacsK :
Ja régen sokkal több autós tali volt... általában Én szerveztem vagy Hegyiék esetleg. De már kevesebbet járok fel én is illetve mindenki nyomja az Autólopósdit szal 1-2 sikertelen kérdés után ráhagytam mindenkire hogy egy este nem fér bele egy kis szórakozás a meló helyett
De majd rendbeszedem a Crewt. Már csak a sok "újabb" tag miatt is jó lenne egy nagyobb összejövetel, megismerni egymást.... tudjátok "szabi ez nem társkereső"Laci : Már sokszor mondtam énis Ph sessionbe hogy menjünk tolni egy szocos TDM-et vagy valami de senki nem jön sose. Adversarykból is van jó.. de énis ha öldökölni akarok MINT TEGNAP (szegény két kis 10-es szintű belém állt... mit kaptak ) akkor átmegyek értelmes publicba
Bár alapból alig vagyok fent.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #46757 üzenetére
Igen pont errol beszelgettunk reggel hogy lehet a koltekezessel fugg ossze az ajandek 250k mert en akarhogy szamolom kb napi fel milliot elkoltok atlagba amiota van az autoloposdi es azota kapom dogivel az 250k-t.
Amugy igen ahogy irtak 120 autot es 10 motort (ha tobb a motor az mar az autok rovasara megy) tudsz eltarolni es nekem jelenleg 10 motorom es 106 autom van tehat meg 14 jarmu be fog ferni
Este en is tuningolok legalabb egyet es megnezem a rendszamot mukodik e."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #47032 üzenetére
En biztos nem valtogatnam a billt es a joyt de nem vagyunk egyformak. Nekem tokeletesen megfelel a billentyuzet+eger mindenre.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #47590 üzenetére
Baj az nincs csak szerintem a story is nagyon jó a gta-ba
ezért érdemes végigtolni. Persze mióta a fő sztorit végigvittem azóta én is csak online részével játszom de egyszer szerintem érdemes.Trevor romantikus f*szságát leszámítva
Én szerencsére átmentem az Asuska teszten"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
válasz bluuzia #47971 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #48194 üzenetére
Gondolom annak semmi köze a yacht vásárláshoz hogy épp most akciós
Na jó némi szemétkedést félre téve gratula a csónakhoz Mentem is inkább F1-et nézni este találkozunk a talin"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #48440 üzenetére
Az a legbrutalabb hogy ha ez a gyoker hamarabb jon a sessionbe akar csak fel.oraval akkor mindenki aki a yachton volt most futhatna a penzeert ha meg 2 oraval abba belegondolni is szornyu...
Ugyanabba a sessionbe maradtunk ahol veletek is jatszottunk.Kele: En is nagyon remelem hogy sikerul.
-
rup1u5
nagyúr
válasz bluuzia #48545 üzenetére
És te azt vágod hogy ez egy nyilvános fórum ahol mindenki szabadon szólhat hozzá?
Vagy most hirtelen mindenkinek a te elképzelésed szerint kéne hozzászólásokat is írnia ugye?
Na pont ez a színvonal a bajom a jelenlegi PH-val....Why don't you knock it off with them negative waves!
-
törölt tag
válasz bluuzia #49162 üzenetére
A listát megtalálom bármikor, de ha elmondod (akár privátban ) hogy kell kiszedni a játkból, azt megköszönném.
Kamionozás közben van, hogy zeneileg "tematikus" napot tartok vezetés közben, mikor nagyon unatkozok, és az egyik ilyen, hogy csak GTA radiot hallgatok, egymás után, szöveggel , mindennel De V-ből csak az előző generációé található meg itt ott, az új nem.
-
Segal
veterán
válasz bluuzia #49419 üzenetére
Nekem meg kb 5 ora es jovok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OTP Bank topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest