Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49939) SunMount3r válasza Phülöp (#49935) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

No comment... "Családi videók nézegetése közben" képzeld el ezt, hogy 5 perc után be tolnak egy tetszőleges "csapágy gyáras" reklámot (és most direkt nem "pikánsabbat" írtam, pedig abból is rogyásig van főleg)... (Noooormális?! :(( ) Akkor egyel több ok, hogy miért ne frissítsek firmware-t és ne csatlakozzak vele a netre se, soha ebben az áldott életben...

De még szerencse, hogy az userek a cikk szerint is "panaszkodnak"... És?! Eddig mi volt a sok panasz kimenetele?! Úgy látszik egy szint és inger küszöb után a fórum-okra írás, meg az ügyfél szolgálathoz intézett E-mail-ek már nem elegendőek... Ide is eljutottunk?! Komolyan, pedig még csak 2016-ot írunk (Emberek!), ezt még én se jósoltam volna meg... Komolyan ennyire "süket" (már elnézést) lenne a világ? És mi lesz a következő lépés?

Csapongás Off... De azért van itt min gondolkodni jócskán... :(((

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.