Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Mit kell tenni azért hogy egy kifejezésre a google az én oldalamat dobja fel az elsők között?
-
nagyúr
válasz localhost #12955 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs a procinak "fizikája". Csak a játékoknak amit a proci számol, mivel az a központi feldolgozó egység. Szóval 2 golyó kell.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Lenne egy olyan problémám,hogy a Windows olyat csinál,mikor bejön az asztal,akkor nem tölt be minden programot és pár másodpercre rá lefagy az egész (SSD-n van a Windows).
Mikor újraindítom akkor utána jó minden.
Gyanakszok egy vírusra vagy az frissített új Ad-Aware-ra.
De az a durva az egészben hogy van 3 víruskereső (Avast + Spybots Search and Destroy + Ad-Aware 10 Pro(az új frissített)............lehet hogy az új Ad-Aware szórakozik,mert ha jól emlékszek,akkor nem csinálta előtte.Meg BF3-ban úgy laggol mind állat,de a ping nem változik semmit.
Valaki más 5let?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
fastleslie
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #12958 üzenetére
Én sokallom a víruskeresőket is! Abból egyszerre elég egy is! Ugyanis nem komálják egymást...
-
Truckdriver
tag
Sziasztok!Egy kérdés.UDMA 100-as vinyó probléma nélkül fog-e menni a Rack-ben ha kábel 80 eres,a Rack-ben szintén 80 eres a csatoló,hiába van UDMA 133 ráírva.
El vagy magad!!
-
spista222
addikt
válasz Truckdriver #12961 üzenetére
Igen.
A rack max UDMA 133-at tud vagyis tudja visszafele az UDMA100-at. -
forras2
őstag
Sziasztok
Vistánál hogy van a kikapcsoló parancs?
Shutdown -s -f vagy shutdown -f -s?
Utána ugye meg kell adni 1 számot, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki a gép.
Azt a számot milyen időformában kell megadni? Már csak azért, hogy mekkora számot írjak be. -
tomy88trance
tag
Hellasztok! Lenne egy kérdésem VGA-val kapcsolatban! Van egy XFX 8600GT-m és azt vettem észre hogy a ventilátorjának a közepén,ahol forog stb, ott ugye van egy átlátszó műanyag kerek valami, és nem látszik át teljesen, továbbá rozsda színű foltok vannak rajta. A kérdésem az lenne,hogy készüljek fel rá,hogy bármikor behalhat a vga-m? Igazából ma próbáltam egy régebben játszott játékot,ami régen egyáltalán nem szaggatott most meg minimum grafikán is volt ,hogy el kezdett egy idő után szaggatni és nem akarta abbahagyni amíg nem vettem le a felbontást 800x600-ra.. Kérem aki tud az válaszoljon a kérdésemre, köszi! Jah és még 1 kérdés, az mitől van,hogy volt 1 megás netem akkor egy játékba ugyanazon a beállításon mint most 60 körül volt a pingem és állandó volt most meg ugrál 100 és 60 között,de inkább 80 körül szokott lenni?
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1206318260
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy saját privát fórumot, ahova csak azok regelhetnének, akik engedélyt kapnak.
És persze kívülállóknak ne lehessen látni semmit: "topic/hozzászólások" stb.
Tudna valaki ajánlani egy jó oldalt, ahol lehet ingyenesen fórumot készíteni?
Esetleg 1-2 jó tanács, mire figyeljek ilyenkor?Köszönöm!
-
törölt tag
válasz Hunter2 #12954 üzenetére
Itt érdeklődj, szerintem többet fogsz megtudni...
tomy88trance: Szereld le a ventilátort és kend be sárga csapágyzsírral (szakboltban kapsz, nem drága, csak mond el nekik, mihez keresel nagy fordulat, stb). Én zilikon zsírt használok ugyanerre a célra, kiválóan zajtalan lesz attól is a venti és teszi is a dolgát. Olajat ne tegyél rá, csak ront a helyzeten!
( Calibra72-nek külön köszönet, tőle tanultam ezt ).[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz forras2 #12963 üzenetére
Használat: shutdown [/i | /l | /s | /r | /g | /a | /p | /h | /e] [/f]
[/m \\számítógép][/t xxx][/d [p|u:]xx:yy [/c "megjegyzés"]]Nincsenek argumentumok A súgó megjelenítése. Ez megegyezik a /?
beírásával.
/? A súgó megjelenítése. Hatása megegyezik az argumentumok
nélkül megadott parancs beírásával.
/i A grafikus felhasználói felület (GUI) megjelenítése.
Ennek kell az első kapcsolónak lennie.
/l Kijelentkezés. Az /m és /d kapcsolókkal nem használható együtt.
/s A számítógép leállítása.
/r A számítógép leállítása és újraindítása.
/g A számítógép leállítása és újraindítása. A számítógép
újraindítása után indítson újra minden regisztrált alkalmazást.
/a A számítógép leállításának megszakítása.
Ez csak az időtúllépési időszakban használható.
/p A helyi számítógép kikapcsolása időtúllépés és
figyelmeztetés nélkül.
Ez a /d és /f kapcsolókkal használható.
/h A helyi számítógép hibernálása.
Ez az /f kapcsolóval használható.
/e A számítógép váratlan leállítását kiváltó ok dokumentálása.
/m \\számítógép A célszámítógép megadása.
/t xxx A leállítás előtti időtúllépési időszak beállítása xxx
másodpercre.
Az érvényes értéktartomány 0-315360000 (10 év), az alapértelmezett érték pedig 30.
Ha a várakozási idő nagyobb mint 0, a rendszer az /f kapcsoló
használatát is feltételezi.
/c "megjegyzés" Az újraindítás vagy leállítás okának magyarázata.
Hossza legfeljebb 512 karakter lehet.
/f A futó alkalmazások kényszerített bezárása a felhasználók előzetes figyelmeztetése nélkül.
A rendszer az /f kapcsoló használatát is feltételezi, ha 0-nál nagyobb érték
van megadva a /t paraméternek.
/d [p|u:]xx:yy Az újraindítás vagy leállítás okának megadása.
A p azt jelzi, hogy az újraindítás vagy leállítás tervezett.
Az u azt jelzi, hogy az ok felhasználó által definiált.
Ha sem p, sem u nincs megadva, az újraindítás vagy a leállítás
nem tervezett.
Az xx az ok főszáma (256-nál kisebb pozitív egész szám).
Az yy az ok alszáma (65536-nál kisebb pozitív egész szám).Okok a számítógépen:
(E = várt U = váratlan P = tervezett, C = felhasználó által definiált)
Típus Főszám Alszám CímU 0 0 Egyéb - nem tervezett
E 0 0 Egyéb - nem tervezett
E P 0 0 Egyéb - tervezett
U 0 5 Egyéb hiba: a rendszer nem válaszol
E 1 1 Hardver: nem tervezett karbantartás
E P 1 1 Hardver: tervezett karbantartás
E 1 2 Hardver: nem tervezett telepítés
E P 1 2 Hardver: tervezett telepítés
E 2 2 Operációs rendszer: Helyreállítás (tervezett)
E P 2 2 Operációs rendszer: Helyreállítás (tervezett)
P 2 3 Operációs rendszer: tervezett frissítés
E 2 4 Operációs rendszer: nem tervezett konfigurálás
E P 2 4 Operációs rendszer: tervezett konfigurálás
P 2 16 Operációs rendszer: szervizcsomag (tervezett)
2 17 Operációs rendszer: gyorsjavítás (nem tervezett)
P 2 17 Operációs rendszer: gyorsjavítás (tervezett)
2 18 Operációs rendszer: gyorsjavítás (nem tervezett)
P 2 18 Operációs rendszer: biztonsági javítás (tervezett)
E 4 1 Alkalmazás: nem tervezett karbantartás
E P 4 1 Alkalmazás: tervezett karbantartás
E P 4 2 Alkalmazás: tervezett telepítés
E 4 5 Alkalmazás: nem válaszol
E 4 6 Alkalmazás: nem stabil
U 5 15 Rendszerhiba: leállás
U 5 19 Biztonsági probléma
E 5 19 Biztonsági probléma
E P 5 19 Biztonsági probléma
E 5 20 Hálózati kapcsolat megszűnése (nem tervezett)
U 6 11 Energiaellátás hibája: tápkábel kihúzva
U 6 12 Energiaellátás hibája: környezet
P 7 0 Örökölt API-leállítás[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
törölt tag
válasz tomy88trance #12970 üzenetére
Dobj egy képet vagy linket róla, akkor többet fogok tudni mondani....nem tudom, hogy sérült-e a kártya, leírásod alapján a félig beállt venti miatti melegedés is lehet bűnös.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy ezeket a ventiket házba is be lehet csavarozni?
Véleményem szubjektív...
-
RightNoW
csendes tag
Asus P5L-VM 1394 lap van a gépben, a probléma a következő:
Bele tettem egy második vinyót, indításnál, a "press del to run setup press tab to display bios post message" szöveg fogadott, a probléma csak az, hogy nem reagál semmilyen gombnyomásra... Kivettem a második vinyót és eredeti konfigurációjával indítottam újfent, a helyzet ugyanaz, megint az a kiírás fogad, és nem tudok neki semmit sem csinálni!
A gép nem az enyém és most nem vagyok valami jó helyzetben, mert nem tudok mit mondani, hogy mit csináltam vele...
Segítsetek plz!!!
-
nagyúr
válasz RightNoW #12975 üzenetére
Ha kiveszed az elemet úgy, hogy a tápkábelt kihúzod majd ha vissza rakod/dugod amit kell akkor mit ír ki? Persze csak azt a vinyót rakd be ami előtte is jó volt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Fehércápa
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan videolejátszó programot, ami meg tudja forditani a képet? Magyarán amivel akár fejjel lefelé is meg tudom nézni a videot?
-
törölt tag
válasz RightNoW #12979 üzenetére
Cserélj adatkábelt, próbáld ki master és slave módban egyaránt IDE-1 és IDE 2-őn is. ODD-ket is húzd le az alaplapról. Ha van másik gép, próbáld ki abban is a HDD-t. Ha ott is galibát okoz, akkor a HDD adta meg magát. Ha nincs másik gép (vagy ott működik a HDD) akkor cserélj tápegységet.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék segítséget:
1.
Tudna valaki linkelni egy részletes táblázatot utánvétes küldésekről? Mert nem találok normálisat amin ki is lehetne igazodni! A posta oldalán annyit írtak hogy + 295FT, meg hogy ha számlára utaltatom az átvétel után a pénzt velük akkor ezt a díjat a banknak írják ki amit nyilván levon tőlem. Akkor most mennyibe is kerül egy utánvétel? Itt is súlytól függ az ár?2.
Régebbi laptop VGA-kból írjatok már egy erősségi sorrendet úgy nagyjából please! Nem kell konkrét érték csak az hogy pl intel 945, x1100, x3100, hd2400 stb. ezekre meg hasonló társaikra egy erősorrendet, illetve ebben a sorban melyiktől kezdve boldogulnak el minden gond nélkül minimum a 720p-s mkv-val?Előre is köszönöm!
Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
Teasüti
nagyúr
Van karórákkal foglalkozó topik?
-
s3toraph
senior tag
válasz molnarpeter #12986 üzenetére
Értem köszi.
A VGA-s kérdésben továbbra is kérnék segítséget! Mert hiába van itt egy ilyen oldal (http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php) ha ebből nem tudom leszűrni hogy viszi-e a kártya simán a 720p videókat...
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
Csabee.
nagyúr
Tudnátok 4-5 olyan oldalt linkelni ami WordPress motoron alapuló Webshop?
Üdv: Csabee.
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy nevezik azokat a fajta optikai meghajtókat, amiknél nem tálcára kell a lemezt tenni, hanem egy porvédős nyílásba, ahonnan a mechanika behúzza azt. Ilyen megoldást használnak az autós hifi olvasók is.
Köszi,
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #12990 üzenetére
18 másodperc. Szerintem ezzel rekordot döntöttél.
Köszi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Hol tudnék asztali dvd lejátszó vásárlásával kapcsolatban kérdést feltenni?(Találtam 2 dvd-s topikot de azok kihaltak.)
A kérdésem az lenne hogy 10E környékén melyik márkát érdemes választani?
(csak scart bemenet nincs a tv-n)
divx lejátszásra is szükségem lenneA válaszokat előre is köszönöm!
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Én egy gigabyte radeon 4670 512mb DDR3 128 bites karihoz keresek drivert de sehol nem találtam megfelelőt!
valaki segítene nekem?A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
tomy88trance
tag
-
Fecogame
veterán
Töltsd le a legújabb Catalyst-et.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. 3x2GB DDR3 Avantium Leopard ram, az egyik modul hibás, kékhalált okoz minden indításnál. Élettartam garanciás a ram, 3-4 éve lett vásárolva, számla és semmi ilyesmi nincs. Ilyenkor mi a teendő, ha garanciáztatni akarom? A céget egyszerűen nem találom meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok