Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9980) Daw93 válasza Bennyboy (#9979) üzenetére


Daw93
senior tag

Én a legnehezebb előttin vagyok, nem tudom mi a neve. Minden segítség nélkül tolom, egyedül az ABS van bekapcsolva, meg a visszapörgetés hogy ha az AI megszivat egy kanyarban, lökdös és emiatt checkpointot tévesztek, stb. akkor visszapörgetem.
De egyébként elég hülye a játék AI-ja. Van hogy úgy elhúzok előlük hogy konkrétan végig egyedül megyek az egész versenyen (ami kegyetlen unalmas), van olyan hogy egy drivatar beáll az első helyre és úgy elhúz hogy esélyem nincs utólérni, persze a többi drivatar meg kilométerre lemaradva kettőnktől. Van hogy full egyenesben fékezget a drivatar én meg persze hogy meg tudom így előzni. Mindez ugyanazon a nehézségen. Aztán van hogy nagy hosszú egyenesek utáni éles kanyarban sorra szállnak el, csak 1-2 tudja bevenni rajtam kívül. Szerintem ebben visszafejlődtek a Horizon 3-hoz képest, ott nem emlékszem ilyesmikre.
Ha már belemerültem hozzáteszem hogy néhány autó hangja tényleg borzalmas szar. Legidegesítőbb a kis Hondák hangja, igazi undormány fartcan hang, pedig belső nézetben nagyon szép valósághű hangjuk van. Kívülről meg hányinger, a dobhártyámat berepeszti az a vonyítás..
De kb ennyi hibája van a játéknak szóval összességében, nagyon magasan van a léc a többi openworld autós játéknak, kb viccek ehhez és a régebbi Horizonokhoz képest.

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.