- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
van a kínai okostelefonoknak valami összefoglaló topikja?
-
Hunter2
addikt
van valami topik amerikában élő ph tagoknak vagy tudtok valakit aki tud rendelni amrikábol normál áron. akarok venni pár under armour cuccot és itthon nem lehet beszerezni kintről webshopból meg horror ára van a postának.
-
Hunter2
addikt
Olyan problémám van hogy a windows live mail azt csinálja hogy minden szó után automatán átugrik a következő sorba. Kicsit zavaró hogy írok egy mondatot és az 7 soros lesz pedig csak 7 szóból áll.
Mi okozhatja ezt? -
Hunter2
addikt
hogy lehet ezt a tetves abev-et 64bites win7 alá telepíteni? felraktam a 64bites javat de még mindig amiatt ugat hogy nincs telepítve.
-
Hunter2
addikt
Mit kell tenni azért hogy egy kifejezésre a google az én oldalamat dobja fel az elsők között?
-
Hunter2
addikt
ha a gép nem ismeri a 105 gombos billentyűzetet akkor milyen drivert kell beadni neki hogy ismerje?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest