Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz gyuromoj #154799 üzenetére
Ennyi pénzért ez szerintem marhanagy lutri: psg-ben megy neki, viszont eb és vb-selejtezőkön nem sok gólt lőtt mostanában... nagy kérdés, hogy egy teljesen más közegben hogy tud beilleszkedni... ennyi pénzből egy teljes középpályát le lehetne cserélni, erre 1 játékosért a teljes stáb eladja a veséjét is és várják a csodát, hogy "ő majd mindent megold"?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyuromoj
veterán
válasz bandus #154796 üzenetére
Romano:
Eduardo Camavinga to Real Madrid: HERE WE GO! The offer has been accepted tonight by Rennes. €31m plus add ons. Medical already completed tonight.
Paperworks are signed. Official today. He goes to Real NOW - no loan. Camavinga picks Real over Man Utd and PSG.szerk.:
Mbappe majd januárban, ha addig kibírja hogy ne hosszabbítson. Elvileg éves 40 millás fizura már nemet mondott.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
válasz Peterhappy #154793 üzenetére
Csak nem lesz egy Khelafi érdekeltségű szponzora a Margitnak, amin keresztül így támogatják a P$G-t?
Másra nem tudok gondolni, ekkora ár láttán...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
bandus
veterán
válasz Peterhappy #154793 üzenetére
en bizom benne, hogy igy lesz de nem talalok errol hirt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
válasz DeathAdder #154794 üzenetére
Jó látni ,hogy nincs tökéletes liga, nem igaz?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Peterhappy
őstag
Allitolag done deal es 215m ojroert koltozik Madridba Mpubi.
Teljesen abszurd, nonszensz szerintem, barmekkora gigasztar is legyen.Na majd meglatjuk, kacsa-e, vagy tobb mint pletyka.
-
villamos
őstag
válasz DeathAdder #154759 üzenetére
Puskás - Díj esélyes...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
addikt
válasz paatrick #154785 üzenetére
A rossz Juventusban hozták el CR-t. Volt nekik Pogba-Vidal-Pirlo középpályájuk, mögöttük meg a jelenlegi védelem csak akkor még nem 100 évesen.
Ilyen Khedira, Pjanic, Arthur, Rabiot, Ramsey féle kóklerek elé egyszerűen felesleges ilyen drága csatárt igazolni (fizu+transfer).
Így nézve viszont tényleg okosabban is el lehetett volna költeni azt a pénzt.
Vagy szimplán csak CR miatt süllyedt az a hajó. Kilukasztotta és még lelép mielőtt ő is belefullad.
Kb ez volna a két véglet.
[ Szerkesztve ]
-
-
paatrick
őstag
válasz venember83 #154782 üzenetére
Ahogy látom te Juve szurkoló vagy. Ha pártatlanul nézed akkor nem az jön le hogy Ronaldo épp időben elhagyta a süllyedő hajót? Már a múlt szezon is szenvedés volt. A többi olasz csapat nagyon feljött.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #154782 üzenetére
Pep azt nyilatkozta, hogy nem valószínű, hogy ők leigazolták volna Ronit.
-
venember83
nagyúr
válasz Veron #154779 üzenetére
Elvileg állt is a bál, amiért mégis menni akart, ezzel megszegve az Agnellivel kötött megállapodást. Nem is lett semmilyen búcsúvideó, ünnepi sajtótájékoztató vagy bármilyen pozitív megnyilvánulás a klub részéről. Egy nyomorult facebook-posztot sem érdemelt az egész. Kiment a reptérre CR7, s elhúzta a csíkot.
-
Cartevo
őstag
A Juventusnak megint kihívás lesz a BL-kvóta megszerzése.
Illovszky Rudolf legendás mondata, hogy a jó rajt elviszi őket Karácsonyig.
Most öten vettek repülőrajtot, az elviszi őket valameddig +ráadás a kellemetlen Atalanta, így a Juve stabilan üzembiztosan kell, hogy hozza a 3 pontokat, ami nem épp reményteljes. -
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #154767 üzenetére
Ne mar, tok jo Bundas-meccsek vannak az alsohazban is. A hetvegen a Stuttgart-Freiburg elso felideje hibatlan szorakozas volt, a masodikra aztan persze atmentek Serie A-ba, az szar lett. A Mainz-Furth szinten teljesen rendben volt.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
atee_13
őstag
A gól az gól nem kell irigykedni
-
venember83
nagyúr
válasz szotyika77 #154770 üzenetére
Igen, elvileg a Juve fizeti a bérének a felét, a többit a Barcelona.
Datsyuk: Köszi a megerősítést.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz venember83 #154768 üzenetére
Nyugi, Witsel nem hagyja el idén a BvB-t. Maric az egyik segédedző kommentált Twitteren. A kedvencem a srác aki kérdezte, hogy ezt honnan veszi? :
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #154768 üzenetére
Még fizetek is a Juvénak, csak vigyék Pjanicot visszafele és soha többé ne lássuk Barca mezben!
-
Richard!
addikt
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #154757 üzenetére
" Szaniszló twitteren való létezésével masszívan ássa el magát"
Te nem kevered Szaniszlót a Kele Janival? Tudod a Szaniszló az amelyik általában semleges, törekszik megérteni a másik álláspontját és jó meglátásai vannak, mondhatni professzionális. A Kele pedig ha veszít a csapata olyan mint egy 5 éves óvodás, toporzékol, mindenkit lehülyéz. Lásd EB döntő.......By the way, ezt a véleményét én speciel nem osztom mert mindegyik borzadály. Miért nézne bárki is ilyen mérkőzéseket?(Nem, egy Bielefeld-Uniont se néznék szívesebben ).
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
Chiesa is majdnem emelt egy gyönyörűt Wojci kapujába, de videót sajnos most nem találok róla. Az lett volna igazán a kegyelemdöfés az Empoli elleni meccsen. Pontok tekintetében már úgyis mindegy volt.
-
hobizoli
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #154757 üzenetére
"persze Róma szurkoló, úgyhogy minden amit mond az úgy van"
Nem, sőt, de ez most talált azért akadt meg rajta a szemem."a saját magát átfogóan "olasz foci fannak" nevező embernek, hogy nem fröcsköl minden irányba a Burnleytől? Azt már értem, hogy ezek a kompakt pozíciós játékra épülő vagy bármilyen modern futballt elítélnek, így nyilván egy Wolves, Brigthon, Brentford, Soton, Westhem, Leicester, Norwich gyomorforgató, de a Burnley pont azt tudja amitől ez a Szaniszló olaszfoci fannak nevezi magát: leoktatott, fegyelmezett, sótlan, tetűlassú, hosszú, széles, biztonsági, semmilyen, még a játékidőt is jól elcsaló"
Szokásos elcsépelt frázisok helyett csak írj annyit hogy #besztlíg #szarolasz.
Hogy feldobd kis fűszerrel még dobj bele egy Szabó "Mourinhotól focit nem várunk szót sem érdemel már a cirkuszon felül" Peet idézetet. Esetleg egy Haraszti "a 4-0 ellenére sem meggyőző eddig ez a Roma" Ádám monológot.Viszket a tenyerem tőlük, főleg a second hand Josh Gad utánzattól. Igazi kibic okoskodó.
Vagy lehet KeljfelJanek kurzusra járt.Egészen érdekes, hogy a múltszázadi - most nem sorolom fel az összes többi negatív
fasságotjelzőt - olasz fociról még CR is azt mondta hogy tudott tanulni sőt kellett is taktikailag és ezzel nincs egyedül.De leborulok a kompakt és modern Arsenal, Wolves és társai előtt, meg a szétszakadt csapatrészek előtt amikor elfelejtik mindezt, de ilyet látok a spanyoloknál is csak több színészkedéssel, de pl a haladó német középcsapatok is olyanok sokszor mint egy nyitott könyv ahogy a franciák is. Ő izé, a Leicester kivel lett bajnok? Chelsea? Conte? Ranieri? Ancelotti? Csak nem a leoktatott hosszú széles biztonsági?
A haladó modern Brendan Rodgers és David Moyes kell![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #154758 üzenetére
de még hogy
-
LyonnaisFan1
őstag
Te jo eg, mi Devecsering az Atletico Madrid - Villarreal meccsen.
2-2 vege!As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #154756 üzenetére
Láttuk, Szaniszló twitteren való létezésével masszívan ássa el magát, na nem feltétlen ettől, EB-n is amiket beírkált, téboly... persze Róma szurkoló, úgyhogy minden amit mond az úgy van.
Amit viszont továbbra sem értek, hogy a saját magát átfogóan "olasz foci fannak" nevező embernek, hogy nem fröcsköl minden irányba a Burnleytől? Azt már értem, hogy ezek a kompakt pozíciós játékra épülő vagy bármilyen modern futballt elítélnek, így nyilván egy Wolves, Brigthon, Brentford, Soton, Westhem, Leicester, Norwich gyomorforgató, de a Burnley pont azt tudja amitől ez a Szaniszló olaszfoci fannak nevezi magát: leoktatott, fegyelmezett, sótlan, tetűlassú, hosszú, széles, biztonsági, semmilyen, még a játékidőt is jól elcsaló, bár a Burnley nyomokban hatékonyan tud letámadni (ld. pl. birghton ellen), és a favágás-fetrengés csúszkáján is a másik végletet képviselik. többek közért ezért szeretné már mindenki ha kiesnének a pitsába, mint a liga utolsó múlt században ragadt résztvevője
pl. a Baumstarknak mint bevallottam hatalmas olasz foci fannak általában ejakulációja van olyan szépeket mond Dyche csapatáról, és hogy milyen fantasztikus edzőfejedelem
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Most jött szembe...
Szaniszló Csaba: "Megszállott olasz foci fan vagyok, sose tagadtam. Nézem ezt a Burnley-Leeds meccset, hát… inkább hat Spezia-Bologna étlen-szomjan."Pontosan! Szívemből szólt, én is leültem elé mert hát Bielsa és Dyche...
...kár volt.
De persze itt van tempó, meg taktikai magic, csak a labda ne lenne...
#taktikakifogyottfocinemisvolt
Rosszabb volt, mint a Sahtar - Monaco, pedig tartom, hogy akár egy 0-0 is lehet brutál jó.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DS39
nagyúr
Donnarumma-t azért igazolták le, hogy a padot védje? Röhej.
-
paatrick
őstag
válasz Cs1csó #154751 üzenetére
Ha van eszük hazai meccsen mutatják be a szünet után. Mint ahogy Ronaldo is biztos kezdő lesz otthon a Newcastle ellen. Ezzel a Mbappe góllal viszont lehet a Realnak rá kell még rakni a 180-ra
Milan meg közben parádézik.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bandus
veterán
mbappe elvileg a psg kezdőben
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #154737 üzenetére
ötösön belül mi sem voltunk túl sokat, de még a 16on belül sem, emberelőnyben meg pláne nem, de nagyon veszélyes volt amikor kiszabadultak a presszingből és emberfölénybe kerülve támadtak.
Helyzet meg azért nem volt mert hatékonyan levédekezték, mo ezért volt frusztrált mert zsebrevágták, a sziti élesebb támadóinak sem igazán volt momentuma ellenük, de attól még salah az egyetlen megmaradt normális támadónk jota mellett, mert firmino 3 éve folyamatosan romlik, manét meg már tavaly el kellett volna adni, ha nincs a kovid szerintem el is adjuk.
firmino meg valószínűleg a fontosabb visszamozgásai miatt kezdett egy ilyen meccsen, meg ahogy az öreg Fergie mondta mindig tartani kell egy nyerőembert a padon
(#154748) - a legnagyobb csicskagóllal
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #154746 üzenetére
Ja, csak mi szptunk a brightontól az anfielden 1-0ra fél éve
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
Manchester United's post announcing the return of Cristiano Ronaldo has the most likes from any sports club at 12.5M and counting
Ezért lett elhozva, nem igaz?Vagy biztos a középpályára, Fred helyére.
