Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9901) p87 válasza p87 (#9898) üzenetére


p87
senior tag

Közben meg is vettem a Mx-560-at, 3500ft-ért nagyon megérte.
Szépen szól, kényelmes nem esik ki a fülemből.

(#9902) themebuilder válasza JayZ (#9896) üzenetére


themebuilder
senior tag

Szerintem javítható, Ő szerintem tud segíteni neked ebben.

[ Szerkesztve ]

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#9903) newlinechar válasza Dave™ (#9900) üzenetére


newlinechar
tag

hogyan lehet javítani? :o
nekem több fülesem is van ami így ment tönkre, de nem külön-külön kábelen megy a jobb meg a bal :(((

(#9904) Dave™ válasza newlinechar (#9903) üzenetére


Dave™
nagyúr

Természetesen külön kábelen megy, mivel sztereó, amihez két csatorna kell (csak egy közös műanyag burokban, azért látszik úgy, mintha egy kábel lenne). Belül van egy zöld és egy piros kábel, ez a két külön csatorna, meg egy közös, réz színű föld. A kábeleken egy vékony lakkréteg van, így nincs rövidzárlat, viszont helytakarékosan megoldható az elvezetés. Mindkét hangszóróra a közös föld vezeték+egy színes csatlakozik. Javítani úgy lehet, hogy ki kell vágni a megtört részt (ha csak egy helyen, akkor 1 cm bőven elég), le kell kapargatni a bevonatot óvatosan egy késsel a kábelekről, majd újra kell forrasztani, aztán meg egy zsugorcsövet rátenni. Ha ez így ijesztő, akkor szólj olyannak, aki már csinált ilyet :)

Nagyon egyszerű művelet a gyakorlott kezeknek, legdurvább esetben is fél óra alatt megvan.

üdv.

szerk: a fentiek a Sony MDR-EX082-nél igazak, egyéb füleseknél a színek változhatnak, illetve estenként 2x2 kábel van, viszont az elv mindenhol ugyanaz, a fülhallgatókra egy-egy vezetékpár csatlakozik, ezek két külön csatornát jelentenek.

[ Szerkesztve ]

(#9905) newlinechar válasza Dave™ (#9904) üzenetére


newlinechar
tag

kösz a választ.
én is láttam ilyen belsejű jack vezetéket, de az enyém nem ilyen :F
legalábbis amikor leszedtem a legkülső szigetelést, alatta rengeteg (nem 2x2, hanem megszámlálhatatlanul sok) hajszálvékony vezetékszerű valamit láttam, amik egymástól nem voltak elválasztva :(
képet is tudok róla mutatni, samsung a füles.
üdv

(#9906) Dave™ válasza newlinechar (#9905) üzenetére


Dave™
nagyúr

na hát nosza mutass képet, annyira azért nem off a dolog :)

Ha sztereó, akkor tuti, hogy minimum 3 kábel van, (vagy 4). Ha rengeteg ér van, és látszólag nincsenek megkülönböztetve egymástól, lakkréteg akkor is tuti van rajtuk, csak így külön meg kellene jelölni még szétvágás előtt, hogy melyik melyikhez csatlakozik. Ez mondjuk nagyon gány megoldás lenne, én még nem láttam olyan füles kábelt, ami ne lett volna színkódolva, beleértve a leghulladékabb 500 Ft-os kínai tömegvackokat is :)

Egyébként lehet félreérthető volt a dolog, egy kábel az több szálból áll, sodorva, tehát ilyen értelemben sok rézszál van benne, de ezek egy-egy kábelve vannak sodorva, és azok vannak lelakkozva, szigetelés gyanánt.

(#9907) JayZ


JayZ
tag

Hu srácok királyok vagytok! :C
Ez az mdr ex082 egyébként ugye két részből áll, és nekem csak az alsó hosszabító résszel van bajom...szóval ha tudnék szerezni egy olyan kábelt, no problem. Hagyományos jack hosszabítóval viszont nem jó, mert azoknak ugye túl vastag a kábele és lehúzza a nyakamról a fülest :DDD
Ha az AKG-t nem ajánljátok akkor hanyagolom. Megmondom őszintén mp4-em sony, fejhallgatóm is sony (mdr v700), meg a füles is az volt :B
Esetleg nem tudtok valakit aki ilyen hosszabítókat árul? :)
Ha nem akkor megkeresem a linkelt urat, ahogy látom a visszajelzésekből jó munkát végez :K

(#9908) Dave™ válasza JayZ (#9907) üzenetére


Dave™
nagyúr

Hát nézd, olcsóbban nem tudnál kábelt venni, mit ahogyan megjavítja, szóval ebből a szempontból racionális. Abból kevésbé, hogy ez is megtört :DDD A Sennheiser CX400-hoz is ilyen hosszabbító volt, meg sok másik típushoz, tuti lehet találni eladót, nézz körbe aprón meg vaterán stb. A Sony EX082 abszolút megállja a helyét akár ma is, bőven konkurál az olcsóbb Sennheiser CX-ekkel, ha meg cserélnéd, nem biztos, hogy az AKG/Sennheiser szűkebb tere annyira tetszene utána. Szerintem maradj a 82-esnél, ha meg végleg meghal/mindenáron cserélni akarsz, vedd számításba a Sony MDR-EX300 és 500-at is, felépítésben hasonlítanak a 82-esre, lényegében az az elképzelés lett továbbfejlesztve. Mivel egy kb. kétszer akkora átmérőjű hangszórót használnak, sokkal nagyobb tartományt tud lefedni, jóval nagyobb tér mellett. Ennek ára a bumszli :)

(#9909) KeNTaGoN


KeNTaGoN
tag

Csak egyet tudok érteni Dave™ #9904-es hsz.ével, lényegében én is ezt szoktam (hacsak nincs külön kérés). Viszont azért is fogalakozok ezzel, mert egyrész az emberek 90% nem rendelkezik forrasztó pálkával, kb ugyanennyi még életében nem is fogott ilyen eszközt, és aki estleg nagyapjától örökölt egy forrpálkát, azok közt is sokan vannak akik nem tudnák szépen megcsinálni ezt az amúgy nem túl bonyolúlt műveletet. Aztán az eredméyn egy szétbarmolt füles (ami továbbra sem üzemel), még rosszabb esetben egy rövidbe zárt mp3 lejátszó. Annak meg az értéke általában sokszorosa az én munkadíjamnak.
Persze ez nem misszió az emberiség és a tönkretett fülesek megmentésére. :C Szerintem értek ehhez, és amíg diák vagyok, és nincs rendes melóm, addig nagyon jól jön ez az aprópénz is. :DDD

newlinechar: esetleg segíthetek? ha nem gond küldök pü-t. ;) JayZ-vel megtörtént a kapcsolatfelvétel. :K

On topic:

Mi a véleméynetek az AKG K313, K315, K319-es tipusokról? Nemrég már kérdeztem de nem nagyon jött válasz.

Bocs a hosszú hsz miatt, most ez így sikeredett. :R

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

(#9910) newlinechar válasza Dave™ (#9906) üzenetére


newlinechar
tag


Most hogy több szigetelést lehúztam, világos lett a dolog, igazad volt :R
2x2 zsinór, feltételezem, hogy a narancssárgák a földek, zöld és piros a bal és jobb.
ez a 2x2-es típus összeköthető egy 3 vezetékes dugóval? ha külön veszek dugót oda hogyan lehet berakni ezeket a vezetékeket? forrasztóból elég a low-end?

KeNTaGoN: mivel több fülesem is van, messze vagy és a fülesek minősége se jó, nem érnek annyit hogy veled megjavíttassam, inkább már újat vennék. De amúgy respect, jó minőségű fülest nálad javíttatnék :R

(#9911) Dave™ válasza newlinechar (#9910) üzenetére


Dave™
nagyúr

Persze, megoldható minden sztereó jack dugóval. Ha újat veszel, ott a csatlakozási pontokra kell forrasztani, bár ha sok fülesed van, akkor mondjuk a leggagyibb dugóját felhasználhatod, hagysz rajta 5-6 centi kábelt, ott elvágod, és úgy a legegyszerűbb összekötni. Közvetlen a dugóra körülményesebb. Pákából bármilyen low end jó, csak előtte legyen tiszta a páka hegye is, meg a kábelek is. Arra kell figyelni, hogy a szálak nagyon vékonyak, így egy nagyon éles késsel és nagyon óvatosan szabad csak kaparni a lakkréteget, különben el fogja vágni a rézszálakat. Használhatod az eredeti jack dugót is, gondolom nem belül van gondja, hanem kicsit fentebb, ergo ha annyira fel tudod szabadítani, hogy le tudod kaparni a bevonatot, akkor már nyert ügyed van. Előre szólok, hogy a zsugorcsövet forrasztás előtt húzd fel rá :D

Egyébként KeNTaGoN munkája hiánypótló, a legtöbben nem rendelkeznek pákával meg nem is nagyon forrasztottak még, és tényleg nagyon baráti áron dolgozik. Aki nem csinált még ilyesmit, szerintem vele jár a legjobban :) Ez nem neked szól, newlinechar, csak úgy egyébként.

(#9912) newlinechar válasza Dave™ (#9911) üzenetére


newlinechar
tag

a zsugorcsővel mit kell csinálni? :F
ha 3 zsinóros jackkel kötöm össze akkor a földet a 2x2 zsinóroson mindkét (narancssárga) földdel kell összekötni?

(#9913) Dave™ válasza newlinechar (#9912) üzenetére


Dave™
nagyúr

Ráhúzni a forrasztott+leszigetelt részre. Használhatsz szigetelőszalagot is, csak ez igényesebb megoldás :D Igen, ha 3 vezetékes a jack, akkor úgy.

(#9914) krisztianAMG


krisztianAMG
senior tag

Tegnap kipróbáltam egy Pioneer SE-CL21M fülest.Nos...eléggé kellemesen szól,vannak mélyei rendesen (mélyhangkiemeléssel egészen csontig hatolnak éés nem is torzít),és a többi tartomány is rendben van,de az összhatás mégis "zajosnak tünik" :U A táp egy Nokia 5730-volt amivel nem is várok csodát,de a füles hangja lehetne jobb is... De nem olyan borzalmas mint amilyennek ez alapján hangzik,olyannyira nem,h lehet,h én is ilyet veszek :K Több műfajó számmal is próbáltam és azt bátran kijelenthetem h egy Nokia WH-205 fülhalgatót simán aláz.Az ára nálunk nagyjából 20-25 euró körul van,ami miatt szerintem egész jó az ár érték aránya is.

(#9915) newlinechar válasza krisztianAMG (#9914) üzenetére


newlinechar
tag

hol lehet ien füleseket kipróbálni? :Y

Dave: próbáltam lekaparni a szigetelést, de amikor összeillesztettem a vezetékeket semmi se szólt, mégcsak nem is sistergett :F

(#9916) Dave™ válasza newlinechar (#9915) üzenetére


Dave™
nagyúr

Minden vezetéken van lakk réteg, a réz színűn is.

[ Szerkesztve ]

(#9917) krisztianAMG válasza newlinechar (#9915) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

Unokatesónál :DDD

(#9918) szablya


szablya
tag

Üdv!
Elkezdődött a suli, én meg elég sokat ingázok, na meg az iskolában is el kell ütni valamivel az időt, így elég sokat szoktam zenét hallgatni. Eddig a SonyEricsson W910i telefonomhoz kapott fülest használtam, de az 7-8 hónap után szépen megadta magát, és a hozzá kapott SEcsatlakozó>3,5 jack átalakító kábel is elég megtörött, azaz tönkre ment.

Nagyjából 5 ezer forintos keretből szeretnék fülest venni, az igényeim nem túl nagyok, de azért szeretném, ha a gyári füles halvány képességeit túlteljesítené, meg amúgy is csak telefonnal fogom hallgatni (azért később kéne egy Dolby hangcsipes). Az is fontos lenne, hogy egy elterjedtebb, közönséges elektronikai üzletben is kapható modellt ajánljatok, mivel Romániában élek, és nem akarok az elég drága netes vásárlással szórakozni, aprózni meg nem tudok.
Legtöbbet metált, folk metált, hard rockot hallgatok, szóval nem bánnám, ha a gitárok, dobok, az ének tiszták lennének.

És ha tudtok valami tippet, hogy azt az átalakítót hogyan tudnám minél olcsóbban megúszni, azt is megköszönném.

Köszönöm a segítségek! - egy laikus

[ Szerkesztve ]

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#9919) hreblay


hreblay
csendes tag

Hali!

Az eBay-en gyanúsan olcsón lehet Sennheiser füleseket venni pl.:
http://href.hu/x/d950
Mi alapján lehet kiszűrni -ki lehet e egyáltalán?- a gagyi másolatokat, vagy tényleg ez a jackpot és a 8-10 rugós füles csak 15$ lenne?

Köszönöm.

(#9920) hreblay válasza hreblay (#9919) üzenetére


hreblay
csendes tag

Közben ráérő időmben visszaolvastam és a kérdést megválaszoltnak találtam az előző 2 oldalban.
Annyira kalandvágyó most nem vagyok, hogy bepróbáljam. 15$nál többet pedig tényleg nem szánok rá a dologra, jelenleg.
Marad a gyári Nokia in-ear.

[ Szerkesztve ]

(#9921) KeNTaGoN válasza szablya (#9918) üzenetére


KeNTaGoN
tag

Füles terén az AKG és a Sennheiser alsó- közép kategóriáját javaslom, ezek közül kb mind hozza azt a szintet, amint egy átlag walkman mobilos füles. De mivel nem raktad magasra a lécet, így ha találsz vmi jó márkától egy szép fülest egy korrekt boltban 5 ezerért, akkor az valószínűleg meg fog felelni az elvárásaidnak.

A fastport--->3,5jack kérdést úgy tudod megoldani, ha szerzel egy SE headsetet (akár lehet hibás is, csak a vezetéke legyen egyben) majd ezt a drótot szétvágod, és ráforrasztasz egy egyszerű lengő kivitelű sztereó jack ALJZATot. Gyakorlatilag ugyanaz a művelet, amit pár hsz-el feljebb Dave leírt, csak itt még arra kell figyelni, hogy a mikrofon vezerékeit békén hagyd. A piros-zöld meleg ér általában a jobb-bal oldal, aztán a kósza kábelt meg tippeld meg.

Pár hónapja én is erősen agyaltam ilyesmi megoldáson még a drága kis K550i-mel, ám korábban lett meg az Xperiám, minthogy a headsetes barmolással kellett volna foglalkoznom. Türhető minőségű fülest adtak a K550 mellé, egész meglepő. Életem legrosszab füles élménye: Nokia 2700 headset. Nem vagyok annyira white fülű, de ilyen ocsmány doboz hangot még a 150 Ft-os kínai piacos fülesek se adnak.

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

(#9922) szablya válasza KeNTaGoN (#9921) üzenetére


szablya
tag

Köszönöm a választ, akkor majd a boltban válogatok, illetve a forrasztásos dolgot is meg fogom próbálni :R

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#9923) SP!T


SP!T
addikt

Nekem egy Sony EX85 fülesem van, vagyis pontosabban csak volt tegnapig! Rég óta nem láttam boltokban Koss-t, de most találtam jó párat a Media Markt-ban. Pontosabban egy Koss KE29-re esett a választásom, ki tudja alapon, remélve hogy mégszebben fog szólni!

Félve mentem haza, hogy ha kell inkább lesokollom sokkolóval és kicseréltetem ha szarabb! ;] Na mindegy szerencsére kényelmesebb (mondjuk ez egyéni), a mély hasonló, de ezenkívül érezhetően szebben kijönnek a hangok, mint a régi Sony-val!

Véleményt eddig nem láttam erről a fülesről, így gondoltam hátha lesz valaki aki rákeres és jól jön neki... Én a Media Markt elött mobilon negyed órát szenvedtem a fórumon semmi sikerrel, hogy milyen is ez a Koss KE29! :)

Annó mikor megvettem a Sony EX85 fülest, kipróbáltam előtte CX300-at meg AKG K324P vagy melyiket. Hát nem tetszettek hangzásilag igy inkább a drágább Sonyt vettem, ami már mindjárt más volt... Szerencsére a Koss most még ezt is übereli! Nem tudom CX300-at hogy lehet szeretni, nekem elsőre is kicsit "gagyi"-nak tűnt.

hreblay: Én eBay-ről már 2 fülest rendeltem, de mindegyik hamisívány volt! Vaterán egy Sennheisert, de az is! Szerintem CSAK boltban vásárolj, vagy ott ahol ki lehet próbálni. Bár szerintem már nagyon profi hamisitványok is léteznek!

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#9924) vass17


vass17
tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy jó minőségű, hagyományos fülhallgatót, mivel a CX-ekkel elég kellemetlen tapasztalataim vannak.
Szóval a lényeg, hogy tartós legyen (és ne csak 2 hónapig!!!) és a hangminőség is jó legyen. Úgy gondolom, hogy az MX szériából megtenné vmelyik, szerintetek a három közül melyiket lenne érdemes választani (Mx 660 / 760 / 880)?
A 880-nál többet semmiképpen sem szeretnék kiadni, szerintetek ez hangminőségben és basszusban milyen lehet, illetve nem csak a hangerőszabályzóban különbözik a 760-tól?

Előre is köszönöm a választ!

(#9925) Zinho válasza vass17 (#9924) üzenetére


Zinho
aktív tag

Milyen kellemetlen tapasztalatok? Csak mert akkor nem biztos, hogy Sennheisert kéne keresned, ha egyszer már nem vált be.
Egy fülhallgató általában elég tartós, ha vigyáz rá az ember.

(#9926) kkrisi


kkrisi
senior tag

Köszi szépen a választ h rosszul jártam volna vele!

Viszont most nézegettem az AKG füleseket, hogy a 330-assal annyi kond van a jack-el? mert azt nézem h sok van hibás!! A másik amin töröm a fejem az meg a 315 lenne, de nem tudom melyiekt lenne érdemesebb megvenni, mind teljesítményre, minőségre...stb stb!

A 315-ről mik a vélemények? basszus milyen? az szimpi benne h van hangerőállító, meg egyenes a jack! ezért érdekelne róla a vélemény!

[ Szerkesztve ]

(#9927) Járókeret


Járókeret
senior tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik a jobb,megbízhatóbb, stb. ?
Hip-hop,rock,metal, harcore (nem techno) zenét hallgatok.

Sennheiser CX300-II
vagy
AKG K324P
vagy
Sennheiser CX55 Street

árban ugyan annyi lenne.

Köszönöm.

Üdv.

(#9928) themebuilder válasza Járókeret (#9927) üzenetére


themebuilder
senior tag

Szerintem neked a Sennheiser CX400-II Precision lenne a legjobb választás.

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#9929) Járókeret válasza themebuilder (#9928) üzenetére


Járókeret
senior tag

Hát nekem meg pont a basszus a lényeg :D

egy király kis 2/4-ed kiemelt basszussal nagyon tud ám ütni.

