Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61062) Penguin95 válasza bluuzia (#61052) üzenetére


Penguin95
senior tag

A csalás többjátékos módban tőlem is távol áll, de ez már túlmenne azon a bizonyos határon. Közel két éve vettem meg a játékot, 80%-ban totál egyedül gyűjtögettem apránként a pénzt. Sosem csaltam, nem fogadtam el semmit csalóktól, nem okoztam gondot másoknak... Ha viszont mindez egy tollvonással menne a kukába, akkor nem volna miért tisztességesnek lennem a készítőkkel, és a kiadóval szemben. Megfognám, szépen adnék magamnak úgy 200 milliót apránként, és megvennék mindent, amire korábban vagy keményen gyűjtöttem, vagy csak álmodoztam róla. Nyilván más játékosnak továbbra sem ártanék, ha ő is így tesz.

Viszont ha végleg buknám az Online-t, akkor biztos, hogy nem venném meg újra, még 2.000 Ft-ért sem. Ugyanis amennyire tudom, volt már korábban is hasonló incidens, csak kisebb mértékben. Ezek alapján pedig simán lehet, hogy legközelebb is csak úgy kitennének.

MrYoniko: Kizártnak tartom, hogy ilyesmi történt volna. Nálam maximum az MSI Afterburner az, amire riaszthatott volna, de azért remélem, hogy a GTA még nem jutott el oda, ahová a Destiny 2.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.