-
DeathAdder
veterán
Idén a Wolves az új Brighton lefocizzák a spurst, a leicestert, a mu-t és mindhármuktól kiszopnak 1-0ra
-
Enzolord
addikt
Hihetetlen, mennyire fogalmatlan játékot játszunk. Ilyen kerettel nem ezt az okádvány fos játékot kellene játszani, még idegenben sem. Sokat segítene, ha ott játszana egy játékos, ahol tud is. És erre Martialt cseréli be, miután a középpálya szar . OLe, bármennyire is jó ember, egy szar edző...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
atee_13
őstag
200 milla eurót perkáltak volna
.. elvileg
-
atee_13
őstag
Csóri farkasbanda 25 perc alat vághatott volna vagy 3 at, de minden kimarad
-
Enzolord
addikt
Sancho nem jobb szélső? Akkor mi a bánatnak a bal oldalon van, és mi a faxot keres DJ a Jobb futó poziban? Pogba mehetne a helyére, dmbe meg VDB
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Kaba
veterán
A német Bild szerint lehet,hogy a PSG Haalandtot szerződteti Mbappe helyére még a mostani átigazolási szakaszban Aug 31-ig.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Farkasok haraphatnának élesebben is
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #154736 üzenetére
Simán elmehet Conte, a gond hogy ő is egy rakás lóvét elköltene középszerekre, akivel legalább lenne egy kiemelkedő idénye, utána nagyobb cirkuszt hagyna maga után, mint ami most van.
Lassan ez az összes sikeredző ismérve. Rövid megbízatás, siker 1-2 éven belül, aztán utánuk a vízözön: eladhatatlan játékosok, hitelrengeteg s válsághelyzet, ami a következő edzőt illeti. Ma már másképp, és igencsak drágán mérik a sikert. -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #154736 üzenetére
Majdnem 600millát éri az arsenal, amit a hozzá képest filléres brentford is megakasztott 2-0val... közben meg a city is simán felrakna b-ből is olyan keretet, ami top6 lehetne egy jó edzővel... baj van a csúzlisoknál nagyon... Arteta meg csak úgy áll a pálya mellett manökenben, mint egy bamba majom...
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #154705 üzenetére
"akár elelhúzhattak volna 2 góllal is" hát nem tudom erre/ezekre a helyzetekre nem igazán emlékszem. A góljukig 16 os környékén se nagyon jártak érdemben, de az 5 ösön belül meg végkép. Az a kontra volt amit Mount mellétett, de nem rémlik, h Alison bravúrt halmozott volna bravúrra.
Az meg már milyen lett volna, ha 45 perc alatt van 2 kaput eltalált lövésük és mind a kettő gól.
Szerintem a védekezésünkkel nem volt különösebb baj. Kaptunk egy olyan gólt amit, ha Havertz 10x olyan játékszituációba kerül kb 0 szor hoz ki belőle gólt, most összejött neki. Nyilván szép volt jó volt, de nem az a típusú gól amit 10 ből 5-6 alkalommal gólra vált valaki.
Szerintem sokkal nagyobb gond volt az előre játék. Még 11-11 ellen is. Meg főleg a kimaradt lehetőségek.
"A mi nagy helyzetünkből az egyik Hendersonra jött ki" Meg nemsokkal később Eliotra amit félfordulatból zavartalanul a semmibe luftozott 16 belülről. Nyilván nem egyszerű vagy kötelező minden félfordulatos lövésből betalálni, de előző fordulóban Mané kb ugyan azt oldotta meg. Meg ugye Hendo Firminho elől is elvette aki lehet célratörőbben kanalazhatott volna ami így dupla pech (Bár azért ő sem szórja annyira a gólokat)"mert nem hagyták, gyk le voltunk meccselve" Gyakorlatilag a 2. félidőben Sala a 16 os környékén kapott labdával nem tudott megverni egy Chelsea játékost sem. Ha kifelé ha befelé ment. Egy Rüdiger gond nélkül ált közé meg a labda közé majd Sala le birkózta kínjában, de ugyan ez volt Alonzóval is. 2. félidőben 2x kapott olyan labdát amiből egy azon a polcon lévő játékos amire őt tarták minimum helyzetet teremt ő összehozott belőle 2 kirúgást. Egyiket Jota adta neki kb a 16 os elé amit átlépve akart átvenni, de belebonyolódott és kiment a labda az alapvonalon, pedig a kapus és Sala között nem volt senki. Másiknál bal oldalról jött a beadás a Cheslsea-s védő el sem találta a labdát Sala meg comb felső részével átemelte a kaput az 5ösről vagy 5 méterrel.
Értem amit mondasz, h levettek minket a pályáról, de azért vettek le, mert ehhez asszisztáltunk azzal, h Sala volt erőltetve akkor is mikor teljesen egyértelmű volt, hogy semmi értelme rá játszani. Nyilván a többiek se villogtak, de Sala vergődése elképesztően látványos volt. Volt egy szitu a Chesea alapvonalnál mikor eladott egy labdát birkózót, szabad kifelé, majd dühből elrúgta a labdát a nézőtér felé, ennyire még nem láttam zaklatottnak. Persze, h a Chelsea köszöni szépen röhög a markába, hogy jó lesz ez így.
Itt szerintem 2őn ált a vásár nem simán a Chelsea védekezett le, még akkor sem ha a végkifejlett az lett.Meg én már a meccs elején nehezményeztem (igaz egy egyéni szoc problem) hogy a jó szériában lévő Jota aki minden első félidőben kvázi komoly helyzet nélkül szerzett gólt. Mindenképp rámentem volna arra, h egy ilyen szériában lévő játékosnak odaadom az első 45 percet, ha a széria folytatódik mindenki happy ha nem akkor jön a csere a 2. félidőben.
Halk megjegyzés: Ha ma pl a Tottenham hozza a 3 pontot szerintem ők jobban kezdenek mint a Chelsea. Vagy akár mi. Mert szerintem lélektanban tegnap a Chelsea nyer mi veszítettünk.
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #154731 üzenetére
Simán elmehet Conte, a gond hogy ő is egy rakás lóvét elköltene középszerekre, akivel legalább lenne egy kiemelkedő idénye, utána nagyobb cirkuszt hagyna maga után, mint ami most van.
Sajnálom, hogy ez az Arsenallal történik, nagyon szarul vezetik a klubot Wenger távozása óta, és nem nagyon értem miből igazolnak ennyit, de félő hogy halmozzák az adósságot, míg a köpedék olajosok lubickolnak
Nem, sajna a hazai kupák fabatkát sem érnek, pontosabban akkor érnek valamit, ha behúzod (ugyanez igaz EL, szuperkupára etc..), mert egyébként a döntős vesztes csapatát sem érdekli, mert bármilyen topklubnak többet hoz a youtube csatornájá, mint egy kupagyőzelem. Az FA kupa még 50 éve sokkal többet jelentett bármelyik angol csapatnak, mint ma. Európa akkor csak egy kis exotikus jutalomjátéknak számított (szerencsére akkor sem halt meg a futball, amikor ez full háttérbe szorult és a klubok mocskos módon elmentek a pénz felé)
pl, Wenger pályafutásának befejezése sikeres volt vagy sikertelen az Arsenalnál?
Annak fényében, hogy az utolsó 5 szezonjában 3 FA kupát nyert viszont az utolsó két szezonjában nem végzett BL helyen, és emlékszem hogy fohászkodtak, hogy mikor rúgják már ki végre, míg a Tottenham folyamatosan növekedett lépkedett előre a negyedik helyekkel 0 kupagyőzelemmel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #154732 üzenetére
Neem, Ablonczy Gábor irománya, aki közösen Márthon Gergellyel közösen nyitott egy Arsenal Pub-ot pesten a nyugati pu. környékén. (Peet a munkájuk gyermeke egyébként, ha lehet így fogalmazni.) Magyarországon már régóta van Arsenal szurkolói klub, meg mindenféle csoportosulás. Ők is ilyen vezérszurkolókként kezdték, blog stb. Ők szervezték a Budapest is Red rendezvényeket, amikor több Arsenal-os volt a Hősök terén, mint a Fradit leszámítva kb. az összes magyar meccsen (talán kicsit túlzok, de így jobban hangzik. ) És mindezen tevékenységük megkoronázásaként nyitottak egy Arsenal Pubot, mint írtam csak közbejött a covid, meg az Arsenal nem gyenge hanyatlása.
Nyilván egyébként meg is élnének a dologból, csak kicsit nehezített lett a pálya.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
Cs1csó
félisten
válasz Phoen|x #154731 üzenetére
Pár éve viccelődtünk, hogy a (S)Arsenal nem nyert szinte semmit már 10 éve, azóta csak rosszabb lett a helyzet, szerintem már az ügyes lenne tőlük, ha a tabellát megnyitva egy okostelefonon nem kell görgetni, hogy megtaláljuk őket.
Anyagilag a TM szerint van nála - játékosonkénti érték - 5 értékesebb és kb. 3 hasonló értékű csapat tehát simán 9-10 hely még reális is lehet. -
addikt
Kicsit hosszú, de szvsz jó írás a KNOWS-ról:
"2021-ben felálltunk egy Soáres - Chambers - Holding - Kolasinac védősorral a regnáló bajnok otthonában. 5 gólt kaptunk, ebből kettőt 20 perc alatt. William Saliba egy borzalmasan rossz védő lehet, ha a 30 milliós vételára ellenére még csak a városban sem látják szívesen, nemhogy a kezdőben.
Xhaka ismételten ki lett állítva, most hagyjuk azt, hogy mennyire jogosan, írok inkább egy számot: ez volt a 10. kiállításunk Mikel Arteta érkezése óta. Megsúgom, hogy Xhaka bármennyire is nélkülözhetetlen játékosa az Arsenalnak, Wenger már eladta volna a konstans piros-veszély miatt. Mondjuk a Rómának.
Az állítólag(!) az igazi Arsenal szurkolók hangját és véleményét képező, az idegenbeli meccsekre állítólag(!) rendszeresen járó, és ugyebár ott helyben forgató AFTV tegnap kirakta Twitterre a fotót, hogy az away szektorban lévő szurkolóink ünneplik a City 4. gólját. Aztán persze megtudtuk azoktól, akik ténylegesen is jelen voltak, hogy abban a pillanatban éppen Sakának és ESR-nek énekeltek egy dalt, és a gól miatt nem szakították meg az éneklést.
Namost túl azon, hogy az AFTV készítőit már jó ideje félholtra kellene verni ama bizonyos fagyott bálnafasszal, ami engem jobban aggasztott, az a 4. gól után történt pár perccel. Akkor ugyanis azt néztem, hogy a játékosaink összepacsiznak azután, hogy blokkoltak egy City lövést. Pedig ekkor már bennem volt nem kevés rövidital, de sajnos láttam ezt. Szarrágás, tudom, de akkor is a retinámba égett.
Ami még furán érintett, hogy Pep Guardiola a meccs utáni interjújában többször tűnt egy remekül fizetett ügyvédnek, mint a világ legjobb edzőjének. Miután különösebb izzadtságcseppek és erőltetés nélkül verte el a tanítványának csapatát 5 góllal, hosszan értekezett arról, hogy az embereknek bíznia kell Mikelben, hiszen ő is rengeteg dolgot tanult tőle, mert ami jelenleg a Manchester City, annak nagy részét ők ketten építették fel. A seggjáratomig lekarmol ez az interjú azok után, hogy kb 90%-ban végig a City-nél volt a labda.
Nem igazán akarom hallani azt a kérdést, amire Kolasinac a válasz 2021. augusztus 28-án Manchesterben. Ha csak eddig tudjuk eltolni a szekeret, akkor inkább ne is toljuk. Fájni fog a példa, de azért csak leírom, mert vannak a környékünkön önmagukat komolyan vevő klubok: 3 ilyen szezoneleji mérkőzés után a Chelsea-nél Abramovics nem kirúgna, hanem a családodra küldené a Putyin medveölő kutyáit. Aztán ha nincs más, odaadná a csapatot az U14 edzőjének, vagy a szertárosnak akár. Az biztos, hogy egyetlen másodpercig sem tűrné azt, hogy a csapata, azaz a befektetése köznépi bolondozás, nevetés, röhej tárgya legyen. Szórakozol a pénzemmel, faszfej! - ő így gondolja. Jogosan.
Fiatalok, épülő csapat, nehéz sorsolás, tudom. Okos vagyok, mint az a szurkoló, akit meginterjúvoltak az ünneplő tömegben, mikor a United leigazolta Ronaldot a héten. Megkérdezték tőle, hogy mit szól ahhoz, hogy ismét a csapatában játszik CR, amire mondta az emberünk, hogy ő igazából Arsenal szurkolóként van jelen. Erre pedig megkapta azt a kérdést, hogy hát akkor ahhoz mit szól, hogy CR ismét a rivális csapatban játszik? Amire faarccal válaszolta, hogy a mi riválisaink jelenleg nem United-, sokkal inkább Brighton szintű csapatok.
Szóval nem egy Manchester City elleni, előre lefutott, teljesen várható szarráverés lesz az utolsó szög a koporsóban Mikel Artetának. Hozzájuk nincs mit viszonyítani, az Arsenalt, hovatovább a tegnapi Arsenalt főleg nem. Nekünk a szezon ma kezdődött el. Aubameyang is ezt nyilatkozta, le kell ülniük beszélgetni egymással, hogy az anyját nem bassza meg a sok eszével, de tényleg ezt nyilatkozta, bazdmeg. Hát akkor hajrá, drága testvéreim, csicseregjetek, én addig még elolvasom párszor a Háború és Békét, megnézem a Ben-Hurt, és veszek jegyet a MÁV-ra.
Nem, Antonio Conte nem fog egy 20. helyen lévő csapathoz jönni, hogy edzésen Elnenyvel ordibáljon - aki nem hiszi, kérdezze meg erről őt. Legalábbis nagyon meglepne, méghozzá kellemesen, akkor végre annyit tudnék, hogy legalább egy jó szélszes van a klubnál, aki eladta Conténak a tányér szart.
Nem érzel már fájdalmat, ugye? Helyes, én sem. Mint a Bakterházban, falatozzunk szépen tovább csukott szemmel. Héten podcast, fizess elő, jobb ajánlatom nincs, deeee én mondom neked, ez jelenleg a legjobb ajánlat az Arsenalt illetően. Minden kis kétezer forinttal veszel nekem újabb egy napot arra, hogy ne zárjam be a kocsmát és az oldalt örökre, a halál faszába. És hogy ne nézegessem azt a villanypóznát oly' vágyakozva itt a Jókai utcában. Mert így értelmét veszítette az, amit csináltunk és csinálunk.
Ezt most így az alja mindennek. Leértünk. Ez alatt már tényleg csak a Championship van. "
Hogy egy jó hír is legyen a végére:
"Romano: Willian megegyezett a Corinthians csapatával, hétfőn fog aláírni hozzájuk. Az Arsenal ingyen engedi el a brazil játékost."Hurrá!
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
dudu5130
őstag
válasz Pkc83 #154722 üzenetére
Egy borzalmasan gyenge Interben hozott folyamat 20+ gólt. Ronaldo a Juveban pont ilyen számokat hozott a bajnokságban. Ronaldo jóval jobb játékos Icardival, ez nem kérdés, de Mauro a gól lövésben elég jó. Ha nincs balhé és van mögötte egy jó csapat simán benne van az éves 30+ gól.
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #154728 üzenetére
Nem hiába, tudják melyik az ország első számú csapata, kit kell segíteni...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz omfgk #154724 üzenetére
Mindesetre a mai keretbe nem kerult be.
Messi ma debutalhat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
addikt
Most úgy tűnik ,hogy Mbappe mégis marad a seggén.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #154720 üzenetére
Már meg is jelentek Icardirol a hírek. Na ő hiányzik csak. Ronaldo gól számban potolva lesz így.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #154716 üzenetére
miért ő a csk?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
-
addikt
válasz mephi666 #154712 üzenetére
Tényleg szégyen a csapat, nem érdemes szépíteni. Teljesen következetlen Arteta és Edu. Kola-t áruljuk fűnek fának, már ingyen is mehetne annyira nem kell, erre kezdő tegnap a City ellen. Saliba 1 perc lehetőség nélkül (egyébként 30misibe került) senyved nálunk folyamatosan kölcsönben ahol egyébként rendre marhajól játszik. Eladjuk Martinezt, erre most drágábban veszünk cserekapust. Willock tündököl a Newcastle-ban, edjuk el őt is (meg van persze magyarázva, hogy ő nem egy Arsenal szintű játékos stb. ez az Arsenal szint sajnos már a béka segge alatt van Wenger távozása óta és egyre csak süllyed. Nem tudom milyen fantasyt játszanak Artetaék, de jó lenne már ha felébredne). Ez a Willian story is milyen már. Elb*sszuk a pénzt aztán nem tudjuk leigazolni Abrahamet (mellesleg Boyhood Gunner és nem a bullshitelős fajtából), aki legalább felkavarná elöl a két sztárocskánkat az AKARÁSÁVAL. Csupa elkényelmesedett primadonna játszik ebben a csapatban, tisztelet a kivételnek. Adams, meg Vieira kellene id, hogy p*csán rúgja a renitenseket.
Idén el is lett szórva egy rakás pénz, mégis szar az egész.
Go Gunners!
-
bandus
veterán
válasz mephi666 #154712 üzenetére
en a herthat sajnalom/nem ertem. legtobb kapott gol a bundesligaban, egyetlen csapat nulla ponttal. oke, nem volt a legjobb a sorsolasuk, de a wolfsburg+koln parositasbol egy pontot illett volna hozni legalabb.
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #154711 üzenetére
3 meccs alatt 9 kapott gól és 0 lőtt... tegnap is 19% labdabirtoklás és 67% passzpontosság... szégyen ez a stat... mi lesz most? gyenge kezdés után erős visszaesés, majd Arteta-nak októberben lapát?
3 kör után nincs a pl-ben 100%os csapat (ja de: a csirkék, de már ők se sokáig )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #154701 üzenetére
Értem én, hogy nem igen van, de megint elkezd Allegri trequartistaban játszani egy vkp-t. Nem nőtte ezt kívánja úgy látszik.
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #154705 üzenetére
Lukaku csak simán hozta a rangadós formáját
ismerős, bl-ben nálunk sem sokat tett hozzá a meccsekhez.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
Na ez nem volt gyenge a Madridtól. Betis játékos nem tud odapasszolni 5 méterre egy labdát kettő egy ellenben a 16-oson, ellentámadásból Real gól.
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #154699 üzenetére
Lukaku csak simán hozta a rangadós formáját, az elején akár elelhúzhattak volna 2 góllal is, meg 3-4 alkalommal nagyon simán átfutattak rajtunk létszámfölényben, szerencsére Lukaku nyomás alatt hozta amit kellett, folyamatos rossz döntéseket, de iszonyú nehéz ellenük játszani, mert pressz rezisztens kp-val folyamatosan létszámfölényt alakítanak a támadóharmadban, ha nem sikerül a letámadás, miközben hátul iszonyú masszívak, Pep szitije is csak passzolgatni tudott ellenük.
A mi nagy helyzetünkből az egyik Hendersonra jött ki, a másik meg a tizi előtti tűzijáték volt, a második félidőt meg úgy levédekezték 10 emberrel mintha ott sem lettünk volna.
Azért nem volt értelmes labdába érés, mert nem hagyták, gyk le voltunk meccselve, csak nem olyan csúnyán mint tavasszal, Lampardnak ugyanezt a cselzijét azért taknyosra szopattuk.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Arra voltam kíváncsi, hogy látszik-e valami felszabadultság a többieken, hogy nincs CR.
Chiesa az akire lehet alapozni nem Dybala és az is durva mennyire kell nektek Chiello.
De igazán a középpályátok volt siralmas, sem játékban nem voltak rendben sem fizikálisan.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
drachoHUN
senior tag
Ő, jól van, nem csalódtam most sem pozitívan Allegriben:
-Kezdünk 4 középső kp-vel, ebből egyik Danilo. A 4 közül ő az aki végigjátszotta a meccset. Oké Pirlónál kényszerből játszott a középpálya közepén. De csak kényszerből. Mr. Allegri, ő ettől még mindig szélső hátvéd, és az is marad. Nem kp.
- Négy középső kp a pályán, Dybala visszalép, Chiesa mindenhol feltűnik, mégis az az ember érzése, hogy nincs középpályánk.
- Felállunk befejező nélkül, két támadóval, Dybala és Chiesa. Ebből Chiesa küzd és mindenhol feltűnik. Dybala pedig visszalépve irányítana ha lenne kit...
- Chiesa szélső, nem is akármilyen kedves Allegri. Minden adott a 4-3-3-hoz, hamis kilencessel (Dybala). De nem. 4-3-1-2 kell. Szélsővel, és irányítóval elöl. Védekező, esetleg box-to-box kp-val a támadó középpályás helyén (McKennie). Szélső hátvéddel a védekező kp poszton.
Nem kéne feltalálnod semmi újat Allegri. Csak ésszerűen csinálni valamit végre.Forza JUVE!!!
-
Ringman
nagyúr
nem lett végleges kitiltás, nem szürke már az avatarja.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest