Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #67246 üzenetére
Köszi.
Fizikailag annyira nem vészes, olyan hú de nagyon sok dolog nem történik. Mondjuk az én csapatomban bőven több teendő szokott lenni mint egy tévés meccsen a top kapusoknak.
Inkább fejben fárasztó mert folyamatos maximális koncentrációt kíván. Szóval itt is el lehet fáradni, tévednek akik azt hiszik hogy a kapusok lazán lenyomnak egy meccset pihentetően csak másfajta módon fáradnak.
Egyébként 10 évig kézilabda kapus is voltam (van is egy NB2 ifi ÉNy bajnoki címem) az tényleg fárasztó fizikailag is de ott eleve jóval keményebb edzéseim is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest