Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
válasz tomazin #16328 üzenetére
Hát én közbe nagyon elbaszarintottam a dolgot a regedit-be átírkáltam ékezet nélkülire az adott mappát majd restart. Ezután írta, hogy windows előkészítése kb 1percig majd egy full alap win8.1 fogadott és írta jobb alsóba, hogy ideinglenes fiók jött létre... látom a C:\Felhasználókba létrejött egy új olyan mappa amit akartam és még megmaradt a régi ékezetes is. áá mondom ez így nem lesz jó, visszaneveztem mindent regeditbe ékezetesre ahogy volt, restart megint. Ugyan ez fogadott... immár TMP volt az ékezetes mappa nevénél. Minden Dokumentum odalett ami ott volt. Ami nem para mert főleg F:\ meghajtómon tartottam mindent. Csak a könyvjezlők, a start menüben a csempék és egyéb kissebb beállítások vesztek el. Nem baj... délután ha lesz időm visszaállítok minden, bejelentkezek mindenhova ahova kell...
De legalább a GTA V működik teljesen megérteAláírás.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45218 üzenetére
Valóban ennyire nem részletes, mert a legtöbben story-t végig tolva jönnek az online részbe és ezek akkor már megvannak (Lsc,D8). Telefonról vagyok, de emlékeim szerink a FAQnál ott van, hogy csak 100k alatti autót vesz be az LSC.
Hamarosan újra átszervezem az összefoglalót jobban szétbontva, az átláthatóság miatt, akkor ezeket is beteszem.
MC/CEO külön van, egyből a legelején DLC-nként, időrendben mindig a legújabb van legfelül. Azok a részek általában day0 cikként születnek, így rövidebbek. Több a tény, néhány tipp és kevesebb a magyarázat
Szerk: A végén ott van, hogy hogyan tudsz olcsó heist apartmant venni D8ban és a lopott autós kérdésnél az LSC is.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45441 üzenetére
Itt ha csalnak az accounttal, akkor teljes wipe jön vagy perma ban. És általában a 2-5 dollárért adott accountok moddoláshoz kellenek, így jó esély van arra, hogy üresen kapja vissza az accountot.
Más. Ki merrre lakik CEO/garázsügyileg? Én jelenleg a Maze Bankban vagyok, de 2 dolog idegesít: a kocsifeljáró elég béna, hogy a felüljáróról megközelíthető, levegőben meg egyrészt baromi magasan van a bejárat, ráadásul délen ott van az a randa épülő toronyház, így gondolkozom a költözésen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
válasz tomazin #45528 üzenetére
Ennyire azért nem lesz könnyű dolgod a kocsik akkor oldodnak fel ha az adott heist részbe mindegyik megvan csinálva. A kurumához a fleeca melót kell megcsinálni ami 3 feladatból áll. Vizont mivel ez a legelső 3 feladat ezért simán te is tudod indítani csak 1 embert kell szerezni. A többi már 4 emberes és a feladat is több
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #45539 üzenetére
200k-t a mostani akciós adversary módból simán összefarmolsz pár óra alatt, egy 2x5 perces menet nyerés esetén 16k-t adott emlékeim szerint. egyik este játszottam pár kört, miután leléptek az urak aludni, kb. 150 pénzzel lettem gazdagabb.
ps. érdemes hostolni valami hosszú meccset.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45553 üzenetére
Elfogadtam, csak nemrég jutottam el odáig.
Maradt még 3 emberke: Attila_Edward, Mr.huncut, TomCat920.
A külsős embert én passzolom, felőlem jöhet, ha elolvassa és betartja a szabályokat.
-
gyugyo79
addikt
válasz tomazin #45567 üzenetére
Igen várnod kellet volna de így utólag már mindegy, viszont én azt javaslom, hogy a következő lépésed se a fejlesztés legyen hanem a CEO + autós garázsra a gyűjtés hacsak nincs 3-4 barátod mindig online akikkel biztos el tudsz adni teli gyárat és ebbe meg lopd a supplyt addig minden féle képpen amíg azt a 2 fejlesztést meg nem vetted bele amitől normálisan fog termelni meg fizetni.
Mert ha ebbe megveszed a 2 fejlesztést akkor megint elvered a garázs árát és tovább fogsz ezzel szenvedni.Az a baj, hogy az MC-t nagyon vissza butították főleg fizetésben, ha olvasol róla jókat azok valószínűleg régebbiek amikor még pld 1 rendelés (5 csík supply) nem 2 csíkot töltött a Kokainon hanem 2,5 és stb.
Amúgy másoknak nem tudom feltünt e de a segítségért kapott 30k -k is ritkábbak már
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45606 üzenetére
Megvásárolt autókra fixen jár a biztosítás és a nyomkövetés. Lopott autóra, ha beviszed a garázsba, akkor csak nyomkövetőt tesz a rendszer, biztosítást nem.
Ingyen nem tudod a kurumát megszerezni, azt meg kell venni. De jó kis gép, én használom a nem páncélozottat is, cirkáláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz tomazin #45809 üzenetére
Home gomb es a baratlistadbol kivalaszod akire csatlakoznal.
Cactus: a ceo ele is le lehet szallni a helivel nem muszaj a tetore. En speciel a legolcsobb ceo ele szoktam leszallni es miutan kijottem es elmond(ana)ja a diszpecser a feladatot utana dontom el hogy helibe szallok vagy odahivjam a kurumat.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
válasz tomazin #45860 üzenetére
Ha váltasz, akkor elvileg az árnak a felét kapod vissza. szóval, ha ez í]y működik, akkor fél milla lenne a hasznod. Ebből vond le azt, hogy buksz azzal is, hogy átváltasz a mostani irodádról is. Plusz a fene tudja, hogy tényleg a teljes árból számítja-e a majd a visszatérítést, vagy csak abból, amennyiért ténylegesen vetted.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #45860 üzenetére
4 miska a legdrágább, ami most 2 pénz féláron, a legolcsóbb meg 1 pénz (vagyis most fél pénz), kérdés hogy számítja be, teljes áron, vagy akciósan. (utóbbinál nem lenne olyan jó üzlet, mert többet kell fizetned rá)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #45868 üzenetére
A festésen kívül semmi különbség. Annyi, hogy azért sírnak, hogy nem mindkettő akciós. Ez ilyen.
gyugyo79: Remélem ez nem valami personal discount előszele. Érzékeli, hogy melyik járgányt nézed meg többször vagy mid nincsen és arra dob be kedvezményeket.
-
Triathlete
senior tag
válasz tomazin #45902 üzenetére
Mert közel sem biztos, hogy mindenkit érdekel az amiről xy beszél. Illetve mivel írni kell, az ember jobban szűri, meggondolja mit ír és próbál a lényegre szorítkozni, kevesebb a "trash talk" (Ha chaten van olyan ami nem érdekel, ránézel és a második szó után már nem is olvasod. ). Jól is van ez így szerintem, a PH-s atmoszférához is sokkal jobban illik ez a fajta kommunikáció. Bár gondolom ilyen privát szobát lehet csinálni és akkor ott azokkal lehet beszélgetni akik vevők erre. Szóval minden megoldható.
mod: nekem is eléggé eszi, de háttérben tud futni bármi.. nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
válasz tomazin #45902 üzenetére
Jobb írni mert a TS-t utálom meg a többi hasonlót,nem azt mondom hogy mindenki,de nagyon sok játékos idiótán viselkedik TS-en meg egyéb vackon,nem szeretem mikor játsszák az eszüket hogy ők hű de menők mert félig magyar félig angol nyelven tudnak káromkodni.Inkább kikapcsolom,nincs kedvem hallgatni az ilyen süketelést.Ha bekapcsolod véletlen voicechatet GTA-ban akkor igen gyorsan agybajt kaphatsz az ilyen balfékektől.
-
Logitech
aktív tag
válasz tomazin #45907 üzenetére
Ha kapásból online-ra megyek, hogy csinálok magamnak egy üres session-t, vagy ha nem zárt session-ből kezdesz valami feladatot, akkor a végén bedob véletlenszerűen valahová, ahol pl. ordítoznak, vagy az emlegetett mutálós gyerek magyaráz, én azt egy másodpercig se szeretném hallgatni, ezért le van némítva vagy kikapcsolva nem tudom már milyen funkció van rá.
Egyébként lehet a játékban is hangra aktiváló, vagy gombnyomásra működő. -
Segal
veterán
válasz tomazin #46000 üzenetére
Elindítod a gta-t, alt ctrl del-el belépsz a feladatkezelőbe, a tálcán kikapcsolod a netedet. Eddig rém egyszerű a trükk a mennyi ideig eltalálása. Wifinél olyan 9-10mp kábelnél kb 6mp. Ha túl sokáig nem kapott a játék netet akkor téged is ledob, ha túl kevés ideig akkor nem történik semmi, ha telibetalálod az időpontot akkor egyedül maradsz Erre egész egyszerűen rá kell érezni
-
zozyk
addikt
válasz tomazin #46000 üzenetére
Felrakod a NetLimiter-t,belövöd 3KB/s-re a max sebességet és élvezed az üres session-t...
-
Segal
veterán
válasz tomazin #46066 üzenetére
Secureserv es azon belul a ceo vehicle. Ezt meg melohelyrol is meg tudom irni annyiszor hivtam mar le
-
Puma K
nagyúr
válasz tomazin #46073 üzenetére
Korábban ment, hogy 6 másodpercig letiltom majd újra engedélyezem a hálózati kártyát.
Viszont a hálókártyás trükk már nem működik. Amint érzékeli az RSC hogy nincs net azonnal levág.Itt meg csak magát a játék (GTA5.exe) internetelérését szünetelteted és az RSC-ét vagy az egész gépét meghagyod, így az RSC nem érzékeli, hogy nincs net, csak a játék.
Amit linkeltem imgur-ról az most is megy gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomazin #46095 üzenetére
gondolkoztam azon, hogy kéne kottát írni, hogy hol mikor mit kell kinek csinálni, mert ahogy észrevettem az ellenfelek mindig ugyanott vannak, pl. fleecanal begyakorolni előre a nintendó hackelést, melyik résznél van üldözés, ahol esetleg snackezni kell vezetés közben, stb.
-
Kiskokó
veterán
válasz tomazin #46095 üzenetére
Az Elite az azonos csapat?
Tök egyértelmű hogy egybe megy a 2. Persze ha valaki nem régi játékos és esetleg külön már összejött neki.
Nekem egybe lett meg 10+2 MillaHussar -
Mikor bejött a CEO első nagy teli raktáras eladásom bebuktam mert Aki vezette a gépet Leftelt mellette Plata aki védett, nem Leftelt a sessionból de ő mégis Story modban volt kint és onnan írt Online nekünk chatbe.Idegbe jöttem. Írtam nekik mire másnapra visszakaptam az egész összeget
Adtak vagy 2.2 millát.
Leírták hogy sajnálják a hibát, kárpótolnak.
Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #46187 üzenetére
A célzási módból három van: free, partial, full assist. Utóbbi kettő kontrolleres játéknál lehet előny célzásban, nem konzol specifikus, PC-n is sokan használnak controllert. Cserébe kevesebb jutalmat (RP, R$) kapsz, ha ezeket használod. Ezt csak story módban lehet változtatni, online alatt nem. Viszont a játék szól, ha ilyen lobbyba csatlakozol, mert akkor nálad is átállítja. (Legalábbis régebben átállította)
[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz tomazin #46204 üzenetére
Kontrollernél PC-n az a default, hogy nincs auto aim. Ha bekapcsolom, akkor szól hogy mostantól csak olyanokkal fog összerakni akiknél szintén be van kapcsolva. Ez a lobby dolog meg érdekes, mert szerintem még be is lehet vele altatni a többieket Bemész kontrollerrel, aztán indulás után váltasz egér+billre
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tomazin #46204 üzenetére
Állítani lehet, de csak offline, ha már online vagy nem (gondolom, hogy ne befolyásolhasd a lobbyt). Egérnél rásegítés szerintem nem lesz, viszont kevesebb RPt kapsz, ha van aim rásegítés.
-
Plata
félisten
válasz tomazin #46416 üzenetére
Na igen az EA sem ad ki honosítást 20 milliónál kevesebb létszámú országban.
Az viszont rohadt nagy szemétség volt tőlük hogy tavaly ősszel megszüntették a magyar nyelvet azokban a játékokban is amiket már kiadtak magyarul.Magyar nyelvű eredeti keresztapa 2 játékomat az origin lenullázta.Törölte a magyar nyelvű mentéseket mikor játszani akartam vele,közölte hogy kezdjem újra angol vagy spanyol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest