- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Ennyi.ez az ember mindent tud a fociról,bármennyire is antipatikus,muszály csodálni a mozdulatit
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #31784 üzenetére
ja, két hónap van közöttünk.. így már értek mindent
-
Tibiajax
nagyúr
[link]
első bekezdést akár rólam is írhatták volna -
Integra
titán
most látom, hogy nejmár is hamar megtanulta, hogy kell feldobni magát sikeresen.. valaki rúgja szét a seggét érte
-
-
cyberkind
félisten
A Daily Express szerint a Real Madrid 25 millió eurót ajánl a télen Ramiresért, aki évek óta Ancelotti kedvenc középpályása.
Szia Isco .
-
válasz
Tibiajax #31764 üzenetére
igen, és amúgy az a hihetetlen, hogy az ajax és a hírneve kb. azóta is a 95-ös bek győzelméből él. ami nem baj, én akkoriban kezdtem focit nézni, és még mindig emlékszem rájuk és imádtam őket, és ha egy kedvenc játékost lehetne csak megjegyeznem, akkor az máig davids lenne
az a csapat gyakorlatialg a holland válogatott volt piros fehérben, litmanen-t leszámítva szerintem nem is volt ott légiós. brutál, na
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #31764 üzenetére
mindenki kurva, a kérdés, hogy mennyiért.
akkoriban nem volt még ilyen iszonyúan széthúzva a bérezés és nem voltak messze ennyien keletről tulajdonosként, szűkebb volt a bérpiac, kiegyenlítettebb, illetve a gondolkodás és a nagyzási mánia is szolídabb volt, nem látták azt a játékosok, hogy bárkit bármikor tönkre lehet tenni. de a mai generáció, a mai huszonévesek már rég ebben nőnek fel, semmi sem elég..
az olajosok pedig egyszerűen máshol, másban mosták a pénzüket. ahogy a pénzpiaci törvények szigorodnak, a pénzmosási törvény pedig gyakorlatilag teljesen transzparensé teszi az ipart, nincsen apparátus és logisztika már a régi, klasszikus módszerekhez. így a sport nagyon jó lett, hogy legálisan európába pumpálják a pénzt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #31763 üzenetére
ahogy telik az idő, egyre képtelenebb vagyok rájönni arra, hogy bírták összehozni és megtartani van gaal-ék 94-ben de boer, davids-ékat.. akkor is azért már uralkodott a lóvé, nem volt az annyira régen, és mégis találtak egy csapatnyi tehetséget, akik mind world class-szinten nyomták és együtt is tudtak maradni. az ajax név, mint presztízs, mint csapat nem volt akkor még ennyire alacsony szinten, mint ma?.. nem bírom elhinni, felfogni, hogy ennyit jelenthet az arabok és más pénzzsákok azóta háttérben való megjelenése
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #31760 üzenetére
van der wiel-t elvitte a suttyó psg, nincs akadálya annak se az égvilágon semmi, hogy schöne-t is deportálja egy kisebb zsáknyi pénzért majd az
arabfrancia együttes. ajax mindenkit elad nyugodt szívvel, pár ezer eurócska kedvéért
már nem idegesítem rajta magam, nem tudom, mikor fogunk látni újra nagy ajax-otszuperszónikus moldáv csapat.. drukkolunk nekik este a white hart lane-n
-
Integra
titán
válasz
viharhozo #31756 üzenetére
nemtom mi van a schalke-val, számomra kiismerhetetlen, nagyon rapszódikus a teljesítményük, keller-rel pedig nem tudok mit kezdeni. plusz a fél brigád levan amortizálva.
a dortmund meg.. nem akarom arra a tizire fogni, utólag nézve jogos lett volna, de abból a szögből szerintem a bíró sokat nem tudott volna ott helyben megállapítani. azt pedig pláne nem szeretném, hogy a dortmund barcelona-madrid legyen. klopp nyilatkozata és az idő előtti hosszabbítása pont ezt jelzi, üzent a fiataloknak, hogy nem csak a pénzmosó csapatok vannak a világon, ha a csúcsra akarsz jutni. és ez így jó.
szóval bekell rúgni, volt bőven helyzetük. -
Tibiajax
nagyúr
ma esti menü, a'la carte
-
viharhozo
addikt
válasz
Integra #31722 üzenetére
A Schalke sokadszor jatssza el ezt. Jol kezdik a meccset, helyzeteik vannak, kapnak egy hulye golt, es jon az osszeomlas. Edzot kellene cserelni, ez igy nem allapot.
Kloppoeknak meg pechuk volt (az elso meccsen meg mazlijuk, ez is teny), de azert Lewandovskit Mertesacker nagyon latvanyosan rantotta le, illett volna befujni a buntetot, meg ha a 94. percben is jartunk. Ebbol latszik, h a Dortmund azert meg nem Barcelona/Real.
-
-
Tibiajax
nagyúr
hát nem megmondtam, h legyőzzük a skaóótokat??...
-
Integra
titán
ezért kár volt dortmund.. vicc az eredmény, de mégis érvényes eredmény
-
Integra
titán
ehh, ez a neymar... ha már 4 védőn átfűzi a labdát és önző, akkor illik belőni..
na de messi megoldotta a nyugalmat
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ps Vita #31743 üzenetére
Mivel ő a csatár, a középpálya alá dolgozik. Olyan labdákat kap, hogy azokat néha még Messi vagy CR7 is megirigyelné. Egy Balotelli vagy egy Ibra állna a helyén, biztos vagyok benne, hogy az összes általa kihagyott helyzet 70%-a gól lett volna.
És akkor még nem írom, hogy néha mekkora suta mozdulatokat csinál.Sztbeni: Jövőre remélhetőleg nem lesz már nálunk. Nem érdekel kihez megy, csak menjen már.
-
pohár
félisten
uh, mit kapott Kos
csoda, ha nem tört bordája -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ps Vita #31739 üzenetére
Olvass vissza, előző évben is pont ugyan ilyen véleménnyel voltam róla, sőt, előtte is. Mikor eladták Barriost, már tudtam, hogy ezek erre a kutyaütőre akarnak építkezni. Ez hatalmas hiba volt...
Sőt, azt is leírtam nyár elején, hogy remélem a Bayern sorait gyengíti ebben az évben. Hát nem így lett... -
L_YKing
addikt
Csak én látom mindig Kakának ezt a Poli gyereket?
Neymar!
-
MPowerPH
félisten
Nyomorék Lewandowski, takarodjál le a pályáról, meg az egész csapatból végre. Mi a rákért kellett megtartani, vitték volna el a rákba, akiknek kellett ez a suta nyomorék.
Sztbeni: Igen, legalább 15 góllal többünk lenne a bajnokságban mint most, mert azon a pénzen lehett volna hozni egy rendes csatárt, nem ilyen alibi majmot.
-
Sztbeni
őstag
Ramsey! Szép volt
-
pohár
félisten
jeee
és Ramsey megint, befosok
-
MPowerPH
félisten
Arsenal nem csinált semmit eddig, most meg a BVB védők töketlenkedésének köszönhetően vezetnek.
És közük nincs a meccshez, ezek a pancserek meg sorban puskázzák el a lehetőségeket.
Balfékek, mi a f...t csináltok ott elől?
-
MPowerPH
félisten
Artetanak kijárna már a piros.
-
L_YKing
addikt
Ajax.
Nem ide szántam.Mekkora gólt lőtt Messi.
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Dortmund - Arsenal meccshez tudna dobni valaki egy jó streamet? Néztem egy 2000kbps-os sopcastosat, de egy picit laggolt, így bezártam, hogy keressek egy másikat. Na, innentől fogva nem hogy másikat, már azt se találom, amit eddig néztem.
wiziwig-ről mintha eltűntek volna a sopcastos streamek...
Most egy flash streamet nézek, de nem az igazi ebben a 3x2-es felbontásban. -
Tibiajax
nagyúr
angolok nem aprózzák el az arsenal-derbit.. masszív, stabil 20megabit-tel jön a kép
-
viharhozo
addikt
A Premier League listavezetoje 0, azaz nulla kapuralovesi (figyelem, nem kaput eltalalt) kiserlettel hozta le az elso felidot, grat nekik!
-
Integra
titán
na piké izgalmassá teszi a meccset
-
L_YKing
addikt
Busquets.
-
MPowerPH
félisten
Artetanak ma elmentek otthonról...
Ezt hogy hagytad ki?????
Ezt még Lewa is belövi 5-ből legalább kettőször.
Sztbeni: Az avatarod Del Piero akar lenni?
Végülis...
-
Sickboy25
addikt
Hildebrand
-
baluka26
veterán
Grat Neymar, szarhazi egy cselekedet volt....
-
L_YKing
addikt
Bárcá!!
Messimessimessi! -
Sztbeni
őstag
GÓL STEAUA! PIOVACCARI!
-
pohár
félisten
Az MLSZ keresi a kapcsolatot Jupp Heynckesszel
egyik hozzászólás:
"Én meg keresem a kapcsolatot Jennifer Anistonnal ..."
ez tökéletesen kifejez mindent
nem akar valaki SkySport1 HD-t streamelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest