Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61901) Thoomaster válasza #81556480 (#61899) üzenetére


Thoomaster
csendes tag

Én például kb egy éve vagyok a fórumon regisztrálva, ha nincs is sok hozzászólásom, de olvasom a fórumot majdnem mindig, és a játék által ismertem meg jobban a fórumot és a tagjait. Igen, vannak olyanok akik jelentkezéskor írnak egy hozzászólást bemutatkozásként és kb. annyi. Szerintem nem az az aktív aki a nap 24 órájában írja vagy olvassa a fórumot, mert nem mindenkinek van ideje erre, hanem szerintem az aki tisztában van a Crew-on belüli dolgokkal és szabályokkal, persze ez azt is magába vonja, hogy jelen legyen a fórumon mikor szükséges és olvassa az infókat mikor az ideje megengedi. Például ne mind tegyen fel kérdést játékon belül minden apróságnál, csak ha nincs meg az az infó a fórumon, én is sokszor kérdezek valamit, próbálom csak azokat kérdezni ami nincs meg a fórumon. De ha valaki csak azért regisztrált a Crew-ba mert ezt találja a legjobbnak, vagy mittudomén, akkor az nem helyes, a fórumon is kéne legyen egy minimális aktivitá, és segíteni egymásnak fórumon és játékon belül egyaránt. Én a jelentkezésnél pl. azt is kérném, hogy miért akar jelentkezni a crew-ba, mivel fog próbálni segíteni a tagoknak etc.

[ Szerkesztve ]

(#61902) Met válasza Thoomaster (#61901) üzenetére


Met
nagyúr

És hogy szabnád meg az aktivitást? Minimum heti x hozzászólás? Ki számolja?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#61903) ucli válasza Met (#61902) üzenetére


ucli
senior tag

Adatlapján írja, hogy mikor volt utoljára belépve.

(#61904) Thoomaster válasza Met (#61902) üzenetére


Thoomaster
csendes tag

Nem kell azt megszámolni, de azért mégis lássad, hogy egyszer kétszer azért mégis hozzászól a fontosabb dolgokhoz...lássad a nevét mikor görgetsz lefele a fórumon, és ha kérdezni akar valamit itt kérdezze meg. Én például észreveszem azt, ha azok az emberek akik PH-sok aktívak a játékban de a fórumon nem, sok olyan újonc van, mostanában többet is láttam, és nem csak újoncok.

[ Szerkesztve ]

(#61905) #81556480 válasza Thoomaster (#61901) üzenetére


#81556480
törölt tag

Azért a te neved alapján nekem egyből beugrik hogy itt is jelen vagy. De van aki csak 1-hszt írt a jelentkezéshez, és se előtte se utána semmi.

(#61906) Puma K válasza Met (#61902) üzenetére


Puma K
veterán

Igazándiból a regisztráció idejét kellene figyelembe venni és, hogy ne 1-2 hozzászólása legyen az illetőnek összesen amiből az egyetlen vagy az egyik a belépési kérelme.

Pl:

- Felhasználónév: GipszJakab
- Regisztrált: 2000.01.01.
- Hozzászólások száma összesen: 6

Beléphet a PHHU-ba: Igen

- Felhasználónév: ÁcsGizella
- Regisztrált 2017.12.28.
- Hozzászólások száma összesen: 692

Beléphet a PHHU-ba: Igen

- Felhasználónév: KovácsPéter
- Regisztrált: 2018.04.08.
- Hozzászólások száma: 1

Beléphet a PHHU-ba: Nem

Konkrét példa pedig: gcsaba966 aki megfelel a fenti kritériumnak, mert nem ma vagy pár nappal ezelőtt regisztrált és vannak hozzászólásai is a fórumon 1-2-nél több.

Így meg lenne a zártsága a crew-nak és nem egy IGN szintű katyvasz lenne.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#61907) gcsaba966 válasza #81556480 (#61899) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Nem szoktam fórumozni, nem is érdekel hogy őszinte legyek. A játékban találkoztam pár tagotokkal, játszottunk is együtt viszonylag sokat, láttam hogy jóarc emberek vannak, segítitek egymást, gondoltam akkor jelentkeznék. Azért írtam ide, mert ugye elvárás.. De ha az aktív fórumozás is elvárás (mondjuk én ezt leírva nem láttam) akkor köszönöm szépen, vissza is vonom a jelentkezést.

(#61908) szTotyy


szTotyy
őstag

Bevallom az utóbbi napokban elbizonytalanodtam a leadott szavazatom és a nagy szigorítás kapcsán. Mégpedig onnan jött ez a gondolatom, hogy az utóbbi napokban elég gyér volt az online lévő crew tagok száma. Eddig én is azon az állásponton voltam és hangoztattam, hogy kell a nagy szigorítás (le is adtam a szavazatom a C-re), kell a szűkebb, családiasabb légkör. (A Puma által leírt dolgokat már én is felhoztam, említettem.)
Viszont az aggodalmam e felől az, hogy nem fogyunk-e el így egy idő után, ha nem hagyjuk, hogy áramoljanak az új, friss emberek a csapatba. Mivel ez elsősorban egy számítógépes játékról szól, tudom, hogy egyszer mindenkinek eljön az a pillanat, amikor megunja a játékot (úgy, ahogy ezt mostanában többen is mondtátok). Mindenki ismer olyan neveket, akikkel még együtt kezdte, de már nem találkozik vele a játékban. Többektől is hallottam, hogy ha a társaság nem lenne, már rég nem játszana a játékkal. És egyszer eljön az a pillanat, amikor már a jó társaság sem tartja itt az embert. Ezeket a neveket viszont - még ha csúnyán is hangzik - pótolni kell újakkal.
Mindent összevetve kell a szigorítás, vagy egy nagy tisztogatás a már rég nem játszók között, de nem lenne jó, ha ez miatt visszakozna sok új játékos, akik majd a crew jövőjét adnák.. ...mint ahogy az előbb is írta gcsaba966.
Többünknek is baja volt, hogy amikor bő egy hete annyian voltunk fent, hogy nem jutott ceo/mc hely a sessionben. De inkább töltsünk meg 2 sessiont is tagokkal, mint csak egy negyedet.
Ez a kis kételyem támadt, ti mit gondoltok, felesleges aggodalom?

(#61909) Predator2 válasza Puma K (#61896) üzenetére


Predator2
addikt

Ezekhez a küldetésekhez kell társ is? Vagy egyedül kellene a multiban megcsinálnom?

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#61910) Peter_06 válasza szTotyy (#61908) üzenetére


Peter_06
tag

Én már jelentkezten, a 61852-ik hozzászólásomban.

(#61911) Met válasza Puma K (#61906) üzenetére


Met
nagyúr

Nem hiszem hogy jó ötlet megkövetelni a tagoktól az aktív fórumozást. :U
Értem hogy PH crew meg minden de sokan nem azért léptek be mert betévedtek a topicba és jól érezték magukat hanem véletlenül PH-s session-be került, ha kért segítséget kapott vagy segített másoknak. Azért léptek be mert a játékban jó volt neki, nem itt a topicban.
Azért regeltek a fórumra mert itt kellett jelentkezni.
Ahhoz hogy itt végiggörgetve látható legyen valaki nickje naponta be kell írni valamit. És ha nincs kérdeznivalója vagy egy kérdésre már nem tud érdemben válaszolni mert mások megtették? Írjon be egy vótam-ot csak hogy aktív legyen és ne repüljön a crewból?
Ha ez alapján lesz szelektálás + az inaktívok is repülnek nagyon le fog csökkenni a crew létszáma.

Nem az okozta a problémát hogy minden "jöttmentet" felvettünk és inaktív volt a fórumon, hanem az hogy egyesek képtelenek megérteni hogy a barátlistáján lévő nem PH-s kontaktok miatt idegen is be tud jönni.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#61912) Puma K válasza Predator2 (#61909) üzenetére


Puma K
veterán

Van amit egyedül is el lehet kezdeni, de van amihez 2 fő kell minimum, de azt írja is a leírásban.

De ne csak a Mission részt nézd meg hanem azon a listán minden mást amit ott látsz.

Elég sok lehetőség van a játékban.
Egy részére a telefonon feljövő meghívások rendszerint Martin részéről vagy más játékosoktól érkezik és a játékban a térkép felett látod:

Ami játékosoktól jön felkérés azoknak a leírására egy fél pillantást vess rá, és ha nem a Rockstar féle standard szöveg, akkor az meglehet, hogy egyedi feladat, ott meg lehetnek szivatások, de nem feltétlenül van így minden esetben.

(#61911) Met

Nem a fórumozás a kötelező, hanem az aznapi kérelem benyújtásának az ideje ne egyezzen a regisztrációéval.

Mivel a crew alapvetően azért jött létre mert az itt fórumozók igénye életre hívta, így jó hogy az itteni fórumon való jelenléthez kötném.

De pontosítok:

Lehet hanyagolni a fórumozást, de ami a legfontosabb, hogy ne aznap regisztráljon be amikor a kérelmét írja hogy csatlakozna és így összesen 1 hozzászólása van.

Nem kell naponta hozzászólást írni csak legyen a PH! tagja egy ideje amit az itteni jelentkezési kérelme során meg is lehet nézni, hogy csak a kérelem írása miatt regisztrált-e vagy mert ismeri az oldalt.

Az hogy valaki elvolt egy alapvetően PHHU-s által csinált szerveren ahol többségben itteni crew tagok voltak jelen az egy pozitív és jó dolog. Fel lehet venni barátnak azt akivel jól tudott az adott ember együttműködni és akkor újból meg is találják egymást a crew-ba való csatlakozástól függetlenül.

Ha pedig az adott barátlistán lévő ember olyan crew-ban van ami necces akkor lehet neki jelezni, hogy lehet ajánlott a saját nyugodt és a vele együtt játszók játékélménye érdekében ezekből kilépni és a barátlistáját szűrni, mert az van hogy könnyebben csatlakozhatnak hozzá a csalók és így belerondítanak a játékélményébe vagy megszívja pl pénzeső formájában.

Valamint gondolkodjon el azon, hogy az a crew adott-e neki bármilyen pluszt ami miatt érdemes bent lennie.

Lehet crew nélkül is létezni a GTA Online-ban.
Csak mint írtam az itteniek igénye alapján született a PHHU ami által könnyebb az egymás megtalálása és a közös játék és szórakozás.

Az hogy lecsökken a crew létszáma az egy ezzel a folyamattal járó jelenség.

Aki itt akar lenni az megérti a crew szabályokat és elfogadja azt. Ezen tények tudatában jelentkezik ide.
Semmi nincs ebben csak ezekkel a tisztában kell lenni, nem pedig mindenféle crew-ba beadni a jelentkezést meg mindenféle jött-ment embert felvenni barátlistára az első közös ellenség lelövése után.

A közös és mindenkire vonatkozó szabályokat meg kell beszélni, mert ez az itteni fórumon jelenlévő köz érdeke, hogy szabályozott legyen bizonyos keretek között a PHHU.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#61913) Kiskokó válasza szTotyy (#61908) üzenetére


Kiskokó
veterán

Azzal nincs baj, ha valaki eltűnik mert megunja, mert ha azok az emberek már a válogatott tagok, akinek csak phhus ismerőse van stb akkor onnantól fogva már nem számít hogy inaktív-e a crewban.
De a jelenlegi crewban sok olyan inaktív tag van aki ezer másik ismeretlen frienddel rendelkezik vagy csomó crewban van.

Ezt a fórumon jelenlétet csak nagyon lightos verzióban, de szigorúan venném.
Egyszerűen látszik hogy mikor reggelt, ismerte e már a fórumot vagy sem... hsz nem nagyon számít.
Ha meg friss akkor nézzen szét kicsit próbálja hasznosítani az összefoglalót stb, köszönjön be bejelentkezéskor és a legfontosabb Itt várjunk el egy legalább 2-3 emberes ajánlást amit online való együtt játszással lehet elérni.
Nagyjából 1-3 hét aktivitás után ha "megismertük" és nem fórumos akkor regeljen, jelentkezzen és kell pár ajánlás. utána jöhet. Az hogy a fórumon aktív az csak plusz pont. szépségverseny is sok crew RP-t ad :D

Sajnos nem nagyon volt időm megírni a kampányszövegem, de lennének ötleteim az új crewal kapcsolatban.
De sok lenne leírni meg mindig változik, meg nem is tudjuk mi lesz még.

na de

Szavazz rám! :DDD

ui.:
Mindenki ment szavazni?????!!!
"Miért nem szereti Orbán a Trabantot? - Mert kormányváltós." :DDD

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61914) #81556480 válasza gcsaba966 (#61907) üzenetére


#81556480
törölt tag

Ne vedd magadra, csak erről jutott a dolog eszembe. Ez PHHU Prohardver CREW. És ha visszaolvasol, láthatod hogy átalakuláson megy át az egész rendszerünk, jelenleg sok kérdés merült fel hogy hogyan tovább... ezért dobtam fel a témát. De nem én döntök egy személyben. Közösen formáljuk a szabályrendszert.

(#61915) pokers válasza szTotyy (#61908) üzenetére


pokers
senior tag

Én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam, hogy nem tudok barilistámon lévő PH-sokra csatlakozni, mert fullos volt a session :U
Akikhez meg bedobott ph-sokhoz, azok meg szerteszét voltak szóródva vegyes sessionökbe, plusz nem is voltak ismerősök innen a fórumról...

(#61916) makabanan


makabanan
csendes tag

Helló!
Tervezem beszerezni a DVD-s kiadást, azzal kapcsolatban tudtok valami infót, hogy jár hozzá papírtérkép, vagy van-e bármi melléklet a dobozban?
A GTA IV-hez és a GTA EFLC-hez is volt, kíváncsi lennék, hogy a legújabb részhez is jár-e.

(#61917) Triathlete válasza makabanan (#61916) üzenetére


Triathlete
senior tag

Hali!

Én dobozban vettem meg, és volt hozzá térkép. Semmi több.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#61918) VikMorroHun válasza szTotyy (#61908) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Egyértelmű, hogy kellenek az új tagok. Jót tesz a crew-nak és az újaknak is. Az tény, hogy ha túl sokan vagyunk, mindenki végzett az eladásokkal, akkor könnyen elfogynak a CEO/MC helyek, de ilyenkor lehet menni új sessionbe is. Aztán reménykedni, hogy nem fognak rád szállni supply/kocsi/láda beszerzés közben. :)

A szabályzat szigorításához szerintem elég a nyilvános barát lista/tiltott barátok/crew tagok, nem kellene elvárni a napi x hozzászólást itt a fórumon. Szerintem elég, ha itt jelentkezik, és együtt játszik velünk crew sessionben. Úgy el lehet dönteni, alkalmas-e hosszú távra. Pl. nemrég jelentkezett Csaba_HUN. Mivel ma délután segített nekünk eladásokkal, nem csinált semmi zűrt, javasolnám a felvételét.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#61919) MrYoniko


MrYoniko
aktív tag

Ez úton is köszönöm Blunak, Freeknight-nak, éd Hacsekinek a közreműködését a Human Labs Heist-ben.
Végre ez is megvan, jövőhéten akár jöhet a kövi... ;)

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61920) Segal válasza MrYoniko (#61919) üzenetére


Segal
veterán

Elvesztette Bluuzia az úszás szüzességét a utolsó feladatnál vagy megint a helikopteres csapatba maradt? :P

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#61921) freeknight válasza Segal (#61920) üzenetére


freeknight
őstag

Bevált recepten ne változtass :D

(#61922) bluuzia válasza Segal (#61920) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Annyi változás azért volt, hogy lövészből pilótává léptem elő.
Legközelebb talán már úszni is fogok. :DDD

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#61923) MrYoniko válasza bluuzia (#61922) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Azért tegyük hozzá, hogy lehet sokszor "zuhanok" le helivel, de nekem van a legtöbb kill-em helikopter rotor álltal (az első hátsó rotor kill elszenvedő alanya pont Freeknight volt tegnap).

Blu meg szerintem úgy van a vízzel, mint Koszi az Aranyesső Yukkában c. filmben:
"Vizet azt ne, nekem az árt, nekem az árt..." ;)

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61924) negyven2


negyven2
veterán

Azért ez nem semmi...

GTA 5 is the most profitable entertainment product ever

[ Szerkesztve ]

(#61925) kzoltann válasza MrYoniko (#61923) üzenetére


kzoltann
aktív tag

Én is belevetodtem tegnap :D

(#61926) szTotyy válasza negyven2 (#61924) üzenetére


szTotyy
őstag

...hát igen. Ha jobban belegondolok, nem is olyan meglepő, hogy egy számítógépes játék kapta ezt a címet. Azon belül meg szintén nem meglepő, hogy a GTA lett ez.
Viszont ezek tudatában még szánalmasabb és dühítőbb a gyártó nem éppen kellő megbecsülése azok iránt, akik miatt ez a hír megszülethetett. :(
Jó persze maguknak köszönhetik, mert ők hozták létre ezt a játékot, de bekaphatják a anti-cheat rendszer és a support hiánya miatt.
Amúgy köszi a játékot! Azért nekem is megérte a játék, mert eddig 1.260 órám van benne és akciósan vettem azt hiszem kb.10.000 ft-ért. Szóval az óránkénti szórakozásom ára kevesebb, mint 8 forint. És ez csak egyre olcsóbb lesz, minél többet játszok vele.

(#61927) MrYoniko válasza szTotyy (#61926) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

De azért elég sokunkban fogalmazódik meg az alábbi kijelentés:
"Dear R*, fuck you for everything!"

Gondolok itt a banán osztásra (biztos az egészségesebb táplálkozás kampányát értették félre), a bug-halomra (mert nincs Chemotox), a jól modolható felületre (köszi a sok gerinctelen csalót), az agyonterhelt szervereket (biztos vigyáznak az áramhasználatra, mint környezetkárosító tényező)...
... és még sorolhatnám.

Oké hogy sok órát örülünk a játéknak, de szerintem a közösség az amiért ennyit nyúzzuk, és nem az az új tartalom, amit hébe hóba adnak...

[ Szerkesztve ]

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61928) HussarF válasza szTotyy (#61926) üzenetére

Nem gondoltál arra, hogy azok akik miatt a játék kapta ezt a címet, azok a csalók, akik folyton bant kapnak és folyton újra megveszik a játékot egy új acc-ért? ;]

(#61929) Kiskokó válasza MrYoniko (#61927) üzenetére


Kiskokó
veterán

Az agyonterhelt szerverekkel mi a tapasztalatod ?
Én 2 éve játszok de szerintem 1 kezemen meg tudom számolni mikor tényleg szerver oldalon volt probléma.
Nem védem őket, csak megosztom a saját tapasztalatom.
Nekem nem nagyon szokott lenni semmi baj. Az hogy akkora világba Online 2-5 percig tölt be hát na... de szerintem annak semmi köze a leterheltségnek.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61930) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Kedves PHHU CREW tagok!

A szavazás még mindig folyik, örömmel látom hogy már 56 szavazat érkezett, azaz ennyien már biztos vagyunk immel -ámmal aktív tagok!

Aki még nem tette meg az szavazzon!

Köszönettel
Saabe60

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61931) sqpp válasza Kiskokó (#61930) üzenetére


sqpp
őstag

Csak ne, hogy itt is szavazási csalás legyen ;]

(#61932) bluuzia válasza HussarF (#61928) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Én is vettem egy "új" accot, pedig soha a büdös életben nem csaltam - csak szerettem volna játszani, amíg lejár a 30 nap. Azt hiszem van még 2 hét.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#61933) HussarF válasza bluuzia (#61932) üzenetére

Látod, veled is jól kibasztak és te is csak azt a statisztikát erősíted, hogy milyen jó a játék, mert ahelyett, hogy helyesen azt cselekedted volna, hogy letörlöd az egészet és soha többé felé sem nézel, még több pénzt adsz nekik ezért. Nincs neked amúgy S/M fétised is? ;]

(#61934) Heller2 válasza HussarF (#61933) üzenetére


Heller2
aktív tag

Szerintem Bluuu is a csapat miatt nem bírt várni, nekem sem a játék hiányozna, pontosítok, ebben a játék környezetben a crew. Szeretem elütni az időt köztetek... :B

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#61935) Anulu79 válasza Kiskokó (#61930) üzenetére


Anulu79
addikt

Akinek a harmadik válasz lenne a jó de az is csak félig az mire szavazzon?

(#61936) bluuzia válasza HussarF (#61933) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Használt vagy másmilyen acc, úgyhogy ezzel nem a R*-t gazdagítottam.
Nevetséges ára volt, ezért ennyiért megvettem, többet nem adtam volna érte. Ha bármikor bebukom, emiatt nem fogok aggódni.
Hacsak nem lesz ez is jogtalan ban - bár bebizonyították, akár jogos akár nem, semmit nem lehet tenni.
Ez egy rögtön ítélő bíróság.

Teljes árú, új játék már tényleg ön-szivatás hatását kelthetné. Ahhoz már bőrszerkó is járna. :D

Az a baj Lepi, hogy ez egy függőséget okozó játék.
Persze, hogy a jó társaság is hiányzott, de komolyan semmilyen játékba nem tudtam belemerülni.
Pedig csak Steam-en elértem az 1000-et. Persze sok gagyi is van benne, de tudnék válogatni, ha tudnék. :DDD

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#61937) Rick3D válasza freeknight (#61763) üzenetére


Rick3D
senior tag

Régi szép idők :DDD Még 1.6 idején is mikor már hígult az akkori szűk gamer közösség :DDD
Köszönöm hogy emlékeztettél rá :)

(#61938) Plata válasza negyven2 (#61924) üzenetére


Plata
félisten

Van ez a hír magyarul kétszer is.

(#61939) Kiskokó válasza Anulu79 (#61935) üzenetére


Kiskokó
veterán

A 3.ra ezt már meg tárgyaltuk hogy nem lesz óvodás crew :D

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#61940) MrYoniko válasza Plata (#61938) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Azért én megnézném a WoW adatait is, maga a játék és kiegek (DLC) eladási statisztikáját, na meg a gamecardok eladási statisztikáit is.
Nem beszélve a fizus opciókról...

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

(#61941) Plata válasza MrYoniko (#61940) üzenetére


Plata
félisten

Hát igen,a WoW 13 éve fut már ha jól emlékszem.Havi 3-4,5k az előfizetése,most jön ki a hetedik kieg hozzá,amit már előrendelésben megvettem.:B
Kiegenként 12-18k forint.
És sokan több accountal tolják.
Viszont a WoW-al pénzt is kereshetsz.
Na jó más online játékkal is lehet,hisz STO-ban ismerős kb 3 hét alatt 2000 dollárt keresett meg,de mondjuk ő profi a kereskedésben.
Igaz pár accountját el is kapták valódi pénzel való kereskedés miatt és bannolták,de valaki segített neki a javait mindig kimenteni. :DDD
Jó érzés ha megbíznak az emberben annyira hogy ekkora értéket rá mernek bízni. :)

[ Szerkesztve ]

(#61942) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Mik az új járművek?

(#61943) CJ4567 válasza Kelecar (#61942) üzenetére


CJ4567
veterán

Kb. 2 óra, és kiderül.

No Sana No Life

(#61944) szTotyy válasza Kelecar (#61942) üzenetére


szTotyy
őstag

Elvileg a Mini és/vagy a rally Focus a soros

(#61945) Kelecar válasza CJ4567 (#61943) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Azt hittem 10kor jönnek :(

(#61946) CJ4567 válasza szTotyy (#61944) üzenetére


CJ4567
veterán

Meg a Sea Sparrow.
Kelecar: Dél körül szoktak frissíteni.

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#61947) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Nem érkezett új jármű.

(#61948) Reaper válasza hegyipapa (#61947) üzenetére


Reaper
őstag

Jól olvasom redditen, hogy bunker hét lesz? Aki fent van meg tudja nézni?

szerk.: Autarch, Neon, Nightshark, APC, Dune FAV, Weaponized Tampa, Anti-Aircraft are all on sale too.

forrás: reddit

[ Szerkesztve ]

(#61949) Majkee84 válasza Reaper (#61948) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Szerintem igazságod van... :D

[ Szerkesztve ]

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#61950) Reaper


Reaper
őstag

Akkor holnaptól invite onlyban fogom hagyni a gépet reggel, afkba :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.