Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152037) Bicskás válasza adamch4 (#152028) üzenetére


Bicskás
tag

Nincs Magyar disztribútora a Rapid Racer Productsnak sajnos, akármennyi komolyabb hazai kereskedést hívtam föl, mindhiába, még csak nem is hallottak erről a márkáról, nemhogy megrendelik nekem, ígéreteket kaptam három helyről is, de egyik sem teljesített végül semmit.

Nos ez a sárvédő a Crawley nevű London melletti kisvárosból fog ideérkezni hozzám, azt írja, hogy általában 7-14 munkanap a szállítási idő, mondjuk ezt kb tartják is.

A villa is tíz nap alatt ért ide germán földről, mert azt sem lehetett kapni Hazánkban, a hazai kínálat egy kicsit foghíjas, amikor kerekeket készíttettem, akkor is felnit a Lengyelektől, küllőket Csehországból, a Jappó agyakat meg Németországból kellett meghozatni.

Nem látom át, de nekem úgy tűnik, hogy van egy grandiózus szakadék, vagy van ratyi cucc olcsón vagy van full extrás heroin áron, normális minőségű cucc földi halandó számára elérhető áron igen kevés.

Vagy nekem vannak speckó igényeim…

Áh, nem vár(hat)ok senkire, így is túl hosszú nekem ez a szállítási idő, de nincs mit tenni, kénytelen vagyok külföldről rendelni, és sajnos nem mindig csak akkor pattanok cangára amikor már játszósban lehetek, díszmagyarban meg sárvédő nélkül az ilyen búval bélelt időben nem túl kézenfekvő tekerni ugyebár…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.