(2/4-edet a dobkíséretre értem)

(#9930) vili13 válasza Járókeret (#9929) üzenetére


vili13
őstag

Akkor CX300-II.

A CX55 szvsz legalább olyan jó, kis hibája az, hogy már régóta nem gyártják - ha valahol újan árulják, az valószínűleg hamis. Ha a többi is onnan lenne, akkor valószínűleg azok sem eredetiek...

(#9931) SMITHVADŐR válasza Járókeret (#9929) üzenetére


SMITHVADŐR
tag

Szerintem meg lesz benne elég baszus, kivéve, ha valami márkátlan, basszus orientált fülessel kinyírtad a füled basszus tartományát:DDD

Nem tudom, neked menyi basszus kell, de fogod érezni a 2/4 edet:DD

egy hd 202-m és egy cx400II-m van, és hát nem gyengén jobb. pedig az már (202) basszusra van hegyezve. Most hogy be van már rendesen járatva, eszméletlen jó hangja van, és nem hiányzik a mély sem.

Nekem nem kellene ennél több mély, sőt ha lehetne én még vennék vissza.

De ez csak subjectív vélemény volt
:DDD

[ Szerkesztve ]

(#9932) Járókeret


Járókeret
senior tag

köszönöm mind2tőtöknek a segítséget...

igazából úgy érzem,hogy semelyik választással (300 vagy 400) nem járok rosszul. még ülök rajta egy kicsit, aztán választok :)

üdv.

(#9933) newlinechar


newlinechar
tag

ma mentem vásárolni cx300 ii-t. még a boltban kipróbáltam és kontakthibás volt :Y :N
de szerencsére még volt rá garancia :DD
holnap megyek a cseréért, ha vkit érdekel utána tudom véleményezni ;)

(#9934) KeNTaGoN válasza newlinechar (#9933) üzenetére


KeNTaGoN
tag

ha ilyen "jó" a gyári állapotuk a CX300 II-nek, akor bizonyára lesz még dolgom velük.
Érdekes módon, még eddig nem fordult meg ez a típus a kezeim alatt (az a fránya garancia :((( ) de ami késik, az biztos MÁVos

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

(#9935) themebuilder válasza KeNTaGoN (#9934) üzenetére


themebuilder
senior tag

Nekem is furcsa, nálam sem volt még szerencsére egy hibás CX 300-II Precision sem.

Nem tudom mit árulnak a boltok, de már kezdem azt hinni, hogy némelyikben nem lehet megbízni. (MM meg hasonló helyeket pedig eddig is csak jó messzire kerülni kellett)

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#9936) zack válasza SP!T (#9923) üzenetére


zack
nagyúr

Akitől én vettem a CX500-at, az mutatott egy hamisítványt is. Egymás mellett volt az eredeti és a hamis, és nem láttam a különbséget. :Y Ő kezdte el mondani hogy a jel egy kicsit másabb, de egymás mellé rakva is baromi nehezen volt észrevehető. A zsinór tapintása másabb és kicsit vastagabb masszívabb az eredeti. A belső hangszóró védő fém háló kicsit másabb, gagyibb. De ez is csak úgy hogy egymás mellett néztem őket. Ha nem lett volna ott az eredeti simán beszopom, és szerintem mindenki. Bár jóval szarabbul szólt, de azért annyira nem volt vészes. Szóval baromi nehéz megállapítani, mert szinte tökéletes hamisítványok vannak piacon! Sajnos. :(

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9937) Dave™ válasza themebuilder (#9935) üzenetére


Dave™
nagyúr

Nem tudom mit árulnak a boltok, de már kezdem azt hinni, hogy némelyikben nem lehet megbízni.

Bezzeg a bazárosoknál :U Ezt az álszent szöveget... :W

(MM meg hasonló helyeket pedig eddig is csak jó messzire kerülni kellett)

Miért is? Mert ők biztosan a hivatalos hazai forgalmazótól veszik és nem az ebayről? Mert van hozzá gyártói garancia (2év), és nem csak feláras cserebohóckodás ugyanarra? Alapból drága az MM, de amikor akcióznak, akkor ki lehet fogni nagyon jó ajánlatokat. És azok tényleg eredeti Sennheiserek.

Mennyire hosszú egy hét? :U

(#9938) Zinho válasza themebuilder (#9935) üzenetére


Zinho
aktív tag

Na, ez tényleg egy kicsit húzós hozzászólás volt... ...némelyik boltban tényleg nem lehet megbízni, de nem azért, mert direkt a kontakt hibás Sennheisereket kérik a forgalmazótól!

Nincsen semmi baj az MM-tal meg a többi hasonlóval. Tényleg meg kell várni az akciókat; de pl egy csomó cd-t ott találtam már a fukarban a legolcsóbban, akció nélkül is. Ésszel kell vásárolni na, és nem fikázni.

(#9939) benvolio


benvolio
őstag

Szerintem is drága az MM, de nem minden és az akciós termékei jó áron szoktak menni. Ráadásul én egy teljesen hibátlan TV-t visszavittem 3napon belül, csak mert nem tetszett a hangja az én fülemnek, gond nélkül választhattam egy másik típust.

(#9940) SP!T válasza zack (#9936) üzenetére


SP!T
addikt

Találkoztam mindkettővel! :) A piac már teli van tökéletes hamisítvánnyal! Én is néztem h a Sennheiser ikon más-e.. Volt olyan hamisítvány, amelyiken külsőleg nem tudtam megmondani, hogy igazi-e! Az ikon is ugyan olyan volt!

É ilyet vettem! :) Baromi szépen szól!

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#9941) themebuilder válasza Dave™ (#9937) üzenetére


themebuilder
senior tag

Úgy látszik te nem olvasol Homárt

Honnan tudod te, hogy honnan veszik?

Többen írták a topicban, hogy az MM-ben találkoztak már hamis termékkel.
[link] [link] [link] [link] [link]

Régebben halomszámra árulták a Sony MemoryStick Magicgate: Unknown (ami hamisat jelent) memóriakártyákat.

Ha neked erre van szükséged akkor nyugodtan vásárolj az MM-ben.

[ Szerkesztve ]

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#9942) Dave™ válasza themebuilder (#9941) üzenetére


Dave™
nagyúr

Ha csak a leghalványabb kétely is felmerül, ott van kihez fordulni. Egy bazárosnál nincs, ahogyan garancia sem. Mellesleg ami audiopartneres, az hivatalos forrás, kizártnak tartom, hogy hamis legyen, nem engedhetik meg maguknak, de ha mégis, akkor van hol verni az asztalt. Az, hogy nem szimmetrikus még nem bizonyító erejű, simán lehet belőle régebbi/újabb revízió, de ha mégis, akkor irány az audiopartner. Volt már hamis SE headset is, amit el is hiszek, de itt nem ők veszik hamis forrásból, hanem a forgalmazó adja nekik el ezt. Mivel nekik tételesen el kell tudni számolni az apeh-al szemben, ilyen nem fér bele (a Sennheiser termékeken meg kivétel nélkül mindegyiken ott a hivatalos hazai forgalmazó matricája). Te hogyan állsz ezzel a kérdéssel? VPOP és APEH kompatibilis vagy? Én tök nyugodtan vásárolok ott, kizárólag akcióban, mert nem vagyok madár. Nem telt még le az egy hét? Már nagyon fárasztó vagy.

[ Szerkesztve ]

(#9943) Zinho válasza themebuilder (#9941) üzenetére


Zinho
aktív tag

Az MX160 kábele amúgy szimmetrikus.

Ha mégis hamis a termék, meg kell tenni a jogi lépéseket. Az MM valószínűleg a pár ezer ft-os hamis fülhallgatókból él meg, ebből akar igazán nagy nyereséget csinálni!
A szerencsétlen eladó meg rögtön a kezébe veszi az ügyet és megy a beszállítókhoz vizsgálódni.
Amúgy akkor valószínűleg a mosogatógépek és a kávéfőzők is hamisak ott!

Le kéne állnod! Mindenkinek szíve joga hogy hol vásárol, lehet bazárokban is, én is vásároltam már ott, de ha átb@sznak, akkor egyedül én vagyok a balek, és egy szavam sem lehet! De ez a kijelentésed, hogy ha hamisat akarsz vásárolni, menj az MM-be...
Csináld csak szépen _csendben_ tovább a kis üzletedet, de kampányolni nem kéne.

Igen, és nehogymár a Homárra hivatkozzál!

(#9944) KeNTaGoN válasza Dave™ (#9942) üzenetére


KeNTaGoN
tag

jobb a békesség, én pártatlan vagyok, csak arra kérlek titeket Dave™ és themebuilder, hogy ne essetek már megint egymásnak. vagy bánom is én, tegyétek, de akkor lehetőleg privátban. szerintem az nem hasznos senkinek, ha a fél topic arról szól, hogy egymást próbáljátok meggyőzni a magatok igazáról.
Szegény újonc meg idetéved, és gyors el is szalad, amikor meglátja a vitát.
Persze ez csak egy kérés, nem kell rám hallgatni. :)) Maximális tiszteletem mindenkinek. :R

Szerk: Nekem is szimmetrikus MX160-asom van. Hogy eredeti-e? Nemtom, de sztem az.

[ Szerkesztve ]

www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!

(#9945) baluka26 válasza themebuilder (#9941) üzenetére


baluka26
veterán

És honnan tudom, hogy Nálad eredeti?! Sennheisernél Magyarországon az audiopartner matrica a garancia az eredetiségre, amin az rajta van, az 100% genuine Sennheiser :) Egy európai multicég, mint a Media Markt nem engedheti meg magának, hogy hamisítottat áruljon, véleményem szerinte egy ilyen esetből nem kicsi botrány lenne :)
Ami meg a fülhallgató piacon megy, ez a hamisítgatás, kibaszott felháborító.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#9946) Dave™ válasza KeNTaGoN (#9944) üzenetére


Dave™
nagyúr

Igazad van maximálisan, csak mindig felhúzom magam ezeken a kampányolásokon. Na de remélhetőleg hamar letelik az az 1 hét, és nem lesz ilyen probléma többé :D

Amúgy MX160-at a maga 1600 Ft-os árcédulájával igazi perverzió lenne hamisítani, csak a szállítási költség több Hong Kongból :DDD

(#9947) Zinho


Zinho
aktív tag

Vegyen mindenki Soundmagic fülhallgatót, az kínai, biztos nem hamisítják! Amúgy komolyan, még jól is szólnak, legalábbis a PL-50. :)

(#9948) baluka26 válasza Zinho (#9947) üzenetére


baluka26
veterán

Ilyet tessék venni :D
Ez valószínű eredeti és nem is szólhat rosszul :)

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#9949) benvolio válasza Dave™ (#9946) üzenetére


benvolio
őstag

Lehet, hogy azt a fülhallgatót előállítják 100Ft-ból a kínaiak, mert a most divat fémajtókat ami 35-40ezer körül van nálunk, állítólag 8ezerért érkezik be Kínából és ezen már nyertek, akkor mennyibe lehet nekik az előállítása, és azért abba már van anyag/fémlap, zár, gyapot/? :DDD

(#9950) Dave™ válasza benvolio (#9949) üzenetére


Dave™
nagyúr

Igen, hallottam azokról az ajtókról, építészek szerint NEM AJÁNLOTT kategória :D Attól még mindig jobban megéri egy CX-et hamisítani pl., ugyanannyiból legyártják, viszont a többszörösét nyerik rajta, mint amennyit egy MX-el tudnának kaszálni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.