Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61081) Segal


Segal
veterán

Nekem azért az nagyon gyanús hogy még nem adtak ki semmi hivatalos közleményt hogy katasztrofális hiba történt dolgozunk az ügyön...
Nem szeretnék én senkit sem paráztatni de nekem ez arra utalhat hogy valamire mégis ugorhatott ez a ban hullám. Nyilván nem trainerre gondolok hogy játszottam milliószor elég sok érintettel csak hogy kettőt említsek bluuzia, Simon stb. de ugye nem is lőttünk egymásra, üres sessionöket csináltunk akár külső progival, milliószor kihasználtuk a játékban elérhető trükköket a gyorsabb fejlődés érdekébe pl az autólopós, pacific heist, mc bugoltatás stb (holnapig lehetne sorolni) és egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy visszamenőleg nem vizsgálta át a profilokat egy algoritmus és nyilván nem mindenkit de egy részét kidobta elrettentésként. Mondom nem paráztatni szeretnék csak egyszerűen számomra teljesen logikátlan hogy ha ilyen szintű baki történt volna a Rockstar részéről akkor csendben ülnének napok óta.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.