Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kisp113 #36994 üzenetére
"Tuti biztos, hogy létezik olyan FW az Egreat R6S bármelyik HW változatához, amivel valódi 23,976-ot tud kijátszani?"
Nem a gyári, hanem mod2 firmware-rel, 2D-ben igen, tudja a 23,976-ot. Más szempontból nem tökéletes az a firmware sem, ugorj be az Egreat topicba, vegyesen használják az userek a gyári és a mod firmware-t, mert ki ennek, ki annak a szoftvernek a hibáit tudja jobban elviselni.
Én feltettem annak idején több firmware-t is, végül a gyári mellett maradtam. Igaz, az 2D-ben nem kadenciahelyes, de mivel kizárólag a full HD 3D ISO miatt vettem az Egreat R6S lejátszót, de 3D-ben azzal sem kadenciahelyes, így nem nyertem semmit a mod2-vel, viszont más szempontból jobban bejött a gyári.[ Szerkesztve ]
-
kisp113
tag
válasz devil-k #37000 üzenetére
Nem nagy igény a torrent, max 3-5 fut egyszerre. Kb 1-2 hónap alatt jut idő ennyi filmre is, eddig a router+usb hdd is kiszolgálta úgyahogy.
Ha ez még megy neki, akkor utánanézek a 600X3D-nek.
Ha lemondok róla és átmegy a torrent egy NAS-ra, akkor elég a 400-as széria is vagy valami másik egyszerűbb? -
farkas-j
őstag
Megtörtént a teszt. Most nem tudom, hogy örülnöm vagy szomorkodnom kellene. A forrásnál maradtam a Home c. filmnél, bár meglett a Samsara is, de a Home-ban folyamatos egyenletes mozgású légi-felvételek vannak, talán jobban észrevehetőek a hibák ha vannak. A lényeg, hogy minden képjavítót és extrát kikapcsoltam a TV-ben. Kimondottan a hibát keresve figyeltem, de nem láttam a döccenést. Lehet, hogy a szemem rossz, vagy nem vagyok érzékeny az ilyen hibára, esetleg ahogy valaki írta, jó tempóban pislogok más megszokásból vagy a moddolt firmware a ludas, de nekem tökéletesen egyenletesnek tűnik a mozgás. Sehol egy röccenés. Viszont (amit sokan szidnak), ha bekapcsolom a TV-n a TruMotiont (interpolációt), majd ki, akkor a kép az előző állapothoz képest reszelősnek tűnik, vagy nem tudom hogyan írjam le. De csak rövid ideig látszik annak, míg a szemem rááll. A TruMotion a sokak által emlegetett szappanopera hatással számomra egyenletesebb kellemesebb mozgást produkál, legalábbis ennél az egyenletes lassú mozgásnál. (Mondom, lehet hogy a látásommal van baj és ez bizony szomorú.) Egyébként most jöttem rá, hogy igazán nem is tesztelgettem még a TV tudását. Na mindegy, azért a vájt szemű kollégámat majd elcsalom egy szemrevételezésre, kíváncsi leszek ő lát e majd döccenést a lejátszásban.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Tomocso
tag
Sziasztok!
Vettem, egy WD TV LIVE-ot, minden ok vele de nagyon hamar leállítja a bele dugott vinyót, így a letöltésem is megszakad, mivel hálózaton keresztül szeretnék erre letölteni.
Hogyan tudom beállítani hogy ne állítsa le soha csak ha kikapcsolom?Köszönöm.
Üdv.:
Tomi-
-
Tomocso
tag
Pedig leállítja, töltöm a torrentet kb 2 perc után leáll a torrent mert nem éri el a vinyót.
Elindítok egy filmet a lejátszóval és újra eléri a letöltés.A torrent amúgy nem úgy csinálja, hogy a letöltés elején felmásolódik az egész film teljes területe (Mbyte-ban), csak ha elindítod akkor nem tudja lejátszani amíg nincs letöltve?
-
-
erdoke
titán
válasz Tomocso #37016 üzenetére
Talán a külső kereten is múlik, hogy rendesen támogatja-e az USB-s takarékossági protokollokat.
Ha egy "kész" filmet másolsz a vinyóra, akkor nem állítja le a másolást a WD? Ez esetben a torrent klienst kell átállítani a helyfoglalást tekintve, de még jobb, ha nem a WD-re dugott vinyóra torrentezel hálózaton keresztül.A legjobb aláírás a héten
-
Zebu
addikt
PCH lejátszónál be lehet azt állítani hogy automatikusan elkezdje lejátszani a következő file-t?
