Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44750) Mike válasza CactuS (#44741) üzenetére


Mike
veterán

Cactus, Dawee aranyosak vagytok, de most álljatok le!
Ha jól emlékszem, (most kiskari aktív, nem tudom megnézni, de este megfogom) 156 szintű vagyok, és nem kevés online játékidővel (kiskari lvl 21, 19h). Minden megvan ami nekem kell. Buzzard, savage, Hydra, T20.
Ami zavar, az az hogy a CEO, elment rá másfél milla legalább, és töredéke sem jött vissza. lehet dobálózni itt 20-40 milliókkal, de én akkor sem fogok dologzni ebben a játékban hosszú órákat arra fordyítva hogy nézegessem mennyi pénzem van. Ok, jött MC, elbasztam arra is 2 milliót, bejött 400 úgy, hopgy közbe a fószer állandóan cseszetett, hordtam a supplyt ami sosem telet meg, már forfulhattam is egy őjabb adagért, kb 2 hét volt mire tele lett, akkor oké kivittük öcsémmel. Nem veletek, öcsémmel. igaz nem is kértem, hogy segítsetek. Most meg itt van az autólopás, ami újra elszedi majd a pénzem, és vagy bejön, vagy nem.

Másik, hogy azért bírom a monotonitást én is ha akarok valamit, mert a Buzzardot, ahogy írtam, Sandking eladásból vettem, számold már ki hány darabot kell aból eladni!
Másik Dawee, érdekes módon amikor kellett a felni, nem segítettem? De. Megvan nekem azóta a könnyáfém felni? Nincs. Sírtam miatta? Nem. Úgyhogy legyél olvan kedves nem rám támadni a jövőben.
Alpavetően senkinek egy szava nem lehetne rám, mert eddig aki kéárte midnekinek segítettem, az őjaknak is kérés nélkül, úgyhogy örülnék, ha nem jönnétek a jövőben azzal, hogy minek jáétszom a GTAV-tel, és mire fel fikázom!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.