Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9029) DKristof válasza dudika10 (#9022) üzenetére


DKristof
csendes tag

Attól tartok, egy olcsó fejhallgató erősitő csak elrontaná az IAudio hangját, amivel pedig elégedett vagyok. Mindenképpen egy plusz láncszem beiktatása kockázatokat rejt.

Meg nem mondom milyen füleseket próbáltam ki, a Saturnban kapható Sennh, Panasonic, Sony fejhallgatókat néztem, és azok hanga mind lassú, lomha volt. Ezért gondolkozom inkább fülhallgatóban. Úgy látom a Sennh túlságosan csak a mai könnyűzene élvezőinek akar kedveskedni, ezért a legtöbb termékét a "powerfull bass"-szel hirdeti, többek közt a PX-200-ast is, amit pedig itt ajánlottatok nekem. Szóval egyre bizonytalanodom el, mennyire higyjek a Sennheiser termékleirásainak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.