Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz GALARDO #9462 üzenetére
Miért ...?
A gépigény szerintem hasonló lesz mint a WD-nak:
minimum:
Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 6 GB
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 / Intel Iris Pro HD 5200
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 25 GBajánlott:
CPU: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM: 8 GB
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 25 GBEttől sztem jóval erősebb vga fog kelleni a max grafhoz (290x vagy 780Ti)
(#9664) Tenager18
Mivel még odébb lesz a játék megjelenése, én a helyedben biztosan nem 7950 et vennék....ha teheted akkor inkább 280x.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #9667 üzenetére
Jah, hogy Rage motor....akkor ez is ~ 50 gb lesz?
(#9670) cyberkind
Igaz, ott a játék neve volt Rage(#9671) kovy29
Akkor a lényeg, hogy kell neki hely nem is kevés. Miért a területek mekkorák a 4 hez viszonyítva?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #9675 üzenetére
Értem. Akkor változatos, és az benne a jó. Köszi a választ!
És a multi része, milyen?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz jonnyjoker01 #9695 üzenetére
Én mindent fullra raktam, max simítások 1920x1080, hát hogy is mondjam diavetítés....280x i5 2500k @ 4.0 Ghz 2x4 1866 ram
Remélem a GTA V -t jobban fogják optimalizálni, és nem csak a másik oldal vga-it fogja jobban "szeretni".
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #9700 üzenetére
Nem a GTA IV ben, hanem a WD ban.
-
Dtomka
veterán
válasz L_YKing #9720 üzenetére
A BF3-4 ben már összedőlnek a házak . Persze a mapok jóval kisebbek...Viszont ha az a motor lenne a GTA V alatt is , szerintem szép játék lenne belőle...
(#9722) kovy29
No problemA WD ban elég hamar sötétedik....a GTA V ben is?Én jobban szeretek nappal szép időben autózni...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Kiskokó #9730 üzenetére
Nem "izélek"...én csak kártya cserét javasoltam.Majd a hivatalos gépigénynél eldől, mire lesz elég a GTX660. Ha teheted, akkor majd cseréld le és , hogy mire?770 nem rossz, de csak 2 gb VRAM-ja van. Ezért a másik oldalon a 280X jobb vétel lenne.
GeForce GTX 660 vs Radeon R9 280X
Battlefield 4 Graphics Performance Overview With Current Generation GPUs[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #9739 üzenetére
Köszi. Amúgy a belső nézet nekem, nem hiányzik...de ha lesz +1 újítás az előző részekhez képest.
-
Dtomka
veterán
Van "lóvé":
Templomot vett a GTA-sorozat egyik feje -
Dtomka
veterán
Az alábbi oldalt nem láttam belinkelve, ezért most megteszem én:
Grand Theft Auto V PC - Itt a hivatalos megjelenési dátum!Tudom, hogy mindenki tudja h a megjelenési dátumot. De lehet van akit érdekel a fenti link.
(én azt hitem, hogy idén fogok tudni GTA-zni, de csak jövőre (PC))[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz ittakary #10225 üzenetére
Kiemelem vastagon mert látom nem vetted észre, hogyan kezdtem a hozzászólásom !
"Az alábbi oldalt nem láttam belinkelve, ezért most megteszem én"(#10226) barca0519951
Amúgy szép lesz a játék, persze a gépigényről még nincs infó. A WD egyik hírében sokat beleértve magamat is találgattak, a gépigényről. A jelenlegi konfigomon "jól" ment. Persze Nvidia-s, támogatás miatt azokon a kártyákon érdekes módon jobban futott a játék.
A GTA V mantle támogatás miatt remélem AMD kártyákon csak azért is jobban fog menni. Nem vagyok AMD fan, de jó lenne, ha már az a sok fejlesztés végre megmutatkozna és a játékosok pozitív véleménnyel legyenek.
Visszatérve a gépigényre i5+8GB ram+270x/280 vagy 770/780 vga géptulajdonosoknak sztem FULL HD HIGH (AAA nélkül) beállításon menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz laceszgamer #10228 üzenetére
Pedig az lesz és még jönnek olyan játékok amelyek támogatni fogják:
Report: GTA V to Have AMD Mantle Support -
Dtomka
veterán
válasz Bjørgersson #10230 üzenetére
Ha már a listán szerepel akkor több az esély h lesz, de majd kiderül. Lehet, hogy majd utólag kapni fog 1 patchet.
-
Dtomka
veterán
válasz cyberkind #10238 üzenetére
Szép lesz. (PC-n is!)
Grand Theft Auto V - PS3 és PS4 összehasonlítás -
Dtomka
veterán
válasz laceszgamer #10277 üzenetére
Biztos infó alapján a PC-s változat megjelenéskor 13.990 ft lesz. Előrendelésben biztosan lesz olcsóbb...
-
Dtomka
veterán
válasz laceszgamer #10286 üzenetére
Hát, hogy végre már ára is van a PC-s változatnak . Én 12.990 re gondoltam, a 9990 azért elég akciós ár lenne. Az itteni fizetésekhez képes viszont a játékok tényleg drágák, főleg konzolokra "kész rablás"! .
GTA 5 - Grand Theft Auto V (PS4) - ELŐRENDELHETŐ <--22k(#10287)
Mert még messze van a megjelenés[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz SlenderMan #10319 üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz jonnyjoker01 #10352 üzenetére
"7870 van benne és nincs játék ami ne menne a legmagasabb beállítások mellet."
Ez igaz, de az FPS -ek száma nem elhanyagolható. Attól, hogy megy elindul egy játék max grafikán 1 7870 es kártyán az nem jelenti azt, hogy elegendő a mai és a jövőben megjelenő játékokhoz. A GTA V- höz kevés lesz a 7870. Föleg ha lesz mantle támogatás, oda már kell a 3gb VRAM.
-
Dtomka
veterán
válasz jonnyjoker01 #10358 üzenetére
"de remélem legalább a mantle segítségével is kiharcolhatom a 30 fps-t"
Úgy legyen(#10359) syl5
" de ide brutál vas kell majd."Persze, hogy az fog kelleni, hiszen az új kártyákat is el kell majd adni. Viszont ha akarnák, akkor tudnának nagyon szép grafikát gyengébb gépeken is...íme az alábbi példa, ami lehetne egy irány amibe a fejlesztők már elindulhatnának:
The Vanishing of Ethan Carter - Commented Gameplay -
Dtomka
veterán
válasz jonnyjoker01 #11439 üzenetére
El fog futni a gépeden, mediumon, ne izgulj ....
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Garada #11728 üzenetére
Igen és azzal nagyjából ki is fújt a konzol tudása....
Mai napig nem értem, hogyan lehet összehasonlítani a PC-t egy konzollal? jah igen mind2-n játszani (is) lehet...de van aki nem csak játszik...:Kép-zeneszerkesztés
Programozás-excel,word...
Videorenderelés-klippek,filmek feliratozása...és még van pár dolog.
Azért ez nem volt szép, de csúnyább lett volna, ha megjelenés előtti napon tárják nyilvánosságra ezt a rossz hírt.
-
Dtomka
veterán
válasz Garada #11733 üzenetére
A Rockstar helyzete az V kiadása óta szárnyal...viszont a PC-seket most csúnyán átb...ták. (igen kicsit mérges lettem....nembaj addig lehet lecserélem a CPU-t alaplapot )
(#11737
Miért nem tudod? A IV ben is volt statisztika mindenről... (De sztem kevesebbet mint néhány BF3-4 gamer , több ezer óra... )[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
És PC-n még csak most fog megjelenni...
45 milliót szállítottak le a Grand Theft Auto 5-bőlJó tudom a PC sek általában úgy vannak elkönyvelve, hogy majd "lewarezolják"...de szerintem ezt a játékot tényleg érdemes megvenni. Mondom úgy, hogy még 1 percet sem játszottam vele...
-
Dtomka
veterán
Tovább késik a PC-s GTA 5
Most ez tényleg igaz?
Ha igen akkor elmehetnek a jó édes......tudom, hogy sokan felteszik a kérdést, hogy: jobb lenne ha olyan lenne mint a IV? Nem nem lenne jobb de már szánalmas amit csinálnak....Tavaly év vége, majd jan 27, majd márc..és most már április...Igaz még a Duke Nukem forever szindróma még nem jött elő, de az emberek akik várják a játékot mindig csalódnak egy "kicsit"...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz rup1u5 #12388 üzenetére
Én most láttam a hírt, mert nem egész nap a gép előtt ülök.
Nyavalyogni te szoktál...Arcodat vedd kisebbre, mert nem te fogod nekem megmondani, hogy mikor mit írhatok a fórumba!Nem kötelező hozzászólni, de ha már megtetted okoska akkor válaszolhattál volna is a feltett kérdésre.(#12390) steeel35
Már mért tenném, én nem kezdtem a kötekedést....nem szóltam be senkinek.Gondoltam, van biztos infó,de nem fogok neked sem magyarázkodni.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz mrhitoshi #12391 üzenetére
Köszönöm a választ.
"Egyébként, akit ennyire zavar , hogy letolják a PC-t, vegyen konzolt." Nem azért költök a gépre, hogy konzolon játsszak. Illetve konzolon nem szeretek..."Szörnyű, ami itt szokott menni. " Az a szörnyű, hogy ha valaki nem percre kész és feltesz egy kérdést, vagy ha belinkel valamit ami esetleg volt, akkor szinte lealázzák az embert.
(#12392) htc07
Átfutottam, a 127 hozzászólást de nem találtam semmi kiemeltet, hogy ez kamu hír...de köszi a kioktatást.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz cyberkind #12399 üzenetére
Tehetek mást?
Ez a baj...az előítélet. Fentebb is olvastam valaki mondta úgyis minden pc-s lewarezolja. Téved. Sokan a multi miatt veszik meg, és én is leginkább amiatt. Sajnos vagy nem, konzol számomra a verekedős gémeknél kimerül. A fifa-t is billel nyomtam évekig, pedig ~7k-s gamepadom van. Grat, gondolom kellett "pár perc" míg belejöttél(#12400) CsonkaImo
Sztem más problémák vannak...csak inkább az optimalizálásra fogják. Ha majd 1x kiadják akkor minden kiderül. Várunk, nem tehetünk mást.(#12402) cyberkind
Szerintem ez már nem a pénzről szól...van abból most elég nekik. Lehet tényleg valami olyat szeretnének lerakni az asztalra amit évekig megemlegetünk, persze jó értelemben. Ámen[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ez egy jó 5let volt!
Úgy néz ki, hogy lesz Mantle támogatása, persze az időpont nem ismert :
Exclusive: AMD Mantle API support coming to GTA V PC version -
Dtomka
veterán
válasz djculture #13208 üzenetére
Érkezés alatt:Grand Theft Auto 5 (április 14., keddtől) Én tuti dobozosat veszek
-
Dtomka
veterán
Az előbb majdnem káromkodtam 1-et..., hirtelen rápillantottam és úgy olvastam a GTA V 2016 cscsúszik..., de nem...
Apropó ~ hány gb-ot igényel az V?
C:\-n van ~ 60 gb....és persze abból 15% kell szabadon. (Lehet 1-2 gémet lassan gyalulni kell.)(#13772) gali777
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz jonnyjoker01 #13801 üzenetére
Nem de kit érdekel? Amúgy jó lehet, nincs "letölthetetlen" !
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz hszilard666 #13842 üzenetére
" jobban futnak a gammák SSD ről?" Igen, gyorsabb a töltési idő...stabilabb. Én ezt tapasztaltam BF3-4 közben
-
Dtomka
veterán
válasz hszilard666 #13848 üzenetére
"Nem gondoltam volna hogy a játékok is profitálhatnak belőle!" Már miért ne profitálhatnának? Mint említettem jóval kevesebb a töltési idő...
Sokan 120 Gb sal rendelkeznek, és azért manapság elég kevés játék fér rá egy olyan méretűre. A játék amit várunk az is több mint 60 gb lesz, azt mondják...(#13856) laceszgamer
Amikor anno megvettem a 80 gb hdd-t azt hittem h soha nem lesz tele... most lassan 3 TB sem elég .[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz CsonkaImo #13858 üzenetére
A B3 + premium illetve a 4 ből csak az alap van meg. De ezek maradnak, minden más gyalulva lesz. Valahogyan "ki kell adni a stresszt" .
A GTA V multija mennyire jó? Ott is vannak feloldani való dolgok (achievement) ? Pl: Ölj meg x embert pisztollyal...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz #81556480 #13860 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy van: "Ölj meg x embert pisztollyal." (x = változó)
Válaszod: ". ilyen pl hogy ölj meg 1000 embert pisztollyal ,
Köszönöm a választ!De szted engem le fog tudni 5 évre kötni? A VI et mai napig előveszem de 10 perc és megunom. Az V ugyanaz a játék szinte, ezért sztem single után multizok majd pár órát és visszatérek az FPS "mezőre".
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz #81556480 #13862 üzenetére
Különbözőek vagyunk, de ez nem probléma. Hiszek neked, remélem én is felfedezem a játék varázsát ami miatt olyan népszerű.
(#13863) Viper26
Jó a kérdés, én is dobozosat tervezek venni. De gondolom aktivál6ó. Én a spintires játékot dobozosan vettem + és kell hozzá a steam. (még a single playerhez is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest