Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jó, de épp ez nem derült ki, hogy megérte. Láttunk egy síró öreget, aki csak mondogatja, hogy reméli, méltó volt az áldozatukra, de még az sem derült ki, hogy igen vagy nem, az, hogy mivel is, az valójában tényleg nem annyira fontos. De egy igen vagy nem sem hangzik el.
Baleset, katasztrófa szerintem addig érdekes az emberek nagy részének (sínen vonattal szelfizőket hagyjuk most), amíg nem velük történik. Megáll fotózni egy kettévágott autónál a testrészek előtt, de ha az ő lábát vágta le a szalagkorlát, már nem olyan vidám. A Cloverfield-ben és többiben látott helyzetekben pedig a kamera kimondottan útban is van, egy kezet lefoglal.
Amúgy igen, mindenki kamerázik. Múlt héten a Black Sabbath koncerten ideges is voltam a magasba nyúló telefonerdőtől. 1-2 kép oké, mégiscsak élmény, de hogy valaki magasba tartott mobillal nézi végig a 100 percet, a kijelzőre meredve, mert anélkül meg úgyis elcsúszik a kép.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest