Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #30996 üzenetére
Természetesen.. Csak nem keverem össze a szeretetet, és a tudást..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #30988 üzenetére
Nem annyit, mint Mi az övék alá, de igen, bosszantó egy figura volt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz salival #30991 üzenetére
Cech - Azpi - Luiz - Cahill - Bertrand, Lampard - Mikel, De Bruyne - Mata - Willian, Eto.
Durva, hogy egy ilyen csapat pihent a City ellen, most meg simán bevethető. Kivéve persze Cahillt meg Lampardot. No meg persze Cech-et. Ezért látja a szakértők többsége a Chelseat a bajnokság fő esélyesének.
-
salival
aktív tag
válasz Integra #30990 üzenetére
Remélem hosszabbításos mérkőzésen jól kifárasztják az ágyúsokat, mert szombaton meg arsenal-pool lesz. Chelseanek elég gáz hogy vasárnap után már kedden játszanak, de úgyis legalább 2 csapatnyi bőven vállalható játékosuk van. Arsenal meg ligakupában úgyis csikócsapattal lép fel (+1-2, chelsea ellen esetleg több tapasztaltabb játékossal).
YNWA
-
Integra
titán
holnap 20:45 capital one cup
arsenal - chelsea...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ps Vita #30982 üzenetére
az a mozdulat, ahogy beleteszi abba a labdába a csülkét, hogy oda bepattanjon így (ahol persze majd érkezik egy tulipános csapattárs), erre csak a legnagyobbak.. és ugye, nemcsak maga a mozdulat nehéz, hanem nyilván az az ész, ami ezt irányította..
nade nekünk van egy devecserink, aztán jóvan ne féljetek, az is bevágja a saját kapujába...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #30985 üzenetére
Már hogyne lehetne nem szeretni...
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #30985 üzenetére
Merő elegancia -
ted_mosby
senior tag
válasz Ps Vita #30982 üzenetére
Ennyi jó meglátást . Könnybe lábad az ember szeme Többek között miatta lettem Arsenalos, hihetetlen egy játékos volt. Kiváncsi lennék, hogy mire ment volna nélküle Henry, és Kluivert
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Ps Vita
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz MPowerPH #30978 üzenetére
Az utolsóra emlékeztem régebbről, hatalmas...
Elvarázsolta a labdát a kapus rendesen...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cattus
addikt
-
MPowerPH
félisten
Don't Tread On Me
-
-
Enzolord
addikt
A Futball létrehozásától (kis túlzással), Mexikóig tudtunk futballozni, majdnem 100 évig mindig esélyesként léptünk pályára, nem hiszem el, hogy azóta kiveszett a Magyar emberekből a tudás, max az egész rendszer sz*r, ami ahhoz vezet, hogy 30 éve esélyünk sincs... Tehát az alapoktól kellene felépíteni magunkat újra, és ismét lenne esélyünk...
Vagy naiv vagyok?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #30971 üzenetére
csakhogy a plusz 8 helyből egyet kap Európa, és ha azt nem csak és kizárólag nekünk tartják fenn, akkor nem hiszem, hogy sokkal több esélyünk lenne...
-
cyberkind
félisten
40 válogatott a vb-n
Itt az esélyünk ! -
KisTücsök
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #30947 üzenetére
Jó lenne már végre, ha legalább ezért nem kellene aggódnia...
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #30962 üzenetére
A korrektség kedvéért: 91 millió volt Bale, CR 94 millió. És nem tudom, hogy ezt a szomorúság dolgot honnan veszed, CR éppen Bale válláról veszi le a terhet.
-
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #30965 üzenetére
öö nem
csak tucsok azt írta, hogy Bale drágább volt, mint Cé, pedig nemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Integra #30955 üzenetére
Még serdülős koromban voltam egy hetet kint Németországban a testvérvárosunkban focizni. Nekem már az nagy élmény volt pedig csak pár edzés meg 2 meccs fért bele. Ott játszottam életemben először műfüvön. Előtte még nem is láttam olyat.
Egyébként mi Dortmundtól nem messze voltunk. Arra emlékszem hogy a siegeni stadiont megnéztük.pohár: arra akarsz kilyukadni hogy ez zavarja Bélát és emiatt nincs a toppon?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
KisTücsök
addikt
De Bale semmiről sem tehet. Kihagyta az előszezont. Többe került, mint C (ezáltal C-t szomorúvá tette). Mielőtt a Madridhoz ment, szomorú volt, mert nem akarták elengedni. Senki nem tudott róla még egy normális képet készíteni. Ilyen körülmények között Te sem tudnál jól teljesíteni.
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
-
Integra
titán
válasz ted_mosby #30936 üzenetére
németországban hova?
nem mindegy, mert mondjuk hamburgban van a legnagyobb utánpótlás nevelési program, de münchen is rendben van, és alapvetően országosan 4000-rel kevesebben jelentkeztek az utolsó szezonban gyerekek, mint az tremélték. odamész, focizol, aztán meglátják, eldöntik.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz baluka26 #30952 üzenetére
lábuk összeakadt, ha véletlen, ha nem...ergo a szabálytalanság megvan...ha még a "lökést" nem is nézzük.
itthon vagyok junius óta...lábtörésből lábadozom, meg közben felujítunk nulláról...csak eddig olvasgattam...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
baluka26
nagyúr
válasz darál0w #30951 üzenetére
Csak itt a szabálytalanság ténye, ami nagyon nagy kérdés. Azért gondolom, hogy sárga adható, mert akadályozta, de ez inkább borzasztó véletlen dolog volt..
Itthon vagy dara, vagy mi ez az aktívkodás baszod?!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ted_mosby
senior tag
válasz cyberkind #30940 üzenetére
cyberkind Arteta kapta, egy szerintem abszolúte vitatható eset miatt. link: a prios lap
#30950) baluka26 Igen sárga simán kapható érte, én is azt hittem , de nem.. Ez kapásból piros volt.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Remélem ma nyer a Getafe Ti mit gondoltok?
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #30940 üzenetére
Arteta, és ha jól hallottam a kommentátort, akkor ő az első olyan játékos, aki a gólja után ki lett állítva (vagy talán büntetője után?), de elég régóta van már angol bajnoki, hát nem tudom... lehet én vagyok a süket
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
válasz Enzolord #30944 üzenetére
Ez a 100 még nyárról maradt meg .
Egyébként ez hülyeség hogy így megy neki, 8 hete van itt, kihagyta az előszezont teljesen, ha játszott is lesérült és 3 hétig pihi volt, és lehetőséget is ha kap a többiek leszarják .
Kegyetlen nagy verseny lesz a BL helyekért az tuti .
És azért fizetnének mert nem akarnak várni, kell egy vagy több sztár, és Bale azért lenne jó mert Angliában lett az aki most .[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #30943 üzenetére
Az igen....
Özilt tukmálta ránk a Real, nem kellett, de jött Fellaini, aki mostanság nem is játszik...Most meg ki akarnak adni több, mint 100M Euro-t, januárban? És azután mi lesz? 2 évig csend, mert nem lesz keret igazolni? És mi a bánatnak fizetnének többet, mikor, ha így megy neki Madridban, ötvenért el lehet majd hozni? Főleg, ha elcsípünk egy BL helyezést... az elmúlt jó pár évben legalább emiatt nem kellett agódni..
Nem értem én ezt..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
Angol lapok szerint Bale-ért 85 millió fontot adna a Manchester United januárban.
Az a baj hogy Özil már akkor se jönne vissza, tehát mindegy, meg nem ártana várni amíg beilleszkedik, bár a MU-ban könnyű dolga lenne .
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Az biztos... Talán a Lambo tesztelő Olaszba igazol, valamelyik nagy csapathoz, ha a pénz nem húzza vissza, de tényleg katasztrófa, hogy egy játékosunk sincs az elitben...
-
KisTücsök
addikt
válasz ted_mosby #30938 üzenetére
Ohh, szavadon foglak! De abból az első fizetésből kérek, amit az Arsenalban adnak (látom ágyús vagy), esetleg más, top csapatban, ha eljutsz odáig, márpedig miért ne?
Tényleg, komolyra fordítva, nem tudom hogy mennek a dolgok kint, de még itthon sem az utánpótlásban. Nyilván, meg kell próbálni, aztán majd lesz valami.
Ennek kapcsán kicsit elmélkedtem is. De jó lenne végre magyar focistát látni egy top csapatban... Annyira vicces (siralmas), hogy már mindenféle nemzetiségű játékos megfordul a legjobb csapatokban, csak magyar nincs. Pedig annak a nemzetiségének a válogatottja nem mindig jobb, mint a miénk.
-
ted_mosby
senior tag
Hogy on is legyek: Jól megy szerencsére eddig az Arsenalnak Ramsey ismét nagyon szép passzokat adott. Ha ennek a szezon végén nem lesz egy Kupa se, nagyot fogok nézni.
-
ted_mosby
senior tag
válasz KisTücsök #30937 üzenetére
Nem azért, igazából hanem mert megvannak ilyen tájt már a csapatok, alap emberek stb. Most ha visszamennék a Honvédba valószínűleg elküldenének, hiszen állóképességben nem vagyok ott. Ezért szeretném ezt az évet erre szentelni, meg persze a focira hogy mikor ki megyek akkor fel vegyenek egy alsóbb ligás csapathoz, onnan meg ki tudja mit hoz az ég. A kondihoz meg majd írok a gyúrós topikba. Meg ezekbe a magyar csapatokban olyan hangulat van hogy kinéznének hisz nem velük együtt nőttem fel, jártam a ranglétákat. Valószínűleg Mentális és kondíciós lemaradásaim vannak, szerencsére még látok a pályán ahogy mondja az edzőm.. Majd mindenképp írok még Köszi az észrevételt! De ha még is befutok első fizetésem a tiéd lesz
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz ted_mosby #30936 üzenetére
Na ilyen kommenttel is ritkán találkozni.
