Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49601) Technoman


Technoman
őstag

Srácok köszönöm szépen a válaszokat. :R még ha sokatokkal nem is értek egyet (miért gyűjtesz filmeket)
A NAS számomra egy új dolog, lehet hogy sok dologba még nem látom át a dolgot. Azért néztem ki a Synology-t mert annak felhasználóbarát a felülete (lévén, hogy nem vagyok túl kocka, átlag szinten tudom a számtech dolgokat kezelni) A biztonsági másolathoz (ebben az esetben a Raid-hez) azért ragaszkodnék, mert mint sokaknak, nekem is vesztek már el adataim és nem szeretnék a Kürt Kft kényszeres ügyfele lenni :O
A filmek pótolhatók, ezt én is tudom. De a több tíz/száz GB zenéimet nem szeretném még egyszer összeszedni (nem is tudnám), nem beszélve a szintén hatalmas méretűvé duzzadt családi fényképeknek.
Mindegy, arra azért jó volt ez a kis beszélgetés, hogy megint átgondoljam ezt a NAS dolgot, megnézem az általatok ajánlott más márkákat is.

(#49602) djnice válasza Technoman (#49601) üzenetére


djnice
veterán

Erre való pl a hubiC, 10 TB havi 5 EUR: [link]

(#49603) bogabi válasza djnice (#49602) üzenetére


bogabi
senior tag

Ez mennyire megbízható - ha össze lehet egyáltalán hasonlítani - mondjuk egy Dropbox vagy Google Drive viszonylatban? Az árai verhetetlenek, de milyen a háttér?

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#49604) headhunter válasza Dareiosss (#49585) üzenetére


headhunter
addikt

"Egyszer régen, talán már igaz sem volt :) gyűjtöttem a DVDket (letöltöttem, kiírtam, huuu de f..a mennyi van), mekkora hülye voltam, már azt sem tudom hol vannak, sőt már a DVD lejátszóm se tudom hol van. Mennyi idő ment el a semmit érő gyűjtögetésre, meg olcsó sem volt a sok Plextor...."

"Szintén zenész..." (Taiyo-Yuden)

(#49605) koncsik válasza headhunter (#49604) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:K Annak idején ki nem? kivéve: DVD játékos még megvan (SACD, DVD Audio lejátszásra)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#49606) djnice válasza bogabi (#49603) üzenetére


djnice
veterán

Szerintem nagyon jó, néha kicsit lassú a feltöltés de más gondom nem volt vele. Próbáld ki az ingyenes 25 GB-os csomagot.

(#49607) csabi63


csabi63
senior tag

Néhány órás tapasztalatomat megosztom. Ez a Q10 Pro tényleg egész jó. Amit én nézek mindent lejátszik, a BD50 ISO is megy mint a huzat (bár azt éppen nem nézek, csak kipróbáltam). 10 bit-es h265 kifogástalan, pörgethetem, ugratom előre-hátra, nem gond neki. 30 GB-os mkv szintén rezzenés nélkül megy. De a lejátszással kapcsolatos hibáit nem én fogom felfedezni, mert nincs sasszemem. És hiúz sincs tudtommal a felmenőim között. (Egy 42-es LCD tévém van, és egy JBL SB200 adja a hangot.)
Bedobtam még az évek óta fiókban heverő (itt-ott szektorhibás) 500GB-os HDD-t is, rögtön felismerte. A lejátszás arról is szépen megy.

Ami bugos szerintem, hogy semmilyen app-ot nem enged kirakni a kezdőképernyőre. Nálam legalábbis. A frissen telepítettek közül némelyiket még a saját app-ok közé sem teszi be. De a Play Store maga is kilépked, ha olyanja van. Elkezdek valamit beírni a keresőjébe, a 3. betű után elszáll. Nem mindig, néha. Lefagyott már a YouTube is egyszer. Bár én médialejátszónak vettem, nem érdekel. De mégiscsak említésre méltó.

