Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8101) Falconer válasza bwoay (#8099) üzenetére


Falconer
aktív tag

Ezt igazán kifejthetnétek...

(#8102) picur220 válasza bwoay (#8099) üzenetére


picur220
veterán

az EarFills (dual-flange) az valami rém ratyi. + szerintem nem normális, hogy ez a szar így szóljon. lenyűgöző.
Ezeket én sem értem, tökre ellentétes, akkor most ez jó vagy nem?

(#8103) bwoay válasza Falconer (#8101) üzenetére


bwoay
nagyúr

annyit tesz, hogy az FS1 után úgy érzem, hogy a cx55-tel csak bohóckodtam eddig. határozott tervem volt, hogy a Sennheisert megtartom dógozós/jáccós füldugónak, de ezt még át kell gondolnom, egyáltalán nem biztos, hogy lesz kedvem visszatérni hozzá.

picur:
a szilikondugót próbáltam először, rögtön a közepes méretet, amihez a cx-eknél szoktam, de nem volt az igazi. utána kipróbáltam a szivacsot: na, az maga a tökély. pedig biztos lehet ezt is fokozni, mondjuk Shure szivacsokkal, de erről ponti tud nyilatkozni. én már nagyon megszoktam a szilikon füldugókat, de a szivacs elsőre meggyőzött. az egy dolog, hogy jóval kényelmesebbnek találtam (meg ugye ezzel lehet igazán kizárni a külvilágot), de sokkal jobban is szólt vele az FS. ennek a típusnak egész egyszerűen nevetséges az ára.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8104) ponti_ak válasza bwoay (#8099) üzenetére


ponti_ak
addikt

Nem sok, száz alatt.. :) És akkor az Atrio még mélyebbre megy, apám... készülj fel.. :D

@mindenki más: bwoay kapott ma fénypostával egy FS-1-et és egy Atrio M5-öst. És (szerintem) elégedett az OEM verzió szivacsos megoldással, de a Dual Flange szilikon(gumi)-dugasszal már nem annyira. ..pedig a Shure Olive még meg se jött... ;)

MOD: Jó hogy mondod, mert valahogy nekem is szó szerint, PONT így jutott eszembe, amikor a korábbi 'Senni' IEM-ek után kipróbáltam a FS-ot: bohóckodás volt ez, eddig, Pál... :))

[ Szerkesztve ]

(#8105) bwoay


bwoay
nagyúr

én nem akarom elvenni a cx tulajok kedvét, mert azoknak a dugóknak is megvan a helyük/létjogosultságuk, és éveken át ezeket Istenítettük, ami nyilván nem ok nélkül történt. továbbá nem akarok olyan végletesen túlzó kijelentéseket sem tenni, mint amiket vili szokott, amikor éppen vált valami komolyabbra ("amit eddig használtam, az nagy szar, ki is dobtam, meg felgyújtottam, aztán ráhugyoztam, megetettem a csirkékkel, kiszarattam velük, aztán megint ráhugyoztam, aztán szórtam rá sót, mert semmitérő ratyi az egész"), de akárhogy is nézem, egész más a hangzásvilága, mint amihez szoktam. és hű, de nagyon nem bánom.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8106) ponti_ak válasza bwoay (#8105) üzenetére


ponti_ak
addikt

Még jó hogy nem estél túlzásba... :DDD

Azért azt tegyük hozzá, hogy a rendes ára 120$, az Atrio meg 200-ért megy (ami mindegy is, mert szerencsére attól még, hogy az e-bay-ről olcsóbb, ugyanolyan jóó..! :)) )
És persze nem is ez a lényeg, mert vetélytárs sok-armatúrás Shure és a Logitech :Y Ultimate Ears Hyper.Fi 20-asok 3-500 $-ba kerülnek. ..ja, és még a Westone is..

Mindesetre úgy érzem, hogy következő lépcsőnek pont jó volt ez a FS. :K

Ööö.. ugyanakkor sajnos úgy tűnik, hogy nem marad belőle eladásra.. :B .. Hát, szóval, bocs.. :B .mert ha bwoay-nak tényleg ennyire tetszik, akkor maradhat nála (ameddig szeretné, rajta múlik..) A másikat ajándékba adtam egy hozzáértő rokonnak, a harmadik meg tartalék lesz .. (illetve szerintem a páromat beszervezem, mert esküdt ellensége ezeknek az In-Ear megoldásoknak, de majd valahogy rávezetem, hogy kipróválja, és akkor rájön, hogy mit hagyott ki eddig... :D. Itt a mese vége. :) )

(#8107) bwoay válasza ponti_ak (#8106) üzenetére


bwoay
nagyúr

mármint a Logitech Hyper.Fi 20-asok kerülnek 3-500 $-ba ;]
amúgy az Atrio úgy is néz ki, mint ami ennyivel drágább. Jobbnak tűnik a kábel (nem kábelzaj szempontjából, mert az nem néztem, a tesztek szerint meg abban pont, hogy gyengébb), plusz aranyozott a jack, meg az apró megoldásai is minőségibbnek hatnak.
viszont az FS1 hangja egyelőre jobban tetszik, melegebb (nem hiszem, hogy beképzelem, mert azt inkább pont fordítva tenném szívem szerint, az M5-nek kedvezve).

kipróbáltam az imént a cx55-öt, de késő bánat, már most kiábrándítónak hallom.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8108) ponti_ak válasza bwoay (#8107) üzenetére


ponti_ak
addikt

Hoppá, ez érdekes...! :U Akkor ez az FS-01 tényleg 'sötét ló'... (..még akkor is, ha nálad az Atrio is fekete...:DDD )

Azért én még megvárnám a bejáratott állapotot is, hátha akkor más lesz kicsit a felállás (bár túl sokat már nem nagyon fog változni, szvsz.. )

Egyébként meg roppantmód örülök, hogy bevált(ni látszik) az új technika. :))

ui: ..azért aludj is ma este, ne csak hallgatózz.. :D

[ Szerkesztve ]

(#8109) Solicidium válasza ponti_ak (#8108) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Mikor hallgathatnám meg az új szerzemények egyikét? Viszek Neked cserébe kipróbálni jó ropogós agyonbejáratott ie8-t, meg jó fülhallgatóerősítőt is, hogy érezd, hogy a sennheiser in-ear-csillaga nem áldozott le, max a cx-eké :DDD

(#8110) ponti_ak válasza Solicidium (#8109) üzenetére


ponti_ak
addikt

Majd ha fagy..! :D A Nyugati környékén bóklászom reggel / este. Csörgess meg a jövő héten, és kölcsönadom az egyiket.. :))

IE8 nem kell (azért 'nagy duzzogva' megpróbálom), max a memory wire, mert fülre-akaszót nem adtak a FS-cuccokhoz. De szerintem úgy kellene, hogy egymás után (vagy ergyszerre bal + jobb külön-külön) hallgatni őtet, az összehasonlítás védett.
Szóval: kapod majd, tesztelheted.

[ Szerkesztve ]

(#8111) ponti_ak


ponti_ak
addikt

Hétvégén elmaradt a leírás a fülesekről, de igyekszem pótolni...
/Ma megjöttek a Shure bogyók is../

Előzetesen(? :) ) annyit róluk (Future Sonics FS-01 és Atrio M), hogy:
- kialakításuk miatt, a szivacsos használatnak köszönhetően nagyon jó a passzív (fizikai) zajszűrésük, különösen a PA910L tip-ekkel, de a sajátjuk is jó.

- kényelmesek, kialakításuk jó, kábelük nem zajos, strapabírú gumírozású

- basszusban nagyon jók. :K Aerosmith - Dream On /Flac/. NAGYON mélyre mennek. 3:15 mp-nél azt mondják: 'whoooff'. :DDD Szinte a gyomrom is beleremeg. E!
Az ATRIO M szinte(?) ugyanazt hozza mélyben, mint a HD595-ös Sennheiser (bwoay majd megerősít, szerintem). A pxc250-et utoléri, ebben egészen biztos vagyok.
Mélyekben az FS-1 is nagyon ott van, bár még csak most vettem elő, 0 perces..

Egyelőre az Atrio jobb: tisztább hangkép, jobban kivehetőek az egyes hangszerek, élesebben elkülönülő stereo hangzás jellemzi, és magasakban is jobb picit (talán). A cin-ek, a háttérben prüttyögő kis ütősök (Vaya Con Dios... :D ) is előjönnek.
Az FS-1 kicsit összemosódottab /MÉG!/, picit mintha zsizsegne, de a gitár- és énekhang itt is szép. Fog még az FS-1 javulni, biztosan.

Amit észrevettem még: az Atrio-nál egy kicsit többet "kell" hangolnom az EQ-val, mert alpaból picit talán "lapos(abb)". Ez az FS-1-re is áll, de nem annyira.
Viszont ha rátolom a MachBass-t, akkor mindkettő nagyon üt. ÉS! Közben nem 'mossa szét' a brummogás az egészet, minden más szól ugyanúgy, tisztán, csak immár még erőteljesebb basszussal. Az iAudio-kon eddig ezért nem nagyon erőltettem ezt a funkciót, de mostantól többet tudok kihozni belőlük.

Írok még ha lesz valami tapasztalat.
ponti

[ Szerkesztve ]

(#8112) ponti_ak válasza ponti_ak (#8111) üzenetére


ponti_ak
addikt

Beraktam némi komolyzenét (Bach - FLAC).

Egyértelmű, hogy eddig ezek a legjobb füldugók, amik nálam megfordultak. Az EQ állítgatásra olyan mértékben jól észrevehetően, pontosan reagálnak, hogy ihaj.
Az FS-1 már alapjáraton (FLAT EQ) szépen muzsikál 1 óra járatás után is. Tisztulnia kell még, mert az Atrio-t berakva is kb. ugyanazt hallom, csak picit élesebben, szebben.

Ja, és az Atrio valamelyest érzékenyebb(?) legalábbis ezt alig bírtam max-ra küldeni (40-esre, csak egy pillanatra, meg vissza), annyira hangos lett, míg az FS-1nél 30 felett is elviselhető a hangerő.

Biztos ami biztos, este végzek egy vaktesztet (a kevert -értsd: egyszerre mindkettőt hallgatni- módszer nem jó, mert a bal fülem jobb, mint a jobb...(?). :DDD

(#8113) Falconer válasza ponti_ak (#8112) üzenetére


Falconer
aktív tag

Hmm, mennyibe kerülnek ezek?

(#8114) Solicidium válasza ponti_ak (#8110) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Akkor még van rá esélyem a télen :P A jövő héten kereslek majd, aztán megbeszélünk valamit. Addig is járasd csak szépen őket. És köszi előre is a lehetőséget :R .

[ Szerkesztve ]

(#8115) Blindness válasza Falconer (#8113) üzenetére


Blindness
csendes tag

Honlapjuk szerint 120$ az FS1 és 200$ az Atrio. Ehhez képest, a képek alapján elég ergyának tűnik az anyagminőségük. Mint valami temperával lefestett, öntőformázott viasz. Én se adnék rá egy évnél több garanciát.

Hangjuk ettől még lehet jó :P

Confusion will be my epitaph...

(#8116) ponti_ak válasza Falconer (#8113) üzenetére


ponti_ak
addikt

A hivatalos ár alatt, ebay-ről: piros Atrio (M9 = ruby red) 130, a fekete pedig 150$-ba. Az FS-01-esek 70-ért jöttek. Plusz szállítás, kb 10$/db. A Shure bogyók 12$+8=20$-ba kerültek. Rendes volt mindkét tag, picit lentebb árazták a cuccot, így nem akadt el egyik sem a vámon.

(#8117) picur220 válasza bwoay (#8103) üzenetére


picur220
veterán

Értem...:D Majd ha egyszer lesz rá keret, én is kipróbálom a szivacsos megoldásokat.:)

(#8118) celf válasza ponti_ak (#8116) üzenetére


celf
őstag

ezekre a future sonics fulhallgatokra en is nagyon kivancsi lennek.amikor Solicidiumnak kolcsonadod becsatlakozhatok en is majd, mint kivancsiskodo ?
Solicidium, mi meg osszevethetnenk hogy IE8 vs IE8 mit hoz ki.
belvaros nekem is jo. nyugati is.
udv :R

(#8119) Falconer válasza picur220 (#8117) üzenetére


Falconer
aktív tag

Egy 3M munkavédelmi fülszivacsot kilyukasztasz ugyanolyan jó, és fillérekért be lehet szerezni. Vmi logout írás is van róla :)

Én is csatlakoznék a füles próbálós teamhez ha lehet. Beszállnék egy CX500zal, hátha valaki még nem hallott olyat ;]

(#8120) mhorvat


mhorvat
senior tag

Hogy kicsit "lejjebbi" fülesek világába ereszkedjünk, lenne esetleg olyan budapesti CX400II vagy CX500 tulajdonos, akinek kipróbálhatnám a fülesét? Természetesen lejátszót én vinnék, meg gumi harangot is tudok vinni (igaz, Sony-t, de gondolom jó rá).
Mert hát az eladók nem éppen szeretik sehol, ha kibontatom a dobozt, meghallgatom és azért nem kell, mert nem tetszik a hangja. :F

(#8121) celf válasza mhorvat (#8120) üzenetére


celf
őstag

pont ezt akartam irni, hogy a Falconer cx500-asara pl olyanok lennenek kivancsiak akik olcsobb kategoriban akarnak majd vasarolni.. de vegulis engem is erdekel milyen az a cx500. cx550 II-hoz mar volt szerencsem. ebbol a szempontbol jo lenne meghallgatni, hogy vajon tenyleg mas-e mint az utobbi.

(#8122) Falconer válasza mhorvat (#8120) üzenetére


Falconer
aktív tag

Én benne vagyok, de hivj meg egy sörre, vagy hozz vmi másik hasonlo kaliberü fülest h kiprobáljam :D Pénteken talán ráérek, de ezt majd privátban.

(#8123) ponti_ak


ponti_ak
addikt

Ez a hét nálam sajnos kilőve, de a jövő hét eleje még jó lehet.

Van 2 garnitúra (S+M+L) gyári új gumiharangom Sennheiser cx-ekre ('hála' az utóbbi 2 gariztatásnak..), azokat szívesen felajánlom. 1 pár = 1 sör. pl.. :D

Az Atrio-hoz meg adtak 4-5 pár szivacsot amiket valószínűleg nem fogok használni (nyomja a fülem 10 perc után), de a hangzást teljesen jól átadja attól még. A gumi-harangokat se nagyon, de azzal még lehet hogy próbálkozom.

Azt is lehet, hogy a Shure bogyókat elviszem (van még három pár), aztán majd rendelek még (Újból megnéztem, 17$ volt 5 pár)... Pölö.

@Solicidum: megszervezed? Vagy bárki más, aki tud egy jó helyet, 6-8 fős asztallal. Valami viszonylag nyugisabb* hely kellene, ahol lehet normálisan beszélgetni (is) meg persze inni sört / (forralt) bort / teát, ki-mit. Nem árt, ha nem 'néznek ki' minket a DAP-kockulás miatt. Én csak a Szilvakéket ismerem a környéken, Gödör is ott van, de nem ismerem. Ha írtok privátokat, én is foglalhatok egy asztalt, csak még a héten mondjátok meg, mikor / hol, kb..

Időpont: jövő kedd este 6-tól, pl?

/EGY KÉRÉS: a továbbiakat NE ITT szervezzük, inkább valahol másutt, MERT OFF ! Thx! /
ponti

* AMIT NE: Rámpa (Lehel tér), Patkó Bandi, és társai.. :DDD Bár a fülesek jól szűrik a zajt, de nem árt, ha egymást is halljuk majd..meg hogy túléljük, az is fontos, persze. :D

(#8124) vili13 válasza ponti_ak (#8123) üzenetére


vili13
őstag

Nem hittem volna, hogy tényleg szerveződni kezd a dolog... :D
Itt pl. nyílhatna topik a szervezéshez. :)

(#8125) bwoay válasza ponti_ak (#8111) üzenetére


bwoay
nagyúr

ha a hd595 tudná azt mélyben, amit az Atrio M, akkor még mindig nálad lenne.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8126) ponti_ak válasza vili13 (#8124) üzenetére


ponti_ak
addikt

Kösz a tippet, vili!

Nem szerveződik, hanem szer-vez-zük. Együtt.

Ide: Bu-DAP-est 201.0

1. Segítsetek megcsinálni.
2. Gyertek el.
3. Jó lesz.

ponti

(#8127) Jazz


Jazz
veterán

Nahh. Meg van a cx 500. Jó vétel volt, kösz a segítséget.:) Elképesztően jó, hihetetlen mélyek és tiszta magasak. Persze csak ha jól a füledben van. Ezt a fülbedugós dolgot kicsit még szokni kell.:)

free your mind

(#8128) bwoay


bwoay
nagyúr

báááááh, de szarul szól egy csomó mp3-am... :(

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8129) billyjoe


billyjoe
csendes tag

Sziasztok!

Agybadugós fülesen gondolkodom, de a döntést megnehezíti, hogy telefonhoz kellene, a füles előtt lenne egy usb jack átalakító, és EQ sincs a telefonon. (pont ezért gondolkodom valami jobb fülesen)

Én ezeket néztem ki: AKG K330 vagy K340 illetve az UE metro.fi 150.

Főleg jazz, chillout, könnyebb elektro zenéhez kellene. Eddig csak egy Nokia 5530hoz adott gyári agybadugóssal próbáltam, az nem volt olyan rossz, de azért lehetne jobb is.

Jó választás lehet ez a kettő füles amit írtam?

Segítségeteket előre is köszi!

(#8130) _Voyage_ válasza billyjoe (#8129) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

Mindegyiknél jobb a Sennheiser CX300-CX300 II, CX400-CX400 II.
Sőt, CX500 is meg merem kockáztatni, hogy jobb náluk. :K

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#8131) picur220 válasza Falconer (#8119) üzenetére


picur220
veterán

Ok, egy próbát megér:DDD

(#8132) Solicidium válasza picur220 (#8131) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Nem rossz. Én még tavaly nyáron gyártottam ilyeneket és most három napja felraktam az egyik párt a fülesre és szerintem hozza a gyári szivacsdugó szintjét és talán kényelmesebb is és emellett stabilabban áll a fülben.

(#8133) celf válasza _Voyage_ (#8130) üzenetére


celf
őstag

biztos hallottal mar metro.fi 150-et ? :)

add: ha nem akkor talan megerne eljonni a bu-DAP-est meetingre, mert ott lesz egy metro.fi 220, ami szinte hajszalra ugyaugy szol mint a 150.
a 150-esem jelenleg a haveromnal van, mert meg fogja venni a 8GB Clipemmel egyutt, es csak azert valasztotta a 150-et, mert az fekete, a 220 meg ezust, de egyebkent semmi kulonbseget nem hall koztuk. de ez mellekes a kerdes szempontjabol. Sennheiser fulesekkel elobb ossze kene hasonlitani, hogy mi a stajsz es csak aztan mondani, hogy mindnekepp Sennheiser.
ha mar volt szerencsed a metro.fi fulesekhez akkor mea culpa es varom, hogy miert tartod jobbnak a CX-eket..
nekem mindenesetre volt CX 550 II is, es a metro.fi jobban tetszett. de ez csak en vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#8134) picur220 válasza celf (#8133) üzenetére


picur220
veterán

Elmennék én is, de Szolnokról ezért nem fogok felutazni Pestre...:D

Solicidium: Ilyesmire gondoltál?

[ Szerkesztve ]

(#8135) bwoay válasza picur220 (#8134) üzenetére


bwoay
nagyúr

ilyen a gyári. ha jól megnézed a képet, látszik, hogy van egy szilikon cső a szivacsban, az illeszkedik a magára a füldugóra, szerintem az egészben annyi a kihívás, hogy az ember beszerezzen valami hasonlót, és az beleapplikálja a füldugóba.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8136) Solicidium válasza picur220 (#8134) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Pontosan így néz ki. Csak az enyém orophax márkájú rózsaszínből készült, nem narancs 3M. Kicsit lerövíditve, kifúrva/tágítva a közepe.

(#8137) ponti_ak válasza bwoay (#8128) üzenetére


ponti_ak
addikt

én is pont erre jöttem rá. A negyedét dobhatom ki... :(

(#8138) picur220 válasza bwoay (#8135) üzenetére


picur220
veterán

Látom, sztem sok haszna annak a szilikoncsőnek sem lesz, sztem ugyanúgy rámegy nélküle is.
Ilyen szivacsot hol lehet beszerezni?

Solicidium: biztos, hogy van ilyen márka, mert a Google nem nagyon talál rá semmit:DDD

[ Szerkesztve ]

(#8139) gizda válasza picur220 (#8138) üzenetére


gizda
senior tag

én gyógyszertárba szoktam :) asszem 50 Ft 1 csomaggal

gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com

(#8140) Blindness válasza picur220 (#8138) üzenetére


Blindness
csendes tag

Valószínűleg ohropax akart az lenni, legalábbis minden némettudásomat latba vetve az logikusabbnak tűnik :)

Confusion will be my epitaph...

(#8141) picur220 válasza Blindness (#8140) üzenetére


picur220
veterán

Én tanulok németet, de csak arra jó, hogy összezavarja az angoltudásomat:D (középfok:D)

(#8142) picur220 válasza gizda (#8139) üzenetére


picur220
veterán

Meg fogom próbálni...:DD

(#8143) bwoay válasza picur220 (#8138) üzenetére


bwoay
nagyúr

rámegy nélküle, de mi fogja a helyén tartani? mert a szilikoncsövet húzod rá a füldugó végén levő csőre, ha csak simán a füldugót húzod rá, akkor az közel nem fog úgy tartani. jó esetben csipesszel kell majd kiszedni a füledből :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8144) celf


celf
őstag

arrol nem is beszelve, hogy hol fog a hang kozlekedni...

(#8145) Blindness válasza celf (#8144) üzenetére


Blindness
csendes tag

Gondolom attól még kifúrná, különben elég nehéz lesz ráoktrojálni.

Szerintem beleragasztani lesz nehéz azt a csövet, nem is kiválasztani a megfelelőt. Meg a végével sem árt valamit cisnálni, hogy legyen egy kis pereme, különben ugyanúgy lecsúszik.

Confusion will be my epitaph...

(#8146) bwoay válasza Blindness (#8145) üzenetére


bwoay
nagyúr

ok, hogy kifúrod, de ez egy szivacs, mitől maradna nyitott a lyuk középen, miután begyűrted a füledbe? ;) ráragasztani szerintem nem kihívás, először beleszerkeszted a csövet, aztán utólag jól rányomod a szivacs egyik felét úgy, hogy kilógjon a cső egy része, amit megkínálsz intelligens módon némi loctite-tal, és visszaengeded. értelemszerűen ezt a felét tolod majd rá a füldugóra, mert ha valami ragasztómaradék kívülre kerül, az sértheti a fület.

ez persze elmélet, jobbat nem tudtam kidolgozni

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8147) ponti_ak válasza bwoay (#8146) üzenetére


ponti_ak
addikt

MaciLaci a spíler ebben, majd jön(?) és jól megmondja..

Leírta már logouton is (illetve a saját web-oldalán) profi módon, csak nem találom.. :U

(#8148) bwoay válasza ponti_ak (#8147) üzenetére


bwoay
nagyúr

[link]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8149) Solicidium válasza picur220 (#8138) üzenetére


Solicidium
aktív tag

Jaja, Ohropax az, hogy meglegyen németül is a "fül békéje" :D De bármilyen szivacs füldugó jó, bár mondjuk nekem nem teljesen úgy néz ki a végeredmény a fülesre rárakva mint macilaci-nak, valószínűleg, mert nekem a tüzes szöggel kiégetés nem vált be annyira, így tollal tágítottam és erőltettem fel a fülesre, meg ő asszem kisebb q-jays-ekre rakta föl a szivacsot, ha jól emlékszem.

(#8150) Blackhole13


Blackhole13
senior tag

Sziasztok,
Van egy Akg K324p füllhallgatóm, a vezeték műanyag burkolata felszakadt, de a drótnak nincs baja (még), gondolom így az is könnyebben sérül.
Mit tudok csinálni, hogy ezt elkerüljem?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.