Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49851) Pazolini válasza TCr (#49850) üzenetére


Pazolini
senior tag

+1
Jó a topik, hasznos infók, érdkes viták, olyan járulékos témák is felmerülnek, amikkel majdnem mindegyikünk találkozik.
Egy nagy AV médialejátszás topik kellene... vagyis egyesítenék pár dolgot, amik egyre inkább összetartoznak. S azon belül belépő és haladó szint, mint a házimozi esetében. :))

(#49852) TCr válasza Pazolini (#49851) üzenetére


TCr
veterán

Támogatom.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#49853) devil-k válasza Pazolini (#49851) üzenetére


devil-k
nagyúr

És mi lenne a médialejátszóknál a haladó szint? Felesleges kettészedni a topikot, annyi -releváns- játékos nincs a pályán.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#49854) SunMount3r válasza Pazolini (#49851) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Asztali BD palyer-el, házimozi extrákkal, ott a házi mozis topic, PC-s lejátszás megint más tészta, arra ott a HD filmes topic, ez speciel a dedikált asztali media player-es topic, nem hiszem, hogy jótt tenne ezeket "összevonni", mert a nagy "AV lejátszás" topic cím erre utal, ha jól sejtem...

Szerintem is jól van ez így, a dolgok össze kapcsolódnak néha, átfedik egymást, de ez akkora zavart nem okoz, hogy tiltani kéne az ilyen OFF-okat (mert relevánsak), vagy hogy éppen nagyon össze kéne vonni a topic-okat. Legalább, aki betéved, szélesebb látókörüleg is informálódhat, ha olvassa pl. az ilyen NAS-os dolgokat...

Szerk.: Viszont a Himedia cuccoknak tényleg lehetne egy saját Topic... :D

[ Szerkesztve ]

(#49855) devil-k válasza SunMount3r (#49854) üzenetére


devil-k
nagyúr

Megnyitottam!

HiMedia lejátszók

- mozi bolondéria -

(#49856) LógaGéza válasza SunMount3r (#49854) üzenetére


LógaGéza
addikt

Pont felmerült ez is egy hete, akkor néztem a topikot, és nem láttam értelmét, ugyanis nem volt sok hozzászólás róla... Ha már az átnevezésnél tartunk, akkor át lehetne ezt a topikot nevezni simán Asztali médialejátszók topikká, és ide jöhetne minden. Nem látom értelmét márkánként különszedni... Mielőtt elindult a HiMedia Q10 Pro hype, úgy nagyjából egy darabig 1-2 hsz született naponta. Ha most azt is átcsoportosítjuk...

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#49857) Beni2360 válasza SunMount3r (#49832) üzenetére


Beni2360
félisten

nekem 4 hónapja van meg a NAS de mindent lejátszik SMB keresztűl is. 3D 50gb ISO

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#49858) Pazolini válasza devil-k (#49853) üzenetére


Pazolini
senior tag

Házimozinál listaár szerint osztódik, de szerintem a döntő a kérdések, problémák minősége kellene hogy legyen.
PL.
- hogy kössem össze a médiajátszót a tv-mmel? vagy - hol tudom átállítani a felbontást? > alapszint

de:

- hálózati beállítások, finomhangolások, kódolások közti különbségek > haladó

ha az anyagiakat nézzük (ahogy én ítélem meg):
kb. 40-50E feletti cuccok már magasabb kategóriát képviselnek, mint az alatt; ez is lehetne egy "lélektani határ"

;]

(#49859) DVlad válasza LógaGéza (#49856) üzenetére


DVlad
őstag

Én sem. Szerintem is teljesen felesleges szétszedni.

(#49860) Jumapili válasza Patice (#49837) üzenetére


Jumapili
tag

Elmesélhetnéd, hogy mik azok a szolgáltatások, amik máshogyan egyáltalán nem elérhetőek, vagy csak sokkal kényelmetlenebb módon.

(#49861) #75912448 válasza devil-k (#49855) üzenetére


#75912448
törölt tag

Kihal a topik, ha szétszeditek amiatt a maradék 4-5 még kapható doboz miatt. ;)

(#49862) kezo0 válasza #75912448 (#49861) üzenetére


kezo0
addikt

Én sem örülök, hogy mostantól eggyel több topikot kell párhuzamosan figyelemmel kísérnem... Egy konkrét médialejátszó-típusnak legyen külön topikja, de az nem gond, hogy egy ideje NAS-okról megy itt a csevegés, miközben annak meg már rég van saját topikja. Nem értem én ezt... Miért tartozik jobban ide a NAS, mint a HiMedia lejátszók?
Én is inkább azt pártolnám, hogy az osztódás helyett legyenek inkább összevonva bizonyos topikok.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#49863) liszi70 válasza #75912448 (#49861) üzenetére


liszi70
nagyúr

+1

(#49862) kezo0

+1

(#49864) VIBO


VIBO
őstag

Hali

Bármilyen hardver nélkül van olyan tv vagy filmes sorozatos előfizetés ahol lehet magyar új filmeket és sorozatokat nézni online smart tvn?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#49865) Blaise válasza VIBO (#49864) üzenetére


Blaise
veterán

HBO Go

(#49866) VIBO válasza Blaise (#49865) üzenetére


VIBO
őstag

Ahhoz kell mindenképp valami kábel tv előfizu nem?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#49867) Blaise válasza VIBO (#49866) üzenetére


Blaise
veterán

Nem, telenornál már külön is elő lehet fizeti.

(#49868) devil-k válasza kezo0 (#49862) üzenetére


devil-k
nagyúr

Nem értek egyet. Nézz meg mondjuk a PS4 topik összefoglalóját. Mindenképp kellene egy olyan a HiMedia-hoz is. Mivel úgy néz ki, hogy ez lesz a "best buy" vétel mostanság, így szinte csak arról fog szó esni itt, de ettől függetlenül is van élet. :D

regger
Eddig sem halt ki. Ahogy a Mede8er-nek is van saját topikja. Általános kérdések itt is vannak róla, de a specifikumok mind ott találhatóak.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#49869) Patice válasza Jumapili (#49860) üzenetére


Patice
Topikgazda

Leírhatom, csak akkor teleoffolom a topikot és sokakat amúgy sem érdekel ez a téma itt, de leírom, ha ennyire kíváncsi vagy rá. Csak kell hozzá a háttér.

Naszóval, eleinte volt médialejátszóm (Dune HD-TV301), amivel egy darabig elégedett voltam. Vitte a filmeket, vitte a zenéket, nem volt hozzá jobb erősítőm hangfalam, hogy jobbat vegyek. Akkoriban PC-n torrenteztem, nem voltak még ilyen erős routerek sem, mint manapság, és másolgattam át külső HDD-kre az anyagot, vagy a Dune-ben lévő 2,5-es vinyóra.

Olvastam, hogy képesek hálózati lejátszásra, hát megcsináltam az akkori gépemen Sambával a megosztást és így tudtam onnan is "streamelni", de ugye ehhez mennie kellett a gépnek. Próbáltam a Dune-vel is torrentezni, hát, nem tetszett. Lassú volt, mellette nem lehetett nagyon használni, stb. A külső HDD-s megoldáson agyaltam, de elvetettem az öteletet, mert akkor jött a NAS a képbe és akkor már terhes volt a feleségem az első fiammal.

Előre gondolkodva inkább out of the box megoldást kerestem, mert tudtam előre hogy nem lesz időm foglalkozni az egyedi szoftverezéssel és a központi adattárolás, torrentezés, alacsony fogyasztás, terméktámogatás meggyőzött. Nem volt olcsó, de azóta is elégedett vagyok egy Synology DS213-as példánnyal. Szépen tette a dolgát és ahogy megismertem a képességeit egyre többet használtam belőle.

Zenekedvelő emberként pl. érdekelt, hogy mire képes a zenelejátszója, akkor vettem hozzá USB-s DAC-ot és tök jó volt, hogy maga az adattár tud nekem zenélni, van hozzá gyárilag mobilos app és nem kell hozzá TV-t kapcsolni, ha zenét akartam hallgatni.

Idő közben eltelt 3-4 év és jártam annyi ismerősnél, kiállításokon, hogy jobb minőségű cuccra lett igényem és elkezdtem agyalni a médialejátszó utódján. Akkor az ár/érték miatt lett HTPC és külön zenelejátszó miniPC-m (alias a kocka, ahogy itt emlegetni szoktam). A minőségi ugrás megvolt, innentől kezdve nekem nem volt visszaút, már csak a saját magamnak szoftverezett lejátszók jöhettek szóba.

Mivel mind mozis, mind zenei fronton elég sok variációs lehetőség van az elérhető OP rendszerek között, ezért én is elkezdtem próbálgatni az ingyenes vonalon a lehetőségeket és tetszett, hogy mennyi mindent ki lehet hozni belőlük.

A sok próbálgatás miatt tök jó volt, hogy a tartalmak mindig elérhetőek hálózaton és nem kell a forrás készülékbe raknom szinte semmit a működéshez. Ez mostanra kezd odáig fajulni, hogy épp azon dolgozom, hogy még az OP rendszer se legyen a gépen, mivel ez is megoldható egy NAS-sal, hogy onnan boot-oljon a HTPC, vagy akár a zenelejátszós kockám. Így tényleg annyira minimális hardver elég egy ilyen célgéphez, hogy hihetetlen.

Ha nem vettem volna 4 éve a NAS-t, akkor lehet ezeket a lehetőségeket soha nem ismerem meg és ahogy tapasztaltam a világ pontosan efelé halad. Mondhatni én "előre menekülök". :DDD

De most már befejezem és csak lezárásként a szolgáltatások konkrétabban, amik miatt nekem a NAS ma már nélkülözhetetlen:
- privát felhő, nem akarok más felhős szolgáltatásokat használni, neten adatot tárolni, mert van sajátom. (És így is túl sok adat van kint az emberekről a neten.) És van hozzá gyári szoftver, amivel elérem TÉNYLEG kényelmesen az adataimat és viszonylag biztonságban tudhatom ezeket.
- A több OP rendszer (Windows, Linux, Mac OSX) miatt jól jön, hogy mindegyikhez van natív megosztási protokoll támogatás (rendre: Samba, NFS, AFP).
- DLNA kliens (akár többféle): mivel hifi cuccokat is tesztelek ezért jól jön hálózatos lejátszók esetén, hogy azonnal van elérhető megosztás. OK, ezt tudnám más eszközzel is, de elég korán megvettem a NAS-t, így számomra ez elég kényelmes.
- A beépített Audio lejátszót a mai napig használom, mivel elég gyorsan belekerülnek támogatások más gyári kütyükhöz, pl. AirPlay kompatibilis, ChromeCast-et is ismeri, így pl. a konyhában egy ChromeCast Audio-ra megy a zene, vagy a netrádió a NAS-ról közvetlenül. AirPlay támogatású cuccokat pedig tudok vezérelni a hozzá tartozó mobil appal, ami azért hasznos, mert volt már olyan készülék nálam tesztelésre, amihez csak iOS alkalmazás volt még csak, de az Audio Station-nel simán tudtam használni.
- A fent említett multiboot megoldásra is alkalmas a NAS, így elég lesz csak oda felraknom a kívánt OP rendszer lemezképét és indításkor innen tölti majd be a kliensgép.
- Ja és persze mindemellett folyamatosan torrentezik nekem a gép és vezérelhetem ezt is távolról, és nem kell ezért másik PC-t bekapcsolva hagynom.
- Természetesen ez az egyik biztonsági mentési cél minden otthoni eszközhöz (pl. családi képek, videók), valamint külső vinyóra automatikusan másolja is az új tartalmakat minden nap.

Mióta megvan a NAS, azóta sokkal kevesebbet is megy az asztali PC, mert a fórumozáshoz sokszor elég a mobil, vagy tablet és csak akkor nyomom asztali gépről, amikor szükséges a nagyobb teljesítményre.

Szerintem ennyi mindent elég nehéz egyedileg szoftverezett géppel elérni, nem lehetetlen, de nem is egyszerű, hogy minden menjen ugyan olyan flottul, mint egy ilyen gyári géppel. (Tudom, mert próbálkozok a NAS kiváltásával is, épített szerver fronton :DDD ) Ja és még most is kap új rendszert és így jó pár évig még kiszolgál engem és az immáron 4 fős családomat.

Szóval "röviden" ezért jobb számomra egy NAS, mint mondjuk egy routerre kötött HDD. Hasonló funkcionalitást persze el lehet érni más utakon, más eszközökkel is, de nálam hamarabb volt NAS, mint az összes többi eszköz, ezért erre tudtam alapozni a készülékcserék során, így nem is volt igényem az, hogy bármelyik eszközöm NAS funkciókkal is bírjon. A téma persze érdekel és ki is fogom próbálni, hogy HTPC + NAS kombó mennyire életképes nálam (pl. redundáns adattárolást is belevéve, kvázi két NAS-t használva tükörben :) ).

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#49870) VIBO válasza Blaise (#49867) üzenetére


VIBO
őstag

Kell ahhoz akkor Telenor előfizu gondolom.

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#49871) Blaise válasza VIBO (#49870) üzenetére


Blaise
veterán

Nem kell, de látom lusta vagy kiguglizni:

[link]

(#49872) Phülöp válasza Patice (#49869) üzenetére


Phülöp
addikt

Logikus és indokolt fejlődéstörténet.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#49873) djnice válasza Blaise (#49871) üzenetére


djnice
veterán

Ezt a MyTV-t nem nagyon értem, miért jó az 50i-s adásokat 25p-ben nézni? Ez főleg sportműsoroknál lesz zavaró.
Amúgy meg a laptop, telefon, tablet alapból 60Hz-n megy, tehát mindenképp szaggatni fog.

[ Szerkesztve ]

(#49874) csabi63 válasza Patice (#49869) üzenetére


csabi63
senior tag

Nem semmi. :R
Én heti egyszer, általában vasárnap reggel, letöltöm az aktuális sorozatrészeket. RealDebrid + AllDebrid előfizetésem van. (Data is, de az mellékes.) Ha vége a szezonnak, áthelyezem PC-ről a lejátszó belső HDD-re.
Nincs hálózati megosztás, nincs torrent, nincs gyűjtögetés, tárolás is csak addig, amíg összegyűlik az évad. Megnézem, megy a kukába. Jelenleg 11 sorozat van a HDD-n, ~370GB. Félkészben is van a PC-n további 7 sorozat, ezek mérete most 100GB körül van. 1080p alá nem megyek, de mivel huzamosan semmit nem tárolok, sosincs helyhiányom.
Bár van még 2 db. 500GB-os WD passport-om, de azok felvételre vannak beüzemelve (STB és TV). Meg egy 2TB-os másik külső, de azon alig van valami. Biztonsági mentések jobbára. Szóval a NAS jó dolog, de nem nekem.

(#49875) Gtaati


Gtaati
őstag

Helló Mindenki!

Megírtam a Himedia topicba is, de itt is jelzem:

Q10 Pro tulajoknak, a gyártói honlapon fent van az új firmware HMD-1.0.3 2016-05-23.124800 640M :))

(#49876) Beni2360


Beni2360
félisten

Melyik a jobb választás? BFS 4KH vagy a BFS 4KM
Nem tudtam eldönteni a sok hozzá szólásokból.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#49877) Gézengúz


Gézengúz
addikt

Nagyon egyszerű DLNA lejátszót keresek, Allshare-rel megosztott tartalmat kellene lekezelnie, nem lenne baj, ha YT menne..

Valami ilyesmi?

[link]

(#49878) djnice válasza Beni2360 (#49876) üzenetére


djnice
veterán

4KM jobb a javított hűtés miatt. HiMedia fw-t célszerű használni rajta.

(#49879) Beni2360 válasza djnice (#49878) üzenetére


Beni2360
félisten

Ok, köszi

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#49880) Joshi


Joshi
titán

Üdv. A Futeko oldalán melyik változatot kell választani ha meg akarom rendelni a Q5 Pro lejátszót? Jól látom hogy a szállítás az Uniós változatnál ingyenes? Válaszokat előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#49881) SunMount3r válasza Joshi (#49880) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Az EU-st.

(#49882) Joshi válasza SunMount3r (#49881) üzenetére


Joshi
titán

Köszi.

(#49883) djherby


djherby
tag

Sziasztok!

BFS 4KM lejátszóm van. Hétvégén néztem egy filmet, aminek 1920x1080 volt a felbontása. A tv-m egy Samu plazma, aminek a felbontása 1920x1080. De a film alul és felül is fekete csíkkal jelent meg. A box saját lejátszójával, és MX playerrel is. Miért nem töltötte ki a teljes képernyőt? Kodival nem próbáltam.
Mit kellene beállítanom?

(#49884) Dorian válasza djherby (#49883) üzenetére


Dorian
félisten

Semmit nem kell állítanod, ez a mozifilmek képaránya. Gondolom torz képet nem akarsz nézni csak h kitöltse a képernyőt...

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#49885) Phülöp válasza Dorian (#49884) üzenetére


Phülöp
addikt

Igen, valószínűleg a két fekete csíkot is tartalmazza a film, azzal együtt passzol a felbontás.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#49886) djherby válasza Dorian (#49884) üzenetére


djherby
tag

Aaah, akkor értem. Amúgy meg fasza, ha tényleg így van. Köszi a válaszokat!

(#49887) dh66e válasza djherby (#49886) üzenetére


dh66e
veterán

tényleg így van.

(#49888) Technoman


Technoman
őstag

Felteszem itt is a kérdés, hátha valaki csípőből tudja a választ:
Kaptam egy Mede8er 600-as készüléket 1 hétre (az előd Dune hd53 Lite sajnálatosan elhalálozott a hétvégén :O Próbálgatom hálózatba kötni a MED600-ra kötött vinyókat (3x2TB WD My Book)
A problémám az, hogy bár látja a laptop a hálózatban a MED-et (X3D néven) és látom is a vinyokat is, de csak üresen, mint ha nem lenne rajtuk semmi (pedig van ám) így megnyitni/másolni nem tudok rájuk Azaz, a lejátszót látom, a vinyókat is, de tartalmukat már nem.
Win 8.1-et használok. Kipróbáltam egy ötletet. A beállításnál a Samba be, Samba és torrentkliens kikapcsoltam, de nem javult semmi (hasonló gondokkal küzdő embernek ettől megjavult)

A régi, de azóta elhalálozott Dune-ön, minden flottul ment, itt nem tudom, mi lehet a gond :?:

2. sz probléma:
Nem tudok win alatt hálózati meghajtót sem hozzáadni (gondoltam, ha az egyes számú probléma nem müxik, akkor működik talán így) Eljutottam a hálózati hely hozzáadásáig. Gyönyörűen látom az X3D-t a kiválasztásnál, sőt a vinyókat is, de amikor engedélyeztetni szeretném az egyik vinyót, a win azt írja: A megadott mappa valószínűleg érvénytelen. Válasszon egy másik mappát. (mindegyiknek külön nevet ír ki 1, 2,3, mégsem tudom összehozni. Mondanom sem kell a Dune-ön ez az opció is jól működött)

Több helyen kerestem választ a problémára (külső fórum, sőt még a lejatszo.hu-val is beszéltem, ők mondták, hogy dobjam fel itt a kérdést, mert ők sem tudnak ehhez hozzászólni.)

Köszi az ötleteket. :R

(#49889) Patice válasza Technoman (#49888) üzenetére


Patice
Topikgazda

Próbáld ki egyszerre csak egy HDD-vel. Hátha.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#49890) Technoman válasza Patice (#49889) üzenetére


Technoman
őstag

Köszi az ötletet, de sajna nem jött be.
Viszont telepítettem rá új skin, ehhez egy 1 GB-os pendrive-ot használtam. Azt rögtön látta(!)
Kipróbáltam egy másik vinyóval is (az egy 500gigás volt) Ott már látta az egyik mappát, a kettőből, de nem tudtam megnyitni(?)

Az 500Gb-s nél rájöttem a hibára!!! Magyar ember lévén, magyarúúúúúÚÚÚl neveztem el a vinyót, azaz a "pictures" helyett a "képek" volt. Átírtam "PIC-re" Már rögtön látta.
Most megpróbálom a többin is, igaz ott számok vannak

[ Szerkesztve ]

(#49891) Joshi válasza Technoman (#49890) üzenetére


Joshi
titán

Nekem is med600 van de az ntfs fájlrendszert is kezeli, ott valami más gond lesz.

(#49892) Technoman válasza Joshi (#49891) üzenetére


Technoman
őstag

Megvan a hiba (itt fetrengek a röhögéstől, erre szerintem senki sem gondolna)
Szóval a vinyóimat kellett átnevezni, mert a hálózat valahogy nem szereti a szép magyar nyelvet, :Y Így lett a "Képek" vinyomból "PICS" az 1. 2. 3. 4. nevezetű vinyóimból meg zene, film sorozat, stb nevezetű meghajtó.

S így már látja 2 napja szopóda az életem emiatt :W

Na erre varrjon vki gombot!!!

[ Szerkesztve ]

(#49893) Joshi válasza Technoman (#49892) üzenetére


Joshi
titán

Az alap hogy ékezet nélkül írunk mappa neveket, néha van olyan játék is ami nem működik ha a telepített mappa neve ékezetes betűvel van írva.

(#49894) Technoman válasza Joshi (#49893) üzenetére


Technoman
őstag

ok, de mi a helyzet a számokkal???
(megjegyzem, hogy a Dune-nél soha nem volt ilyen gondom, így ez nekem még új volt)

[ Szerkesztve ]

(#49895) Joshi válasza Technoman (#49894) üzenetére


Joshi
titán

Ez van, a számítástechnika nyelve az angol. :)

(#49896) Joshi válasza Joshi (#49895) üzenetére


Joshi
titán

A számoknál inkább a pont lehetett a gond, de írhatod magyarul is csak ne használj ékezetet. ;)

(#49897) Icecreambeer


Icecreambeer
újonc

Sziasztok.

Kinéztem 3 féle médialejátszót: Popcorn Hour V-TEN, Zappiti Player 4K Mini, Dune TV-303D és az érdekelne, hogy ezek közül melyik tudja kezelni az 5 TB-os külső HDD ét?

(#49898) Patice válasza Icecreambeer (#49897) üzenetére


Patice
Topikgazda

Szerintem nem szabadna gondot okozzon egyiknek sem, feltéve, hogy meg van formázva előre a vinyó.

Zappiti pl. nem tud formázni.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#49899) csabi63 válasza Icecreambeer (#49897) üzenetére


csabi63
senior tag

Dune TV-303D: "nearly unlimited"
Zappiti 4K Mini: "up to 8 TB pre formated HDD"

(#49900) zacsek21


zacsek21
tag

Sziasztok
igazábol nem is tudom hogy tegyem fel a kérdésem szoval nézzétek el ha kissé ponbtatlan leszek. szoval hamarosan költözök egy uj kecoba ahol egy epson 3d vetitö veszi át a filmezés szerepát és egy lg tv lesz a jolijoker.eddig laptoprol mentek a filmek viszont gondolkoztam azon h ezt jolenne elhagynom. egy szamsung bd lejátszos hangrendszer van mindehez ami eddig gond nélkül továbbitottas a képet a tvre a hong pedig számomra elégségesnek bizonyul...aztán vezeték kimélés szempontjábol beszerzés alatt áll egy asustor as5102t nas ami egyszerünek és nagyszerünek tünik igy elsö blikkre. a gond most ott van nálam hogy fogalmam sincs h milyen formátumba kellene beszereznem a filmeket és 3d filmeket hogy ezeket letudjam játszani és a minöség se szenvedjen csorbát. a bd lejátszo lenne a legjobb de ugya ahhoz irkálhatnám ki a filmeket bd-re amit szeretnék kiküszöbölni hamár ott a nas. felhöböl nem kezeli a bd3disokat szoval ez marad a hangrendszer része és nem több. a nas vajon tud mit kezdeni az isokkal vagy kénytelen leszek half sbs-re fanyalodni? esetleg tudnátok ajánlani olyan eszközt amit a hálozatba tudok csatlakoztatni ugy hogy az kényelmes megoldást jelentsen? :W :R

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.