Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depiboy
tag
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok!
Jelenleg 43-as szinten vagyok, hétköznap esténként szoktam 2-3 órát hétvégén meg sokkal többet lenni, vagy fullos irodám egy teli garázzsal, bunkerem, hangárom stb... de kéne nagyon a segitség mert van feladat bőven pénzem meg már nincsHiszekeny néven játszom, Budapesti 23 éves srác vagyok, nemtudom mit irhatnék még.
ui: vettem facilityt arra vertem el az utolsó petákom, főleg ahhoz kellene segitség!
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Már újraraktam a windowst is, a gta-t is értelemszerüen, de mindig full random err_sys_invalidresource_5 gta hibával meghal a játék, van valami használható ötlete valakinek?
-
Depiboy
tag
Most pedig ban-t kaptam 30 napra a nemtudom miért.... Irtam a foschstar-nak egy szép mailt hogy napok óta szar az egész most meg indokolatlan bant is kapok.
-
Depiboy
tag
válasz szTotyy #60779 üzenetére
Ment a folyamatos segitségkérés 0-24 és megcsinálok valakivel 3-4 eladást, sosem jöttek nekem segiteni mindig csak jaj még ezt meg azt csináljuk még meg aztán lelépnek, és ez kb általános volt az itt töltött időm alatt..
Aztán meg ki is lettem rakva mint feketebárány. no comment...[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Kaptam választ a support ticketemre, szerintem ezek nemértik mit szeretnék
Hello!
Your account is temporarily suspended from GTA Online. Your suspension expiration date is shown on the splash screen after being returned to Story Mode following an attempt to play online. In addition to being suspended, all GTA Online characters, progress and inventory on {PLATFORM} will be reset. Any funds purchased via Shark Cards have been preserved and are still available on your account.
The next infraction on your account will result in a permanent ban from GTA Online.
GTA Online bans are triggered by a number of factors, including modding in GTA Online, exploiting or abusing game mechanics, manipulating protected game data and code, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience.
All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please see https://support.rockstargames.com/hc/articles/229514247.
Regards,
Jasper K.
Rockstar Support
-
Depiboy
tag
válasz Mr.Csizmás #60935 üzenetére
Eddig azt se tudtam mi az, de már leszedtem várom mit lehet kihozni belőle
-
Depiboy
tag
Már Tier 3-as emberke ir vissza sablon választ én nem akarom újrakezdeni.....
-
Depiboy
tag
Már a hetedik ticket után kezdem elvesziteni a reményt
-
Depiboy
tag
Na, most vettem egy szinte új accot petákokért mert nem tetszett havernak aki most vette meg, szoval ezzel 20-as szintről most nekiállok újra, akármennyire is utálom emiatt a rockstart ha függő vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
válasz MrYoniko #61078 üzenetére
Nekem majdnem minden program ami fut a háttérbe monitoroz, ha jól értem emiatt lehet ez?
Wiz Khalifa: Én is várok csak közbe egy nullás accot már elkezdtem felhuzni Nekem a tegnap reggeli ticketem még nem zárták le amiben röviden csak a segitségüket kértem mert egy hiba áldozata lettem, próbálj te is valami ilyet irni amiben nem szerepelnek a fentebb irt kulcsszavak mint a ban stb... hátha.
-
Depiboy
tag
Tegnap este jelentkeztem a crewba az új acc-al azóta se igazolta vissza senki, szándékos vagy várjak?
-
Depiboy
tag
Csak egy állitólag volt arról hogy én teleportálok meg miegymás, és szó nélkül raktatok ki... Nézzetek mélyen magatokba! Persze kinek nem inge....Ja és szerintem mostmár el se fogadjátok az új accom jelentkezést, ha ez 3 napig nem ment akkor nem leszünk egymás segitségére....
Valami történt Rockstaréknál mert az összes ticketem, beleértve azt is ami ma 3.-ik napja lett volna nyitva, törölték! Se válaszra nem máltattak se semmi... Wiz neked is kitörölték?
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Kiváncsi lennék milyen csodát láthattál tőlem, mert anno is elugattam hogy egyedül stealthbe tudtam az f9-el penzt varazsolni es ennyi, ezert meg az elejen fel is függesztettek egyszer azóta nem volt semmi, de nem fogom bizonygatni senkinek, nincs szükségem erre a mentalitásra. Majd más úgyis megmondja a másikról a frankót hogy a másik mit csinál vagy mit nem 👏🏻
-
Depiboy
tag
Amint megvettem az opressort azzal mentem mindenhova annál gyorsabban nem mozogtam max repülővel, napi 5-6 órákat de van hogy többet nyomok jelenleg 2,5 hónapja, én kérek elnézést hogy sokat játszok de tényleg.
Sunyi vagy nem sunyi nekem csak egy kis cash kellett mert nagyon szopás volt elkezdeni és pont jó volt arra hogy kicsit fejlesszek. Na mesélj mi történt amikor közelebb jöttél hozzám? Egyébként ilyenkor hol vannak azok a tagok akiknek állandóan segítettem eladni vagy supplyzni‽ -
Depiboy
tag
Én is mindent hiánytalanul visszakaptam!!! Kitudja tényleg nem e csekkolták a profilokat, holnap kiderül milyen visszajelzések lesznek többfelé hogy lesznek e kivételek.
-
Depiboy
tag
Valami azért még nem kerek, belépek minden okés chaten még csodálkoztak is páran akik megláttak, majd 10 perc után egy kép hogy én 22.-ig nem játszhatok csak reset után és kidob online-ból, bezárom, újramegnyitom megint beenged, megint kidob.
Szerk: mostár megint az eredeti felállás van, nullázódva. banolva
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Nekem megint azt játszák hogy még copy/paste válasz sincs, csak nyitvahagyják a ticketet, napokra, gondolom ma már nem fognak válaszolni.
-
Depiboy
tag
válasz Ultra Vegeta #61407 üzenetére
Én már sokszor találkoztam veled
-
Depiboy
tag
Ugyanigy én is beletörödtem és vettem egy másik accot- igy legalább mindig lesz egy tartalékba.
-
Depiboy
tag
válasz FoxiestFox #62048 üzenetére
Nekem social clubos verzió van, autosign bekapcsolva, elvettem a netet feljött hogy gebasz van és jobb alul ottvan hogy offline mode, neked az autosign ki van pipálva? Lehet az a kulcsa a dolognak
-
Depiboy
tag
válasz szTotyy #62091 üzenetére
Én egy xbox 360 kontrollerrel nyomtam 2 hónappal ezelőttig azzal ha megszokod nagyon fasza az irányitás, most egy one kontrollerre cseréltem és ezzel talán mintha még finomabban lehetne, de lehet csak nagyon összeszoktam már ezekkel, viszont számomra irányithatatlan minden légi jármü fegyvere bill+egérrel.
-
Depiboy
tag
válasz Wiz Khalifa #62365 üzenetére
Nekem ma reggel lejárt a 30 nap, de ennek ellenére ugyanugy kiirja hogy bannolva vagyok ma reggelig és nem enged fel szar az egész ezt már többször bizonyitotta a Rockstar.
-
Depiboy
tag
Valaki tudna nekem ötletelni hogy hirtelen mi történhetett amiért tegnap óta nagyon erős fps dropok vannak nálam és nemtudom miért. Egyedüli programként fut a gta, már visszavettem mindenből is, de ha a felbontás 1280x720 akkor is olyan mintha gázadás közbe bele bele fékezgetnék, ha megállok egyhelyben a karakterrel akkor a világ olyan mintha fékezgetne körülöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Sziasztok!
Egy ideje hanyagoltam a játékot más játékok miatt viszont tegnap este egy kicsit játszottam és láttam hogy lett hógolyóm, tök jól bohóckodtam vele csak kicsit kevés volt az a 10, lehet még valahonnan szerezni vagy ennyi volt? -
Depiboy
tag
Szia! Én egy Xbox One kontrollert használok, előtte egy 360 kontrollerét használtam, nagyon jó mind a kettő én csak ajánlani tudom mindkettőt, receiverrel használtam mindet bár a One-t lehet bluetoothon csatlakoztatni a géphez én némi késést érzek benne ami zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs