Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50051) Beni2360 válasza blakey (#50050) üzenetére


Beni2360
félisten

És az se mindegy, hogy Észak vagy Dél Vietnami. :U

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#50052) nadtom


nadtom
tag

Sziasztok,
Leírom a tapasztalataimat hátha segít valakinek...
Egy jó képminőséget produkáló, mindent játszó, stabil médialejátszót kerestem, a mi 4k is játszik a jövőbeni használhatóság miatt. Jelenleg egy Panasonic PT-AT6000 3D projektor van összekötve egy Asus Media Pro lejátszóval. Az Asus-al meg vagyok elégedve de csak 20Gb-ig (mkv) játszik le normálisan e fölött dadog a kép sokszor. Eljött az idő egy újabb médialejátszó beszerzésére.
Nagyon sok, döntően külföldi fóumot elolvastam és egyre "hülyébbnek" éreztem magam, hogy mi legyen a választás. A legfőbb szempont a képminőség számomra a 100"-os vászon miatt. A popcorn 410 pro lejátszót mindenki dicsérte de ez már nem kapható. A Dune Solo 4k a sok bug miatt illetve a 2.0 támogatás hiánya miatt eset ki, amellett nem is olcsó. A Zapatti 4k player is nagyon szimpatikus volt de nagyon sok gond van vele szoftveresen és lassú a problémamegoldás, sokan írták, hogy visszaküldték. A Popcorn 500-as kiadásának ideje bizonytalan és azzal is valószínű sok gond lesz a kezdetben, bár nagyon ígéretes lesz a várakozások szerint.
Felmerült egy blu-ray lejátszó is aminek van média lejátszó fukciója de amit megéri venni az az Opo, ami 300e + feltörés, ez nagyon sok.

A konkrét kérdés feltevése után, hogy akkor mire essen a választás a fenti rendszer és szempontok esetén az alábbi választ kaptam:
A piacon a két legjobb médialejátszó (az én szempontjaimnak megfelelő) az Nvidia Tv és a Q10pro. A kettő közül a jobb képminőség miatt esett a Q10 pro-ra a választás, bár van még egy-két apróbb probléma amit meg kell oldani szoftveresen.

(#50053) kezo0 válasza blakey (#50050) üzenetére


kezo0
addikt

Úgy látom, ugyanaz a fw van rajta, mint azoknak, akik a futeko-tól rendelték. Semmi nyoma kínaiságnak, pláne nem vietnamiságnak. :)
Na de kicsit bővebben majd tényleg a HiMedia saját topikjában.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#50054) SunMount3r válasza nadtom (#50052) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Abból a szempontból mindenképpen érdekes amit írsz, hogy úgy látszik nemhogy "tökéletes" lejátszó nincs a piacon (még a drágábbak között sem), hanem tk. mindegyik re áll ugyan az, hogy még a meghírdetett specifikáció szerinti dolgokat sem tudják maradéktalanul. (Vagy csak immel-lábbal, esetleg sok user oldali beavatkozást, kapcsolgatást, állítgatást követően---> Bugok tömkelege...)

Amit még leszűrtem belőle, hogy, habár kicsit aggódom én is a Q10 Pro jelenlegi buglitája miatt (és azok miatt is, amiket itt olvasok róla), de tényleg úgy tűnik, hogy még jóval drágábban sincs nála jobb választás... :F

Bár a többi lejátszónak annyira nem olvastam utána, mert elég sok van belőlük, nehéz kiigazodni és az utóbbi hónapokban, egyértelműen a Q10 Pro volt a nyertes ajánlat itt a topic-ban is.

(De majd a kütyü megérkezése és alapos tesztelése után, részemről a személyes "elégedettségi kérdőívem" fog eldönteni úgyis mindent, aminek a kimenetét majd posztolom ide is (és tegyen így szerintem minden tulaj, ha teheti), remélem nem lesz csalódás).

(#50055) kezo0 válasza SunMount3r (#50054) üzenetére


kezo0
addikt

Szerintem te se ide posztold. Azért lett külön topikja...

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#50056) SunMount3r válasza kezo0 (#50055) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Szerintem nyugodtan elférne ide is. Szerintem meg éppen nem a kizárólagosítás miatt lett külön topic-ja, hanem, hogy ha valaki csak a Himedia cuccokra kíváncsi, csak annak az user tapasztalatai érdeklik, vagy ott keresne segítséget, véleményt, akkor egy helyre sűrítve megtalálja azt is. De sokan lehetnek akiknek teljesen új a téma, vagy szívesen olvasnak róla ezektől függetlenül is, gondolom ők nem bánják, ha itt is felbukkan pár ilyen poszt.

Szerintem, hogy van külön Himedia topic, még nem kell ebből a topic-ból azokat diszkriminálni, a fenti okok miatt sem...

Összegző tapasztalat és vélemény nyilvánítás lesz, nem ilyen pár soros bugkeresős, kérdezgetős poszt, amiknek lehet tényleg ott a helye, de egy ilyen jellegű még bőven elfér itt, mert szerintem nem öncélú és haszontalan, a media playerek között csak úgy "anblokk kutakodók" számára sem. (IMO.)

[ Szerkesztve ]

(#50057) kezo0 válasza SunMount3r (#50056) üzenetére


kezo0
addikt

Arra a kérdésre, hogy hol húzódik a határ a két topik között, meddig "fér el" itt is egy kis HiMediás tartalom, és honnan kezdve való már csakis oda, szerintem mindenki mást válaszolna. Ezért nem kellett volna eleve külön topikba küldeni a HiMediásokat. Rühellem, hogy minden hsz előtt végig kell gondolnom, hogy most ez akkor hova való inkább, és rühellem, hogy párhuzamosan követnem kell mindkét topikot, plusz a Kodi-sat is, mert bármelyikben felbukkanhat olyan tartalom, ami ugyanazt a kérdéskört érinti. (Jellemző, hogy a HiMedia hazai forgalmazásáról is a Kodi topikban lehetett először értesülni.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#50058) TCr válasza kezo0 (#50055) üzenetére


TCr
veterán

Szerintem meg posztolja csak szépen ide (is).
Beb@szna, ha már a médialejátszós élménybeszámolók, user-tesztek sem kerülhetnének be ebbe a topikba.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#50059) RedCat válasza kezo0 (#50057) üzenetére


RedCat
senior tag

A q10 pro-ban ha jól tudom van ventilátor. Ez mindig megy? Mennyire hallható?

(#50060) devil-k válasza kezo0 (#50057) üzenetére


devil-k
nagyúr

Az általános dolgok, tapasztalatok persze itt is megférnek. A specifikusabb dolgokra, infókra ott a saját topikja. Ez a rendszer a Mede8er lejátszóknál nagyon jól működött.

- mozi bolondéria -

(#50061) blakey válasza kezo0 (#50057) üzenetére


blakey
titán

Ha már van egy modellspecifikus topik akkor minden komolyabb tapasztalatot ott kell megosztani. Általános ajánlást lehet itt is. Ha itt is és ott is megosztjuk ugyanazt akkor nincs értelme a két topiknak. Aki kiváncsi az meg megkeresi a megfelelő topikot, Dune-nek, Mede8ernek is van saját topikja, sőt Kodinak is. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50062) dh66e válasza kezo0 (#50057) üzenetére


dh66e
veterán

Szerintem meg nagyon hasznos a saját topik, Ahogy elnézem van is létjogosultsága.Nem értem a háborgásodat.

(#50063) bigdigit


bigdigit
addikt

A Q10 pro tud torrentezni is alapból telepített alkalmazással mint a popcorn lejátszók?Nekem alap követelmény lenne.Ha tud és működik is rendesen megy eladó sorba az popcorn A410...kell nekem a 4K.

(#50064) blakey válasza bigdigit (#50063) üzenetére


blakey
titán

Amennyire egy android tud. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#50065) nadtom válasza SunMount3r (#50054) üzenetére


nadtom
tag

Igen a dillema az, hogy a jó, stabil régebbi lejátszók nem tudják a 4k-t, illetve nem kaphatók már, az újak meg pre-pre-pre Alfa szoftververzióval jönnek ki, így az első tulajok a gyár tesztelői. Tökéletes választás nincs, de szerintem egy jó vétel ár-érték arányban a Q10pro de akár az Nvidia Tv is akinek a játék is fontos.

(#50066) Dorian válasza nadtom (#50065) üzenetére


Dorian
félisten

Ezért akinek van régi jól bevált lejátszója, annak hülyeség most hűbelebalázs módjára venni valami most megjelentet. 4k-s anyag még nem nagyon van, logikusabb megvárni míg kikristályosodnak az új lejátszók és megszűnnek a gyermekbetegségek.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#50067) dh66e válasza nadtom (#50065) üzenetére


dh66e
veterán

Ez a régi lejátszóknál is így működött.Legalábbis azoknál melyeknél egyáltalán foglalkoztak a userek igényeivel.

(#50068) Dorian válasza dh66e (#50067) üzenetére


Dorian
félisten

Na igen. Régebben én is játszottam a kísérleti patkány szerepét (igaz nem lejátszók terén) de azóta rájöttem, hogy ez milyen marhaság.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#50069) TCr válasza Dorian (#50068) üzenetére


TCr
veterán

:K

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#50070) lemmy9 válasza Dorian (#50066) üzenetére


lemmy9
őstag

Az új IPhon-ért is sorba állnak, éjszakára is.

Szerintem!

(#50071) Dorian válasza lemmy9 (#50070) üzenetére


Dorian
félisten

Az ilyeneket sosem értettem, bár csinálják ha nekik ez jó. Én sorban állni max kajáért fogok ha már éhezem.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#50072) Jumapili válasza nadtom (#50052) üzenetére


Jumapili
tag

A Dune HD Solo 4K lényeges hibáit már javították pár nappal ezelőtt. Nálam eddig is csak a feliratok egyes karaktereinek a levágása (oldalt hiányzott egy rész a legnagyobb méret beállításakor) volt problémás, a többiről csak olvastam.

(#50073) TCr válasza Dorian (#50071) üzenetére


TCr
veterán

Agymosott zombik. A kapitalizmus mintapéldányai.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#50074) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok e egy olyan magyar webshop-ot ahol lehet kapni Minix A2 vagy A2 lite típusú légegeret?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#50075) JaniS válasza Jumapili (#50072) üzenetére


JaniS
senior tag

A Dolby Tru-HD szaggatás továbbra is fennáll külföldi fórumok szerint.
Mivel nem vagyok tulajdonos, ezért kérdezlek, találkoztál ezzel a hibával?
(Dolby Tru-HD hangsáv lejátszásakor az info panel vagy felirat megjelenítése alatt a hang szakadozott.
Passthrough módban, házimozi erősítőn keresztül lejátszva.)

JaniS

(#50076) kezo0 válasza RedCat (#50059) üzenetére


kezo0
addikt

Nem is tudom, hogy az erre adandó válasz ide való-e inkább, vagy a HiMedia topikba. ;)
Na jó, megírom itt: van benne ventilátor, de annyira halk, hogy én bizony nem tudom, hogy csak időnként kapcsol-e be vagy folyamatosan megy. Nincs olyan halk rész egy filmben, hogy én halljam azt a ventilátort.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#50077) Jumapili válasza JaniS (#50075) üzenetére


Jumapili
tag

A „súlyos” probléma továbbra is fennáll a legújabb szoftverrel is.
Dolby True HD és Atmos hangsávok is jól lejátszódnak.
Az Info sáv megjelenítése alatt van hangszakadozás, ami a bezárása után azonnal megszűnik.
Ha az Info sávot a legelején sikerül bekapcsolni, akkor nincs szakadozás.
Ezzel együtt lehet élni, amíg nem javítják.

(#50078) Joshi válasza Dorian (#50066) üzenetére


Joshi
titán

Én is úgy érzem, hogy egyenlőre még nem kell a 4k lejátszó főleg hogy van egy Mede600-am. Túl sok a probléma, érdemes lenne megvárnom a karácsonyt hátha addigra megoldódnak a kezdeti nehézségek.

(#50079) SunMount3r válasza RedCat (#50059) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

A YT-on van egy review, amiben azt mondják, hogy csak annyira hallható, mint amennyire bármilyen ilyen jobb, pici ventilátor: a ventinek magának hangja nincs, de a légmozgást attól még ugyan úgy hallani (ez ugye kikerülhetetlen.)

[ Szerkesztve ]

(#50080) JaniS válasza Jumapili (#50077) üzenetére


JaniS
senior tag

Köszönöm, hogy válaszoltál.
Ez csak az info megjelenítése esetén jelentkezik vagy akkor is, ha külső feliratot használsz?
Erre nem találtam egyértelmű választ. (Az info esetén valóban nem nagy probléma, feliratnál már az lenne.)

JaniS

(#50081) bigdigit válasza JaniS (#50080) üzenetére


bigdigit
addikt

Mivel Himedia topik elég inaktív ide írom.Hol kell beállítani q10 pro-n autó framet mert sehol nem találom?Mindig úgy megy ahová épp a kijelző felbontást állítottam.

(#50082) Jumapili válasza JaniS (#50080) üzenetére


Jumapili
tag

A feliratoknál is ...
Elég gyorsan szűnnek meg a hibák.
Nekem ilyen hangsávokkal még csak demó anyagaim vannak.

Itt regisztráció nélkül is látod, milyen hibák voltak, és miket javítottak:

[link]

+

[link]

[ Szerkesztve ]

(#50083) g@bo


g@bo
nagyúr

üdv

szerintetek ezzel mekkora szivás lesz? [link]

rendelésnél vám áfa?

(#50084) SunMount3r válasza g@bo (#50083) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Engem meg az érdekelne, hogy egy ilyen kütyün a böngésző (Chrome) funkció mennyire jól használható? Böngészőként és YT-ozásra is teljes értékű, vagy vannak gyári limitációi?

Most kutakodok valami olcsó TV okosító után, eddig max a Chrome Cast 2 jött szóba, de ugye az csak streamel és, ha egy ilyen ugyan annyiból kijönne +helyileg tudja ugyan azt, mint a CC2 csak streamen, akkor elgondolkodnék rajta.

(Ez pl. jó ár lenne érte, ha tudja amit akarok...)

Van ezzel vagy valami közeli "rokonával" valakinek tapasztalata?

Köszi!

(#50086) Heffi válasza g@bo (#50083) üzenetére


Heffi
őstag

Gondolom Unión belülről történik a megrendelés. Ebben az esetben Vám és Áfa mentes a küldemény.

Google megtalálja neked az ide vonatkozó szabályokat. Valahogy így kezdődik:

Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése

Vámmentes küldemények

Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi

küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól

kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik

országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon

keresztül érkezik).

Vámmentesnek minősülnek továbbá azok a küldemények is, amelyek az EU-n kívülről

érkeznek, de az értékük nem éri el

- magánszemélytől érkező küldemény esetében a 45 eurót,

- külföldi jogi személytől érkező küldemény (ún. rendelt áruk) esetében a 22 eurót.

Ezen küldemények vám és ÁFA mentesek

(#50087) zacsek21


zacsek21
tag

már csak 2 hét és összeáll a rendszer az uj kecoban addig is hasit az adat lefele az asustor nasra...végülis med600 lett a medialejátszo! viszont a 8tb hdd a nasban kevésnek bizonyult :( már jön mellé a testvére szintén 8tb viszon felmerült bennem a kérdés h vajon ha beteszem a mostani mellé akkor simán végigmegyek a lépéseken és örvendek a plusz tárhelyemnek vagy esetleg az eddig letltött adatok bánják majd a bövitést...vagy hogy is üködik ez??? :W

(#50088) SunMount3r válasza zacsek21 (#50087) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Bár EB van, meg minden :D , de ez itt még mindig a média lejátszós topic és azt sem nagyon értem, mi miatt aggódsz :F , de talán erre a topic-ra gondoltál.

(#50089) Beni2360 válasza zacsek21 (#50087) üzenetére


Beni2360
félisten

Azért csendben megsúgom, hogy igen el lehet sikálni a fent levő adatokat ha nem figyelsz és társítod az elsőhöz.
GER-0-0-UKR BOCS 1-0

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#50090) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Gugli fordítós orosz gyors bemutató a bfs 4km utódjáról, Sunhed S3.
Ez meg az eredeti link.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#50091) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Hello!

Közben lenne egy (elég fontos) kérdésem az Android-os Box (és esetleg konkrétan a Himedia) userekhez:

Van olyan opció Kodi-n belül (vagy egyáltalán bárhol a lejátszó menüjében) , hogy "USB eszköz biztonságos eltávolítása" vagy hasonló? :F

Gondolom Android-on se mindegy, hogy csak úgy ki-be dugdosom a külső winyót, pendrive-ot, vagy rendesen leválasztom előtte (mint Windows-on).

(Vagy ha Kodi-ban nincs, akkor írjátok meg légyszi, hogy az Android Box-okban ez hol szokott lenni általában...) Kerestem, kutattam, de nem találtam ilyen opciót sehol. :( :F Pedig egy ilyen media palyer-be (q10 Pro konkrétan) azért bőven bele kell kalkulálni, hogy elég gyakran dugdosnak rá és le az emberek külső adattárolókat, ezért csodálkozok, hogy eddig nem találom sehol...

Köszi!

(Ja és: teljesen új nekem még az Android és eléggé féltem a külső winyóimat is... :U )

[ Szerkesztve ]

(#50092) Joshi válasza SunMount3r (#50091) üzenetére


Joshi
titán

"Ja és: teljesen új nekem még az Android..."
Akkor vagy Szifonod van, vagy Nokia 3310-ed. ;]

(#50090) Edenyke mintha ez ~100$-al drágább lenne mint a Q5 Pro. :B

[ Szerkesztve ]

(#50093) Joshi válasza Joshi (#50092) üzenetére


Joshi
titán

Alin elég drága. :U

(#50094) SunMount3r válasza Joshi (#50092) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Egy SGH-E200 van, és?! :F Még wap böngésző is van rajta. :D Symbian rules!...

(#50095) Aurig@ válasza SunMount3r (#50091) üzenetére


Aurig@
őstag

Hello!

Nekem is van jó pár vinyó, amit külsőként használok. (Belső szériás WD Red, Purple és Green, a hozzáadott SATA kábellel csatlakoztatva)
Továbbá a gyerekek meséi, ami állandóan USB 3.0-án van csatlakoztatva. Mellé, ha éppen pendriveról néznek valamit.
A lényeg, hogy ne olvassa az éppen eltávolítandó adattárolót. A legegyszerűbb, ha kilépsz a főmenübe.
(Nekem Q5 4K3D van, 9 hónapja. Semmi baj vele és a rá- illetve a lecsatlakoztatott adattárolókkal.)

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

(#50096) SunMount3r válasza Aurig@ (#50095) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Közben a Futeko fórumnán írtak rá két módszert (tehát ezekben is van ilyen), mondjuk már kisilabizáltam magamtól is öket (elvileg), de az első esetben nem találom azt ahol kéne, a másodikhoz pedig csak megerősítést vártam.

1. A settings->more->storage menü alatt elvileg ki kellene listáznia a rákötött külső winyókat is és lennie kell "Unmount USB" (vagy hasonló) opciónak alattuk. ->Nos nekem ilyen nincs, csak az internak storage-t és egy SD kártyát jelez ki, a rádugott USB vinyónak nyoma sincs ott... ???

2. A Media Center-ben az USB winyóra állva meg kell nyomni a Menu gombot a távkapcson és megjeleni egy kínai szöveg "OK" vagy "Cancel" opcióval. Itt csak az OK-ra kell nyomni és le is választja a winyót. (Valószínű hanyagság, hogy ezt kínaiul hagyták az EU-s firmware-ben, meg is írom a Futeko forum-ra, hogy javítsák).

Sajnos az első metódus nekem nem működik, valami ötlet, hogy miért nem látja a Storage menü a külső winyómat? :F

(#50097) Zirowe válasza Joshi (#50093) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Gondolom ez elég hamar le fog csökkenni, mert a bfs is jóval olcsóbb volt.
Csak ugye a klón eredetije még nem kapható, így lehet addig drágábban adni. ;]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#50098) DoItYourself válasza Zirowe (#50097) üzenetére


DoItYourself
addikt

Az is szép dolog, hogy a klón hamarabb kapható, mint eredeti. :D

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#50099) Patice válasza DoItYourself (#50098) üzenetére


Patice
Topikgazda

Erről ez jut eszembe... :DDD

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#50100) TCr válasza Patice (#50099) üzenetére


TCr
veterán

- Most vagyunk a mostban!
- Mikor?
- Most Uram!

Zseniális poénok! :DDD
Kár, hogy ilyenek manapság már nem készülnek.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.