Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56401) Bal0924 válasza spanglee001 (#56396) üzenetére


Bal0924
aktív tag

Én szívesen indítottam volna..

(#56402) bela917 válasza hegyipapa (#56377) üzenetére


bela917
újonc

köszöntem szépen, hétvége alkalmával be is állítom fő crewnak

(#56403) Mike


Mike
veterán

888 új üzenet :)

(#56404) Ghard válasza Logitech (#56397) üzenetére


Ghard
őstag

Persze hogy az

[ Szerkesztve ]

(#56405) Puma K válasza Ghard (#56404) üzenetére


Puma K
veterán

Bírom a makróidat :D ;]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#56406) szTotyy válasza Ghard (#56404) üzenetére


szTotyy
őstag

Szia, csak belepillantgattam a videóba, de ezek alapján te vagy _Duke_Nukem_ ?
Vagy tévednék? Vagy ez nem a te videód?

[ Szerkesztve ]

(#56407) Kiskokó válasza Ghard (#56404) üzenetére


Kiskokó
veterán

A gyereknek nem sok köze volt a Heistekhez aki felvette :D
A másik meg elég csaló gyanús hogy a Juggereket lazán öli szemből...

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#56408) Ghard válasza szTotyy (#56406) üzenetére


Ghard
őstag

Én vettem fel igen. Még régebben beállítottam a Shadowplayt állandó 10 perces rögzítésre, hogy ha csaló lesz azt feltöltöm és ticketben reportolom. Gondoltam hátha ez többet ér, mint a sima játékon belül.
Azóta rájöttem, hogy se kedvem se időm ezzel foglalkozni. Annyi a nyomorék, hogy hihetetlen. 5 percenként tölthetném fel ezeket. Így csak néha mentek pár klippet aztán visszanézve vagy röhögök egyet, vagy nem.

(#56407) Kiskokó
Csak randomra benyomtam a heist küldiket, ezek csatlakoztak. Nekem meg hozzájuk nincs közöm :) Amúgy jó szemed van, a gyerek gépfegyverből lövi a robbanó sorozatokat, csak úgy zúg az egész. Nem feltűnő? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#56409) Kiskokó válasza Ghard (#56408) üzenetére


Kiskokó
veterán

Melóból néztem hang nélkül :D
Ja akkor nem csodálom hogy ellazáztad XD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#56410) Ghard válasza Kiskokó (#56409) üzenetére


Ghard
őstag

Előzőleg barátoknak segíttettem, hát nem lehet lazán venni. Nem vagyok nagy pve-s gtaban, de szopatósabbak mint a régiek. Az avenger hangárban az éjjellátóval én semmit nem látok szinte, muszáj a hőtávcsövest használni. Ezek a juggernautok is elég viccesek. A 3. fő heistnél hekkelés alatt az összes armorom és kajám elfogyott, igaz 2en voltunk csak. Mindezek mellett az új armor ruha semmit nem ér, 1-2 lövés nullázza az armort, a másik 2 meg halál. Gyors gomb még mindig nincs se kajára se páncélra. Nem egyszer megöltek, mert matatni kell a menüben ami sokszor laggol is...

(#56411) szTotyy válasza Ghard (#56408) üzenetére


szTotyy
őstag

Azt még a legelején elmondom: távol áll tőlem, hogy bárkit ok nélkül gyanúsítsak, rágalmazzak, megsértsek!!

Amiért kérdeztem: 1-2 hónapja egy crew sessionben az egész bandába belekötött egy _Duke_Nukem_ nevezetű magyar gyerek. Ment a szócsata rendesen és elég csúnyán. Úgy emlékszem, elég ügyes volt a harcban. Nem volt csaló, csak simán ügyes volt, de gyerekes. Úgy rémlik, pont ilyen vonalakkal írta a nevét. Meg hát arra sem nagy esély van (ha esetleg nem is pont ílyen vonalakkal a nevét), hogy Duke Nukem néven pont két magyarnak sikerül regisztrálnia a bolygón. Remélem megérted, hogy ezek alapján nem ok nélkül írom ezeket! Talán valaki aki ott volt, vagy éppen pont te meg tudja/tudod ezt cáfolni.

[ Szerkesztve ]

(#56412) Triathlete válasza szTotyy (#56411) üzenetére


Triathlete
senior tag

+1

Elsőként Hydrából lőtt mindenkire, majd mikor felkértük a távozásra akkor lehangyafarmozta azt a sessiont. Emlékszem ilyenre én is.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#56413) szTotyy válasza Triathlete (#56412) üzenetére


szTotyy
őstag

Igen, jól emlékeztem, hogy te is ott voltál, meg még pár névre, csak fölöslegesen nem akartam belekeverni senkit

(#56414) Ghard válasza szTotyy (#56411) üzenetére


Ghard
őstag

Én voltam az :) Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. A név is ezért van meg a makrók is. Hydrával elkezdtem 2 centire repkedni azok felett, akik épp vittek valamit. Persze jöttek is a rakéták, direkt ezt akartam kiprovokálni :) Hogy a szócsata mennyire fajul el, az többnyire nem rajtam múlik, de abban is részt szoktam venni.

(#56415) CactuS válasza szTotyy (#56411) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha régi nevén Scyence007-ről van szó, akkor mutatnék valamit: Ez egy 2016-os kép:

Azóta gondolom már jóval többet töltött public sessionökben. Régen sem támadott elsőként, de ha rálőttek, akkor visszalőtt és elkezdődött az adok-kapok. Nem hiszem, hogy most másképp lenne. A szócsatához két fél kell. Én nem rökönyödök meg 1-2 csúnya szótól, napi szinten elég sokat vezetek Budapesten, felszed az ember ezt-azt, viszont hosszú percekig egymást ekézni mindkét oldalról felesleges.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#56416) szTotyy válasza Ghard (#56414) üzenetére


szTotyy
őstag

Értem. Tehát az olyasfajta dolog nem működik, hogy belépsz egy sessionbe, köszönsz, majd megkérdezed, hogy nem akar valaki csatázni egy jót? Ekkor valószínűleg anyázás nélkül és nagy békességben mehet a harc. ...majd utána még bejársz a társaságba jópofizni.
...hát nem semmi vagy! :)

CactuS:: "Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel."

[ Szerkesztve ]

(#56417) szTotyy válasza CactuS (#56415) üzenetére


szTotyy
őstag

Bocs ez még lemaradt: persze, mindannyian hallottunk már csúnya szavakat, de tudod milyen az emberi természet: senki nem hagyja a másiknak, hogy az övé legyen az utolsó szó! És így egy soha véget nem érő szócsata alakul ki, ahol mindig egy picit rá kell licitálni az előző hozzászólóra. A büszkeség legtöbbször nagyobb a józan, higgadt észnél.
A sessionben meg legalább megmutatkozott a csapatszellem.

[ Szerkesztve ]

(#56418) Ghard válasza CactuS (#56415) üzenetére


Ghard
őstag

Igen, azóta sajnos már a duplája.

(#56416) szTotyy
Valakit csak addig lehet "felhúzni" ameddig hagyja magát.
GTA és az udvariasság. Alapból az egészet úgy építették fel, hogy aki szállít valamit, arra ráuszítsa a többit. És sokkal jobb csata alakul ki, ha haragból jönnek az emberre. :) Szerintem nem kell egy játékot véresen komolyan venni. Főleg ezt a gta-t nem.
Erről eszembe jutott egy régebbi csata. Már régen volt, mostanra már sokan otthagyták a játékot(okkal), nem igazán lehet betévedni olyan sessionbe, ahol 8-10 ember egy crew-ból játszik. Usából voltak azt hiszem, előzőleg már ők is "ismertek". Ha mondtam volna nekik udvariasan, hogy gyertek játszunk már, le se szartak volna, mivel farmolgattak. Szokásos módon felhúztam őket. Ebből akkora hajtóvadászat lett, hogy legalább 8 ember próbált levadászni. A térképen a nokiás snake elevenedett meg, piros pöttyökből álló kígyó jött felém folyamatosan :DDD Jó darabig öltük egymást, közben ők is jókat mulattak a cseten.

[ Szerkesztve ]

(#56419) szTotyy válasza Ghard (#56418) üzenetére


szTotyy
őstag

Nem, én sem veszem a játék részét véresen komolyan. Engem például nem tud felidegesíteni, ha lelőnek 20-szor egymás után. Újraéledek pár másodperc alatt, nem gond. Akkor viszont már felhúzom magam, ha egy eladásnál csinálják ezt. Senki nem szereti, ha a munkája kárba megy. Nem vagyok jó pvp-s, de zseniális hasznomat veszik a többiek, akik sokkal ügyesebbek nálam, mert legalább figyelemelterelőnek hasznos vagyok. Pár másodpercig :)
A szociális részét a játéknak már komolyabban veszem. Főleg, ha az ember tagja egy csoportnak. Ez sok mindent elmond az emberről...

(#56420) ucli válasza szTotyy (#56416) üzenetére


ucli
senior tag

Az évek alatt összesen négy olyan emberrel találkoztam, aki így békésen kiállt velem 1v1re. Nagyon ritka dolog, általában mindenki anyázik, ha már közelebb megy a másik hozzá.
Trollkodni én is trollkodtam csomószor public session-ben, de csak nagyon ritkán b*sztam szét a másik eladását.

(#56421) Kiskokó válasza Ghard (#56418) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha itt jártas vagy és ismered a crew szabályzatát és szokásait...
és olyan vagy amilyen, azt csinálsz amit akarsz stb... de hogy ezek tudatában is muszáj volt pont magyarokba és pont annak a fórumnak a a crewjába belekötni ahova te is jársz... ??
szerintem totty is erre gondolt.

Értem, én hogy trollkodni jársz fel, idegen publicba én is randalírozok néha stb stb...
De legalább a "saját" crew-od embereit megkímélhetnéd ettől.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#56422) CactuS válasza szTotyy (#56417) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem a csapat ellen vagyok, főleg, hogy én alapvetően PvE-t részesítem előnyben, így anno nagyon örültem, amikor összejött a Ph!Crew és elindultak a farmolós sessionök.

Viszont régebben voltam én is vele egy sessionben, de engem sose lőtt le, mivel nem lőttem rá. Provokál, hogy centikre megy el az cucc felett egy Hydrával? Igen. Viszont kárt nem tesz benne és csak visszalő. Ha valaki kicsit túlreagálja a dolgot, akkor persze megindul a buli, ami nyilván (sajnos) magával vonza az áru sérülését is. Ez szerintem sem jó, mert a PvP lövölde még oké, de a játék mechanikája miatt baromi nagyot lehet bukni 1-1 ilyen dolgon. Ez meg sajnos az RS hülye hibája, hogy szerintük az normális, hogy több száz k-t tudsz elfüstölni (talán milliót is a ládákkal) egyetlen rossz döntéssel vagy esetleg egy hülye 12 éves modderrel a hátsódban a kötelező public sessionben.

A szócsatás résszel abszolút egyetértek, fölösleges az ilyenbe belemenni, de nyilván senki sem szereti ha "benne marad valami". A legjobb valóban az, ha normálisan hangnemben kezd az ember kommunikálni.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#56423) Ghard válasza Kiskokó (#56421) üzenetére


Ghard
őstag

Ha visszaolvasol, oda direkt nem úgy léptem be, hogy szétvágjam mások munkáját. Igazából crew tag sem vagyok, elsődlegesen a prohardveren fórumozgatok mindenféle témában. Repkedtem kicsit hydrával, páran nem nézték jó szemmel és leadtunk egymásra pár baráti lövést. Ennyi történt :)

(#56424) Dtomka válasza Ghard (#56414) üzenetére


Dtomka
veterán

"Én voltam az :) Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. "

Tedd, de olyan szerveren ahol nem a PH-sokat akarod szívatni. Te ha őket támadod be akkor ne csodálkozzál, hogyha párszor a karaktered le fog feküdni.

Mi is szoktunk trollkodni, de nagyon ritkán kezdjük. Általában ha elszabadul a pokol, az azért van mert vagy engem vagy a kollegamat (esetleg 1 másik friendset) betámadták. De mikor megszereztem a robbanós snipert, akkor volt, h publicon gyakoroltam azaz én kezdeményeztem :)

IGN ből ezért is léptünk ki, hiszen 0 összetartás. Ellenben a PH-sok én úgy látom összetartóak, tapasztaltam.
Ha PH-s crewban vagy akkor a jövőben viselkedj annak megfelelően, vagy ha nem akkor inkább lépj ki.

(#56423) Ghard
Jah, akkor a fentiek lényegét vesztették. :)

[ Szerkesztve ]

(#56425) szTotyy


szTotyy
őstag

Ghard: Jól mondja Szabi, a lényeg ebben, hogy nem túl jó oda piszkítani, ahol éppen eszel.
Amúgy nem az ilyen beállítottsággal van a probléma, néha nekem is megfordul a fejemben, bár békés ember vagyok. Sőt, a nagy szabadságharcos Ucillal világi cimborák lehettetek volna.

Részemről lezártam ezt a dolgot. :)

[ Szerkesztve ]

(#56426) Triathlete válasza Ghard (#56414) üzenetére


Triathlete
senior tag

"Hydrával elkezdtem 2 centire repkedni azok felett, akik épp vittek valamit."

Én nem teljesen így emlékszem. Arra viszont igen, hogy bal alsó sarokban folyamatosan (7-8) kiírta, hogy ez meg az meghalt -ezek szerint- általad. Feltételezem, éppen együtt küldiztek. Persze ezt is meglehet magyarázni, hogy biztos ők lőttek először, és nem találtak, de a PH-sok 90%-a nem ilyen.

A lényegen nem változtat, mindenhez két ember kell, de a provokátor "Nem is tagadom ezt, már nagyon régóta csak trollkodni járok fel. " nem bújjon az mögé, hogy de kell a másik fél is, mert teljesen hiteltelen lesz.

Nem kell egyetérteni, ez pusztán az én véleményem.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#56427) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Járművekre, lakásokra, fegyverekre, akármire szokott lenni karácsony környékén leárazás?

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#56428) ucli válasza szTotyy (#56425) üzenetére


ucli
senior tag

Na ki rendelt egy adag Freedomot? ;]

(#56429) Kiskokó válasza Ghard (#56423) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ezzel tök nincs baj, de egy eladás közben ha egy idegen hydrával a fejem felett 2 cmre megy el, én is lelövöm a picsába amikor több100ezer $ cuccról van szó... ugye tudod hogy ezzel csak magadat kamuztatod be, hogy de hát jujj te vagy a kis ártatlan, te csak repkedtél.

Igen rosszul esne, hogy ha te csak Poénból repkednél ott (amit én nem tudhatok előre).
Illetve ennek tudatában mivel rád támadnak te vissza támadsz valószínűleg szétbaszod az eladást is.
Ha utána még ki is derül hogy (bár nem vagy crew tag) itt vagy a fórumon és tudod mik az alapszabályaink mégis leállsz trolkodni velünk.... háááát....
Lehet itt jönni a "nem te kezdteddel" de egy ilyen story után biztos tőlem is csuklott volna édes anyukád már bocs.

Szerintem többek nevében is jogosan kérem, hogy nyugodtan folytasd ott és azzal azt amit csak akarsz, de ha PHHU-st látsz kérlek viselkedj vagy LEFT.
Köszönöm megértésed.
Helló

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#56430) Ghard válasza Kiskokó (#56429) üzenetére


Ghard
őstag

Mindezt úgy mondod, hogy nyomsz egy alt+f4et vagy find new sessiont azonnal ha felrobbantanak és semmi nem veszik el. Lehet ez változott, de akkor biztos így volt.
Én a játék szabályait betartom, vagyis nem csalok. Aki akar, lelőhet a picsába, nincs godmode meg mittudomén. :)
Ha pattognak rajtam a golyók, én nem figyelgetem a neveket. De fel sem húzom magam ilyenen, mert ez még mindig csak egy játék.

(#56431) Puma K válasza Ghard (#56430) üzenetére


Puma K
veterán

"De fel sem húzom magam ilyenen, mert ez még mindig csak egy játék."

Ez az amit sokan elfelejtenek.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#56432) szTotyy válasza Puma K (#56431) üzenetére


szTotyy
őstag

Az életed meg csak egy élet.., minden relatív..

Hiába csak egy játék, ha folyton beleköpnek hülyegyerekek, fel tud idegesíteni bárkit.

(#56433) MutantZombie


MutantZombie
tag

OFF
Csak egy szolid, halk megjegyzés:
Értem én, hogy csak egy játék, de ha valakikkel bújócskázom, egy troll meg folyamatosan kiabálja, hogy ki hova bújt, akkor játék ide vagy oda, egy idő után azért a ***** ki lesz vele.

ON

Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!

(#56434) Puma K válasza MutantZombie (#56433) üzenetére


Puma K
veterán

Rossz hasonlat.

1. A provokálásra nem kell reagálni.
2. Ha provokálnak akkor tenni kell ellene.
3. Ha egyedül nem megy akkor többen.
4.Nem kötelező minden körülmény között játszani.

Mint olvasható ő egyedül szokott szervereken PvP-zni. Hajrá lehet próbálkozni és legyűrni :))

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#56435) Heller2 válasza MutantZombie (#56433) üzenetére


Heller2
aktív tag

Bejön, csizma, viszlát

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#56436) szTotyy válasza Puma K (#56434) üzenetére


szTotyy
őstag

A második pontod ellent mond az elsőnek. :F

Rettenet hasonlata szerintem teljesen helytálló

(#56437) Puma K válasza szTotyy (#56436) üzenetére


Puma K
veterán

A számozás nem kellett volna.
Akkor kezeld úgy, hogy opciók és lehet választani.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#56438) Anulu79


Anulu79
addikt

Kicsit össze vagyok zavarodva ezért kérdezek. Az lenne a kérdés, hogy ha megveszem a supplyt akkor mj az amit csinálhatok és mi az amit nem érdemes amíg meg nem érkezik? Értem ezalatt, hogy mit lehet eladni, lopni ö, segédkezni, mission meg hasonlók.

(#56439) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Na jó srácok, akkor legyen eddig és ne tovább ez a téma.

Kezd átfordulni ugyanabba a parttalan beszélgetésbe (?), amikor mindenki meg akarja mondani a másiknak, hogy hogyan is kell jól játszani ezzel a játékkal. Nem tisztem eldönteni, hogy kinek van igaza, de nem is akarom. Megvan a véleményem néhány ember érveléséről, ettől függetlenül mind a két oldalt meg lehet érteni, ha kicsit levesszük a napellenzőt, tegyetek ti is így és engedjétek el.

Azonban! Ahogy korábban már elhangzott és ki is lett emelve moderátor által:

A GTA Online egy sandbox játék, mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik. A Ph! crew viszont egy zárt közösség, saját szabályokkal. Akinek nem tetszik, annak nem kell benne lennie, ahogy a Ph-s public sessionben sem. Kritizálni viszont nem kell ezért őket, aki agresszívebben akar játszani, mert a PvP-t szereti, az szabadon megteheti, rengeteg egyéb sessiont és játékmódot talál magának. Aki belép a PH sessionbe és a játékmódja a közösségnek nem tetszik, azt ki lehet, ki kell tenni a sessionből. Pont.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#56440) Anulu79 válasza CactuS (#56439) üzenetére


Anulu79
addikt

Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy saját "session" bérlése. Szerintem egy ilyen lehetőséggel is kaszálna a R*. Én tuti beszállnék a költségekbe. :)

(#56441) Ghard


Ghard
őstag

Már elég off van, én is befejezem tényleg. Pár gondolat csak:
Én egy videójátékot így, egy az egyben nem hasonlítanék az élethez. A bújócskás példa sem jó. Itt egy gombnyomással megoldjátok, a bújócskában nem biztos. Crew-ról volt szó nem igaz? Mi a lényege? Pont az, hogy megszervezed az eladásod ha annyira fontos. Jön egy hydra? A crew-ból meg 2 hydra védjen minimum. De mennyivel egyszerűbb chaten, játékban beszólni. Sőt, itt fórumon folytatni.

(#56442) szTotyy válasza Anulu79 (#56438) üzenetére


szTotyy
őstag

Ne adj el semmilyen gyárat (bunker vagy mc) addíg, amíg a supply úton van! Mert nagyobb eséllyel lesz failed!

(#56443) Anulu79 válasza szTotyy (#56442) üzenetére


Anulu79
addikt

A kocsi biznisz mehet? Eladni csak az adott gyárból nem érdemes vagy egyikből sem? Segédkeznj lehet eladásban?

(#56444) szTotyy válasza Anulu79 (#56443) üzenetére


szTotyy
őstag

Kocsi mehet, de például bunkert ne adj el, amíg a kokó supply úton van. Csak a termelős gyárakat ne keresztezd! Én egy ideig nem hittem ebben, de valóban működni látszik..

[ Szerkesztve ]

(#56445) Anulu79 válasza szTotyy (#56444) üzenetére


Anulu79
addikt

Szuper! Köszi az infót! Ha ma sikerül eladni az első bunkerem akkor megveszem a 3. gyáramat. :) Amúgy a bunker gyárnak számít?

[ Szerkesztve ]

(#56446) szTotyy válasza Anulu79 (#56445) üzenetére


szTotyy
őstag

Igen, én ebben az esetben annak vettem. Nem MC update-tel jött gyár, de "termel", úgyhogy most ide soroltam.

(#56447) Anulu79 válasza szTotyy (#56446) üzenetére


Anulu79
addikt

Nekem is hasonló a véleményem csak kíváncsi voltam másra is. :DDD

(#56448) Dtomka válasza Anulu79 (#56440) üzenetére


Dtomka
veterán

Nincs ilyen lehetőség de van 1-2 trükk amivel tudsz saját szerót csinálni. :)

(#56449) Kiskokó válasza CactuS (#56439) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ezzel nincs semmi gond !! Én nem is erről beszélek.

Szimplán azt kérem (sztem többek nevében) hogy tudván van az oldalnak Crew-ja és nálunk ez nem "módi" ezért menjen máshova.
Nem akarom én senkinek megmondani hogy játszon, pláne nem ráerőltetni azt ahogy én játszom.

Ennyi.
Úgy gondolom van mindenki annyira érett, hogy ezt megtudjuk nyugodtan oldani egymást közt.

Ha van kedved gurulni egyet vagy valami join rám Duke Nukem.
Saabe60
Akár lőhetünk is párat, bár én erősen alsó haladónak mondanám magam benne :D

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#56450) Mr.Csizmás válasza Kiskokó (#56449) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

PP-ben tuti PéPé vernéd ;] :P

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.