Érdemben nem tudok hozzászólni, csak találgatok. Itthon miért nem tudnál visszailleszkedni? Ha azért nem, mert a három év miatt akkora a lemaradásod, hogy nem tudnál felzárkózni, akkor német honban talán még annyira sem. Persze csak abból indulok ki, hogy jelenleg hol tart a német foci a miénkhez képest, márpedig ott sem 20 évesen kezdenek el focizni az emberek és lesznek világsztárok.
Már csak azért is próbáld meg, mert a mozgás fontos, ha meg szereted is, akkor rossz nem sülhet ki belőle. Majd ott megmondják, hogy "lehet-e belőled valaki" (hú de nem szeretem ezt a kifejezést).
Sok sikert!
-
ted_mosby
senior tag
Tudom lehet OFF, de nem tudom máshova írni . Ezért Bocsi:
Most vagyok 14 éves. 11 éves koromig profi szinten fociztam. BP.Honvéd kezdőcsapata,szilárd védő.De a suli miatt abba kellett hagynom,mert nem tudtam volna vinni, mindkettőt. Eleinte még ezt hittem, és szüleim is. Ám most ahogy látom simán vihettem volna,de már mindegy. Addig is nyomtam az iskolai focicsapatba ahol mondhatni jól megy. Ám itt már csatárba. A Kérdésem az lenne, mivel lehet kiköltözünk jövőre Németo.-ba, és ott szeretnék elmenni újrafocizni, hogy még így lehet e belőlem valaki? Sokak szerint megvolt a tehetségem, válogatottba is hívtak volna,csak én már leléptem előtte. Tudom nagy lemaradás ez a 3 év de remélem van még vissza út. 1 év alatt vissza szeretném hozni, ha lehetséges 3 év lemaradását. De itthoni csapatba meg már szerintem nem tudnék elhelyezkedni, beilleszkedni. Köszönöm előre is válaszokat,észrevételeket ! Egy kisebb csapatba tervezek Németországba menni.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #30923 üzenetére
Ez Baumann mesterhármasa volt, akárhonnan nézem...
Csóri gyerek, Benny Hill nyomott ilyeneket...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #30927 üzenetére
Valószínű azért, mert ott csak sportszakmai szemmel nézik, itthon meg politikai felhangok is voltak/vannak...
-
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #30925 üzenetére
Fu, bocsi, neked meg elfelejtettem még múltkor válaszolni.
3 meccsünk volt, mind a hármat megnyertük. Az egyiken a másik csapat 2 gólos hátrányból egyenlített, ezért büntetők következtek, nekem is kellett rúgnom, magabiztosan a bal alsóba tekertem. Az utolsó meccsünkön 12-3-ra nyertünk, rúgtam 2 gólt és adtam 1 asszisztot. Elégedett vagyok magammal, de a következő fordulóban szeretnék még jobban teljesíteni. Külön öröm, hogy a keretben én voltam az egyedüli nem igazolt játékos, és így is behívtak.
Köszi a kérdésed!
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
-
Integra
titán
tudom, senkit sem érdekel a puccos meccsek mellett, de a falábúak nyertek 3:0-ra idegenben
azt hiszem erre a meccsre a gólokat elnézve megvásárolták a freiburg kapusát érdemes megnézni a gólokat.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #30918 üzenetére
Nem tudnak mit kezdeni a kisebb csapatokkal. szarul
salival: Ha így nézzük akkor tavaly meg a többi csapat fizette le a bírókat, hogy nehogy befújjanak ilyen kétesélyes szitukat a Spursnek. Nem kell ecsetelnem mekkora faszság ez a teória.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
Ez azért meglehet most köszönni nekik. Bár azért azt be is kellett rúgni. Azt hittem, kihagyja Torres, mert eléggé szar szögben volt már. Nagyon-nagyon kellett ez. Végre.
A Tottenham hogy tolta?
-
veterán
válasz Napfénysüti #30875 üzenetére
Itt Alvesnél maradt a labda(ez a különbség), ha berúgta volna, minden év végi összefoglalóban szerepelne...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cyberkind
félisten
Hát mi volt ez a meccs ? 2-1
Citynél minek rohan ki a kapus habokra ?[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Hart idén kurvagyenge.
YNWA
-
KisTücsök
addikt
aztakurvamindenit.
-
pohár
félisten
hát beszarok bazdmeg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dinter
addikt
Xddddddd
-
NyxNyxNyx
addikt
Kezezés miatt tizi Spurs 1-0. Hát igazságtalan, de ez van.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
baluka26
nagyúr
Ne is fújjad be, kopasz...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #30902 üzenetére
Jobb a Chelsea. Az elején 5-10 percig fölényben voltak, aztán a City, de a félidő második felétől megint eléggé a Chelsea. Citynek volt egy nagyobb helyzete, a Chelseanek 2 (egyik kapufa) + a gól...
Elég jól működik most a támadó szekció, nagyon gyorsak és elég kreatívak. Nem kéne kiengedni, akkor akár több gólos győzelem is benne lehet, mert a védelem nagyon jó, csak Agüerora kell figyelni gyakorlatilag.
Kíváncsi leszek, Pellegrini mit változtat.
-
vans?
őstag
Torres tenyleg jo ma, de az a ziccere...
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
Mit játszik, te jó ég!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek