Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#270801) ZolkoW válasza Dark Archon (#270798) üzenetére


ZolkoW
őstag

gondolom kimondottan slick, aszfaltos külsőt keresel, mert gravelből van bőven. Én speciel direkt vettem 650B-s szettet a gravelbe, és tetszik :)
főleg a 47-es szélesség miatt.

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#270802) jjeahh válasza goldnarmz (#270797) üzenetére


jjeahh
nagyúr

A legegyszerűbb és legolcsóbb talán az új, modernizált Schwalbe, vagy nem hirdetik high flownak, de a Mitas vagy ahhoz hasonló szelepek is hasonlóak. Ezeknek a lényege csak annyi, hogy nagyobb a lyuk a s*ggén, egyszerű, de praktikus :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#270803) Dark Archon válasza ZolkoW (#270801) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ja, 30-32 mm széles road külsőkből kevés a választék, de 35-ös allroadból sem lehet Dunát rekeszteni. Szélesebb gravel / MTB külsők, 40mm+, persze, hogy vannak, mert arra találták ki a 650b méretű kereket elsősorban.

Csokicsibesz: én is inkább a 650b felé hajlok, jobban passzol ekkora bringához, az meg hozzám. De mi van, ha a Continental azt mondja, ez neki nem éri meg, aztán kivezetik mondjuk 2 év múlva? Bár a Canyonnak legalább a Schwalbéval kellett kötnie valami szerződést, hogy x ideig szállítják a külsőket, ha már ilyen kerékkel árulják a kisebb országúti bringáikat.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#270804) Mezga Aladár válasza Dark Archon (#270798) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

"Úton is van a Merida vissza"

Miért döntöttél így?

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#270805) Csokicsibesz válasza Dark Archon (#270803) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Ettől nem félnék. Ott vannak a 26-os bringák, azt gondolnád, hogy már senki nem gyárt ekkora kerékmérethez semmit, mégsem ez a helyzet :)

Szerintem sokkal tovább lehet majd külsőt kapni 650B-hez, mint ameddig Te azt a bringát előreláthatólag használni fogod. De ha ennyire félsz tőle, akkro bevesárolhatsz külsőkből, mondjuk veszel félévente 2 külsőt 2 évig folyamatosan.

De szerintem ez nem egy reális veszély.

(#270806) Dark Archon válasza Mezga Aladár (#270804) üzenetére


Dark Archon
addikt

Mert hosszú, és nem akarok 50-es stucnival közlekedni.

Csokiszibesz: 26"-ossal kezdődött minden (ami MTB), és még rengeteg van forgalomban, azért az más. De remélem, igazad lesz :)

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#270807) goldnarmz válasza jjeahh (#270802) üzenetére


goldnarmz
aktív tag

Basszus, akkor azért nem találtam semmit, mert külön nem reklámozták, hogy hi volume lenne. Most látom, hogy 4mm-re nőtt a belső átmérő. Nagyon jó, köszi!

(#270808) Friczy válasza semmiho (#270782) üzenetére


Friczy
senior tag

Régen nekem is volt olyan első lámpám, ami képes volt villogni, de engem is zavart a látásban sötétben. Legfeljebb úgy volt használható, ha volt mellette egy folyamatosan világító lámpa is. Aztán a későbbiekben már vagy nem használtam villogó funkciót (a külső akkus Magicshine-ok valami hülye oknál fogva ráadásul csak a teljes fényerőn voltak hajlandóak villogni úgy meg kibírhatatlan), illetve azóta már már nincs is olyan lámpám, aminek van villogó funkciója (mindegyik Stvzo szabvány). Cserébe a két legtöbbet használt bringámon beépített fix világítás van, ki se tudom kapcsolni, esélyem sincs a nindzsa funkcóra.

(#270809) Jester01 válasza flash- (#270777) üzenetére


Jester01
veterán

Mutatja. Hangot a bryton adja, nem a varia. Két csippantás ha jön valami, egy csippantás ha tiszta a terep vagy ha beállt mögéd. Három csippantás ha nagy sebességgel érkezik. Grafika a legutóbbi firmware frissítés óta jó. Van olyan módja, hogy változtatja a villogást.

Jester

(#270810) dom1n0


dom1n0
senior tag

Nagyon ugy nez ki, Pogacar indul klasszukusokon is a Touron kivul, nem tudom mire szamit, vagy keszul, de igy egy 100% Tourra fokuszalo, keszulo Jonas ellen nagyon nehez dolga lesz 2024-ben is…

(#270811) zsocy


zsocy
őstag

Üssetek, de nappal én is villogok elöl-hátul, a bringaúton is. A lámpám szigorúan a kerekek elé néz, nem felfele, nem arcra, és mindig a legkisebb fényerőre állítom őket elől, de villogtatok. Ha elkezd esteledni akkor kapcsolom át fix fényre. Hátul akkor sem, ott a Varia változó intenzitású programja megy. Persze ha többen megyünk és nem én megyek hátul akkor csak a radar megy, de ezért is jó a Garmin fejegység, mert onnan kényelmesen lehet szabályozni hogy a lámpa mit csináljon.

Így is szinte minden körön van valami álmodozó aki kényelmesen beszélgetve jön szembe az én oldalamon, vagy előz egy lazát az autóval pedig látja hogy jövök. Lámpa nélkül szerintem még több lenne.

Amúgy nekem még úgy tanították az autóvezetésnél hogy ne nézzek a lámpába, mindig az út szélén a fehér csíkon legyen a fókuszom, így nem vakítanak el annyira. Eddig bejött bringán is, kocsiban is, bár a ledesített fospisztolyok ellen nincs védelem így sem :)

(#270812) Jester01 válasza zsocy (#270811) üzenetére


Jester01
veterán

mindig az út szélén a fehér csíkon legyen a fókuszom

Jut eszembe van valami szabályozás erre? A környékben még a felújított szakaszokon sincs az út széle felfestve és karók sincsenek. Így hirtelen csak a 7es főút ugrik be, hogy ott van.

Jester

(#270813) flash-


flash-
veterán

kis vazmeret témához még :
'44- es Cannondale szerintem azok bizony 700c kerekek .. erdekes geo,vajon milyen lehet kezelni? kényelmesnek tuti az,de ez mar inkább "trekking " legalábbis a nyereg es kormány eléggé egy szintben van

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#270814) parandroid válasza Friczy (#270808) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Régen nekem is volt olyan első lámpám, ami képes volt villogni, de engem is zavart a látásban sötétben."

Ezt nem is értem, ez alapján úgy tűnik, hogy te feltételezted, hogy villogó lámpával látni fogsz sötétben? Ugye ez valami rossz vicc?

zsocy: És ez így van rendjén. Nappal országúton, az autók között, forgalomban, muszáj villogni elöl-hátul, ha élni akarsz. Ha szépen süt a nap, akkor max fényerőn. Ahogy sötétedik, úgy kapcsolod át a lámpát éjszakai módba.

Meg lehet amúgy nézni, autóknál ugyanez van, a nappali menetfényjóval erősebb, mint a tompított fényszóró. Különösen akkor láványos, amikor valami feledékeny vakegér sötétedéskor sem kapcsol, és megy tovább a nappali menetfénnyel. Hátul meg ugye lámpa nélkül...

Jester01: "Jut eszembe van valami szabályozás erre? A környékben még a felújított szakaszokon sincs az út széle felfestve és karók sincsenek. Így hirtelen csak a 7es főút ugrik be, hogy ott van."

Illene, hogy legyen. Szerencsétlen automatikus sávtartóm küzd, mint kutya a jégen, amikor Mo-n közlekedek. Itt a civilizációban valahogy sosincs ilyen gondja, megy, amerre az út viszi...

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#270815) Fifaisshit válasza semmiho (#270782) üzenetére


Fifaisshit
őstag

Elég sokat vezetek munkámból kifolyólag ugyanis területis vagyok, de bátran állítom sokkal jobban észre lehet venni egy villogó lámpával közlekedő biciklist mint egy folyamatossal közlekedőt de mondjuk ez teljesen nyilvánvaló.

A Variáról meg csak annyit , hogy mióta megvan sokkal nyugodtabban tekerek hiszen nem kell szorosan az út mellett a szar úton mennem hiszen jó messziről már nappal is észrevehető vagyok nem beszélve ,hogy tudom én is mikor kell lehúzodni .
Megbízhatósága nyilván nem 100000000% de nekem még Edgevel használva sose volt olyan ,hogy nem jelzett volna.

Arra is plussz egy pont, hogy pont az az erőssége hogy kiégeti a szemed tehát láthatóvá tesz ahogy közelednek feléd.
Több száz méterről látod kb minden napszakban aki ezzel közlekedik.
Én az egyik legjobb cuccnak mondanám orszagutisoknak amit kitaláltak eddig.

Aki jobban akarja tanulmányozni mert láttam volt kérdés annak pedig javaslom ezt a videót.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#270816) attiss66 válasza Fifaisshit (#270815) üzenetére


attiss66
senior tag

Tudnál javasolni egy hátsó villogót, egy ilyen első lámpához, Velotech Pro 1000L [link] .

(#270817) zsamiatt válasza Fifaisshit (#270815) üzenetére


zsamiatt
őstag

Villogasnal visszont nem tudod megbecsulni a tavolsagot. Nem beszelve hogy iszonyat zavaro.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#270818) chubby2o6 válasza Ringman (#270766) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Akkor ezek szerint az radar. Néztem a minap feltöltött bringás képeden, de nem tudtam eldönteni, hogy radar vagy lámpa. És igazából azért fontos, mert láttam, hogy "belelóg" egy kicsit: a kerék. Nem zavar be ez a radarnak? A user manualban rajzon mutatják a helyes felszerelést: Azért érdekel, mert a nyeregtáska miatt én is csak így tudnám feltenni, de ha így is működik rendesen, az király lenne. Már "téliesítettem" bringát, a szerszámok visszaköltöztek a szerszámos kulacsba, ilyenkor nincs nyeregtáska sem, de nyáron kelleni fog a két kulacs, olyankor a szerszámok meg a többi bizbasz miatt vissza szoktam tenni. Nem lenne hátrány, ha nem kavarna be a radarnak.

(#270819) ZavaBalazs válasza attiss66 (#270816) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ha már márkánál vagyunk, ez asszem rendben van. ha hétfőn rendeled, ingyen foxpostolják :)

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#270820) zsocy válasza attiss66 (#270816) üzenetére


zsocy
őstag

A Moon Nebula egészen jó a "buta" lámpák között, az ára is jó (Alzán érdemes nézni, most nyomják a black friday hónapot, sokszor akciós) Van olyanom is, szerintem rendben van. Ha komolyabb kellene akkor pl. Bontrager Flare, sokan dícsérik, a Garmin is vezérli, minőségi cucc.
Ha meg a tuti kell akkor Garmin Varia (vagy valamelyik klón), van ára, de ahogy többen is írják, az egyik legjobb bringás fejlesztés amit vehetsz.

ZavaBalazs, a Moon előtt ilyen Velotechem volt, tök jó lámpa ez is, de 2 év után tönkrement, egyszer nem kapcsolt be többet. De amíg ment ajánlottam én is, mert árában jó.

[ Szerkesztve ]

(#270821) parandroid válasza zsamiatt (#270817) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

1. De.
2. Nem az.

Kicsit kifejtve:

1. A figyelemfelkeltés a lényeg, hogy a buta autós lássa, hogy jön valami, és ne tudja le annyival, hogy ja, csak egy biciklis, akkor kimehetek elé. Én meg ugye akár 30-40 közötti tempóval érkezek. Ha megáll, és 1-2 másodpercre elgondolkodik, hogy mi a fasz villog, már nyert ügyünk van, bringásként.
2. Nappal, jó fényviszonyok között egyáltalán nem zavaró, este, vagy rosszabb látási körülmények között meg civilizált kerékpáros éjszakai módba kapcsolja ezeket, amikoris töredéke a fényereje, és nem vakít. Amelyiknek meg nincs éjszakai módja, ott már a vásárlásnál megbukott a user a bunkósági teszten.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#270822) Mezga Aladár válasza chubby2o6 (#270818) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Nekem így van felszerelve, teljesen le van tolva a nyeregcsövön, hibátlan.
XL outi váz.

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#270823) B.Erik


B.Erik
újonc

Nem reklám, csak infóként írom, hogy most találtam rá az androidos Komoot magyar verziójára.
A szoftverforditasok pont hu oldalon elérhető.

(#270824) Tin


Tin
veterán

Nekem Sigma 80 + féklámpás hátsó Sigma szett. Délben elmentem egyet, de most már olyan borongós az idő, hogy bekapcsolva tartom, az elsőt minimum fokozaton, a hátsó meg automata, csak akkor kapcsol be ha túl sötét van, de a féklámpa így is működik. Zseniális, és én megyek vaksötétben is a mezőn, a 80 lumen bőven elég oda is. Nem értem ezeket a csillió wattos kínai cuccokat, maximum erdőben van értelme, de ott meg nem jobb a fejlámpa? Amúgy a szemembe világítás itt is megy, de a futók a mezőn vaksötétben fekete mezben lámpa nélkül szintén, aztán az utolsó pillanatban veszem észre, mert ugye nem az égbe világítok. Ja meg a gagyi sisakomon van hátul egy LED, de sose használtam, vésztartaléknak van.

(#270825) attiss66 válasza zsocy (#270820) üzenetére


attiss66
senior tag

Kössz, egy ilyesmire gondolsz kb? Moon Nebula 9790 Ft [link]
ZavaBalazs 270819 : kössz, jónak néz ki, de , ha nem maradok a márkánál, amit a zsocy ajánlott/ amit linkeltem/, ahhoz mit szólsz? pl vízállósága jobbnak tűnik. és egyéb szempont szerint, azt nem jobban megéri megvenni?

[ Szerkesztve ]

(#270826) Fall-N válasza jjeahh (#270697) üzenetére


Fall-N
veterán

Nehezebb is a téma, mert nehéz olyan fűzött kerekeket kapni amit 30 mm belső szélességű felnikkel fűznek és XC (DH-ban van). A váz sem mindegy, bár a modernebb vázakkal nincs gond. Az átlag felniszélesség, még mindig 19-25 mm.

Hétfőn megjönnek nekem a 27,5"-ös kerekek, ipari csapágyakkal, így bye bye 26". A vázba simán befér akár 2" szélességgel is (vagy 2,1"), többször is megmértem. Utána mehetnek is fel a kerekek apróra. Bár ha végre találnék egy tárcsafékes vázat az asszonynak, akkor nem adnám el.

Biciklizés tegnap nekem kimaradt, elkaptuk a jóféle hasmenés - hányós vírust, pedig tegnap gyönyörű idő volt, ma meg esős vacak. :(((

(#270827) Fall-N válasza Dark Archon (#270806) üzenetére


Fall-N
veterán

Van 27,5"-ra is választék, én is pont most keresek gumit a kerekekre. Continentalt néztem, abból van 1,75" meg 1,65"-os. Van Panaracer is, csak baromi drágák.

(#270828) attiss66 válasza zsocy (#270820) üzenetére


attiss66
senior tag

Első lámpának ez, a Moon Rigel Pro 13990 Ft [link] összehasonlítva a Velotech Pro 1000L-el, 13041 Ft [link] , vajon melyik vétele a jobb döntés. Mert, ha a Moon Rigel jobb, megvárom az Alza-nál a Black Friday-t és lecsapok. :D

(#270829) chubby2o6 válasza Mezga Aladár (#270822) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Köszi, akkor jó, nem szívesen válnék meg a nyeregtáskától.

(#270830) zsamiatt válasza parandroid (#270821) üzenetére


zsamiatt
őstag

próbálj meg strobiba nézni hogy megy e a távolság. Nem tudod rendesen felmérni belőle a távolságot. Napközbe villog még el is fogadnám, mert tényleg figyelemfelkeltő, de este a folyamatos fény sokkal jobban látszik szerintem. Arról nem beszélve, hogy strobival a madár se lát előre.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#270831) Mezga Aladár válasza chubby2o6 (#270829) üzenetére


Mezga Aladár
veterán

Ilyen a váz.

#270830zsamiatt: A Sigma Buster 400 éjszakai módjában nem kapcsolja ki teljesen a fényt van egy alap fényerő és azon felül villogtat.

[ Szerkesztve ]

Accuphase E-306 integrált erősítő eladó.

(#270832) Dark Archon válasza Fall-N (#270827) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ja, országútira aztán tényleg választék az 1,65-1,75" széles :(((

Viszont rendelhető 2-3 hétre Orbea Avant H40. A fékek mechanikusak, de a kerék 28"-os. Megint fel van adva a lecke :) De, hogy 47 cm méretű bringára is mi a francért raknak 170-es hajtókart, az érthetetlen. Vagyis értem, biztos ez volt 100-asával olcsóbb.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#270833) Fall-N válasza Dark Archon (#270832) üzenetére


Fall-N
veterán

Bocs, elírtam, magamnak keresek ekkora méretet. :DDD Általánosságban írtam, outinál tényleg a 700C az elterjedtebb. Gravel 650B gumik viszont vannak, csak arany áron. Az pont a kettő közti átmenet. Sajnos vagy nem sajnos a 622-es gumik a legelterjedtebbek, monti és outi esetén is. Webshopok is azokkal vannak tele.

Az viszont jó, hogy írtad a Schwalbe gumit, hogy szenvedés felrakni, így biztos hogy Conti lesz. Nem szeretnék kínlódnia a felrakással.

Hajtókarnál, ahogy írod, megvesznek belőle x raklappal és az összes vázmérethez azt szerelik. Pedig jó látni, amikor logikusan a kisebb méret felől nőnek a hajtókar hosszak.

[ Szerkesztve ]

(#270834) ZavaBalazs válasza attiss66 (#270825) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

nem ismerem, csak hallottam róla jókat. ha az ára nem zavar (black fridayt megvárnám), uccu neki, valószínűleg jobb cucc :)

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#270835) parandroid válasza zsamiatt (#270830) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt már valaki felhozta korábban, de még mindig nem értem: mekkora idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki elöl villogó fénnyel próbáljon látni a sötétben? Nappal meg tökmindegy, az a lényeg, hogy messziről feltűnő legyen, hogy jön valami. Távolságot ráér becsülgetni, ha ez tudatosult benne.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#270836) jojjer94


jojjer94
csendes tag

Sziasztok !
Szerintetek melyik volna jobb választás?
Ez a DT kerékszett [link]
Vagy ez a Fulcrum [link]
A Fulcrum egy helyi boltban lenne 99 ezerért, szóval árban egy liga. :)

(#270837) Ringman válasza chubby2o6 (#270818) üzenetére


Ringman
nagyúr

ja, lehet keverem a kódszámot, az a garmin lámpa+radar, így is működik különben, de feljebb tudom tolni, nem emlékszem már, hogy miért oda raktam. (de van a nyereg alatt egy másik lámpa is, a radar nincs mindig a bringán)

(#270838) Ringman válasza Dark Archon (#270798) üzenetére


Ringman
nagyúr

az szívás, eléggé korlátozottak a lehetőségeid.

gravelnél ált. hosszabb a felsőcső és rövidebb alapból a stucni.

(#270839) Tin válasza parandroid (#270835) üzenetére


Tin
veterán

Figyelemfelhívó, nem feltétlenül hülyeség, csak rohadtul zavaró ha folyamatosan látod vagy sötétben. Amit Aladár ír a Buster 400 villogója nem lehet rossz. Esőben, meg városi fények között egy statikus fényt nehezebb észrevenni sok másik között. Ha sok a fény, nehezebben vesznek észre.

(#270840) HEAHEA válasza zsocy (#270811) üzenetére


HEAHEA
tag

Hasonlóan csinálom én is. Nappal villogó, esetleg tompított fény alacsony fokozaton közúton. Terepen, vagy forgalomtól függően meg átváltok szórt fényre. Ezért választottam PR szériás Ravemen lámpát egykor.
Tetszik ez a Varia radar is, havernak van, csak jelenleg nincs Garminom, ami kompatibilis lenne vele, a telefont meg mezzsebben hordom.
#270827 Fall-N: nekem a gravelem 650b-s 42-es Panaracer slick külsőkkel gyárilag. Nézegetve az árakat, nem akartam akár 30-40ezret kiadni egy pár külsőért. Nemrég vettem ezeket: [PANARACER GRAVELKING SLICK TLC 27.5" FOLDING TYRE SET OF 2 - OEM PACKAGING] . Remélem lesznek olyan jók, mint a gyáriak, azok is ilyesmik voltak.

[ Szerkesztve ]

(#270841) Fall-N válasza HEAHEA (#270840) üzenetére


Fall-N
veterán

Biztos, hogy jó lesz, erről a Gravelking külsőről jókat olvastam. Itthon az ára jóval több, úgyhogy ennyiért megéri. Ahogy nézem hazai boltokban 15-16ezer Ft/db.

parandroid: Engem személy szerint idegesít a villogó funkció, így sosem használom. Hátul is ilyen pulzáló módot kapcsolom be, de legtöbbször ott is folyamatos fényt használom. Látni meg tényleg nem lehet vele, hülyeség arra használni.

[ Szerkesztve ]

(#270842) attiss66


attiss66
senior tag

Elől biztos, hogy nem fogom használni a villogót, persze, ha nem az a célom, hogy káprázzon a szemem és nekimenjek a falnak. :DDD
Külsőben évek óta a defektálló külsőket veszem , mindhárom bringámra, az aluvázas montira , az acélvázas országútira és a monocoque fullkarbon országútira is. Megjártam már "párszor" a nem defektállókkal/éjszaka esőben belsőcsere pl/. Amióta azokat használom, csak 2 defektem volt, oldalról szúrta ki valami/szemből nem tudja/, a montin egy és a karbonon egy. Nem óccsó mulatságok, de megéri. Continentált vettem eddig, egy pár mostanság kb 30ezer [link] .

(#270843) dom1n0 válasza attiss66 (#270842) üzenetére


dom1n0
senior tag

Ezek bike24-ről fél orn vannak nagyjából, érdemes onnan rendelni.

(#270844) Ringman válasza dom1n0 (#270843) üzenetére


Ringman
nagyúr

meg a többi német webshopról, elég jó akciók szoktak lenni

(#270845) attiss66 válasza dom1n0 (#270843) üzenetére


attiss66
senior tag

Kössz, ez értékes infó volt. :) már be is regisztráltam, megnéztem a rendelést, egy pár ebből a kontinentál országútiból kb25 ezer Ft. [link] szállítási költséggel együtt, ami kb+ 4000 Ft. De még így is olcsóbb jóval, tehát megéri. Ez az évekkel ezelőtti magyarországi ára. Nézelődök más egyéb alkatrészeket is. A montira a hajtóművet is lehet innen kellett volna rendelni. :)

[ Szerkesztve ]

(#270846) Maximum1 válasza attiss66 (#270842) üzenetére


Maximum1
őstag

Superplusnál a Gatorskin is sokkal jobb gumi, de a GP5000 mindenben jobb és egy jóval modernebb fejlesztés.
Van 4 évszakos is belőle ha a continál akarsz maradni.

[ Szerkesztve ]

(#270847) vallas válasza jojjer94 (#270836) üzenetére


vallas
senior tag

Szerintem ezek ugyan azt tudják....
Nekem DT-van én szeretem, jó masszív darab picivel könnyebb, és nagyobb a terhelhetősége mint a Fulcrumnak.

Szóval amelyik jobban tetszik... :D Ha helyben van akkor én megnézném a Fulcrumot

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#270848) attiss66 válasza Maximum1 (#270846) üzenetére


attiss66
senior tag

Kössz, a Gatorskin BikeLife-nél [link] , Bike24-nél Gatorskin [link] /ez jó is lesz/, a GP5000-nél nem találtam acélperemest csak hajtogatóst. 4 évszakos nem kell, mert télen nem országútizok, hanem montizok.

[ Szerkesztve ]

(#270849) rétisün válasza attiss66 (#270848) üzenetére


rétisün
veterán

mi a baj a hajtogatóssal? könnyebb, és (álatalában) szerelni sem olyan szenvedős.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#270850) jojjer94 válasza vallas (#270847) üzenetére


jojjer94
csendes tag

Köszi szépen!
Közben eltakarítottam a mostani kerékszettet (Scultura 4000 gyári kereke) és ha már mindent leszedtem, megmértem. 1758g (első 800, hátsó 958). Úgyhogy elgondolkodtam, hogy inkább másra megy el ez a pénz, amit erre szántam volna, vagy teszek hozzá és felsőbb szetteket nézek.
Persze, tudom a tömeg csak egy adat, ott van még a légellenállás is. :))
Egyébként meglepődtem, valahol ilyen 19xx grammot olvastam róla. :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.