A saját Himedia lejátszó egyszerű mint a faék, éppen nekem való. :) Egy bajom van vele, hogy a Közép-Európai kódolású feliratoknál nem áll a helyzet magaslatán. ő, ű betűk helyett mindenféle kocka, meg téglalap karaktereket alkot kínjában. Próbáltam mindent, de nem tudtam eltalálni mi lenne a jó neki. Mivel Kodi fan nem vagyok, nem is használnám a kismillió okosságát, felraktam az MX Player Pro-t. A gyári táv egész jó, de nem fogom használni. Megszerettem a pár hónapja vett bóvli légegeret. Mi van még? Melegedés nincs, a ventit nem is hallom. (Elnyomja a PC. :D ) Az LCD-t kikapcsoltam, mert este kisüti a szememet. Amúgy is csak az időt mutatja.

Első blikkre elégedett vagyok, de ráfér majd 1-2 fw. A kezdőképernyő szerintem ronda is, bár valami fw van már, ami többek között azt is lecseréli. Az androidos dolgokon lehetne csiszolni, a lejátszó része pedig nekem már most is megfelel. De ahogy említettem, én egy mezei sorozatmániás vagyok, nem kritikus. 1080p minden formában jó, h265, h264 (csillagos ég bitráta), az nekem elég. Bár a teljes palettát nem próbáltam végig, de 4-5 féle 4K-t is próbáltam, azokkal sincs gondja. Egy erős négyest adnék neki. A hibáit pedig idővel orvosolni fogják. Remélem...

[ Szerkesztve ]

(#49608) blakey válasza csabi63 (#49607) üzenetére


blakey
titán

Ami bugos szerintem, hogy semmilyen app-ot nem enged kirakni a kezdőképernyőre. Nálam legalábbis. A frissen telepítettek közül némelyiket még a saját app-ok közé sem teszi be. De a Play Store maga is kilépked, ha olyanja van. Elkezdek valamit beírni a keresőjébe, a 3. betű után elszáll. Nem mindig, néha. Lefagyott már a YouTube is egyszer. Bár én médialejátszónak vettem, nem érdekel. De mégiscsak említésre méltó.

Simán ki tudom tenni, semmi kilépés nem volt, nyomj egy gyári visszaállítást. Én nemrég kezdtem el a telepítést, beállítást, de semmi gondom nem volt eddig. Hálózatról is másoltam rá. :)
Wrappert is telepítettem, este próba. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#49609) Gtaati válasza csabi63 (#49607) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Érdeklődni szeretnék, hogy a kodi mellé miért használsz mx player-t? Jobb vagy van amiben többet tud?

Köszönöm!

(#49610) csabi63 válasza Gtaati (#49609) üzenetére


csabi63
senior tag

Nem értek a Kodihoz, és ősz fejjel szeretem az egyszerű megoldásokat. Most ragozhatnám, hogy nem internetezek lejátszón, így nem töltök le feliratot, és nem nézegetek borítókat. Filmet gyakorlatilag nem nézek, a sorozatokat pedig azonnal törlöm amint megnéztem. Van 2 db. 128-as pendrive-om, azokról nézek mindent. De a szigorú valósághoz az is hozzátartozik, hogy hülye vagyok hozzá. Enyhítő körülmény, hogy nincs semmi szükségem az extráira. Ha esetleg mégis lesz, kérdezek. :)

blakey Megtörtént. A Play Store már nem dobál ki, de az app-okat továbbra sem tudom kitenni. Ugyanez az MXIII-G-vel semmi problémát nem okoz. Pedig pofára ugyanaz a módszer, működnie kellene.

(#49611) Beni2360 válasza csabi63 (#49610) üzenetére


Beni2360
félisten

ősz fejje, ősz fejje, - én 60 felett kezdtem az androiddal ismerkedni, tanulni és már "mókolm" is. A jó pap holtig tanul.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#49612) headhunter válasza csabi63 (#49607) üzenetére


headhunter
addikt

" Egy bajom van vele, hogy a Közép-Európai kódolású feliratoknál nem áll a helyzet magaslatán. ő, ű betűk helyett mindenféle kocka, meg téglalap karaktereket alkot kínjában. Próbáltam mindent, de nem tudtam eltalálni mi lenne a jó neki. "

UTF-8-as mentést (kódolást) próbáltad?

[link]

[link]

(#49613) csabi63 válasza headhunter (#49612) üzenetére


csabi63
senior tag

Probléma egy szál se, mert a többi lejátszónak semmi baja a 1250 Közép-Európaival.

(#49614) LógaGéza válasza headhunter (#49612) üzenetére


LógaGéza
addikt

Ohh, van felirat a Gotham 2x21-hez, köszi, nézem is :R :DDD

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#49615) SunMount3r válasza headhunter (#49612) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Nálam a Samu TV saját lejátszójával pont fordítva van: az UTF-8-ról át kell rakni Közép Európaira (a Sub Edit-ben csinálom), mert ha nem akkor UTF-8-al ír ki mindenféle kriksz-krakszokat az ékezetes betűk helyére...

??? :F :F :F

Jó lenne, ha legalább a Q10 / Q5 Pro esetén nem futnék majd bele ilyesmibe, hogy hibásan viszi a magyar feliratokat...

Többi Q10 Pro tulajt kérdezem: nektek van gond a magyar feliratokkal? :F

[ Szerkesztve ]

(#49616) csabi63 válasza SunMount3r (#49615) üzenetére


csabi63
senior tag

Nem mondanám problémának, mert a Kodi kifogástalanul kezeli a magyar feliratokat. De az MX Player, BS Player is. A saját lejátszójuk válogat csak. Futeko fórumon olvastam, hogy más nyelveken is akadnak vele problémák. Német, francia is defektes. Tudnak róla, következő fw-ben ígérik a javítását.

Most látom, éppen ma kérdezett rá egy francia. Meg lesz oldva.

[ Szerkesztve ]

(#49617) headhunter válasza csabi63 (#49616) üzenetére


headhunter
addikt

"A saját lejátszójuk válogat csak"

Zidoo X6 Pro-nál is ugyanez a helyzet. Kodiban felirat ok, saját lejátszónak kell az UTF-8.

Opensubtitles oldalról letöltött feliratoknál van néha, "zavar az erőben"

Ott "ANSI" a megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#49618) Gtaati válasza SunMount3r (#49615) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Nekem a korábban már belinkelt custom firmware van fent és azzal jó a felirat, legalábbis azoknál a filmeknél, amiknél próbáltam.

(#49619) csabi63


csabi63
senior tag

Ebben a dobozban valami bivaly lehet elrejtve. :) Olyan 4K HEVC-t is vígan visz, ami a PC-n többet áll, mint halad. Pedig csak van benne egy i7 4790K, 16GB RAM társaságában, de ez a vacak simán lepipálja. Ebben legalábbis.

Na jó, mára ennyi. Holnap talán már arra is használom, amiért vettem...

(#49620) csabi63 válasza Gtaati (#49618) üzenetére


csabi63
senior tag

Erre gondolsz?

(#49621) LógaGéza válasza csabi63 (#49619) üzenetére


LógaGéza
addikt

Mondjuk annyiban sántít az összehasonlításod, hogy PC-n általában a GPU végzi a hardveres gyorsítást. Nálam pl 6600K mellett a GTX960 szépen megbírkózik a 4K HEVC videókkal. Nálad a GTX970 nem is értem miért, lehet, hogy a lejátszó nem használta a hardveres gyorsítást a VGAn?

[ Szerkesztve ]

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#49622) csabi63 válasza LógaGéza (#49621) üzenetére


csabi63
senior tag

Jogos, a GTX 970 a melós. De ez nem is egy YouTube-os tömörített 4K.

Resolution : 3840x2160
File size : 818 Mb
Duration : 02min 12sec
Format : TS
Codec : HEVC
Overall bit rate : 51.6 Mb/s
Bit depth : 10 bits
Frame rate : 59.940 fps

Alapjában véve nincs gondja a gépemnek a legtöbb 4K-val, de ez megfogja. A Q10 Pro meg viszi mint az álom.

(#49623) blakey válasza csabi63 (#49610) üzenetére


blakey
titán

Valami nincs jól beállítva, én simán kitettem amire szükségem volt.

Lefutattam egy tesztcsomagot és mindent vitt csont nélkül. :)
Saját lejátszójának egy-két ékezetes betűvel van gondja a feliratoknál. Kodi meg wrapperrel már nem "önmaga", nem saját lejátszóját használja.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#49624) blakey válasza blakey (#49623) üzenetére


blakey
titán

Állítólag a héten lesz új firmware és sokminden javítva lesz, a kezdőképernyő is más lesz. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#49625) Gtaati válasza csabi63 (#49620) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Igen erre:)

(#49626) SunMount3r válasza blakey (#49623) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Kodi meg wrapperrel már nem "önmaga", nem saját lejátszóját használja.

Azaz ezek a feliratbeli problémák ugyan úgy fent állnak, mivel nem a Kodi játssza le a videót? A legtöbben a Kodi-t (ahogy ki tudtam venni) amúgy is csak kezelőfelületként használják, szóval ez elég kardinális...

Saját lejátszójának egy-két ékezetes betűvel van gondja a feliratoknál.

1-2 ékezetes betű, a magyar nyelvben igen sokat tesz egy komplett filmhez tartozó felirat esetén. Szerintem az, hogy "1-2" eléggé elbagatellizáló ebben az esetben... :F :N :F

(#49627) blakey válasza SunMount3r (#49626) üzenetére


blakey
titán

Az új frissítésben javítva lesz, már írták és elvileg a héten érkezik. 1080p alatt nincs frekiváltás, elvileg ez is javítva lesz. Cserébe mindent visz. Olyat is vitt amit a Popi A400 el sem indított (Gravity 3D iso)
Nem olyan borús a dolog, Kodi mindent visz csak HD hangok nincsenek, egyelőre, bár ez engem annyira nem zavar.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#49628) szrobert


szrobert
tag

Sziasztok!

Nekem is ma jött meg a Q10 Pro, de nem találom rajta a wrappert...
Azt külön kell letölteni vagy mi a mente?

Köszi!

(#49629) galaxys80


galaxys80
veterán

Csak halkan kérdem meg, hogy miért nem hoztok létre egy Q10/ Q5 topikot? :U
Mert így, ha valaki a topik címének megfelelően arról fog érdeklődni, hogy milyen lejátszót vegyen sosem fog választ kapni, mert elveszik a kérdése az 1000 Himedia teszt mellett.

(#49630) G-Bali válasza galaxys80 (#49629) üzenetére


G-Bali
senior tag

Támogatom! :C

(#49631) Gtaati válasza G-Bali (#49630) üzenetére


Gtaati
őstag

Támogatom én is +1

(#49632) LógaGéza válasza galaxys80 (#49629) üzenetére


LógaGéza
addikt

De akkor már lehetne az összes Himedia lejátszónak, nem csak ennek a kettőnek. Összeszedek pár infót, és írok egy nyitóhozzászólást, és még a nap folyamán megnyitom - ha csak nem kezdte már el valaki más :)

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#49633) SunMount3r válasza galaxys80 (#49629) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

+1 Nem kérdés... :D :K

(#49634) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Bocs, ha OFF (nem is annyira), de hátha itt is akad valaki, akinek kellett (és talált) már hasonló kábelt, úgyhogy belinkelném a következő kérdésemet:

[link]

Aki tud tippet rá, annak köszi! :)

(#49635) Mezga Aladár válasza SunMount3r (#49634) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Kácsa.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#49636) SunMount3r válasza Mezga Aladár (#49635) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Sajna nekik csak Jack apás változatok vannak... :(

(#49637) Mezga Aladár válasza SunMount3r (#49636) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Lehet velük gyártatni is.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#49638) SunMount3r válasza Mezga Aladár (#49637) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Lehet, de max 4K-nál többet (szállítással együtt) azért mégsem szánnék rá...

(#49639) Phülöp válasza SunMount3r (#49638) üzenetére


Phülöp
addikt

Jack anya-anya nem lenne jó neked? És akkor a kábel lehetne olyan, amit lehet kapni.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#49640) Beni2360 válasza SunMount3r (#49638) üzenetére


Beni2360
félisten

Én anno a hangfalnál hátul beépítettem hagyományos rugós piros és fekete kapcsot amit bent rákötöttem a bemenetre és oda tudod vezetni az erősítőből a kábeleket hozzá való kábellel.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#49641) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Úgy tűnik, sikeresen leadtam a Q10 Pro-ra az előrendelést, de a Futeko igazoló weboldalán a címemben nem stimmelnek az ékezetes karakterek: [link] -így jelenik meg az összes ékezetes karakter, nem csak az utca esetében.

Ez jelenthet valami gondot postázás során a részükről? :F (A Pay Pal-ban rendes magyar ékezetekkel adtam meg a címem, gondoltam az meg pont a magyar kézbesítés miatt lesz jobb...) :F

(#49642) Mezga Aladár


Mezga Aladár
veterán

Új béta firmware érkezett az A-400/A-410-re!

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#49643) nagy__sandor


nagy__sandor
csendes tag

Sziasztok!

Jelenleg egy rpi2-t használok médialejátszóként, amivel különösebb gond nincs is, szeretem, de sajnos két gond van vele:
- Nem kezeli a HD hangokat (DTS-HD, TrueHD), nem adja ki az erősítőre ezeket
- Hálózati meghajtóról a HD hangsávot tartalmazó filmek esetében szaggat a lejátszás, buffer gondok vannak.

Az előbbi HW limitáció, az utóbbival meg elég sok mindent kipróbáltam, de nem bír normálisan működni. Most épp OSMC fut rajta, de volt már Openelec is, különböző moddolásokkal.

Sokat olvastam már, hogy mire cserélhetném le, de igazán jó megoldást még nem találtam, pedig nincsenek nagy igényeim :)
- HD audio passthrough
- HDMI-CEC vezérlés
- Kadenciahelyes lejátszás
- Kodi (vagy vmi nagyon hasonló, felhasználóbarát, informatív felület, de azért leginkább Kodi)
- Normális sebesség, minimális zajszint, alacsony fogyasztás

Mindezeket jó lenne, ha megbízhatóan tudná és nem kéne hetente állítgatni rajta vmit...

Tudtok ajánlani vmit ezekre?

Már ott tartok, hogy érdemesebb lenne HTPC-t összerakni, de egyrészt az azért drágább játék, másrészt akkor már tunereket is tennék bele, amihez viszont CI+ foglalat is kéne (UPC Mediacard). Ez utóbbi viszont kb a lehetetlen kategória. Pláne emberi áron. Nem az ár az elsődleges szempont, de azért szempont. :)

Előre is köszönöm a segítségeteket!

(#49644) SunMount3r válasza Phülöp (#49639) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ez a toldó nem rontaná némiképp a hangminőséget? :F

[ Szerkesztve ]

(#49645) Phülöp válasza nagy__sandor (#49643) üzenetére


Phülöp
addikt

Kiskocka?

#49644 nlpK: a rendszer többi elemétől is függ - ha nagyon komoly vas van erősítő és hangsugárzó oldalon, akkor talán (a fix csatlakozójú hangsugárzó nem ezt mutatja).

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#49646) arcitec válasza Mezga Aladár (#49642) üzenetére


arcitec
addikt

SACD lejátszást tud? A specifikációban nem szerepel ..
Nekem van sacd iso de nem indult el ..

A firmware leírásban meg ez itt...
-- Javítva, hogy SACD ISO lejátszásakor rossz pozíciónál folytatódott a lejátszás ugrás után.
– Javítva, hogy nem működött az ismétlés funkció SACD-k esetén.

(Na , így marad bugos :P , egyébként nálam a Gravity 3D iso is simán megy és az ATMOS verzió is... )

[ Szerkesztve ]

(#49647) SunMount3r válasza Phülöp (#49645) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Egy Q10 Pro asztali media player RCA kimenete lesz összekötve egy Genius SP-HF1250B stereo hangfallal (olcsóbb kategória, de árában nagyon jó minőség). Kábelnek ez, adapternek pedig ezt néztem ki.

-Gondolom a célnak ezek már elég jó minőségűek...??? :F

[ Szerkesztve ]

(#49648) DoItYourself válasza nagy__sandor (#49643) üzenetére


DoItYourself
addikt

ODROID-C2 vagy áRPi3 ?

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#49649) robi-k válasza arcitec (#49646) üzenetére


robi-k
őstag

Csak és kizárólagosan a kétscsatornás (sztereó) sacd.iso-kat játssza le az A400/410. A többcsatornást NEM!

(#49650) Phülöp válasza SunMount3r (#49647) üzenetére


Phülöp
addikt

A Genius okán azt gondolom, hogy nem fogsz minőségromlást tapasztalni a toldat miatt.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.