Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39001) devil-k válasza dh66e (#38999) üzenetére


devil-k
nagyúr

A tesztek alapján csak közepesre értékelték őket (5/10). Annyira nem lehetett valami csúcs.

- mozi bolondéria -

(#39002) dh66e válasza devil-k (#39001) üzenetére


dh66e
veterán

Amit kellett azt vitt.Csúcs? Az ára sem azt ütötte.A tesztek meg általában egy pillanatnyi állapotot tükröznek azóta sok víz lefolyt a dunán. :)
Egy 550-es volt nálam pár napig anno BD iso-t menüvel simán vitte a 30k árához képest.

[ Szerkesztve ]

(#39003) koncsik válasza dh66e (#39002) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Én nagyon szerettem a NeoTV 550-et, sajnos egyszer csak nem működött, de előtte napi több órát használtuk évekig. BD50 menűvel szépen ment hálózaton, talán még jobban bírta, ha a hálozati HDD-n más is történt közben, mint a Dune Smart R1. Ez utóbbinak viszont szebb a képe (Pana G20, 42-es).
Talán ape file-okat nem játszott le... és támogatás nem nagyon volt hozzá. Anno 20k-ért nagyon megérte használtan, különösen, hogy akitől vettem, valami spéci hűtőlapot is ráhegesztett. Meg is javítattam volna, de nem találtam hová vigyem, a mediadoktorról csak most olvastam, talán hozzájuk?

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#39004) lemmy9 válasza kabar (#39000) üzenetére


lemmy9
őstag

Volt nemrég "Rockrágyó", ömlött a szeretet, és a Lord belőle. Szerintem ne erőltessük.
Pedig kemény rocker vagyok én is. ;]

Szerintem!

(#39005) Dorian válasza koncsik (#39003) üzenetére


Dorian
félisten

Mediadr-nál az alap javítási költség 9500 + anyag, úgyh nem nagyon érdemes javíttatni az olcsóbb cuccokat. De még a közepes árúakat sem.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#39006) koncsik válasza Dorian (#39005) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:Y Ok, ennyit nem ér meg. Köszi. :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#39007) BBéci válasza kabar (#39000) üzenetére


BBéci
titán

Engedtessék meg nekem, hogy médialejátszós topikban médialejátszó használatát javasoljam.
Az említett Arcam erősítővel azt akartam érzékeltetni, hogy még annak sem hibátlan, nem tökéletes a lejátszási képessége, hiszen nem arra találták ki.
A második és harmadik zóna nem újdonság, már a 12-14 évvel ezelőtti erősítők szolgáltatásai között is szerepelt. Az ellen soha egy szavam sem volt, miután színtiszta erősítő funkció.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#39008) AtHoS válasza BBéci (#39007) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Elnézést, de melóban írtam a reggeli választ és ugye első a munka ;] . A végét gyorsan össze kellett csapnom és nem tudtam már érdemben befejezni a mondandóm :B

Annyit szerettem volna még írni, hogy szívesen várom a médialejátszós ajánlásokat (pro és kontra) a leírt elvárásaimnak megfelelően. Mert ugye az, hogy médialejátszásra alkalmasabb, netán kényelmesebb egy arra "kitalált" lejátszót használni az még nekem is leesett :DDD

Aztán a végén majd eldöntöm, hogy az ajánlásoknak megfelelő ársáv(ok) készülékei milyen pluszt adnak egymáshoz és főképpen a kiindulási állapothoz képest.

A hálózati probléma tekintetében többet, míg a fellépett probléma miatt keresni kezdett lejátszót érintően érdemi infót ennyit sikerült kapnom: [link]

Ez azért elég szépen helyretett a használandó kapcsolat ügyében (SPDIF helyett HDMI bitsream módban), de amint olvasható, márkán kívül konkrét típus nem került szóba. Ebben a topikban pedig a médialejátszókkal kapcsolatban 99%-ban videolejátszási képességek tekintetében lehet olvasni, tehát zenéléshez nem találtam érdemi infót vagy pedig hibáztam és átsiklottam felette :B .

Olyan tapasztalatoknak nagyon örülnék, ahol esetleg gyakorlati használat, kényelem, extrák, stb.. tekintetében kerülne felszínre egyes lejátszók erőssége, gyengesége, egymáshoz viszonyítása.

pl. ilyesmire gondolok (az itt leírtak saját agyszüleményem kitalációi): ezzel tudsz saját lejátszási listát menteni, ráadásul úgy, hogy egyflac-es album egyetlen számát is hozzá tudod adni, ha van a flac mellett .m3u vagy .cue, ami "feldarabolja" a flac-et

vagy esetleg: ezzel a lejátszóval kényelmesen tudsz beletekerni az éppen játszott számba, mert dedikált gombok vannak - a menüben saját értékre beállítható - időugráshoz, satöbbi, satöbbi.....).

Teszteket persze lehet linkelgetni (melyeket legjobb képességeimhez mérten át is bogarászom), de egyrészt töröm az angolt, így bizonyára sok érdemi infó felett átsiklanék és nagyon sok esetben ilyen mélységig nem is térnek ki egy lejátszó tesztelésére, míg aki napi szinten használja az adott lejátszót érzi, mi az erőssége, mi hiányzik belőle számára. Esetleg, aki zenélésre is használja meg tudja írni, hogy (szintén saját kitaláció): ezt a típust ne vedd, mert nem lehet HDMI-n keresztül bitsream módban küldeni rajta zenét, hanem inkább azt, mert ....

Tudom a fórum nem a saját kényelmemért van és vegyem ki a kezem a biliből ;]

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#39009) devil-k válasza AtHoS (#39008) üzenetére


devil-k
nagyúr

"Teszteket persze lehet linkelgetni (melyeket legjobb képességeimhez mérten át is bogarászom), "

Már ne haragudj, de ezt mégis hogy gondoltad?

- mozi bolondéria -

(#39010) AtHoS válasza devil-k (#39009) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Lehet fáradt vagyok, de sajnos nem értem mit nem értesz :(

Gyakorlatilag jobban örülnék saját tapasztalat megosztásának, mint linkelt lejátszó teszt(ek)nek, de azt hittem a mögötte írt szövegkörnyezetből ez egyértelműen ki fog derülni. Ezek szerint tévedtem :B

Mezga Aladár (#39011)
Szabadidőm elég korlátozott, de szívesen olvasgatok a témában, legfeljebb "csak" bővítem az ismereteket. Panelmaratás, elemek forrasztgatása viszont biztos kimarad részemről :DDD

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#39011) Mezga Aladár válasza AtHoS (#39010) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Szeretsz barkácsolni? Ha igen akkor, olcsón összelehet rakni nagyon jó minőségű zenelejátszót.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#39012) Mezga Aladár válasza AtHoS (#39010) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

"Szabadidőm elég korlátozott, de szívesen olvasgatok a témában, legfeljebb "csak" bővítem az ismereteket. Panelmaratás, elemek forrasztgatása viszont biztos kimarad részemről :DDD"

Nem erre gondoltam. :D

[link] [link] [link]

Valamelyik a fentiek közül+egy megmaradt régi pc, noti+ egy usb-s dac vagy usb spdif konverter.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#39013) kabar válasza BBéci (#39007) üzenetére


kabar
senior tag

Olyan hangsúllyal kezdted a hozzászólásod, mintha lecsesztelek volna, pedig még ha lenne hozzá is bátorságom, akkor sem tenném. Mindösszesen annyit gondoltam kifejteni, hogy egy konyhában, más helyiségben, vagy akár meló közben a főzónában is háttérzenére bőven elegendő egy AVR-be épített médialejátszó (és itt a zenelejátszó képességére gondoltam). Ezért kevertem ide a 2- 3. zónát, valamint, hogy egy valószínűen hálózati beállítási (ergo ingyenes) problémát ne orvosoljunk plusz eszközök vásárlásával.

"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“

(#39014) BBéci válasza kabar (#39013) üzenetére


BBéci
titán

OK! Felfogtam. :K

(#39008) AtHoS
Zenelejátszásra nem ajánlom ugyanazokat a készülékeket, amiket filmekhez.
Egy példa, ami szerintem minden szempontból megfelelő, ha nincsenek extra igényeid a hangminőséget illetően: [link]

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#39015) _Csaba_


_Csaba_
senior tag

üdv!
Médialejátszó vásárlása előtt állok.
Szeretnék egy lehetőleg olcsóbb kategóriás médialejátszót. Tudását tekintve legyen benne lan, esetleg wifi, usb-s hdd-t lehessen rádugni.
Fontos hogy a filmek mappában lennének, és azokhoz jó lenne ha borítókat is beolvasná. Tehát ha lapozgatunk akkor szépen kihozza a borítókat.
Ilyen létezik? :D Bocsánat a kérdésért, nem használtam soha ilyen eszközt.

(#39016) devil-k válasza _Csaba_ (#39015) üzenetére


devil-k
nagyúr

Mede8er 600X3D-WiFi

Wifi nélküli változat, ha mégsem kellene annyira.

Milyen és mekkora megjelenítőhöz menne?

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#39017) _Csaba_ válasza devil-k (#39016) üzenetére


_Csaba_
senior tag

Húh ilyen 20e ft - os kategóriában nem létezik ilyen megoldás?
A TV is most lesz vásárolva, kb 110cm-es full hd van tervbe.

(#39018) devil-k válasza _Csaba_ (#39017) üzenetére


devil-k
nagyúr

Akkor egy WD TV Wireless-N HD. Kb. 30.000 Ft körül mozog.

- mozi bolondéria -

(#39019) HagaNRG


HagaNRG
őstag

Sziasztok!
Szeretnék egy olcsóbb, alapszintű tudással rendelkező médialejátszót.
Az elmúlt 6 évben a WD TV első generációs változata tökéletesen megfelelt az igényeimnek, a HD MKV_k 90%-át lejátszotta.

Pár éve próbálkoztam az Asus O!Play mini-vel is, de a képminősége nem jött be. Egyszerűen nem gondoltam volna, hogy a kategória egyik legjobb ár/értékarányú Asus-a ilyen. (egyszerűen a képminőség a megszokott sima, tiszta, éles HD minőség helyett afféle ricegős volt, mint amikor divx-et játszunk HD tv-n).
Szóval csere, jött egy újabb WD TV, de végül mivel különbséget nem tapasztaltam az első generációhoz képest azon kívül, hogy a menü még lassabb lett, így maradtam az első generációs WD TV-nél.

Ahogy nézem, mintha mostanában nem lenne olyan nagy választék médialejátszókból, mint pár éve. Legalábbis a WD szinte teljesen leállt, az Asus drágább modelljeitől meg az elsővel szerzett rossz tapasztalat miatt félek. Belső HDD-re nincs szükségem, minden filmem külső vinyón van.

Az AC Ryan név rémlik régebbről, bár állítólag az a cég is bezárt már. PH!-n találtam pár új darabot (Playon HD Essential)10k körül, ha menő márkanévről és jó lejátszóról van szó, kiváló képpel, akkor beneveznék egyre. Tud valaki tanácsot adni az AC Ryan-nal kapcsolatban? Ha igaz, állítólag DTS-t is tud, ami nagyon jól jönne, lévén a hálóban csak a tv hangszórójáról filmezek.

Más lejátszó esetleg 20k alatt? (wifi egyáltalán nem szükséges)

Köszi!

(#39020) devil-k válasza HagaNRG (#39019) üzenetére


devil-k
nagyúr

Sajnos, 20.000 Ft alatt egy nagy levegőt tudsz venni, semmi mást.

Természetesen lehet venni médialejátszót ilyen áron, de hogy hogyan fog muzsikálni, van-e tapasztalat vele ...stb. az erősen kérdéses... Ha ennyire a jobb képminőség felé hajlasz, akkor árban fentebb kell lépni. Egy hozzászólással fentebb linkeltem egy lejátszót.

- mozi bolondéria -

(#39021) kenny123


kenny123
addikt

Sziasztok!

Érdeklődnék hogy az alsóbb ár szegmensben (~15k) létezik-e olyan médialejátszó, ami hálózatról (inkább wifi, de végülis a kábeles net sem probléma) le tud játszani egyszerűbb formátumokat?
Avi, mkv, egyszerűbb rippelt bd-knek kellene.

Beépült a hálózatba egy NAS, amiről szeretném a nővérem szobájába esetleg streamelni a filmeket, meg tud böngészni hogy mit akar nézni épp.
Személy szerint én egy med600at használok, de ez nem az a kategória. :D

Köszi

yo

(#39022) devil-k válasza kenny123 (#39021) üzenetére


devil-k
nagyúr

Egy hozzászólással kell fentebb olvasni.

- mozi bolondéria -

(#39023) ada19 válasza devil-k (#39022) üzenetére


ada19
senior tag

WD TV képes 24p-t megjeleníteni helyesen?

Mégsenem

(#39024) devil-k válasza ada19 (#39023) üzenetére


devil-k
nagyúr

Pár hete (vagy hónapja?) szóba került ez a téma itt, van itt némi infó erről: [link]

Egyébként igen, de nem minden anyaggal boldogul el/vannak hibák.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#39025) kenny123 válasza devil-k (#39022) üzenetére


kenny123
addikt

Az király. :( mindegy akkor, médialejátszó biztos nem lesz.

esetleg valami tv okosito kütyü, ami dlna-n elviszi a motyót?

yo

(#39026) Warter válasza kenny123 (#39021) üzenetére


Warter
őstag

Ennyiért ami használható, viszont kicsit talán macerásabb, az a raspberry pi. Bár ez itt leginkább offtopic.

Vagy veszel használtan valami régi oplayt.

(#39027) festina10


festina10
tag

Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Vennek egy Dune HD tv-102es mediaplayert, viszont nem tudom, hogy ezt erdemes-e? Van tapasztalata valakinek?
Mert olvastam korabbi tesztben, hogy a digitalis hanggal problemai vannak. Nem tudja valaki az ujabb frimware-el ezek javitva lettek?
Segitsegetek elore is koszi.

(#39028) dgyuri0123 válasza HagaNRG (#39019) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Én is használtam első generációs Wd-t és a legutolsó kiadású Streaminget is. Nem igaz az, hogy semmilyen különbség nincs közöttük, mert a Streaming sokkal stabilabb, kezeli a HD hangokat, és lanon is szinte tökéletesen kezeli még a BD struktúrát is. 30e alatt nincs vetélytársa.

"csak a zene van"

(#39029) HagaNRG válasza dgyuri0123 (#39028) üzenetére


HagaNRG
őstag

Köszi szépen!

Viszont én a WD TV mellé nem Streaming-et, hanem Play-t vettem kb. egy éve. Az a legalapabb, legolcsóbb WD lejátszó, arra való, amire nekem kell. A képminősége tökéletes, egyedül a DTS dekóder lenne jó benne.

Tehát lehet, hogy fölösleges variálnom és maradok ennél, hátha találok még valahol, csak azért érdeklődtem, hogy a többi márkánál mi a helyzet az olcsóbb modellekkel...

(#39030) Multibit válasza HagaNRG (#39029) üzenetére


Multibit
veterán

Van egy másik súlyos hiányossága: nem dekódolja az MPEG2 video stream-et. Neked eddig szerencséd volt, hogy nem futottál össze ilyen filmmel.

(#39031) dgyuri0123 válasza HagaNRG (#39029) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Nemcsak a DTS, hanem az összes HD hang hiánya. Az pedig nem elhanyagolható szempont, persze nyilván igény függő a dolog.

"csak a zene van"

(#39032) bucsher válasza HagaNRG (#39019) üzenetére


bucsher
őstag

Szerintem nem kéne az O!Playnek ilyen hibájának lenni, talán valami beállítási vagy kábel gond lehett.

In the pipe - five by five!

(#39033) BBéci válasza dgyuri0123 (#39031) üzenetére


BBéci
titán

Ez így, ebben a formában nem igaz. [link]
Bitstream módban, HDMI-n simán kiadja a HD formátumokat és a sima DTS-t. Utóbbit S/PDIF-en is.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#39034) dgyuri0123 válasza BBéci (#39033) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Én WD-ről beszélek, Te pedig Dune-ről. :D

Vagy az a lényeg, hogy nincs rajtam sapka? :)

De lehet, hogy én értettem félre a korábbi hsz-t, amire válaszoltam.

"csak a zene van"

(#39035) dh66e válasza kenny123 (#39021) üzenetére


dh66e
veterán

Használt wd live ( a régi)meg egy stick hozzá,de ha ki tudjátok húzni a kábelt akkor inkább azzal.Aprón nézz körbe.

[ Szerkesztve ]

(#39036) BBéci válasza dgyuri0123 (#39034) üzenetére


BBéci
titán

Bocs, figyelmetlen voltam! :B

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#39037) djnice válasza kenny123 (#39021) üzenetére


djnice
veterán

Ilyenkor kell venni Samsung vagy LG bluray lejátszót 15-20 körül (pl F5100, F5500, BP440). Kadenciahelyes lejátszás, tökéletes képminőség és még 3D-t is tud ha a 20 körüli ársávot nézzük. DLNA-n és USB-n is akadás nélkül megy minden, és a dts hanggal sem lesz gond.

(#39038) dgyuri0123 válasza BBéci (#39036) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Semmi gond.:)

"csak a zene van"

(#39039) 5AN3


5AN3
csendes tag

Üdv,

Panasonic tx-p50gt60-as tv-hez szeretnék médialejátszót venni,jelenleg egy med600assal szemezgetek,de mielőtt megvenném,kíváncsi lennek az itteni véleményekre is(kinek milyen tapasztalata van vele).
Illetve érdemes többet kiadni egy Dune/Popcorn lejátszóra?Jobb a kép/hang minősége ezeknek a lejátszóknak?[csak BD filmeket néznék pendriveról,3D nem fontos,sose használom]
A válaszokat előre is köszönöm! :) :R

(#39040) BBéci válasza 5AN3 (#39039) üzenetére


BBéci
titán

Jó választás a MED600X3D.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#39041) fematthew89


fematthew89
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni médialejátszó vásárlás előtt.
Édesanyámnak szeretnénk venni karácsonyra egy médialejátszót, amivel ki tudnánk váltani a VHS-DVD kombót. Fontos lenne, hogy legyen belső tárhelye, mert szokott nap mint nap filmeket, sorozatokat felvenni, illetve szeret képeket is nézegetni a tv-n dvd-ről. Hálózati funkcióra (Wifi, stb.) nincs szükség, viszont szeretnénk minél jobb kép- és hangminőséget kapni cserébe. Régi típusú TV-je van, tehát nincs rajta HDMI port, valamilyen más megoldással kell csatlakoztatni (SCART és RCA 100%-ra van a TV-n) a médialejátszót. Garanciás készüléket keresek ugyanis ajándékba lesz használt most nem jöhet szóba.
Körülbelül ennyi lenne a "kívánság", ha valami infó hiányzik még, akkor később megírom!
Köszönöm a segítséget!

fematthew89

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89

(#39042) djnice válasza fematthew89 (#39041) üzenetére


djnice
veterán

Mi a műsorforrás? Analóg kábeltv, digitális kábeltv, földi digitális jel (MinDig TV)?

(#39043) fematthew89 válasza djnice (#39042) üzenetére


fematthew89
tag

Analóg kábeltv. :K

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89

(#39044) amdk7


amdk7
aktív tag

Én is beállok a kérdezők sorába.

Amit tudni kell:
HD vagy HD ready Filmek nézésre keresek média lejátszót, PanaG30-as 42" plazma a megjelenítő és Yamaha RX-V361 5.1-es hangerőlködő mellé.
Jelenleg egy Transcend DMP10-et használok, ami sajna csak két csatornán adja ki a hangot. (optikain is)

Amit elvárnék:
- Természetesen olcsó (akár használt is lehet - 20-25k)
- Jó képminőség
- 5.1 hangcsatorna kezelése (DTS) - itt jó lenne ha tudna optikai kimenetet
- USB-s külső HDD-k kezelése (Jelenleg USB hub-ról csatlakozik a fenti lejátszóhoz 3db külső HDD)
Opció:
- Kábel vagy wifi

Köszönettel: amdk7

[ Szerkesztve ]

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#39045) t420s


t420s
aktív tag

Üdv!

5.1 fejhallgató help! Hogyan kell ezt használni?

Tehát adott egy Zalman 5.1 fejhallgató. A csatlakozói 3 db mezei jack.

Adott a desktop média player. Mezei, csatlakozók: scart, RCA 3x, HDMI, USB, optikai hang slot.
Adott az LCD TV, mezei, csatlakozók: antenna koax, scart, HDMI, RCA 3x, optikai hang slot, és van 1 db jack, ami sima stereo fejhallgató kimenet.

Mit kezdjek az 5.1-es fejhallgatóval?
Csak a headphones out-ba dughatom, de az sima stereo, semmi értelme, az 5.1-es meg se szólal így.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#39046) Warter válasza t420s (#39045) üzenetére


Warter
őstag

Ez itt erősen off, mert semmi köze a medialejátszóhoz. De kell venned egy átalakítót, ami csinál neked optikai/koax/hdmi-ből 5.1-et.

(#39047) gyeniko válasza amdk7 (#39044) üzenetére


gyeniko
őstag

Szerintem vegyél Dune HD TV101-102-t, kb. 20-25 e Ft-ért kapsz használtan, jelenleg is látok kettő eladót a neten.

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#39048) djnice válasza fematthew89 (#39043) üzenetére


djnice
veterán

Akkor ezt médialejátszóval nem fogod tudni megoldani, htpc-t kell építeni analóg tv tunerrel, xbmc-vel, vdr backend-el. Kb 50e Ft-ból meglehet úszni, de ez már egy másik téma.

(#39049) dgyuri0123 válasza amdk7 (#39044) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Neked a WD Tv Live (Streaming) kell. Újonnan 28e, használtan 15-18 körül kapsz és mindent tud, amire szükséged lehet.
A régi Live-al ne keverd, mert az még nem ugyan az, (grafit szürke doboza van) mint a legutóbb kiadott Streaming, amit mára megint simán Live-ra kereszteltek.

24p-t kezeli, HD hangokat is, DTS-t magától értetődően szintén.

Hálózaton kizárólag LAN-on tudsz stabilan FHD filmeket nézni. WiFi Divx-hez HD-hoz FLAC-hoz elég.

ilyet keress: [link]

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#39050) fematthew89 válasza djnice (#39048) üzenetére


fematthew89
tag

Értem. Akkor inkább váltanunk kéne digitális sugárzásra és úgy megoldani a dolgot. :K
Köszi a helpet! :R

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.