Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-07 20:29:43

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13558) RSVRocky


RSVRocky
csendes tag

Sziasztok

szeretnék minél több tanácsot kikérni, ezért fordulok hozzátok. Nemrég beruháztam egy Thrustmaster T100 típusú kormányra, melyet PS3-hoz használtam f1, GT5,6. Nem voltam elájulva tőle, de az árához képest kaptam FFB-t. Egy hónap használat után viszont valami szétesett a belsejében és balra kanyarodásnál pattogó, zörgő hangot hallatott. A hang egyre rosszabb lett, így visszaküldtem. Egy hónapja várok a szakértői véleményre, persze ebbe beleestek az ünnepek is.

Nagy az esély rá, hogy beszámítható lesz egy másik, komolyabb kormányba, így fontolóra vettem két alternatívát:
- Logitech G27
- Fanatec GT3 RS V2 + CSR Elite pedalak

Az ár nem számít, csupán 10 euró a különbség. A Porsche kormány és a fém pedalak nagyon tetszenek, bár még csak képeken láttam. A G27 valószínűleg okosabb választás, viszont a H váltó számomra nem fontos. Három nyelven is végignyálaztam a fórumokat és úgy tűnik, hogy a Fanatec egy magasabb liga, azonban megbízhatóságban messze elmarad. Meglehet, hogy a Fanatecet egy éven belül szervízbe kellene küldenem, míg a G27 akár 5 évig is elmehet problémák nélkül? A kormányt valószínűleg napi 1 órára használnám, és ha a PS4 nem fogja támogatni őket, akkor később PC-re is kötném.

Nagyon jól jönne minden információ, vélemény és tapasztalat. Előre is köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.