Mert jelenleg ha egy mappában több AVI van, akkor megáll és manuálisan kell indítani a következőt. -
kraftwerkfan
tag
Media centert keresek. Kovetelmeny: HDMI, USB, avi lejatszas, srt kezeles. Ajanlott: beepitheto HDD lehetoseg, LAN, Youtube.
Apple
-
devil-k
nagyúr
válasz kraftwerkfan #37023 üzenetére
Med800X3D. [link]
Ez a legolcsóbb (értelmes) variáció amibe belső HDD-t rakhatsz. Ez kb. 56.000 Ft.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
robi222
senior tag
Szerintetek hány bites szinmélységre kéne álítanom a mede lejátszót, ha mindig bd50 filmet nézek rajta.
-
devil-k
nagyúr
válasz kraftwerkfan #37026 üzenetére
A belső HDD beépíthetősége is megdobja az árat. Ha arról lemondasz, akkor WD Live Stream, fele annyiba kerül, mint a Med.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
robi222
senior tag
Ide is írom hátha elöbb kapok választ. Medén a videónál
Mi az a xvycc beállítás? -
ricsik
őstag
Kis segítség kéne. Popi A210. Új My book, tele filmmel. Mikor nyomok egy piros gombot az NMT mozifalhoz, illetve rányomok, hogy ok kreálja le, akkor fekete képernyő és nem lép tovább. El sem kezdi létrehozni az adatbázist és gyűjteni a filmadatokat. Ennek köze van hozzá, hogy ez 3TB? A régebbiekkel 2TB sosem volt ilyen gondom.
devil-k: elég nehéz elrontani, + elég régóta használom. Ráadásul mivel nem találja az adatbázist, mivel új vincsi, rá is kérdez, hogy létrehozza -e. Rányomok az ok-ra, és fekete képernyő, WD-n semmi aktivitás. Vártam vagy 10 percet így. Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
kraftwerkfan
tag
...és ezek a kínai android box-ok? Érdemtelenek?
Apple
-
kabar
senior tag
-
devil-k
nagyúr
Mi az, hogy nem villog?
A legelső konténer, amit tud a Med. [link]
Eddig nem nagyon hallottam olyat,hogy valakinek baja lett volna ilyen téren ezzel a lejátszóval.De mint írtam is, ha nem szükséges a beépíthető HDD, akkor egy WD Live Stream is megteszi, ami fele annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Tomocso
tag
válasz erdoke #37019 üzenetére
Úgy néz ki a külső keret a ludas! Egy Aldis ChiliGreen 1,5-os, szerintem mivel green ezért állítja le magát. Beledugtam egy régi sima sata2-es házban lévő 180 gigás külsőt, ez folyamatosan pörög el is érem mindig, de most meg a torrentet nem tudom rá letölteni, men értem miért. Elindítom a letöltést majd 5 másodpercen belül leáll, hálózati hely nem elérhető felirattal.
Nahh mindegy még próbálgatom este hátha össze hozok valamit, lehet átpakolom a régi házba a nagy vinyót, megnézem mit csinál.köszönöm az eddigi segítséget.
-
-
kabar
senior tag
válasz devil-k #37038 üzenetére
Akkor biztosan a mi régebbi videóinkkal van a baj, de alig van azok közül amit lejátszik. Nem mintha olyan nagy szükség lenne rá. A TV-be építettnek nem okoz gondot...
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
Hooper
őstag
sziasztok!
A WD TV live streamingem valamiért nem látja a sima win megosztási mappákat. régen látta, egyszer csak megkukult.. nem tudtam rájönni miért.A win8 saját médiaszerverét látja gondd nélkül, ott azonban nincs semmi mivel ssdn van.
Ajánlanátok egy jó DLNA szerver progit? (lehessen mappát megosztani, felirat se ártana, flac és mkv is jöhet)
köszönöm! -
Subimp
tag
Sziasztok!
A WD médialejátszó gond nélkül lejátssza egy Panasonic fullHD kamera által felvett m2ts fájlokat? Ez azért lenne jó, mert nagyon macerás kamera használata nélkül visszanézni a tv-n ezeket.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Subimp #37048 üzenetére
1080p50? Olvass vissza! Nem gond neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest